Bejelentés


GTA Fanatikusok Lapja Nincs kocsid? Lopj egyet!!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Grand Theft Auto 4


Mellékküldetések


Először a főküldetéseket érdemes elvégezni mert nem biztos hogy minden mellékküldetést megtudsz az elején csinálni.

Random karakterek
A játék során véletlen karakterekkel találkozhatsz akik rövid missziókat adnak. Ha egy random karakter elérhetővé válik oda kell menned a fellelhetőségi helyének a közelébe és csak akkor lesz látható a radaron. A karakterek ha elérhetők sem mindig vannak ott különböző napszakokban szoktak ott lenni. Némelyik mindig de van aki csak este van aki csak nappal. Ha egy karaktert nem találsz menj vissza később előbb utóbb ott kell lennie olyan nincs hogy nincs.

A karakterek a következők:

Brian 1: Kép
Az „It’s your call” küldetés után elérhető el a nap 24 órájában akármikor.
Nincs más dolgod mint végignézni a bejátszást amint ő egy 100$-ost nyom a kezedbe. Jutalom 100$.

Brian 2: Kép
Az első találkozás után 7 nappal érhető el a nap 24 órájában akármikor.
El kell fuvaroznod Briant a drogdíleréhez majd egy másik helyre. Jutalom 200$.

Brian 3: Kép
Az második találkozás után 7 nappal érhető el a nap 24 órájában akármikor.
Ismét fuvarozd el Briant a díleréhez de most a dealer meg fogja támadni. Segíts Briannak intézd el a dílereket. Ezután fuvarozd haza. Jutalom 500$.

Badman: Kép
A „Shadow” című misszió után érhető el a nap 24 órájában akármikor.
Menjetek Badmannal egy sikátorba ahol intézd el az ellenségeket. Jutalom 500$.

Mel: Kép
Az „Escuela of The Streets” misszió után érhető el a nap 24 órájában akármikor.
Menjetek Mellel egy sikátorba ahol a bejátszás után néhány ember rátok támad. Intézd el őket majd fuvarozd haza Mel-t. Jutalom 500$.

Ilyena Faustin: Kép
A „The Puerto Rican Connection” misszió után érhető el a nap 24 órájában akármikor.
Hajts el Ilyena lányának a pasijához és némi szóváltás után verd el. Jutalom nincs.

Hossan Ramzy: Kép
A „The Puerto Rican Connection” misszió után érhető el a nap 24 órájában akármikor.
Menjetek Hossannal egy emberhez aki kocsival elmenekül. Kapd el a csávót és vedd fel Hossan pénzét. Ezután vidd Hossant a kijelölt helyre. Jutalom 500$.

Sara 1: Kép
A „The Puerto Rican Connection” misszió után érhető el a nap 24 órájában akármikor.
Fuvarozd haza Sarat. Ha odaértetek ott lesz Sara férje aki rád támad. Verd el. Jutalom nincs.

Sara 2: Kép
Az első találkozás után 7 nappal érhető el szintén akármikor.
Menj a kijelölt ruhaboltba és ott fogsz kapni egy csomagot amit vigyél el Saranak. Jutalom 1000$.

Pathos 1: Kép
A „The Puerto Rican Connection” misszió után érhető el a nap 24 órájában akármikor.
Pathos az utca másik felén levő sikátorba fog verekedni két faszival. Siess a segítségére és adj a támadóinak. Jutalom nincs.

Pathos 2: Kép
Az első találkozás után 7 nappal érhető el szintén akármikor.
Egy faszi meglövi Pathost. Miután kinyírtad a támadóját fuvarozd el Pathost a kórházba. Jutalom nincs.

Marnie 1: Kép
A „Three Leaf Clover” misszió után érhető el a nap 24 órájában akármikor.
Fuvarozd el Marniet a díleréhez. Téged meg lehúz 500$-al.

Marnie 2: Kép
Az első találkozás után 7 nappal érhető el szintén akármikor.
Fuvarozd el Marniet a kijelölt helyre. Jutalom nincs.

Eddie 1: Kép
A „Three Leaf clover” misszió után elérhető 22:00-04:00 között.
Vidd Eddit a dokkokhoz. Ott el fog dobni egy táskát. Ezután fuvarozd el Westminsterbe. Jutalom nincs.

Eddie 2: Kép
Az első találkozás után 7 nappal érhető el szintén 22:00-04:00 között.
Eddie megtámad egy késsel. Intézd el. Jutalom nincs.

Gracie: Kép
A „Diamonds are a Girl’s Best Friends” misszió után három napon belül érhető el a nap 24 órájában akármikor.
Egy csomóan fognak megtámadni. Mindenkit intézz el a ház körül. Jutalom nincs.

Karakterek akik nem számítanak bele a 100%-ba


Jeff 1: Kép
A „Photo Shoot” és a „The Puerto Rican Connection” misszió után érhető el a nap 24 órájában akármikor.
Kövesd Jeff feleségének a kocsiját egy kávézóig. Vigyázz nehogy észrevegyenek. Ha megérkeztek a kávézóba bemennek. Te is tégy így menj fel az emeletre és nehogy megöld őket hanem készíts róluk egy fotót a telefonoddal amit küldj el Jeffnek. Ezután várj egy kicsit míg ki nem írja hogy hagyd el a kávézót majd hagyd el. Jutalom 1000$.

Jeff 2:
Az első találkozás után nem sok idővel fel fog hívni telefonon hogy intézz el neki valamit. Ezért is nincs screenshot róla hogy hol található.
Egy mélygarázsba kell menned hogy találkozz Jeffel. Jeff megkér hogy vidd el a kocsiját és süllyeszd el a tengerbe mert a kocsiba a felesége holtteste van. A zsaruk ezt nem nézik jó szemmel hogy egy halott csajt fuvarozgatsz úgyhogy ha netán kapnál közbe körözést azt mindig le kell ráznod hogy a kocsit nyugodtan a tengerbe dobhasd. Jutalom 5000$.

Jeff 3: Kép
A második találkozása (telefonhívása) után 7 nappal érhető el a nap 24 órájában.
A bejátszás végén Jeffet elüti egy kocsi. Tulajdonképpen nincs más dolgod mint elmenni a helyszínről vagy szállj be abba a kocsiba amivel elütötték és hívd a mentőket. Jutalom nincs.

Cherise: Kép
A „The Holland Play” misszió után érhető el ha egy korábban elvégzett misszió „Ruffrider” során nem nyírod ki. A nap 24 órájába elérhető akármikor.
Menjetek Cherissel a pasijához. Menj oda hozzá és némi szóváltás után verd el de ne öld meg. Jutalom nincs.

Ivan: Kép
A „Three Leaf Clover” misszió után elérhető ha egy sokkal korábban elvégzett misszió „Ivan The Not So Terrible” során nem nyírod ki hanem megmented ugyanis a játék hagyja néhány misszióban hogy te válassz kinyírod-e az ellenséget avagy nem. Ha nem nyírod ki akkor ez a random karakter úgymond a „jutalom”. A nap 24 órájában akármikor elérhető.
Menjetek Ivannal egy sikátorba ahol rátok fognak támadni jó néhányan. Intézd el az összes ellenséget majd sétálj vissza Ivanhoz. Jutalom 1000$.

