Bejelentés


GTA Fanatikusok Lapja Nincs kocsid? Lopj egyet!!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Lost and Damned


Mellékküldetések


Először a főküldetéseket érdemes elvégezni mert nem biztos hogy minden mellékküldetést megtudsz az elején csinálni.

Random karakterek
A játék során véletlen karakterekkel találkozhatsz akik rövid missziókat adnak. Ha egy random karakter elérhetővé válik megjelenik a radaron egy figura mely a karakter helyét jelzi. A karakterek ha elérhetők sem mindig vannak ott különböző napszakokban szoktak ott lenni. A karakterek a következők:

Dave Grossmann: Kép
A „This Shit`s Cursed” küldetés után érhető el a nap 24 órájában akármikor. Egy ügyvédet kell megfélemlítened hajts a kocsijához addig lődd míg meg nem áll a kocsi s végre tudsz beszélni vele. Jutalom 500$.

Brian Jeremy: Kép
A „Bad Standing” küldetés után érhető el a nap 24 órájában akármikor ha az előbb említett küldetés során nem nyírod ki ugyanis a játék felkínálja a választást hogy kinyírod-e avagy sem. Ha nem nyírod ki akkor random karakterként találkozhatsz vele ez úgymond a „jutalom” hogy nem nyírtad ki. Ez viszont nem számít bele a 100%-ba. Kövesd Briant egy helyre ahol rád támadnak. Először próbáld meg kinyírni Briant mert menekülni fog aztán törődj a többiekkel. Jutalom nincs.

Malc: Kép
1.Találkozás: A „Shifting Weight” küldetés után érhető el a nap 24 órájában akármikor. Szerezz egy motort majd menjetek a kijelölt helyre s ott lőj le minden ellenséget. Jutalom 500$.

Malc: Kép Útvonal
2.Találkozás: Az első találkozás után egy héttel érhető el a nap 24 órájában akármikor. Feladata nyerd meg a motorversenyt. Menjetek a startvonalhoz és hajrá. 2 kör 7 ellenfél 28 checkpoint. Jutalom 250$.

Dirty Laundry
Ezek a küldetések csak a Billy Grey által adott "This Shit`s Cursed" nevű küldetés után nyílnak meg. Keresd meg Stubbs -ot a telefonkönyvben s a munka menüpontot választva hívd fel. 5 db különböző főküldetésekhez hasonló missziókat ad. Véletlen sorrendben kapod őket. Csak hívd fel ha küldetést akarsz indítani. A jutalom feladatonként 1000$.

-Communication Breakdown
Találkozz egy illetővel aki kocsival elszökik. Kapd el és nyírd ki.

-Phone Ho`
Menj a kijelölt háztetőre s várd meg míg megérkezik egy piros kocsi. Ezt a kocsit kell lefotóznod a telefonoddal amint egy kurva éppen beszél a sofőrrel.

-First Impressions
Egy kávézóba kell kinyírnod egy csávót. Ha bemész rakd el a fegyvered. Ha benn vagy gyorsan vedd elő s lődd le. Ezután az őreit is mert lőni fognak rád majd hagyd el a területet.

-Knowing Me, Knowing You
Egy politikus kocsiját kell bedrótoztatnod. Szerezd meg a kocsit majd vidd el a garázsba. A misszió időre fog menni és ráadásul a kocsi épségére is vigyáznod kell nem törheted össze mert akkor gyanút fognak.

-When the Blue Chips are Down
Egy nőt kell kiszabadítanod. Menj a helyszínre ahol lődd le a zsarukat. Oldozd ki a nő kezét majd vidd őt a helikopteréhez és fedezd míg fel nem száll.

Bike Thefts
Ez a lehetőség csak a Jim Fitzgerald által adott "Bad Cop Drop" nevű küldetés után érhető el. Keresd meg Angust a telefonkönyvben s a munka menüpontot választva hívd fel. Motorokat kell megszerezni és bevinni őket egy garázsba, a radar jelzi őket úgyhogy nincs vele gond nem kell hozzá térkép összesen tízszer kell megismételni többféle motorokat kell ellopni de előfordul hogy párszor olyan motort kell vinni amilyet már vittünk egyszer. Továbbá azis véletlenszerű hogy milyen helyre kell értük menni. Ha megvan mind a tíz, egy Bati 800-at kapsz a mentőházad elé. Leszállítás közbe ügyelj a motor épségére mert minél jobban összetöröd annál kevesebb pénzt kapsz érte. 1,400$ ha nem sérül, 900$ ha picit sérül, 600$ ha jobban sérül és 400$ ha mégjobban. Ha a motor ennél is jobban sérül akkor bukta.

