Bejelentés


GTA Fanatikusok Lapja Nincs kocsid? Lopj egyet!!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Ballad of Gay Tony


Mellékküldetések


Először a főküldetéseket érdemes elvégezni mert nem biztos hogy minden mellékküldetést megtudsz az elején csinálni.

Random karakterek
A játék során véletlen karakterekkel találkozhatsz akik rövid missziókat adnak. Ha egy random karakter elérhetővé válik megjelenik a radaron egy figura mely a karakter helyét jelzi. A karakterek ha elérhetők sem mindig vannak ott különböző napszakokban szoktak ott lenni. A karakterek a következők:

Daisy: Kép
A „Caught With Your Pants Down” küldetés után érhető el a Maisonett9 klubban 21:00-06:00-ig. Szerezz egy kocsit s Daisyvel menjetek különböző helyekre. Ha odaértél az egyikhez nézz körbe az egérrel s jön a másik rendeltetési hely. Összesen két ilyen hely lesz. A misszió végül a Time Squareen ér véget. Jutalom 500$.

Arnaud: Kép
1.Találkozás: A „Practice Swing” és a "Chinese Takeout" küldetések után érhető el a nap 24 órájában akármikor. Feladata hogy vidd őt a kijelölt helyre. Jutalom nincs.

Arnaud: Kép
2.Találkozás: A „Blog This!...” küldetés után érhető el az első találkozás után 2 nappal onnantól kezdve a nap 24 órájában akármikor fellelhető. Egy strici ellopta Arnaud tárcáját. Szerezzétek vissza. A strici kocsival menekül. Szerezzetek egy kocsit és eredjetek utána. A kocsiból lőve próbáld meg kiiktatni a fickót aki elejti a tárcát. Szedd fel a tárcát majd vidd Arnaudot a kijelölt helyre. Jutalom 500$.

Margot: Kép
1.Találkozás: A „Bang Bang” küldetés után érhető el a nap 24 órájában akármikor. Vidd el Margotot a kórházba. Jutalom nincs.

Margot: Kép
2.Találkozás: A „...Blog This!” küldetés után érhető el a nap 24 órájában akármikor. Margot öngyilkos akar lenni. Le akar ugrani az emelvényről. Te persze megpróbálod lebeszélni hogy ne de ő leugrik. Naná hogy a járókelők azt hiszik te lökted le. Megtámadnak elég sokan de nem vészes mert csak bunyó szinten. Nyomj le mindenkit közbe juss le az emelvényről s ha leértél rázd le a zsarukat. Jutalom nincs.

Club Management Kép 1 Kép 2
Ezt a feladatot csak az "I Luv L.C." nevű küldetés után tudod megcsinálni. Menj be a Maisonett 9 klubba s az irodába indítsd el a küldetést. A klubban kidobó emberként kell dolgoznod. A küldi mindig mutatja hogy hova menj lecsekkolni minden rendben van-e. Ha van rendbontó menj oda hozzá és Luis kidobja a klubból. Minden ilyen elkezdett munka egy misszióval végződik ugyanis mindig felhívnak valamiért rádión hogy néhány fontos embernek segíts. Tehát ki kell menned a klubból s el kell menni ide-oda fuvarozgatni vagy valakit kimenteni a paparazzik karmai közül. Főküldetésekhez hasonló missziók. Összesen nyolcszor kell megismételni mind a 8 a klubban való felügyeléssel kezdődik s ha hívnak mindig más dolgod lesz. A klub este 21:00 -kor nyit ki értelemszerűen csak akkor tudsz bemenni s missziót kezdeményezni. A klub reggel 6:00 -ig van nyitva tehát ha küldetés közbe vagy ez időpontba akkor a misszió félbeszakad s kezdheted újra. A jutalom feladatonként 500$. A misszió után elérhetővé válik a mentőházadban az a ruha amiben ezeket a feladatokat csinálod.

Feladatok a következők:

Clay "Pain Giver" Jackson
Menj a Hercules klubhoz és a sikátorba lévő kocsiba amibe Clay ül szállj be. Rázd le a paparazzikat de ne bántsd őket. Ha sikerült lerázni őket vidd a kijelölt helyre Clayt.

