Bejelentés


GTA Fanatikusok Lapja Nincs kocsid? Lopj egyet!!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Grand Theft Auto 2


Néhány fontos tudnivaló

Összesen 3 pályarész áll majd rendelkezésre. Minden pályarészen 3 bandának dolgozhatsz. Minden bandának van 2 zöld 3 sárga és 2 piros telefonos küldetése. Tehát egy pályarészen egy bandának 7 s mivel 3 banda van így 21 misszió lesz összesen plusz a Final Job amit nem telefonnál kell felvenni hanem automatikusan indul amint minden bandánál minden küldetést elvégeztél. A zöld telefonok eléréséhez 1, a sárga telefonokhoz 3, a piros telefonokhoz 5 tiszteletpont szükséges az adott bandához.

A játék elején minden bandánál 1 tiszteletpont lesz. Ha megvan az 5 tiszteletpont egy bandához akkor az összes telefonos missziója elérhető. Hogy hol melyik banda található azt a nyilak mutatni fogják. Amint egy banda területére érsz a nyilak a háromféle színű telefonok helyét fogják mutatni már ha van elég tiszteletpontod hozzá. Ha valakinél elkúrod a missziót a tisztelet pont csökkenni fog annál a bandánál de azt könnyedén vissza lehet szerezni. Mint már írtam a zöld missziók eléréséhez 1 tiszteletpont szükséges. Ha a pontok a mínusz irányba tolódnak akkor annál a bandánál egyáltalán nem tudsz küldetéseket felvenni muszáj nála növelni a tiszteletpontot. A tiszteletpont növelése küldetések végrehajtásával illetve azon bandatagok elütésével lehetséges akik ellenségei annak a bandának akiknek a pontját növelni szeretnéd illetve akiknek dolgozni szeretnél. Így nőni fog a pont viszont a másiké akiket elütsz azoké meg csökkenni. Ha misszión belül ellenük dolgozol akkor is csökkenni fog míg akiknek dolgozol azoknál nőni.

A missziókat nyugodtan el lehet rontani nem befolyásol semmit a GTA 1 és a Londonnal ellentétben nem fog elveszni hanem bármikor újrakezdheted a küldiket. A küldetések elvégzésének sorrendje javarészt mindegy. Továbbá ebbe a részbe már menteni is tudsz 50.000 pont fejében. Minden pályarészen lesz egy mentőhely ahol ezt megteheted. Ez egészen pontosan az a hely ahol a játék kezdetben kirak. Ezt a helyet jegyezd meg de ha nemsikerül akkor a térképek menüpontban fel vannak tüntetve a mentési helyek.

Tiszteletpontok szerzése adott bandákhoz:

1. Városrész:
-Yakuza pontnöveléséhez Zaibatsu tagokat kell elütni.
-Zaibatsu pontnöveléséhez Loonies tagokat kell elütni.
-Loonies pontnöveléséhez Yakuza tagokat kell elütni.

2.Városrész:
-Rednecks pontnöveléséhez SRS Scientists tagokat kell elütni.
-SRS Scientists pontnöveléséhez Zaibatsu tagokat kell elütni.
-Zaibatsu pontnöveléséhez Rednecks tagokat kell elütni.

3.Városrész:
-Hare Krishna pontnöveléséhez Zaibatsu tagokat kell elütni.
-Zaibatsu pontnöveléséhez Russian mafia tagokat kell elütni.
-Russian Mafia pontnöveléséhez Hare Krishna tagokat kell elütni.

Fegyverek
Fegyvereknek két típusa létezik kézi és járműves. A városokba található kézi fegyverek zöldek a járműves fegyverek narancssárgák. A járműves fegyvereket természetesen csak járművel tudod összeszedni.

Kézi Fegyverek
Pistol, Dupla Pistol, Electrogun, Electrobaton, Machinegun, Hangtompítós Machinegun, Shotgun, Lángszóró, Rakétavető, Gránát, Molotov Cocktail

Jármű Fegyverek
Machinegun, Másik Machinegun, Lángszóró, Rakétavető, Vízágyú, Kocsi Bomba, Akna, Olaj
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!