Lehetséges helyek:

1. A Ride in the Park
A motorral éppen a park körül köröznek. A motoron ketten fognak ülni. Szedd le őket vagy menj nekik nem lesz nehéz megszerezni.
2. Beachcomber
A motorral éppen a tangerparton rodeóznak. Lődd le vezetőt és már tied is a motor.
3. Delivery Boy’s Hardship
A motorral éppen úton lesznek. Lődd le a vezetőt és már a tied is.
4. Ex-Display
A motor egy bemutatóteremben lesz. Bejutni csak úgy tudsz ha belövöd az ablakot. Amint felszállsz a motorra két csillagos körözést kapsz amit le kell ráznod.
5. Get Off Your High Horse
A motorral éppen úton lesznek. Érd utol és a sofőrt iktasd ki. Lesz még két motoros aki követi őt talán ők jelenthetnek egy pici gondot.
6. Short Stay Parking
A motor egy parkolóház tetején parkol. Nem őrzi senki de ha felszállsz rá kapsz két csillagos körözést amit le kell ráznod.
7. Stripclub Hog
A motor az egyik sztriptízklub bejáratánál parkol. Lesz ott egy faszi meg egy csaj akik nem nézik jó szemmel ahogy elcsórod a motort.
8. Take Out Liquor
A motor egy italbolt előtt parkol. Három ember lesz aki az utadba állhat.
9. Tattoo Parlor Lament
A motor a tetováló szalon előtt lesz éppen puceválja egy ipse. Csak ez a faszi jelenthet némi problémát
10. Zorst Fumes
A motor éppen úton lesz egy motoros konvojjal. Amint elkezdesz ott akciózni mindenki rád fog géppisztolyokkal lövöldözni úgyhogy vigyázz.

Motorversenyek Kép Versenytérkép
Ezek a versenyek csak a Jim Fitzgerald által adott "Liberty City Choppers" nevű küldetés után érhetők el. Csak motorral tudod elfogadni őket. A radar jelzi őket hol vannak. Verseny közbe nem használhatsz lőfegyvert de baseball ütőt igen. Ha jön egy verseny társ sózz oda neki ;) A versenyek néha tengerparton is folynak ezért ott Sanchezt ajánlok de amúgy ha rendes úton van akkor NRG900 –at. Összesen 12 versenyt kell megnyerned melyek mindig máshol zajlanak. Jutalom 250$ s minden versennyel 250$-al több. Vagyis a második versenyért 500$ harmadikért 750$ és így tovább. Minden versenyen 7 ellenfeled lesz. Ha elrontasz egy versenyt akkor azt nem kezdheted újból de nem gond mert ajánl helyette másikat a játék és előbb utóbb úgyis beadja azt amit előzőleg elrontottál. A játék a már megnyert versenyek közül nem adja újra semelyiket tehát ha megvan nyerve mind a 12 verseny nem lesz több elérhető. A versenyek véletlenszerű sorrendben jönnek nem abban a sorrendben ahogy leírtam.

Verseny
Kör
Chp
Útvonal
1.Alderney Industrial
2
32
Útvonal
2.Tudor Docks
3
39
Útvonal
3.Alderney Casino
3
48
Útvonal
4.Alderney City
3
42
Útvonal
5.Alderney Beach
3
36
Útvonal
6.Park Circuit
2
28
Útvonal
7.North West Alderney
3
51
Útvonal
8.Holland
3
42
Útvonal
9.Bohan Steps
3
45
Útvonal
10.Bohan Strip
3
30
Útvonal
11.Bohan Beach
3
27
Útvonal
12.Schottler Station
3
48
Útvonal


Bandaháborúk Kép
Ez a lehetőség csak a telefonhívásra adott "Coming Down" nevű küldetés után érhető el. A radar jelzi őket. Csak motorral tudod elfogadni a küldetést. A motoros bandatagokkal menjetek el a kijelölt helyre. Ellenséges bandatagokat kell likvidálni ami három féle típusba fordulhat elő. A típusokat véletlenszerűen adja a játék. Összesen huszonötöt kell megcsinálni a 100%-hoz de 50 darabig 10 darabonként kapsz valamilyen fegyvert a mentőházadba. A feladatok egyre nehezebbek lesznek. Elsőnél a jutalom 250$ + 1000$. Másodiknál 500$ + 1000$. Harmadiknál 750$ + 1000$ és így tovább. Tehát háborúnként 1000$ a fix és minden alkalommal 250$-al nő.

10 Lefűrészelt csövű Shotgun
20 Automata pisztoly
30 M4
40 Assault Shotgun
50 Gránátvető

Típusok:

1.Ambush
Az ellenséges bandatagok ennél a fajtánál fix helyen gyalogosan helyezkedik el valamilyen területen vagy épületben. Elég sokan szoktak lenni egyrakáson. Lényeg mindenkit kinyírni. Előfordul hogy valamelyik menekülni kezd.