Kerry McIntosh
Kaját kell szállítanod McIntoshnak. Menj az Iron Belly büfébe és vidd gyorsan a Hercules klubba ahol már Karry várja a kaját.

British Prince
Keresd meg a klubba a herceget majd fuvarozd őt két csajért akit vegyetek föl majd menjetek a herceg hoteljébe.

Poppy Mitchell
Keresd meg Poppyt a klubba. A klub bejáratánál sok paparazzi vár hogy lekaphassák. Menj el a tűzoltó kocsiért és locsold le a paparazzikat hogy Poppy kijöhessen és hazavihesd.

Cloe Parker
Keresd meg Cloet a WC-be. Eléggé berúgott úgyhogy keresd meg a kocsiját a klub melletti parkolóba várd meg míg bemászik a kocsiba és vidd haza. Vigyázz mert közbe néha elrántja a kormányt neked.

Al Di Napoli
Menj Alért a Hercules klubba vidd őt az egyetemhez majd a kapott két csillagos körözés lerázása után vidd őt a színházba.

The Blue Brothers(Billy Blue és Bobby Blue)
Menj el értük az MeTV-hez amint beszállnak támadnak a rajongók. Óvatosan rázd le őket próbáld meg őket eltolni a kocsival de ne sérüljenek meg. Szerencsére nem olyan agresszívek mint a paparazzik. Ha leráztad őket vidd a srácokat a Maisonette klubba.

Bruce Spade
Menj a helikopterért, repülj vele Bruceért és reptesd őt a Maisonette klubba.

Base Jumps Kép
Ezek csak a Yusuf Amir által adott "High Dive" nevű küldetés után érhetők el. Menj a kijelölt helyekre a radar jelzi őket és indítsd el küldetést. Ejtőernyővel kell leereszkedned a kijelölt helyre. A földre vagy mozgó teherautó platójára. A csávó ugorhat épületről vagy helikopterről. Összesen 15 db ilyen ugrás van Liberty city területén különböző helyeken. Ha megvan mind a 15 kapsz egy ejtőernyőt a mentőházadba. Jutalom nagysága attól függ mennyire pontosan hajtottad végre az ugrásokat azaz ereszkedés közbe sikerül-e elérni a checkpointokat illetve az érkezésnél a céltábla közepére vagy a teherautóra landolsz-e. Három fajta ugrás létezik, mindháromból öt darab.

1. Target Jump
Magas épület tetejéről ugrasz és a földön levő céltáblára érkezel.

2. Vehicle Jump
Magas épület tetejéről ugrasz és egy mozgó teherautó platójára kell érkezni. Teherautóra való landolásnál céltábla nincs de az hibapont ha nem a teherautóra érkezel.

3. Helicopter Jump
Egy helikopterből ugrasz és a 4db checkpointon átmenve a földön levő céltáblára érkezel.

Ballad of Gay Tony Base Jumps
Azonos számozású térkép
Sorszám
Fajta
Kép
1.
Heli
Kép
2.
Vehicle
Kép
3.
Heli
Kép
4.
Heli
Kép
5.
Vehicle
Kép
6.
Vehicle
Kép
7.
Target
Kép
8.
Target
Kép
9.
Vehicle
Kép
10.
Target
Kép
11.
Target
Kép
12.
Vehicle
Kép
13.
Target
Kép
14.
Heli
Kép
15.
Heli
Kép


Triatlon Kép
Ezek csak a Mori Kibbutz által adott "This Ain`t Checkers" nevű küldetés után érhetők el. Verseny. Ejtőernyővel ereszkedsz le egy hajóra majd a checkpointokon átérve szállj be a kocsiba majd azzal is menj végig a pontokon. Mindíg három ellenfeled lesz. Lényeg te érj be elsőnek. Összesen 3 ilyen verseny van Liberty City területén a radar jelzi őket. A jutalom versenyenként 1000$.

