Bejelentés


GTA Fanatikusok Lapja Nincs kocsid? Lopj egyet!!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Az oldal azért készült mert elegem lett abból hogy egyes GTA-k végigjátszásához szükséges információkat hosszas kutatómunkával lehetett csak megszerezni nem létezett kompakt magyar oldal legalábbis én még olyat nem láttam melybe tényleg minden benne volt ami fontos ahhoz hogy valamelyik GTA-t végigvigyünk felmerülő lényeges kérdések nélkül.
Remélem sok hasznát veszed az oldalnak ha rátalálsz. :)

Igyekeztem összeszedni azokat a dolgokat melyeket érdemes tudni a 100%-os kijátszáshoz. Az oldal többnyire nem tartalmaz felesleges dolgokat a játékról mint szereplők, játéktörténet, fegyverek jellemzése, bandák jellemzése, rendszerkövetelmények, hírek stb. Ha játszol az adott játékkal úgyis rájössz mik vannak benne ha meg nem az se baj hisz kijátszás szempontjából tök mindegy hogy tudd hogy pl. ki az a Colonel Cortez. Neked csak azt kell tudni hogy a C betühöz kell menni.

Az oldal nem szép nem színes nem dizájnos tehát ha netán ezek miatt adna valaki negatív szavazatot akkor előre szólok hogy ezen az oldalon a tartalmon van a hangsúly. Aki mégis negatív szavazatot ad az legyen szíves valami építő jellegű kritikával támassza alá a véleményét a hozzászólásoknál.

Az oldalt folyamatosan bővítgetem javítgatom, sokszor derülnek ki számomra apró hibák hiányosságok melyek vagy azért lettek mert rosszul tudtam vagy mert begépeléskor szerkesztéskor véletlenül elírtam vagy kihagytam valamit ezért ha bármi hibát vagy hiányosságot találtok az oldalon nyugodtan írjatok persze kultúrált formában!


LetöltésekSzerkesztő
IP Címed


Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Molnár Sándor Dániel [ 2013-09-02 13:30 ]

Hali
Tudnál nekem egy jó magyarítást keríteni a GTA III-hoz?
Olyat szeretnék, aminek menüje színes és a magyar szöveg semmilyen formában nem tér el az angol szövegtől.
(Arra emlékszem, hogy betöltő és mentés mezői szürkés színűek voltak.
Hasonló a Leggie magyarosításához csak azt szeretném, hogy a színes menü maradjon meg és a magyar szöveg ne térjen el az eredeti angol szövegtől
Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!