Bejelentés


GTA Fanatikusok Lapja Nincs kocsid? Lopj egyet!!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Ballad of Gay Tony


Küldetéslista


I Luv L.C. -

Anthony Prince (éjjeli missziók)
1.Chinese Takeout 1000$
2.Blog This!... -
3.Boulevard Baby 3000$

Anthony Prince (nappali missziók)
1.Practice Swing 1500$
2.Bang Bang 2500$
3.Frosting on the Cake 3500$

Anthony Prince (napszaktól független missziók)
1.Not So Fast 4000$
2.Ladies` Night 4500$
3.Ladies Half Price 5000$
4.Departure Time 10000$

Adriana Lopez
1.Momma`s Boy 1000$
2.Corner Kids 2500$
3.Clocking Off 5000$

Mori Kibbutz
1.Kibbutz Number One 500$
2.This Ain`t Checkers 1000$
3.No. 3 1500$

Yusuf Amir
1.Sexy Time 10000$
2.High Dive 15000$
3.Caught With Your Pants Down 20000$
4.For the Man Who Has Everything 25000$
5.Yusuf`s Super Drop Diamond -
6.Yusuf`s Buzzard -
7.Yusuf`s APC -

Ray Bulgarin
1.Going Deep 2000$
2.Dropping In 4000$
3.In the Crosshairs 6000$

Rocco Pelosi
1.Party`s Over 5000$

Telefonhívásra
1....Blog This! 2000$

Végigjátszás


Minden misszió végén a játék kiírja hány százalékosra teljesítetted. Minden küldetés leírása alá feltüntettem a 100% kritériumait.


1.I Luv L.C.
Fuvarozd Tonyt a Hercules klubhoz majd menjetek a Maisonette9 klubba. Ott lógj egy kicsit nézz körbe igyál egy felest s előbb utóbb felhív Tony. Ezután menj ki a klubból ahol találkozol Armandoval és Henrikkel akiket fuvarozz haza majd menj te is a mentőházadba.

Time Teljesítsd a küldetést 4:30 percen belül.
Player Damage Végezd el a küldetést sérülés nélkül.
Car Damage A járműnek max 10% sérülése lehet.


Anthony Prince (éjjeli missziók)

1.Chinese Takeout Kép
Autózz Tonyval a sárkányszív plázába. A bejátszás után a feladatod az lesz hogy épségben kijuttasd Tonyt a plázából s eltakaríts minden ellenséget az útból. Ha kijutottatok vidd haza Tonyt.

Time Teljesítsd a küldetést 5:20 percen belül.
Player Damage Sérülésed max 10% lehet.
Accuracy Lövések pontossága legalább 70% legyen.
100% Headshots Minden ellenséget fejlövéssel intézz el.


2.Blog This!... Kép
Vidd Tonyt és Graciet Gracie házához majd menj az internetkávézóba és jelentkezz be. Ott kattints a The Celebinator képre majd lejjebb görgetve a Leave Comment-re. Ismét lejjebb görgetve a Submit-re. Ezután lépj ki és hagyd el a net kávézót.

Time Teljesítsd a küldetést 2:30 percen belül.
Car Damage Teljesítsd a küldetést a kocsi sérülése nélkül.


3.Boulevard Baby Kép
Menjetek Tonyival a Bahama Mamas klubba ahol a táncparketten keresd meg Monikát és táncolj vele egyet sikeresen. A bejátszás után nyírd ki a barátját majd a klub biztonsági őreit is s juss ki épségbe a klubból és hagyd el a környéket.

Time Teljesítsd a küldetést 3:10 percen belül.
Player Damage Sérülésed max 40% lehet.
Groove On Táncolj sikeresen Moniqueal.
Good Guy Ne bántsd a civileket a lövöldözés során.


Anthony Prince (nappali missziók) Kép

1.Practice Swing
Menj Tonyival a golfpályához. A bejátszás után a feladatod az lesz hogy a lent lévő golfkocsira kikötözött csávót találd el háromszor. Ha megvan ellenségek fognak jönni kocsival. Ugorj le az emelvényről s mindenkit iktass ki. Ha megvan szállj be a golfkocsiba Tony mellé és a másik golfkocsit követve hagyjátok el a golfpályát. Addig kövesd amíg véget nem ér a misszió. Ha netán úgy indulsz el hogy még marad ellenség akkor ők követni fognak kocsival ami elég idegesítő.

Time Teljesítsd a küldetést 4:00 percen belül.
Player Damage Sérülésed max 50% lehet.
Headshots Ölj meg 11 ellenséget fejlövéssel.
Accuracy Lövések pontossága legalább 70% legyen.
100% Golf Accuracy Minden ütésed érjen találatot.


