Bejelentés


GTA Fanatikusok Lapja Nincs kocsid? Lopj egyet!!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

GTA 5


Térképek


Mivel sok gyűjteni való cucc van így a térképek száma is elég nagy. A küldetések sorrendje viszonylag egyszerű. Sokkal egyszerűbb mint amire az elején számítottam pláne a GTA 4-hez képest. A bekeretezett Hs küldik az egyes heistok A és B opció választása esetén lehetséges küldetések. Tehát az A vagy B választásunktól függ mely Hs küldiket kapjuk és persze azis hogy melyik opciójú rablás érhető el. Egy adott választáson belüli Hs küldetések elvégzésének sorrendje mindegy. Tehát a Hs küldik számozása nem a sorrendre utal hanem ezen számozás alapján vannak felsorolva és kifejtve a küldetéslistában és a végigjátszásban. A játék végén Franklin három opció közül választhat tehát az ebből ágazó utolsó három küldiből T8 M11 L5 csak az egyik lesz elérhető. A betűjelzések természetesen csak kék, csak zöld vagy csak narancssárga színűek lehetnek ezekkel a többszínű betűkkel csak az van szemléltetve hogy az egyes küldetéseket mely karakterrel/karakterekkel lehet indítani a színüknek megfelelően nem pedig azt melyikek szerepelnek benne ami persze zömében megegyezik azzal hogy kikkel indítható de ez nem minden esetben van így. Michael kék Franklin zöld Trevor narancssárga.

Főküldetési ÁgazatrajzStrangers and FreaksRandom EventsLevél DarabokŰrhajó DarabokBizniszek és IngatlanokUgratásokUnder the Bridge és Knife FlightKirabolható ÜzletekTengeralattjáró DarabokVeszélyes HulladékokHidden BriefcasesEpsilon TractsMonkey MosaicsPeyote CactusArany Peyote CactusWildlife PhotographyRandom EncountersBail BondsFor Sale TáblákEpsilon JárművekMurder MisteryEgyéb Térképek
Élet
Térkép
Páncél
Térkép
Fegyver
Térkép
Benzin
Térkép
Járművek 1
Térkép
Járművek 2
Térkép
Bankautomaták
Térkép
Pay'N'Spray, Fegyverbolt, Autómosó, Stripclub
Térkép
Ruhabolt, Fodrász, Tattoo
Térkép
Ejtőernyőzés
Térkép
Autoverseny, Jetskyverseny, Terepverseny, Triathlon
Térkép

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!