Clarence: Kép
A „Blood Brothers” misszió után érhető el ha egy korábban elvégzett misszió „Holland Nights” során nem nyírod ki. Lásd Ivan. A nap 24 órájában akármikor elérhető.
Clarence megtámad egy pisztollyal. Csináld ki. Jutalom nincs.

Assassinations Kép
Ezek a missziók csak a Phil Bell által adott "Truck Hustle" küldetés után érhetők el. Teljesítsd mind a 9 bérgyilkos küldetést! Amiket a térképen látható „célkereszt” jelzésnél egy telefonnál tudsz felvenni. A célpontok jelölve vannak a radaron. Egyszerű menj és öld meg vagy öld meg őket missziók. Van hogy a célpont járművel menekül. A küldiket véletlen sorrendben kapod.

- Bailing Out for Good 3000$
A farakások mögött találsz muníciót. Hajts a célszemélyhez aki éppen a rendőrségből jön kifelé és kocsiba száll. Ha nem tökölsz még mielőtt beszállna meg tudod ölni ha nemsikerül akkor drive by módszer.

- Dead End 6500$
A célszemély éppen egy kocsiba fog ülni így ha észrevesz menekülőre fogja. Kövesd míg le nem tér az útról egy kisebb területre ahol rajta kívül még jó páran megtámadnak. Ha mindenki meghalt a küldetés sikeres.

- Derelict Target 4000$
A célszemélyek egy romos parkolóházba lesznek. Szépen fokozatosan haladj felfelé emeletről emeletre hogy sikerrel járj elég sok őr is lesz rajtuk kívül.

- Hook, Line, and Sinker 3000$
A farakások mögött találsz muníciót ha kell. Gyerünk a célszemélyhez aki épp a tengeren tartózkodik egy hajón. Ha a GPS-t követed akkor az a tengerparthoz irányít ahol találsz egy hajót. Na abba szállj be és eredj utána lődd ezerrel.

- Industrial Action 7500$
Hajts a gyártelepre és az emelvényeken található célszemélyeket iktasd ki. Sok őre is lesz így őket se kíméld úgyis csak útban vannak és hátráltatnak.

- Migration Control 3000$
Hajts a célszemélyhez aki épp helikopterbe akar szállni úgyhogy siess mert ha beül akkor bukta. Legjobb ha ki se szállsz és simán elütöd ha nem menne a gázolás akkor lődd.

- R.U.B. Down 4000$
Hajts a célszemélyekhez akik épp a motorjaik mellett üzletelnek. Rakétázd meg őket hogy mind meghaljanak. Ha nincs rakétád s csak simán lövöd őket nem hal meg mind és akkor a maradék motoron menekül. Így nehezebb és tovább tart.

- Taken Out 3000$
A farakás mögött találsz muníciót. Hajts a célszemélyhez aki egy limuzinba fog ülni és két őrkocsi fogja követni. Próbáld meg megrakétázni a limuzint. Ha egyéb módszert alkalmazol akkor az őrkocsik megnehezítik a dolgod. Mindegy mit támadsz meg előbb. A limuzin így is úgyis menekülőre fogja venni a dolgot.

- Water Hazard 3000$
A célszemély a part közelébe egy hajon fog várakozni. Legjobb ha kimész a part szélére és egy távcsöves puskával fejbe lövöd. Ha nem akkor tőlem hajóval is utánamehetsz de az körülményesebb.

Drugdealer
Ezek a missziók csak a Little Jacob által adott "Shadow" küldetés után érhetők el. Teljesítsd mind a 10 drogszállítós küldetést! Ami úgy érhető el ha a telefonodon felhívod Little Jacobot s a hívás témájaként a „Munka” menüpontot választod. A drogot mindig egy kocsiban tudod összeszedni s el kell vinni a kijelölt helyre. Minden dílerkedésért 250$ kapsz. Három féle típus lehetséges.

1.Full-time
Miután megszerezted a csomagot a kocsiból, a játék kiírja mikorra kell odaérni a kuncsafthoz az anyaggal tehát siess. Ha odaérsz átadod neki és kész. Ezzel a fajtával négy alkalom van.
1.East Island City Tunnel
2.Steinway Apartment Tower
3.Beechwood City
4.Schottler

2.Ambush
Miután megszerezted a csomagot nem kuncsafthoz kell menned hanem egy bizonyos helyen el kell rejtened az anyagot aztán a támadó embereket kicsinálni. Kb öten lesznek. Ezzel a fajtával négy alkalom van.
1.Autosilo Cerveza Heights
2.Outlook Park
3.Meadows Park
4.Meadows Hill

3.Sting
Miután megszerezted a csomagot menj a kuncsafthoz. Ha odaértél megjelennek a zsaruk. Rázd le a körözést és kész. Ezzel a fajtával két alkalom van.
1.Willis Alley
2.Meadow Park Festival Towers

Exotic Export Kép 1 Kép 2 Kép 3 Kép 4
Ezek a missziók csak a Roman Bellic által adott "Logging On" küldetés után érhetők el. Szállítsd le mind a 10 sportjárművet Brucie-nak! A missziókat Brucie által küldött e-maileken keresztül tudod felvenni. Ha az e-mailjére pozitívan válaszolsz akkor a kocsi látható lesz a radaron s csak be kell vinned a garázsába amit szintén jelez a radar így nem kell hozzá térkép. A járműveket óvatosan vidd mert minél nagyobb sérülés keletkezik rajta annál kevesebb pénzt kapsz érte. Mielőtt leszállítanád a járművet a körözést mindig le kell rázni ha kapnál. A járműveket véletlenszerű sorrendben kapod mint ahogy azis véletlenszerű hogy hova melyikért kell menni.

Leszállítandó járművek:

- Banshee 1000$
- Cavalcade 1000$
- Feltzer 1000$
- Intruder 1000$
- NRG 900 800$
- Patriot 1000$
- PCJ 600 800$
- PMP 600 1000$
- Sabre GT 1000$
- Sanchez 800$

Lehetséges helyek:

1. Dillon Street (Schottler)
A jármű egy sikátorba parkol. Néhány ember őrzi akik lövöldözhetnek.
2. Ellery Street (Meadow Hills)
Az út mellett parkol. Nem őrzik de ha beszállsz kapsz két csillagos körözést amit le kell ráznod.
3. Guantanamo Avenue (Chase Point)
A jármű az út mellett várakozik ülnek benne. A sofőr éppen egy csajjal beszélget. Lődd ki a sofőrt.
4. Hickcock Avenue (Outlook)
A jármű éppen úton lesz. Könnyű megszerezni mert ha elé állsz megáll így könnyedén beszállhatsz.
5. Inchon Avenue (Cerveza Heights)
Ha odaérsz a jármű éppen akkor akar elindulni a sikátorból. Lődd ki a sofőrt lényeg valahogy próbáld meg megszerezni. Vigyázz mert shotgunnal lövöldözhetnek rád.
6. Mohanet Avenue (BOABO)
A jármű a part közelébe lesz egy teherautó mögött ahol éppen pakolásznak. A faszik nem nézik jó szemmel hogy elakarod csórni a járművet.
7. Mohegan Avenue (Firefly Project)
Az út mellett fog parkolni és három faszi lesz körülötte akik gondot jelenthetnek.
8. Montauk Avenue (Outlook)
A jármű éppen az út mellett fog állni és a sofőrt éppen igazoltatja a rendőrség. Amint beszállsz a járműbe két csillagos körözést kapsz amit le kell ráznod.
9. Stillwater Avenue (Meadows Park)
A jármű éppen úton lesz megállni viszont nem akar így ki kell lődön a sofőrt.
10. Tutelo Avenue (Beachwood City)
Az egyik autómosónál parkol éppen három faszi puceválja a járművet. Talán ők jelenthetnek egy kis gondot.