Ballad of Gay Tony Triathlonok
Azonos számozású térkép
Verseny
Kör
Checkpoint
Kép
Útvonal
1.Alderney City
1
Hajó 9 Kocsi 18
Kép
Útvonal
2.Charge Island
1
Hajó 8 Kocsi 11
Kép
Útvonal
3.Boabo
1
Hajó 17 Kocsi 18
Kép
Útvonal


Cage Fight Kép 1 Kép 2
Ezt a küldetést csak az Adriana Lopez által adott "Momma`s Boy" nevű küldetés után tudod megcsinálni. Menj a kijelölt helyre radar jelzi. Ha elindítottad a missziót verekedni kell. Összesen 6 round van minden roundon 3-3 embert kell legyűrnöd. Az elején puszta kézzel fognak támadni majd a 3. 4. szintnél már baseball ütővel vagy késsel jönnek. A Fegyvert el is tudod venni tőlük ami nagyon megkönnyíti a dolgod. A fegyver elvételének módja a következő: Ha az ellenfél éppen ütni akar akkor blokkolj s ezáltal Luis lehajol majd kezd el ütni ezerrel s akkor elveszi tőle a fegyvert. Hogy az ellenfél mikor akar ütni arra rá kell érezni mert csak akkor hajol le Luis a blokkolást megnyomva s tudja végigcsinálni a fegyverelvevéses kombót. Jutalom attól függ mennyi volt a téted az elején no meg attól is hány rundot csináltál meg a hatból. Ha az összeset végigvitted akkor a tétre felrakott pénz mellett plusz 4000$ üti a markod.

Drugwars Kép
Ezek a feladatok csak az Adriana Lopez által adott "Corner Kids" nevű küldetés után nyílnak meg. Menj a kijelölt helyre s indítsd el a küldetést. Drogot kell megszerezni ami négy féle típusban fordulhat elő. A típusokat véletlenszerűen adja a játék. Általában a drogokat erősen őrzik úgyhogy fegyver ajánlatos. Minden misszióban két srác fog segíteni Armando és Henrique. Ha megvan a csomag akkor hajts gyorsan el a kijelölt helyre. A két srác mindig megpróbál beszállni hozzád. De ott is hagyhatod őket a helyszínen hisz úgyis utánad jönnek kocsival. Összesen 25 db ilyen missziót kell megcsinálni a város különböző pontjain. Ötven darabig 10 darabonként kapsz valamilyen fegyvert a mentőházadba. A feladatok egyre nehezebbek lesznek.

10 Pistol.44
20 Advanced SMG
30 Explosove Shotgun
40 Távirányítós bomba
50 Arany SMG

Típusok:

1.Stash
Menj a két haverral a kijelölt helyre ahol a biznisz folyik. Amint megzavarod őket rögtön elkezdenek rád lőni. Szerezd meg a táskát ugyan nem muszály senkit megölni de eléggé zavaróak. Szedd fel a táskát rázd le a zsarukat és menjetek a kijelölt helyre. Közben néhány kocsi üldözőbe vehet.

2.Stickup
Menj a két haverral a kijelölt helyre ahol a biznisz folyik. Amint megzavarod őket rögtön elkezdenek rád lőni. El kell lopni a drogot és akár a pénzt is. Nyírj ki mindenkit és ha lelőtted azt a srácot akinél a táska van szedd fel majd lövöldözz tovább hogy a másik táska is meglegyen eztán rázd le a zsarukat és menjetek a kijelölt helyre. Közben néhány kocsi üldözőbe vehet.

3.Highjack
Feladatod egy jármű megszerzése és leszállítása. Menjetek a kijelölt járműhöz. Amint odaérsz elindulnak a kocsival úgyhogy amint teheted lődd ki a sofőrt. Szerencsére nem őrzik a kocsit csak aki(k) benne ülnek. Ha megvan menjetek a kijelölt helyre persze a zsarukat rázd le előbb ha üldöznének.

4.Convoy
Feladatod ismét egy jármű megszerezése és leszállítása. A jármű egy konvojba fog haladni valahol a városba. Próbáld meg kilőni a benne ülőket és szálljatok át mindannyian. Persze közbe lövöldözni is fognak rátok és üldözőbe is vesznek a konvoj tagjai. Ha kaptál körözést akkor előbb rázd le a zsarukat majd menjetek a kijelölt helyre.