2.Bang Bang
3 objektumot kell felrobbantanod távirányítós bombával. Az első egy daru lesz menj oda és rakj a darura három négy bombát majd bumm. Ezután egy vonatot kell. Szerezz egy kocsit s hajts a sínekre. A vonat mellett haladva a kocsiból rakj egy bombát a vonat oldalára. Ha ez is felrobbant a harmadik egy rapülő lesz ami éppen készül felszállni. Hajts gyorsan a reptérre ahol éppen még nem indult el a gép. Arra is pakolj néhány bombát és bumm. Ha sokat tökölsz akkor a gép elindul s akkor a vonathoz hasonló módon kocsiból kell bombát helyezni a gépre. Ha felrobbant ez is juss ki a reptérről és rázd le a zsarukat.

Time Teljesítsd a küldetést 5:00 percen belül.
Player Damage Sérülésed max 50% lehet.
No Bombs Wasted Ne veszíts bombát. Három a darura, a metróra és a repülőgépre egy-egy.


3.Frosting on the Cake
Menj a rakpartra ahol Tony gyémántokat fog venni. A bizniszt a Lost motoros banda megzavarja. Elmenekültök kocsival. A dolgod az lesz hogy a titeket üldöző motorosokat és zsarukat a távirányítós bombával dobáld majd mindig robbantsd fel őket ha a közelükbe ér a bomba. A végén egy tank és egy helikopter is üldözőbe vesz amiket szintén iktass ki. Menet közbe kilövik a sofőrötöket ezért innentől neked kell vezetned. Ezután rázd le a zsarukat majd vidd haza Tonyt.

Time Teljesítsd a küldetést 5:45 percen belül.
Player Damage Sérülésed max 50% lehet.
Bomb Accuracy Bombák javarésze érjen találatot.
Escape Cops Time Rázd le a körözést 0:35 percen belül.


Anthony Prince (napszaktól független missziók)

1.Not So Fast Kép
Menj el a helikopterért majd szállj le vele a múzeum tetejére. Az állványzaton ugrálj le a kijelölt helyre. A bejátszás után mássz ki a tetőre és szállj vissza a helikopteredbe. Szállj fel és rakétázd le a 3 téged lövő rendőrségi helikoptert. Ezután vidd a helit a leszállóhelyre.

Time Teljesítsd a küldetést 4:35 percen belül.
Player Damage Sérülésed max 20% lehet.
Helicopter Damage A helikopter sérülése max 80% lehet.


2.Ladies` Night Kép
Menjetek Tonyival a helikopterért majd menjetek Packie Mcrary házához. Packie elindul s neked helikopterrel kell követned. Elég könnyű szem elől téveszteni. Lesz hogy föld alatti átjárón megy keresztül. Figyeld hol az átjáró vége mert ott fog kijönni. Ezután be fog menni egy parkolóházba s neked a bejáratánál kell várnod míg kijön. Ezután kövesd addig míg meg nem áll végleg. Mission Passed!

Time Teljesítsd a küldetést 8:50 percen belül.
Helicopter Damage Teljesítsd a helikopter sérülése nélkül.
Close Pursuit Maradj minnél közelebb a követendő járműhöz.
Low Fly Repülj alacsonyan az üldözés során.


3.Ladies Half Price Kép
Menjetek a kikötőbe Tonyival majd ott szálljatok be a csónakba s menjetek a kijelölt helyre. A bejátszás után hajókázzatok vissza a kikötőbe mindezek előtt lődd le a hajó után kapaszkodó embert.

Time Teljesítsd a küldetést 3:55 percen belül.
Hanger On Time Intézd el a hajó hátuljába kapaszkodó faszit 0:07 percen belül.


4.Departure Time Kép
Menj Tonyval a vidámparkba. Ott lődd le a heroint tartalmazó kacsa figurákat meg persze az ellenségeket is. Ezután Timur-t kell kinyírnod elmenekül úgyhogy eredj utána. Ha meghalt pattanj fel a jelzett motorra a hajts a kijelölt helyre ahol Yusuf egy helikopterrel fog fedezni ő fogja kilőni neked motorozás közbe a rád támadó autókat. Ha épségbe elértél a reptérre, menj be és érd utol Bulgarin repülőgépét. A gépbe lődd le a maradék ellenséget. A bejátszásba előjön Bulgarin egy gránáttal a kezébe. Te lelövöd ezáltal a gép orra lerobban. Neked csak ejtőernyővel le kell ereszkedned a földre majd találkozz Tonyval.

Time Teljesítsd a küldetést 10:00 percen belül.
Player Damage Sérülésed max 50% lehet.
Headshots Ölj meg 25 ellenséget fejlövéssel.
Accuracy Lövések pontossága legalább 70% legyen.


