Bejelentés


GTA Fanatikusok Lapja Nincs kocsid? Lopj egyet!!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Grand Theft Auto 1


Néhány fontos tudnivaló


Összesen három városrész áll rendelkezésre, városrészenként 2 db epizóddal. Minden epizódban megvan az adott számú küldetés és az adott számú Kill Frenzy.

Liberty city
1.Gangsta Bang 11 misszió 7 Kill Frenzy
2.Heist Almighty 13 misszió 7 Kill Frenzy

San Andreas
1.Mandarin Mayhem 18 misszió 12 Kill Frenzy
2.Tequila Slammer 16 misszió 12 Kill Frenzy

Vice City
1.Bent Cop Blues 16 misszió 15 Kill Frenzy
2.Rasta Blasta 16 misszió 17 Kill Frenzy

Ahhoz hogy következő epizódra léphess meg kell lennie egy bizonyos pontszámnak. Ha megvan már mehetsz is a következő epizódba függetlenül attól hogy mennyi küldetést illetve Kill Frenzyt csináltál meg. Ha megvan az összeg egy másik nyíl fogja mutatni az utat a következő pályára.

Sajnos a misszióknak nincs címük így nehéz őket rendszerezni.

A missziók fajtái lehetnek

Opening
Egyes epizódok kezdetekor vannak. Automatikusan indulnak el. Mindössze két epizódnak van csak opening missziója.

Telefonos
Mely során a misszió akkor indul amikor felveszed a telefont, a nyíl általába jelezni szokta őket hol vannak de van néhány kivétel. Sokszor van hogy ha felveszel egy telefont akkor az 2-3 missziót is ad egymás után automatikusan s azokat a játék külön misszióknak számolja hiába tűnik úgy mintha egy misszió lenne. A végigjátszásba az ilyeneket partíciókra fogom bontani. Ha egy partíció véget ér akkor egy "Mission Complete" felirat fog mindig megjelenni.

Járműves
Ha beszállsz egy adott járműbe akkor indul el a küldetés. Hogy mely jármű merre van azt nem mutatja a nyíl, sajnos neked kell őket megkeresni. Hogy melyik hol van azt a térképek menőpontban megtalálod. Járműves feladatok csak Liberty City epizódjaiba vannak és már az elején az összes elérhető.

A telefonos missziók elvégzésének sorrendje javarészt mindegy. Ha elkúrsz egy missziót azt nem kezdheted újra sajnos és ráadásul menteni se tudsz ebbe a játékba mert egyáltalán nem lehet. A további menüpontokba részletesen le lesz írva melyik epizódba milyen küldetések vannak, hány darab és természetesen azok végigjátszása is. A térképek menüpontba fel lesznek tüntetve az egyes epizódokba a Kill Frenzyk, járművek illetve a telefonok helye is bár a játék fogja őket mutatni hol vannak de biztonság kedvéért mindent feltüntetek a térképeken ami szükséges ahhoz hogy mindent megtalálj.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!