Autóversenyek
Ezek a versenyek csak a Bruci Kibbutz által adott "No. 1" küldetés után érhetők el. Nyerd meg Brucie 9 versenyét! Ami úgy érhető el ha a telefonodon felhívod Bruciet s a hívás témájaként a „Verseny” menüpontot választod. Minden szigeten 3 verseny lesz elérhető tehát fontos hogy a missziót azon a szigeten indítsd el amelyik szigeten versenyezni akarsz. Fontos hogy gyors kocsival menj és a kanyarokban fékezz. Annyira nem nehezek ugyanis az ellenfelek melyekből mindíg 5 db van bénák és szarul kanyarodnak. Versenyenként 500$ a jutalom. A versenyeket véletlenszerű sorrendben kapod.

Dukes and Broker
Verseny
Kör
Chp
Útvonal
1.Dukes Boulevard
3
51
Útvonal
2.South Broker
3
48
Útvonal
3.Airport Run
3
57
Útvonal


Algonquin
Verseny
Kör
Chp
Útvonal
1.Road to Bohan
3
63
Útvonal
2.Star Junction
5
70
Útvonal
3.South Algonquin
3
57
Útvonal


Alderney
Verseny
Kör
Chp
Útvonal
1.South Alderney
3
54
Útvonal
2.Elevated
3
54
Útvonal
3.Nort Alderney
5
65
Útvonal


Stevie's Cars Kép
Ezek a feladatok csak a Derrick McReary által adott "Smackdown" küldetés után érhetők el. Lopd el és szállítsd le mind a 30 autót, melyet Stevie SMS-ben kér! Stivie garázsa látható lesz a radaron de a kocsik amiket kér azok nem úgyhogy térképre lesz szükséged. Az SMS-ben megkapod a kocsi nevét, fellelhetőségét és egy képet is róla. Ha egy kocsira rátaláltál a játék kiírja hogy megvan a keresett kocsi. Ha mind a 30-at bevitted utána SMS-t már nem kapsz de bármikor és bármilyen típusú kocsit vihetsz be még azok közül amik szerepeltek a 30-ban. Hogy melyik járműért mennyit kapsz az attól függ mennyire törted össze. A járművek sorrendje véletlenszerű. Amúgy egész jó kis összegeket fizet. A

A kocsik a következők:

- Bobcat 8250$ Kép
- Contender 8250$ Kép
- DF8-90 5940$ Kép
- Dilettante 6600$ Kép
- Freeway 6600$ Kép
- Infernus 33000$ Kép
- Intruder 8250$ Kép
- Manana 3960$ Kép
- Moonbeam 7260$ Kép
- Sabre GT 8250$ Kép
- Voodoo 6600$ Kép
- Washington 7260$ Kép
- Buccaneer 5940$ Kép
- Huntley Sport 13200$ Kép
- Banshee 26400$ Kép
- Comet 19800$ Kép
- Coquette 13530$ Kép
- Dukes 7260$ Kép
- Faggio 2310$ Kép
- NRG 900 8250$ Kép
- Patriot 16500$ Kép
- PMP 600 10560$ Kép
- Rebla 11550$ Kép
- Super GT 36300$ Kép
- Cavalcade 23100$ Kép
- Cognoscenti 29700$ Kép
- Rancher 8250$ Kép
- Sentinel 8250$ Kép
- Sultan 11550$ Kép
- Turismo 36300$ Kép

Körözött bűnözők Kép 1 Kép 2 Kép 3
Ezek a feladatok csak a Bruci Kibbutz által adott "Search and Delete" küldetés után érhetők el. A rendőrségi adatbázis segítségével öld meg mind a 30 körözött bűnözőt! Szerezz egy rendőrkocsit és álló helyzetben lépj be az adatbázisba. Válaszd ki a megfelelő menüpontot és a személyt. Mindhárom szigeten 10-10 bűnöző lesz így jön össze a 30. Ha egy szigeten végeztél a tíz bűnözővel akkor következő 10 csak a második szigeten érhetők el vagyis ott kell belépni a rendőrségi adatbázisba. A bűnözők a küldi elindítása után láthatók lesznek a radaron.

A Bűnözők a következők:

1.Sziget

Maxwell Caughlin
Tartózkodási hely South Bohan, Hollowback St. A Célpont egyik társával kocsival menekül.

Scott Guzowski
Tartózkodási hely Dukes, Steinway. Célszemélyek a társaival a parkban lesznek.

Antonio Rivette
Tartózkodási hely Broker, South Slopes. A célszemély a társaival a vasúti emelvényen lesznek.

Rodrigo Stavnes
Tartózkodási hely Dukes, Steinway. A célszemély a társaival szanaszét fog széledni gyalogosan. Jó fogócskázást.

Fernando Tisdel
Tartózkodási hely Hove Beach, Crockett Ave. A célszemély a vidmánparkba kocsival menekül négy társával.

Tyler Pickrel
Tartózkodási hely Dukes, Meadows Park. A célszemély a parkba lesz egyedül.

Preston Pecinovsky
Tartózkodási hely Bohan, Northern Gardens. A célszemély a területen négy társával próbálnak majd menekülni kocsival hogy ez sikerül nekik csak rajtad áll.

Alonso Goralski
Tartózkodási hely Francis International Airport. Az egyik gyalogosan menekül a másik járművel.

Bert Reker
Tartózkodási hely Broker, Boabo. A roncstelepen kell jónéhány fickót kiiktatni.

Freddy Paparo
Tartózkodási hely Dukes, Steinway. A célszemély járművel menekül három társával.

2. Sziget

Shon Kikuchi
Tartózkodási hely Algonquin, North Holland. A célszemély kocsival menekül.

Jimmy Kand
Tartózkodási hely Algonquin, Northwood. Lakásán fog feküdni egyedül.

Simon Nashly
Tartózkodási hely Algonquin, Fishmarket South. Többen lesznek.

Tommy Francovic
Tartózkodási hely Algonquin, Castle garden City. A célszemély motorral menekül majd.

Barry Lamora
Tartózkodási hely Coloney Island Apartments. Hárman lesznek.

Lino Friddell
Tartózkodási hely Algoqnuin, Middle Park. A célszemély és társai kocsival menekülnek.