Táncolás és Ivás
Táncolnod kell Maisonett 9 és a Hercules klubban.
-Maisonette 9 Kép 1 Kép 2
-Hercules Kép 1 Kép 2
A klubok este nyitnak. Menj a táncparkettre s indítsd el a táncot. Ütemre kell nyomogatni a feltüntetett gombokat. Inni csak a Maisonett9 -ben tudsz. Kép A klubba felmész a felső emeletre s ott az egyik faszinál tudod elindítani. Lényeg hogy te idd ki a pezsgősüveget elsőre amit az egér körkörös mozgatásával tudsz megtenni. A Maisonett9 klub jelölve lesz a radaron de a másik nem. A Herkules klub észak felé csak pár utcányira van a Maisonettől.

Nyerni a négy játékba
Golf, Biliárd, Dart, Léghoki Ezekben a játékokban kell minimum egy játszmát megnyerned mindegy hogy kivel.

Barátok meghívása
-Golf Kép
-Léghoki Kép 1 Kép 2
-Dart Kép 1 Kép 2
-Biliárd Kép 1 Kép 2
-Enni Kép
-Inni Kép
-Sztriptíz Kép
Ezekre a tevékenységekre kell egyszer elhívnod Armando-t vagy Henrique-t úgyis mindketten szoktak jönni. Ilyenkor érdemes megnyerni a Dartsot Biliárdot Golfot vagy a Léghokit. Mint a GTA 4-ben ittis vannak a barátaidnak szolgáltatásai.

Armando Torres
Ha Armandot hívod fegyverügyben akkor rendelkezésre bocsájtja a kocsiját amiben rengeteg féle fegyverből választhatsz olcsóbb mintha boltba vennéd.

Henrique Bardas
Heriquet fel tudod hívni kocsi ügyben. Válaszd ki milyet szeretnél és Henrique odahozza neked ingyen. Egyes járművek bizonyos küldetések után lesznek elérhetők.

Modified Serrano (I Luv LC)
Turismo (I Luv LC)
Buffalo (I Luv LC)
Cavalcade FXT (I Luv LC)
F620 (No. 3)
Bullet GT (No. 3)
APC (Departure Time)

Sirályok Kép
Keresd meg és lődd le az 50 db elrejtett sirályt Liberty Cityben. Ha megvan az ötven elérhetővé válik Yusuf tankja. A sirályok lelövéséért semmilyen pénzösszeg nem jár.

Ballad of Gay Tony Sirályok
Azonos számozású térkép
Sorszám
Kép
1.
Kép
2.
Kép
3.
Kép
4.
Kép
5.
Kép
6.
Kép
7.
Kép
8.
Kép
9.
Kép
10.
Kép
Sorszám
Kép
11.
Kép
12.
Kép
13.
Kép
14.
Kép
15.
Kép
16.
Kép
17.
Kép
18.
Kép
19.
Kép
20.
Kép
Sorszám
Kép
21.
Kép
22.
Kép
23.
Kép
24.
Kép
25.
Kép
26.
Kép
27.
Kép
28.
Kép
29.
Kép
30.
Kép
Sorszám
Kép
31.
Kép
32.
Kép
33.
Kép
34.
Kép
35.
Kép
36.
Kép
37.
Kép
38.
Kép
39.
Kép
40.
Kép
Sorszám
Kép
41.
Kép
42.
Kép
43.
Kép
44.
Kép
45.
Kép
46.
Kép
47.
Kép
48.
Kép
49.
Kép
50.
KépAmi nem számít bele a 100%-ba