2.Roaming
Az ellenség járműveken közlekedik motorokon vagy kocsikon. Érjétek utol őket és iktassátok ki mindet.

3.Convoy
Az elleség szintén járműveken közlekedik de most csak az egyik jármű a célpont. Persze lesz néhány azt védelmező convoj tag is akik általába motorokon követik a kiiktatandó járművet. Ha megsemmisült a jármű kész is.

Nyerni a négy játékba
Szkander Kép 1 Kép 2, Biliárd, Dart, Léghoki Ezekben a játékokban kell minimum egy játszmát megnyerned mindegy hogy kivel és hogy hol.

Barátok meghívása
-Léghoki Kép 1 Kép 2
-Dart Kép 1 Kép 2
-Biliárd Kép 1 Kép 2
-Enni Kép
-Inni Kép
-Show Kép
-Sztriptíz Kép
Ezekre a tevékenységekre kell egyszer elhívnod Terry-t vagy Clay-t úgyis mindketten szoktak jönni. Ilyenkor érdemes megnyerni a Dartsot Biliárdot vagy a Léghokit. Szkanderezni csak egyénileg tudsz. A fent leírt opciók mellett található még egy Hang Out (Lazulás) választási lehetőség is ilyenkor a kiválasztott barátot a klubházba invitálod ahol kihívhatod szaknderezni kártyázni vagy biliárdozni ha meguntad hagyd el a klubházat és kerülj messzebb. A Hang Out opció nem kell a 100%-hoz.
Rajtuk kívül eltudod még hívni Jimet is amíg él. Ha Jimet hívod akkor Terry és Clay is jönni szokott. Jimmel való tevékenységek nem kellenek a 100%-hoz. Mint a GTA 4-ben ittis vannak a barátaidnak szolgáltatásai.

Jim Fitzgerald
Ha felhívod Jimet a fegyverek menüpontot választva tudsz kérni tőle ingyen fegyvert amit a klubházba fog hagyni neked. Fegyverek lehetnek Pisztoly 9mm, Mini-Uzi, Automata 9mm, Lefűrészelt csövű Shotgun illetve csőbomba.

Terry Thorpe
Ha Terry-t hívod fegyverügyben akkor rendelkezésre bocsájtja a kocsiját amiben rengeteg féle fegyverből választhatsz de ezért már fizetni kell mindenesetre olcsóbb mintha boltba vennéd.

Clay Simson
Clay-t fel tudod hívni motor ügyben. Válaszd ki milyet szeretnél és Clay odahozza neked ingyen. Egyes motorok bizonyos küldetések után lesznek elérhetők.

Hexer (Clean and Serene)
Zombie B (Liberty City Choppers)
Diabolus (Angels in America)
Hellfury (Action/Reaction)
Innovation (Összes Sirály lelövése)
Revenant (This Shit`s Cursed)
Lycan (Collector`s Item)
Double T (Shifting Weight)
Hakuchou (Mind a 12 motorverseny teljesítése)
Bati 800 (Mind a 10 motor leszállítása Angusnak)

Sirályok Kép
Keresd meg és lődd le az 50 db elrejtett sirályt Liberty Cityben. Ha megvan mind az 50 egy Moto Innovation motort kapsz a mentőházadhoz. Sirályok lelövéséért semmilyen pénz nem jár.

Lost and Damned Sirályok
Azonos számozású térkép
Sorszám
Kép
1.
Kép
2.
Kép
3.
Kép
4.
Kép
5.
Kép
6.
Kép
7.
Kép
8.
Kép
9.
Kép
10.
Kép
Sorszám
Kép
11.
Kép
12.
Kép
13.
Kép
14.
Kép
15.
Kép
16.
Kép
17.
Kép
18.
Kép
19.
Kép
20.
Kép
Sorszám
Kép
21.
Kép
22.
Kép
23.
Kép
24.
Kép
25.
Kép
26.
Kép
27.
Kép
28.
Kép
29.
Kép
30.
Kép
Sorszám
Kép
31.
Kép
32.
Kép
33.
Kép
34.
Kép
35.
Kép
36.
Kép
37.
Kép
38.
Kép
39.
Kép
40.
Kép
Sorszám
Kép
41.
Kép
42.
Kép
43.
Kép
44.
Kép
45.
Kép
46.
Kép
47.
Kép
48.
Kép
49.
Kép
50.
Kép


Achievementek


Az Achievementek jelentése teljesítmények melyek megkapása a játékban a fő és mellékküldetések mellett kisebb feladatoktól függenek amik gyakran a fő és melléküldetésekkel együtt járnak de van olyan is ami független tőlük. Ezeket csak akkor kapod meg ha fel vagy csatlakozva a Liveon keresztül. Mindegyikért G pont jár amik a Live profilunkban látszani fognak hogy eddig miket értünk el. A játék során összesen 250G pont gyűjthető be 5 achievement segítségével.