Juan Haimo
Tartózkodási hely Algonquin, Star Junction. A célszemély társaival külön külön motorral menekül.

Darren Covey
Tartózkodási hely Algonquin, Purgatory. A célszemély több társával egy parkolóházban lesznek.

Leo Brodell
Tartózkodási hely Algonquin, East Holland. A célszemély társaival egy lépcsőházban lesznek.

Christov Mahonvic
Tartózkodási hely Algonquin, Fishmarket South. A célszemély társaival egy raktárépüleben lesznek.

3. Sziget

Marty Boldenow
Tartózkodási hely Alderney Westdyke. A célszemély társaival egy sikátorban lesznek. Az egyiknél rakétavető van.

Noel Katsuda
Tartózkodási hely Alderney, Tudor. A célszemély társaival egy lakótelepen lesznek.

Rodney McEniry
Tartózkodási hely Alderney, Berchem. A célszemély egy sikátorba lesz társaival.

Glenn Lushbaugh
Tartózkodási hely Alderney, Alderney City. A célpont egyik társával kocsival menekül.

Phil Bacerra
Tartózkodási hely Alderney, Alderney City. A célszemély és társai két kocsival menekülnek majd.

Sergi Szerbin
Tartózkodási hely Alderney, Leftwood. A célszemély társaival az egyik paynspray közelébe lesznek.

Danny Hatmaker
Tartózkodási hely. Alderney, Normandy. Elég sokan lesznek a területen.

Mervin Eskuchen
Tartózkodási hely Alderney, Berchem. A célszemély társaival két kocsival menekül.

Frederick Harrison
Tartózkodási hely Alderney, Tudor. Az egyik régi hídon lesznek elég sokan. Hajrá.

Keenan Burdett
Tartózkodási hely Alderney, Leftwood. A célszemély társaival az egyik parkolóházban lesznek.

Rendőrözés Kép 1 Kép 2 Kép 3
Szintén a rendőrségi komputer segítségével ölj meg 20 bűnözőt annyi különbséggel, hogy a computer menüjébe másik menüpontot válassz. Ha kiválasztottad megjelennek az alkalmi bűnesetek, melyek lehetnek gyalogos bűnök, banda tevékenység vagy autólopás. Édes mindegy miket csinálsz én mondjuk a gyalogos bűnözést ajánlom mert ott csak egy gyalogos faszi a célpont hamar megvan és egyszerűbb. A bandatevékenységnél több kiiktatandó ember van egyrakáson autólopásnál meg a célpont kocsiban ül úgyhogy talán ez a legmacerásabb. Nem szükséges mind a húszat egyszerre megcsinálni. Bármelyik szigeten megcsinálhatod őket akár össze vissza is.

Barátok képességei
Érd el három barátodnál hogy felajánlja speciális képességét ami attól függ milyen a viszonyod az egyes barátaiddal illetve mennyire tisztelnek téged. Ezen százalékok a barátok meghívásával növelhető bizonyos tevékenységekre. Viszont ha egy találkozót lekésel vagy valami miatt sikertelen akkor ez a mérce csökken.

-Little Jacob: Fegyverfurgon 60% felett.
-Brucie Kibbutz: Helikopter fuvar 70% felett.
-Packie McReary: Autóbombák 75% felett.

Nyerni a három játékba
Biliárd Dart és egy teljes Bowlingban. Ezekkel kell minimum egy játszmát megnyerned mindegy hogy kivel.

Barátok meghívása
A felsorolt barátokat vidd el az alant felsorolt helyekre! Ezek az emberek bizonyos főmissziók során lesznek elhívhatók. Telefonon tudsz ilyet indítani hasonlóan a Little Jacob drogszállítós misszióihoz. Válaszd ki a telefonkönyvben kit akarsz elhívni és válaszd ki hogy mire. A duma után megjelenik a nevük kezdőbetüje a radaron. El kell menned értük és vinni őket ahova meghívtad majd visszavinni őket ahova kérik. Ilyenkor érdemes megnyerni a Dartsot Biliárdot vagy a Bowlingot ha netán valakit éppen arra hívsz el. Ezen a lehetőségen kívül gyakran hívogatnak téged is tevékenységekre amire választhatsz hogy elmésze vagy nem. Továbbá van lehetőség a találka lemondására is ami szintén a telefonkönyvön keresztül a kérdéses barátodat választva érhető el.

Billiárd Kép 1 Kép 2
Dart Kép 1 Kép 2
Bowling Kép 1 Kép 2 Kép 3
Evés Kép
Ivás Kép
Sztiptíz Kép
Show Kép
Hajókázás Kép
Helikopterezés Kép


Little Jacob: Kép
Barátsága elérhető a "Shadow" főküldetés után. Elérhető 14:00 és 4:00 között. Kedvenc kajáldája a Cluckin' Bell.

- Darts
- Italozás
- Étkezés
- Biliárd
- Show
- Sztriptíz bár

Brucie Kibbutz: Kép
Barátsága elérhető a "No. 1" főküldetés után. Elérhető 7:00 és 1:00 között. Kedvenc kajáldája a Superstar Café.

- Hajókázás
- Bowling
- Italozás
- Étkezés
- Helikopterezés
- Show
- Sztriptíz bár

Packie McReary: Kép
Barátsága elérhető a "Three Leaf Clover" főküldetés után. Elérhető 15:00 és 6:00 között. Kedvenc kajáldája nincs mivel kajálásra nem lehet meghívni.

- Bowling
- Darts
- Italozás
- Biliárd
- Show
- Sztriptíz bár

QUB3D Kép
Döntsd meg a legmagasabb 10,950 pontos rekordot a QUB3D játékban! Ez egy sztriptíz bárokba kocsmákba megtalálható játékautomata. Hasonlít a tetriszhez csak kicsit bonyolultabb.

Galambok Kép
Találd meg és lődd le mind a 200 galambot Liberty City területén. Minden galamb fix helyen van tehát nem repül el mint ahogy én azt régebben hittem. :D Ha egy galamb közelébe érsz hallani lehet a burukkolását így könnyebb orientálódni. A legtöbb galamb viszonylag könnyen megközelíthető de van néhány olyan mely távcsöves puskával zoomolva látható csak. Minden galamb körül pirosas fény látható ami főleg este nagy segítség tud lenni de a screenshotjaim között van egykét galamb ami még ígyis nehezen vehető ki. Pénzjutalom a lelövésükért egyáltalán nincs csak egy virtuális hátbaveregést kapsz értük.