Barátnők Kép
Louissal lehetőségünk van barátnőket szerezni. Összesen 10 barátnőt lehet összeszedni a következő módon. A Maisonette klubban menj a táncparkettre és kezdj el táncolni a kiszemelttel. Lényeg hogy a csík amit ilyenkor ki kell tölteni ne töltsd ki teljesen hanem a végén rontsd el direkt. Ezután a csík visszaugrik a felére és újra tánc következik csak akkor már vidd maxra. Ezután kapsz egy csókot és elmentek a WC-re kúrni egyet majd ezután ha szerencséd van a csaj odaadja a telefonszámát. Nem mindegyik szokta odaadni. Szerencse kell hozzá. Egymás utáni napokon csak kettőt lehet egyhúzóra összeszedni. Ha csinálsz köztük küldetéseket akkor akár egyszerre hat csaj száma is a tied lehet. Nekem ennyit sikerült max összszedni egy mentésen belül. Ha egy odaadta a számát később felhívhatod és "randit" kérhetsz tőle. Ami nem más mint hogy felmész a lakására és keféltek egyet. Nem kell elvinni őket sehova. Ha nem hívod egy ideig akkor küld neked smst a félmeztelen fotójával együtt hogy ugyanmár gyere fel tolni. Összesen háromszor mehet egy csajnál a kefeparti utána dobni fog de később újra összeszedheted a klubban ugyanúgy.

Felszedhető csajok:
-Domino Kép
-Cindy Kép
-Jojo Kép
-Tania Kép
-Vikky Kép
-Lily Kép
-Taylor Kép
-Ana Kép
-Tami Kép
-Dana Kép

Achievementek


Az Achievementek jelentése teljesítmények melyek megkapása a játékban a fő és mellékküldetések mellett kisebb feladatoktól függenek amik gyakran a fő és melléküldetésekkel együtt járnak de van olyan is ami független tőlük. Ezeket csak akkor kapod meg ha fel vagy csatlakozva a Liveon keresztül. Mindegyikért G pont jár amik a Live profilunkban látszani fognak hogy eddig miket értünk el. A játék során összesen 250G pont gyűjthető be 10 achievement segítségével.

Az Achievementek a következők:

Gone Down 5G
Teljesítsd a 15 bázisugrást.

Diamonds Forever 5G
Teljesítsd a „Not So Fast” főküldetést.

Catch The Bus 15G
Táncolj tökéletesen Tony mindkét klubjában (Maisonette 9 és Hercules).

Bear Fight 15G
Nyerd meg a L.C. Cage Fighter mellékküldetést.

Snow Queen 20G
Teljesíts 25 drog háborút.

Four Play 10G
Golfban találd el négyszer a zászlót.

Adrenaline Junkie 25G
Zuhanj a lehető legtovább, mielőtt kinyitnád az ejtőernyőd.

Maestro 30G
Fejezd be a főküldetéseket.

Past The Velvet Rope 45G
Teljesítsd az összes küldetést legalább 80%-ra.

Gold Star 80G
Teljesítsd az összes küldetést 100%-ra.


Multiplayer


Deathmatch és Team Deathmatch
A Deathmatchnek lényege, hogy kiiktassuk a rivális játékosokat és ezáltal a megadott pénzösszeget megszerezve megnyerjük a meccset vagy adott idő alatt kell a legtöbb pénzt szerezni. Csapatban is játszhatjuk őket.

1.Tresspass
2.Auld Reekie
3.Ziggurat
4.Xero In
5.Academically Challenged
6.Global Domination
7.Battle Station

Race és GTA Race
A feladat ellenőrzőpontokon keresztül kell végigmenni az adott pályán és elsőként beérni a célba. Kocsiból nem szállhatunk ki.

Versenyek
Verseny
Útvonal
1.Burn your Bridges Útvonal
2.Club Class Útvonal
3.Damn Rotten Hills Útvonal
4.Fly By Útvonal
5.Go Both Ways Útvonal
6.Grand Tourer Útvonal
7.Jumpyard Dodge Útvonal
8.Meadows Park & Ride Útvonal
9.Meat your Marker Útvonal
10.Mind the Gap Útvonal
11.Original Outlook Útvonal
12.Round the Horny Útvonal
13.Tar Macked Útvonal
14.Tour D'Algonquin Útvonal
15.Upper Junction Útvonal


A GTA Race mód ugyanezeket a versenytípusokat és futamokat adja a különbség hogy itt kiszállhatunk a járműből és lövöldözhetünk is ezzel zavarva a többi versenyzőt.

Free Mode
Ez egy teljesen szabad többjátékos mód ahol nincs semmi feladat csak őrültködni lehet.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!