Az Achievementek a következők:

Get Good Wood 50G
Motorversenyek alatt üss le 69 embert baseball ütővel!

Full Chat 70G
Segíts a bantatagjaidnak - Érj el 100%-os "keménységet" Terry-nek és Clay-nek azáltal, hogy teljesíted a küldetéseket és a bandaháborúkat.

The Lost Boy 25G
Vedd át a The Lost banda vezetői szerepét vagyis teljesítsd a "This Shit`s Cursed" főküldetést.

Easy Rider 100G
Teljesítsd a főküldetéseket.

One Percenter 5G
Segíts Billynek visszaszereznie a motorját, vagyis teljesítsd a "Clean and Serene" intro főküldetést.


Multiplayer


Deathmatch és Team Deathmatch
A Deathmatchnek lényege, hogy kiiktassuk a rivális játékosokat és ezáltal a megadott pénzösszeget megszerezve megnyerjük a meccset vagy adott idő alatt kell a legtöbb pénzt szerezni. Csapatban is játszható.

1.Liberty City
2.Algonquin
3.Alderney
4.Dukes/Broker
5.Bohan
6.Happiness Island
7.Colony Island
8.Charge Island
9.Alderney State Correctional Facility
10.Francis International Airport

Race
A feladat ellenőrzőpontokon keresztül kell végigmenni az adott pályán és elsőként beérni a célba. Járműből nem szállhatunk ki. Motorversenyek során baseball ütőt használhatunk.

Versenyek
Verseny
Útvonal
1.A Bohan Scramble Útvonal
2.Bayshore Run Útvonal
3.Beached Útvonal
4.Blockie Útvonal
5.Bogan's Revenge Útvonal
6.Bridging the Gap Útvonal
7.Broker Back Útvonal
8.Carousel Útvonal
9.Derailer Útvonal
10.Dock Tease Útvonal
11.Double Parking Útvonal
12.Down By The River Útvonal
13.Down The Hatch Útvonal
14.Down Under Útvonal
15.Duke of the City Útvonal
16.Fairground Distraction Útvonal
17.Fluid Exchange Útvonal
18.Honk Honk Útvonal
19.Hoon Dog Útvonal
20.In The Bricks Útvonal
21.Meltdown Útvonal
22.Middle Ground Útvonal
23.Paradise Lost Útvonal
24.Ramped Up Útvonal
25.Reaper's Ride Útvonal
26.Snakes & Ladders Útvonal
27.The Lost's Highway Útvonal
28.Triangulate Útvonal
29.Triple L Rocks Útvonal
30.Uncoupled Útvonal


Club Business
Ugyanazon rendszerre épül mint a Team Mafiya Work mód a GTA 4-nél csak itt Angus kéri a feladatokat.

1.Broker/Dukes
2.Bohan
3.Algonquin
4.Alderney

Lone Wolf Biker
A csatlokozott játékosok közül valaki célpont lesz kinek checkpointokat kell elérnie. Mindenkinek rá kell vadászni. Akinek sikerül lelőni az úgymond átveszi a szerepét és célpont lesz és így tovább. Aki adott idő alatt legtovább bírja célpontként az nyer.

Chopper vs Chopper
Lesz egy motoros célpont akit egy Annihilator helikopterrel kell levadászni. A motorosnak ellenőrzőpontokat kell elérni miközben vadásznak rá. Ha a motorost sikerül levadászni akkor a két fél cserél vagyis a vadászból lesz az üldözött és ugyanígy fordítva. Aki a legtöbb ideig bírja célpontként az nyer.

Witness Protection
A kommandósoknak három tanut kell eljuttatni bizonyos helyre amit a motorosoknak meg kell akadályozniuk. Ha a tanúk meghalnak a motorosok nyernek. Ha sikerül a tanukat eljuttatni a szükséges helyre akkor a kommandósok nyernek.

Own The City
Megegyezik a GTA 4 ben található Turf War móddal. vagyis a ényege hogy elfoglaljuk a térképen jelölt helyeket ez ellenséges csapatoktól. Ezt az azt birtokló csapat a színével megegyező térbe lépve tehetjük meg ahol el kell töltenünk egy kis időt hogy meglegyen.

Free Mode
Ez egy teljesen szabad többjátékos mód ahol nincs semmi feladat csak őrültködni lehet.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!