GTA 4 Galambok
Azonos számozású térkép
Sorszám
Kép
1.
Kép
2.
Kép
3.
Kép
4.
Kép
5.
Kép
6.
Kép
7.
Kép
8.
Kép
9.
Kép
10.
Kép
11.
Kép
12.
Kép
13.
Kép
14.
Kép
15.
Kép
16.
Kép
17.
Kép
18.
Kép
19.
Kép
20.
Kép
Sorszám
Kép
21.
Kép
22.
Kép
23.
Kép
24.
Kép
25.
Kép
26.
Kép
27.
Kép
28.
Kép
29.
Kép
30.
Kép
31.
Kép
32.
Kép
33.
Kép
34.
Kép
35.
Kép
36.
Kép
37.
Kép
38.
Kép
39.
Kép
40.
Kép
Sorszám
Kép
41.
Kép
42.
Kép
43.
Kép
44.
Kép
45.
Kép
46.
Kép
47.
Kép
48.
Kép
49.
Kép
50.
Kép
51.
Kép
52.
Kép
53.
Kép
54.
Kép
55.
Kép
56.
Kép
57.
Kép
58.
Kép
59.
Kép
60.
Kép
Sorszám
Kép
61.
Kép
62.
Kép
63.
Kép
64.
Kép
65.
Kép
66.
Kép
67.
Kép
68.
Kép
69.
Kép
70.
Kép
71.
Kép
72.
Kép
73.
Kép
74.
Kép
75.
Kép
76.
Kép
77.
Kép
78.
Kép
79.
Kép
80.
Kép
Sorszám
Kép
81.
Kép
82.
Kép
83.
Kép
84.
Kép
85.
Kép
86.
Kép
87.
Kép
88.
Kép
89.
Kép
90.
Kép
91.
Kép
92.
Kép
93.
Kép
94.
Kép
95.
Kép
96.
Kép
97.
Kép
98.
Kép
99.
Kép
100.
Kép
Sorszám
Kép
101.
Kép
102.
Kép
103.
Kép
104.
Kép
105.
Kép
106.
Kép
107.
Kép
108.
Kép
109.
Kép
110.
Kép
111.
Kép
112.
Kép
113.
Kép
114.
Kép
115.
Kép
116.
Kép
117.
Kép
118.
Kép
119.
Kép
120.
Kép
Sorszám
Kép
121.
Kép
122.
Kép
123.
Kép
124.
Kép
125.
Kép
126.
Kép
127.
Kép
128.
Kép
129.
Kép
130.
Kép
131.
Kép
132.
Kép
133.
Kép
134.
Kép
135.
Kép
136.
Kép
137.
Kép
138.
Kép
139.
Kép
140.
Kép
Sorszám
Kép
141.
Kép
142.
Kép
143.
Kép
144.
Kép
145.
Kép
146.
Kép
147.
Kép
148.
Kép
149.
Kép
150.
Kép
151.
Kép
152.
Kép
153.
Kép
154.
Kép
155.
Kép
156.
Kép
157.
Kép
158.
Kép
159.
Kép
160.
Kép
Sorszám
Kép
161.
Kép
162.
Kép
163.
Kép
164.
Kép
165.
Kép
166.
Kép
167.
Kép
168.
Kép
169.
Kép
170.
Kép
171.
Kép
172.
Kép
173.
Kép
174.
Kép
175.
Kép
176.
Kép
177.
Kép
178.
Kép
179.
Kép
180.
Kép
Sorszám
Kép
181.
Kép
182.
Kép
183.
Kép
184.
Kép
185.
Kép
186.
Kép
187.
Kép
188.
Kép
189.
Kép
190.
Kép
191.
Kép
192.
Kép
193.
Kép
194.
Kép
195.
Kép
196.
Kép
197.
Kép
198.
Kép
199.
Kép
200.
Kép


Ugratások Kép
Keresd meg mind az 50 rámpát és hajtsd végre rajtuk az ugratást. A legtöbb ugratásnál fontos hogy hova érkezz tehát ha netán valahol túl nagyot ugratsz s nem fogadja el akkor próbálj meg kisebbet. Kb. mindig rá lehet jönni hogy hova kéne érkezni. Jutalom egyáltalán nincs.

GTA 4 Ugratások
Azonos számozású térkép
Sorszám
Kép
1.
Kép
2.
Kép
3.
Kép
4.
Kép
5.
Kép
6.
Kép
7.
Kép
8.
Kép
9.
Kép
10.
Kép
Sorszám
Kép
11.
Kép
12.
Kép
13.
Kép
14.
Kép
15.
Kép
16.
Kép
17.
Kép
18.
Kép
19.
Kép
20.
Kép
Sorszám
Kép
21.
Kép
22.
Kép
23.
Kép
24.
Kép
25.
Kép
26.
Kép
27.
Kép
28.
Kép
29.
Kép
30.
Kép
Sorszám
Kép
31.
Kép
32.
Kép
33.
Kép
34.
Kép
35.
Kép
36.
Kép
37.
Kép
38.
Kép
39.
Kép
40.
Kép
Sorszám
Kép
41.
Kép
42.
Kép
43.
Kép
44.
Kép
45.
Kép
46.
Kép
47.
Kép
48.
Kép
49.
Kép
50.
Kép


Amik nem számítanak bele a 100%-ba
(ez nem azt jelenti hogy ne csináld meg őket)


Taxi
Roman "Jamaican Heat" küldetése után érhető el a misszió s csak egy ideig tudsz ilyet csinálni a „Roman’s Sorrow” küldi után már nem. Felhívhatod munkaügyben Romant akinek el kéne a segítség. Taxiznod kéne. A misszió elindítása után menj el egy taxiért Roman taxiállomására és ezzel kell felvenned és elfuvaroznod egy illetőt. Ha már van egy taxid akkor rögtön mehetsz a fuvarért. Akárhányszor csinálhatod plusz pénzért csak hívd Romant ha kell a meló.

Sixaxis Tutorial
Csak a PS3 verzióba létezik ez a küldi. A telefon menüjébe tudod elindítani a küldetést. Mely során egy motort egy hajót és egy helikoptert kell vezetned át a checkpointokon. De nem akárhogyan hanem a PS3 Joystickjának a döntögetésével ugyanis így tudsz a járművekkel kanyarodni. Remélem megértitek miért nincs ez PC-s verzióba egyrészt hogy nézne már ki hogy a billentyűzetünket döntögetjük másrészt nem is alkalmas rá. Roman „Jamaican Heat” című küldetése után lesz elérhető.

Roman és Dwayne mint egyéb barátaid
A barátokkal történő találkozásokról részletesebben egy korábbi bekezdésben olvashattok.

Dwayne Kép
Barátsága elérhető a "The Holland Play" főküldetés után persze csak akkor ha a küldetés során nem őt nyírod ki hanem Playboy X-et. Ezután rövidessen küld neked egy emailt amire pozitívan kell válaszolnod hogy végképp elérhető legyen a barátsága. Elérhető 11:00 és 3:00 között. Kedvenc kajáldája a Cluckin' Bell. Ha a viszonymércétek elér egy bizonyos szintet 75% akkor a többi haverod speciális szolgáltatásához hasonlóan neki is elérhető lesz a sajátja ami nem más mint hogy tud erősítést küldeni neked mindössze két embert de az is valami.

- Italozás
- Étkezés
- Bowling
- Sztriptíz bár

Roman Kép
Barátsága elérhető a "Bleed Out" küldetés után. Elérhető a nap 24 órájában bármikor kivéve bizonyos időszakokat ha éppen ott tartasz a főküldetésekben. Kedvenc kajáldája a Burger Shot. Ha a viszonymércétek elér egy bizonyos szintet 60% akkor az ő speciális szolgáltatása is elérhető lesz ami az hogy tud küldeni neked ingyen taxit.

- Bowling
- Darts
- Italozás
- Étkezés
- Biliárd
- Show
- Sztriptíz bár

Barátnők
Összesen öt barátnőnk lesz a játék során. Két barátnőt Michelle és Kate automatikusan kapunk meg amik később egyegy küldetés után már nem lesznek elérhetők. További 3 barátnőt a neten tudunk összeszedni.
Kép 1 Kép 2 Ha egy barátnő válaszol a leveledre e-mail-en akkor pozitív válasz esetében bekerül a telefonodba egy emlékeztető hogy mikor kell vele találkozni. Ha megvolt az első találkozás és sikeres, a randi végén el tudod kérni a telefonszámát vagyis a játék felkínál egy lehetőséget hogy elkéred-e avagy nem. Kérd el különben kezdheted vele előről az egészet. Ha megvan egy barátnő akkor hívhatod randira ebben az esetben nem úgy fog működni hogy konkrét dologra hívod el mint a barátaidnál hanem miután elmentél érte akkor a radaron megjelenik az összes lehetőség ahova elviheted tehát ekkor döntsd el hogy hova viszed. A csaj éppenséggel hívhat téged is ha sokáig nem hívod. A randik után miután hazavitted a játék felkínálja hogy csókot kérj tőle vagy felkéreckedj hozzá. Ezt már rád bízom.

Michelle Kép
Elérhető a "Three's a Crowd" küldetés után viszont a "The Snow Storm" küldetés után már nem. Elérhető 6:00 és 23:00 között. Bárhova viheted kivéve Sztriptízbár. Speciális szolgáltatása nincs.

Kate Kép
Elérhető a "Waste Not Want Knots" küldetés után viszont a "One Last Thing" küldetés után már nem. Elérhető 8:00 és 12:00 között. Bárhova viheted kivéve Bowling Show és Sztriptízbár. Speciális szolgáltatása nincs.

Carmen Kép 1 Kép 2 Kép 3 Kép 4
Felszedésének lehetősége az "Out of the Closet" küldetés után válik elérhetővé. A www.love-meet.net oldalon találjuk meg SoBoHoe néven. Elérhető 13:00 és 6:00 között. Bárhova viheted. Speciális szolgáltatása hogy életet tud növelni ha felhívod azt a menüpontot választva.

Kiki Kép 1 Kép 2 Kép 3 Kép 4
Felszedésének lehetősége az "Blow your Cover" küldetés után válik elérhetővé. A www.love-meet.net oldalon találjuk meg LawChick néven. Elérhető 18:00 és 2:00 között. Bárhova viheted kivéve Sztriptízbár. Speciális szolgáltatása hogy a kisebb körözéseket eltudja tüntetni ha felhívod azt a menüpontot választva.

Alexandra Kép 1 Kép 2 Kép 3 Kép 4
Felszedésének lehetősége az "Blow your Cover" küldetés után válik elérhetővé. A www.craplist.net oldalon található meg a partylányos bejegyzésben neve ott Liberated Woman. Elérhető 6:00 és 2:00 között. Bárhova viheted. Speciális szolgáltatása az lesz hogy ha a megfelelő menüpontot választva felhívod akkor egy napig 50%-os árengedményt kapsz a ruhaboltokban.

Under The Radar
Ez csak az Under The Radar achievementhez kapcsolódó feladat és még neve sincsen de mivel ez a feladatfajta a GTA 5-ben is megtalálható Under The Bridge néven így külön bekezdést adtam neki a GTA 4 esetén is. Feladat hogy helikopterrel repüljünk át Liberty City mind a 14 hídja alatt. Nemkell egyhúzóra végigrepülni az egészet. Amint átrepültél egy híd alatt a radar egy ideig mutatni fogja a maradék hidakat.

Under The Radar
Azonos számozású térkép
Sorszám
Kép
1.
Kép
2.
Kép
3.
Kép
4.
Kép
5.
Kép
6.
Kép
7.
Kép
Sorszám
Kép
8.
Kép
9.
Kép
10.
Kép
11.
Kép
12.
Kép
13.
Kép
14.
Kép


Achievementek


Az Achievementek jelentése teljesítmények melyek megkapása a játékban a fő és mellékküldetések mellett kisebb feladatoktól függenek amik gyakran a fő és melléküldetésekkel együtt járnak de van olyan is ami független tőlük. Ezeket csak akkor kapod meg ha fel vagy csatlakozva a Liveon keresztül. Mindegyikért G pont jár amik a Live profilunkban látszani fognak hogy eddig miket értünk el. A játék során össz 1000G pont gyűjthető be. A GTA 4 -nek XBox és PC verzióban összesen 50, míg a Playstation 3 verzióban 51 achievement/trófea található.
Ha achievementekre vadászunk figyeljünk a kódokra is mert jónéhány cheat néhány achievementet blokkol.

Az Achivementek a következők:

Off The Boat 5G
Feladatod annyi, hogy teljesítsd a "The Cousins Bellic" című küldetést, ami a legelső a játék során.

Fed The Fish 5G
Teljesíted Roman Bellic, "Uncle Vlad" című küldetését.

Lowest Point 5G
A "Roman's Sorrow" című küldetést kell teljesítened a megszerzéséhez.

Impossible Trinity 10G
A "Museum Piece" nevű küldetés teljesítése után kapod.

Gracefully Taken 10G
Az "I'll Take Her" című misszió teljesítése szükséges hozzá.

That Special Someone 10G
A "That Special Someone" című küldetést kell teljesíteni.

Full Exploration 20G
Akkor kapod meg, ha már minden sziget elérhető a játékban. Bohan szigetére a "Roman's Sorrow" küldetés után, Algonquin-ba a "Blow Your Cover" teljesítésével, míg Alderney-be a "Three Leaf Clover" című misszió elvégzésével juthatsz be, így ennek az achievementnek a megszerzéséhez is az utoljára említett küldetést kell teljesíteni.

Liberty City Minute 30G
Teljesítsd a fő küldetéseket kevesebb, mint 30 óra alatt. Csak a főküldetésekkel törődj ha netán meghalsz töltsd be újra a mentést.

You Won! 60G
Az összes fő küldetés teljesítése után kapod.

No More Strangers 5G
Találkozz az összes random karakterrel. A 100%-hoz nem szükséges random karakterek nem számítanak bele ebbe.

Courier Service 10G
Teljesítsd Little Jacob 10 drogszállítós küldetését, melyeket a mobilod segítségével indíthatsz el.

Order Fulfilled 10G
Szállítsd le mind a 10 járművet, amelyeket Brucie emailben kér.

Manhunt 15G
Öld meg mind a 30 kőrözött bűnözőt.

You Got The Message 20G
Szállítsd le Steve 30 járművét melyeket SMS-ben kér tőled.

Cleaned The Main Streets 20G
Szerezz egy rendőrautót, és a "Current Crimes" menüpont segítségével végezz el 20 bűnüldözős küldetést.

Assassin's Greed 20G
Teljesítsd a 9 bérgyilkos küldetést amiket egy telefonfülkénél tudsz felvenni.

Genetically Superior 25G
Összesen 9 féle verseny van de összesen 20 versenyen kell elsőnek lenni.

Dare Devil 30G
Teljesítsd mind az 50 különleges ugratást.

Endangered Species 50G
Lődd le mind a 200 galambot Liberty City területén.

Driving Mr. Bellic 10G
Amint Romannal való kapcsolatod eléri a 60%-ot.

Retail Theraphy 10G
Amint Little Jacobbal való kapcsolatod eléri a 75%-ot.

Dial B for Bomb 10G
Amint Packie McRearyval való kapcsolatod eléri a 75%-ot.

That's How We Roll! 10G
Amint Brucieval való kapcsolatod eléri a 75%-ot.

Liberty City 20G
Ehhez az achievementhez az összes baráttal minimum 90%-os kapcsolatot kell létrehozni.

Gobble Gobble 10G
A feladat, hogy bowlingban ledöntsd az összes bábut egymás után háromszor.

One Hundred And Eighty 10G
Dartsban érj el egyszerre 180 pontot a három dobási lehetőséggel.

Pool Shark 10G
Győzd le egy barátodat biliárdban.

King of QUB3D 15G
Érj el 10950 pontot a QUB3D játékkal.

Warm Coffee 5G
Lényege hogy az egyik barátnőd behívjon egy keffentésre a randi után.

It'll Cost Ya 5G
Taxival kérj a fuvart egy másik szigetre. Ha végigvárod úgy a utazást hogy nem lépteted el azt és a sofőrt sem sürgeted már meg is kaptad ezt az achievementet amikor megérkezel a célhoz.

Sightseer 5G
Vegyél részt mind az 5 helikopteres városnézési útvonalon.

Finish Him 15G
A cél, hogy 4 perc alatt 10 visszatámadást hajts végre ellenfeleden. A visszatámadás abból áll, hogy védekezés közben egy elhárított támadás után közvetlen támadsz. Amikor az ellenfeled megpróbál megütni, térj ki, majd hirtelen nyomd meg valamelyik támadás gombot. Ekkor Niko egy kombóval leteríti az ellenfelét.

Chain Reaction 20G
Fel kell robbantanod 10 járművet 10 másodperc alatt. Hogy ezt hogy oldod meg a fantáziádra bízom.

Rolled Over 30G
Át kell fordulnod autóval ötször a levegőben, mielőtt még földet érne a kerék. Gyors kocsi, egy elég meredek rámpa és lehet próbálkozni. Talán a reptéren próbálkozz.

Wheelie Rider 30G
Egykerekezned kell valamilyen motorral legalább 500 láb hosszan.

Under The Radar 40G
Át kell repülnöd helikopterrel mind a 14 híd alatt ami Liberty Cityben található. Érdemes az Algonquinban lévő Helitours-nál megkezdeni az utat, ugyanis onnan kezdve útba esik minden híd. Nemkell egyhúzóra végigrepülni az egészet. Amint átrepültél egy híd alatt a radar egy ideig mutatni fogja a maradék hidakat. Térkép

One Man Army 40G
A feladat, hogy 6 csillagos körözési szint alatt élj túl 5 percet.

Walk Free 50G
A lényeg hogy rázz le egy 4 csillagos körözést.

Half Million 55G
Megkapod amint a pénzed elérte az 500,000$ dollárt.

Key to the City 100G
Teljesítsd a játékot 100%-ra.

Cut Your Teeth 5G
Multiplayeres achievement. Annyi a dolgod, hogy egy meccs során elérj valamilyen szintet.

Join The Midnight Club 10G
Multiplayeres achievement. Meg kell nyerned egy ranked versenyt úgy, hogy csak minimális sérülést szerzel a járművednek, de a szerveren be van kapcsolva annak lehetősége.

Let Sleeping Rockstars Lie 10G
Multiplayeres achievement. Egy meccs során meg kell ölnöd egy Rockstar dolgozót, vagy olyan embert, aki már megölt egyet.

Taking It For The Team 10G
Multiplayeres achievement. A lényege, hogy minden fajta csapatokra osztott ranked játékmódban nyerjél a karaktereddel.

Teamplayer 10G
Multiplayeres achievement. Meg kell ölnöd 5 ellenséges embert bármilyen ranked játékmódban.

Top Of The Food Chain 10G
Multiplayeres achievement. A cél hogy pisztollyal megölj 20 embert egy ranked deathmatch során.

Fly The Co-op 15G
Multiplayeres achievement. Meg kell döntenetek a Rockstar időrekordjait "Deal Breaker", "Hangman's NOOSE" és "Bomb da Base II" co-op játékmódokban.

Top The Midnight Club 20G
Multiplayeres achievement. 20 online ranked versenyen kell elérned első helyezést.

Wanted 20G
Multiplayeres achievement. Akkor kapod meg, ha a játék során eléred a 10-es rangot, vagyis összegyűjtöttél 5.000.000$-t.

Auf Wiedersehen Petrovic 30G
Multiplayeres achievement. A feladatod csupán annyi, hogy minden egyes játékmódban, versenyen, valamint a Cops 'n Crooks módban rendőrként és bűnözőként is nyerj legalább egyszer.

Taking a Liberty
Ez csak a PS3 konzolokon érhető el. Akkor kapod meg ha az összes achivementet megszerezted.

Multiplayer


Belépés
A mobiltelefon segítségével menjünk a Multiplayer menüpontra, majd ott válasszuk ki, hogy Player vagy Ranked Match-be szeretnénk belépni. Ezután két vagy három opció jelenik meg. Egyik a Quick másik a Create Match. A PC verzióban egy további menüpont is van, a Custom Match.
A Quick Match-be lépve megjelennek az egyes multiplayer módok ahol választhatsz melyikbe akarsz lépni. Lehet várakoznod kell majd.
A Create Match ugyanez csak itt te állatod be az egyes módok paramétereit.
A Custom Match egy kereső különböző paramétereket megadva kereshetünk meccseket és beléphetünk rájuk.

Player Match és Ranked Match
A Player Matchekben egyszerűen csak pénzt szerezhetünk, a Ranked Matchekben szinteket érhetünk el a pénzszerzéssel.

A szintekhez szükséges pénzösszegek:
0. szint: 0$
1. szint: 1.000$
2. szint: 10.000$
3. szint: 50.000$
4. szint: 100.000$
5. szint: 250.000$
6. szint: 500.000$
7. szint: 750.000$
8. szint: 1.000.000$
9. szint: 2.500.000$
10. szint: 5.000.000$

Multiplayer módok


Deathmatch és Team Deathmatch
A Deathmatchnek lényege, hogy kiiktassuk a rivális játékosokat és ezáltal a megadott pénzösszeget megszerezve megnyerjük a meccset vagy adott idő alatt kell a legtöbb pénzt szerezni. Csapatban is játszható.

1.Liberty City
2.Algonquin
3.Alderney
4.Dukes/Broker
5.Bohan
6.Happiness Island
7.Colony Island
8.Charge Island
9.Alderney State Correctional Facility
10.Francis International Airport

Mafiya Work és Team Mafiya Work
Kenny Petrovic-tól kapunk utasításokat mobiltelefonon. Melyek szintén pénz vagy időlimitesek. Csapatban is játszható. Feladat sokféle lehet. Legtöbbször bandatagokat kell kiiktatni kik lehetnek gyalogosan vagy járművel. Reklámtáblákat vagy járműveket kell megsemmisítenünk. Járműveket kell megszerzni amit megtarthatunk vagy el kell vinni őket a kijelölt helyre. Ha netán az ilyen megszerzendő járműben ülnek éppen akkor lődd ki a sofőrt de a jármű épségére vigyázz. Tárgyakat is kell majd szereznünk drogot táskát fegyvert vagy levágott fejet. Drogot és táskát mindíg el kell vinni egy kijelölt helyre fegyvereket csak fel kell szedni a levágott fejet meg a vízbe dobni.

1.Broker/Dukes
2.Bohan
3.Algonquin
4.Alderney

Car Jack City és Team Car Jack City
Szintén Kenny Petrovic megbizásából időre kocsikat kell lopkodni és elvinni őket a kijelölt helyre mindíg egyre többet más játékosokat megelőzve. Csapatban is játszható.

Race és GTA Race
A Race módban vannak autó, motor, hajó, helikopterversenyek, Free Race és a Cannonball Run.

Autó, motor, hajó, helikopterversenyek:
A feladat ellenőrzőpontokon keresztül kell végigmenni az adott pályán és elsőként beérni a célba. Kocsiból nem szállhatunk ki. Az autó és motorversenyekből PS3 verzióba 20 db van de PC verzióba ez kiegészül plussz kettővel így ott össz 22 van tehát a lista szerint az utolsó kettő.

Auto és Motorversenyek
Verseny
Útvonal
1.Driving While High Útvonal
2.Exhaust Fumes Útvonal
3.Thunder Road Útvonal
4.Industrial Action Útvonal
5.Short Circuit Útvonal
6.Don´t Look Down Útvonal
7.Duck and Weave Útvonal
8.Drag Kings Útvonal
9.Rize in the East Útvonal
10.Horse Punch Útvonal
11.Stars in your Eyes Útvonal
12.Road to Bohan Útvonal
13.Round the Block Útvonal
14.Southern Switch Útvonal
15.Bogan´s Run Útvonal
16.Bawhan Dash Útvonal
17.Heel-and-Toe Útvonal
18.Quick Knives Útvonal
19.Terminal Velocity Útvonal
20.Taxiing Útvonal
21.Bohan Job Útvonal
22.Riverside Drive Útvonal


Hajóversenyek
Verseny
Útvonal
1.Beat the Bitch Útvonal
2.Water Hazard Útvonal
3.A. B. K. Endurance Útvonal
4.Get Wrecked Útvonal


Helikopterversenyek
Verseny
Útvonal
1.The 556 Connection Útvonal
2.Smoke Screen Útvonal
3.Noise Pollution Útvonal
4.Buzz the Tower Útvonal
5.Hard Eight Útvonal
6.Boogie Down Útvonal
7.Bohan Burning Útvonal
8.Big Drip Útvonal
9.Home Turf Útvonal
10.Grand Tour Útvonal


Free Race:
Ezekben a versenyekben jármű nélkül indulunk. Itt szabad járművet váltani. Feladat hogy jussunk el egyik helyről a másikra bármilyen útvonalon.

Free Race Versenyek
Verseny
Útvonal
1.Black Gold Útvonal
2.Strip Off Útvonal
3.D-Day Útvonal
4.Track Marks Útvonal
5.Sinner & Saint Útvonal
6.Heart Stopper Útvonal
7.Coming Down Útvonal
8.Back Breaker Útvonal
9.Highs & Lows Útvonal
10.Business Trip Útvonal


Cannonball Run:
Ugyanaz mint a Free Race csak itt néhány checkpoint van közberakva.

Cannonball Run Versenyek
Verseny
Útvonal
1.Cargo Haul Útvonal
2.Long Way Round Útvonal
3.Getting Wood Útvonal
4.Docking Útvonal
5.Pilgrim´s Progress Útvonal
6.Donut Dash Útvonal
7.Get it Pumped Útvonal
8.Drive-thru Útvonal
9.In the Drink Útvonal
10.Take Off Útvonal


A GTA Race ugyanezeket a versenytípusokat és futamokat adja a különbség hogy itt kiszállhatunk a járműből és lövöldözhetünk is ezzel zavarva a többi versenyzőt.

Cops ´n Crooks
Csak csapatban játszhatjuk. Lényege egy rendőrségi hajsza. Két csapat van egyik a bűnözőké másik pedig a rendőröké. Két játékmód van, az All for One, esetén a bűnözők csapatában egy főnök van, a One for All esetén minden bűnöző főnök. A feladat az, hogy a bűnözők főnöke vagy minden bűnöző eljussanak a kijelölt járműbe amivel elmenekülhetnek, rendőrök feladata pedig hogy megöljék a főnököt vagy mindenkit. A meccs végén cserél a csapat aki eddig bűnöző volt most rendőr lesz s ugyanígy fordítva.

Turf War
Szintén csak csapatba játszhatjuk. Lényege hogy elfoglaljuk a térképen jelölt helyeket ez ellenséges csapatoktól. Ezt az azt birtokló csapat a színével megegyező térbe lépve tehetjük meg ahol el kell töltenünk egy kis időt hogy meglegyen.

Deal Breaker
Szintén csak csapatba játszhatjuk. A maffia helyéről indulunk és a feladat néhány csomag megszerzése. Lesz két jármű melyekkel elindulhatunk. Ha odaértünk az épülethez ahova kell iktassuk ki a pirossal jelzett illetőket akiknél a csomagok vannak. Szedjük fel őket majd a maradék ellenségek kik járműveken menekülnek őket is iktassuk ki majd térjünk vissza a csomagokkal ahonnan elindultunk.

Hangman´s NOOSE
Szintén csak csapatba játszhatjuk. A reptérről el kell vinnünk Petrovicot Charge Islandra a baseball pályára. A reptéren tisztítsuk meg a terepet a kommandósoktól hogy Petrovic kiszálljon a gépéből majd gyorsan keress egy járművet mellyel odafuvarozhatod Petrovicot ahova kell.

Bomb da Base II
Szintén csak csapatba játszhatjuk. Egy hajót kell megsemmisíteni. Két járművet kapunk a feladathoz. Először egy Securicart kell ellopni, amelyben a robbanószer van majd el kell menni az egyik helikopterleszállóhelyhez. Itt a kapott helivel repüljünk a felrobbantandó hajóra. Iktassuk ki a hajót védelmező figurákat majd haladjunk lefele a hajó gyomrába ahol a csapat két helyen is elhelyezi a bombát. Aktiválás után egy percünk lesz elhagyni a hajót.

Free Mode
Ez egy teljesen szabad többjátékos mód ahol nincs semmi feladat csak őrültködni lehet.

Party Mode
Hasonló a Free Mode-hoz de ide csak azok hívhatnak be akik már eleve bent vannak.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!