Adriana Lopez

1.Momma`s Boy Kép
Kövesd Santot míg el nem értek egy bunyómeccsre. Ott a feladatod az hogy 3 rundon részt vegyél melyből a harmadikon hagyd hogy üssenek majd direkt össze kell esned mintha kiütöttek volna így Santo megnyeri a fogadást. Inkább csináld végig mind a három rundot de akkor a végén Santo ideges lesz és kint a sikátorba megtámad egy késsel. Ebben az esetben ki kell nyírnod. Ez a legjobb megoldás mivel csak akkor kaphatsz 100%-os végeredményt ha mind a három roundot végigcsinálod.

Time Teljesítsd a küldetést 3:10 percen belül.
Player Damage Sérülésed max 10% lehet.
Crowd Helped Taszítsd az ellenfelet a rácshoz hogy a közönség letudja fogni.
Counter Finish Csináld végig mind a három menetet.


2.Corner Kids Kép
Szállj be a kocsiba és menjetek Armandoval és Henriquel találkozni egy kuncsafttal. A zsaruk rátok találnak. Lődd le az összes zsarut ne hagyj egyet se. Kövesd Armandoékat akik segíteni fognak. Egyik társad át fog robbantani egy falat s azon át tudtok tovább jutni ahol ismét sok zsarut kell legyűrni. Ha mind kimúlt menjetek egy kocsihoz ami zárva lesz. Jönni fog egy helikopter amit a kapott rakétavetővel lőj le. Ezután szerezz egy kocsit s menjetek haza.

Time Teljesítsd a küldetést 7:50 percen belül.
Player Damage Sérülésed max 40% lehet.
Headshots Ölj meg 20 ellenséget fejlövéssel.
Accuracy Lövések pontossága legalább 55% legyen.


3.Clocking Off Kép
Szállj be a kocsiba s menjetek Henriquel és Armandoval a rakpartra ahol éppen az emberek csomagokat cipelnek fel két kocsiba. Kövesd Henriquet a csomagokhoz vigyázz egy csomagot se lökj be a vízbe mert akkor elbuktad. Természetesen rátok fognak támadni nem is kevesen. Szépen haladj felfele a lépcsőn s minden ellenséget meg a közbe jövő erősítést is iktasd ki. Ha mind meghaltak szálljatok be a kocsikba. Armando az egyikbe te meg értelemszerűen a másikba s várd meg Henriquet is hogy beszálljon hozzád. Ezután kövesd Armandot egy garázsba.

Time Teljesítsd a küldetést 5:00 percen belül.
Player Damage Sérülésed max 40% lehet.
Headshots Ölj meg 20 ellenséget fejlövéssel.
Accuracy Lövések pontossága legalább 55% legyen.


Mori Bibbutz Kép

1.Kibbutz Number One
Menjetek Mori kocsijával a rakpartra majd szállj ki és menj lejjebb. Ott rátok fognak támadni. Nyírj ki mindenkit. A ház emeleteiről is mert ott egy rakétavetős is fog titeket lőni. Ha mindenki meghalt menj a vízhez ahol egy csónakba fogtok szállni. Iktasd ki a csónakkal menekülő 3 hajót majd menjetek a partra.

Time Teljesítsd a küldetést 5:00 percen belül.
Player Damage Sérülésed max 50% lehet.
Headshots Ölj meg 10 ellenséget fejlövéssel.
Accuracy Lövések pontossága legalább 70% legyen.
Boat Damage A hajó sérülése max 60% lehet.
Top Boat Speed A hajóval érd el a végsebességet.
Quickdraw the RPG Minnél előbb iktasd ki az RPG rakétás csávót.


2.This Ain`t Checkers Útvonal
Menjetek Morival a kijelölt helyre. Egy triatlon versenyt kell megnyerned. 1 kör 3 ellenfél 23 chp hajó 19 chp kocsi. Ejtőernyővel gyorsan ereszkedj le a csónakok valamelyikére majd hajókázz át a checkpointokon a parton levő autókhoz. Ha odaértél a hajóval nyugodtan száguldj ki a partra úgyse lesz már rá szükség. Szállj be az ott található kocsik valamelyikébe majd a további checkpointokon áthaladva nyerd meg a versenyt. A kocsiba lesz nitro is de tulajdonképpen nincs rá szükség ha eddig nem tököltél és nem előztek meg.

Time Teljesítsd a küldetést 7:35 percen belül.
Player Damage Teljesítsd a küldetést sérülés nélkül.
Landed in Boat Az ejtőernyőzés során az egyik hajóra landolj.
Always First Mindig tartsd meg az első helyed a verseny során.


3.No. 3
Menjetek Morival és Brucieval 3 kocsiért. A kocsik egy emelvényen lesznek. Az emelvényt működtetve egyenként mozgasd le a kocsikat melyből az utolsóba szállj be és kövesd Moriékat. A zsaruk közbe üldözni fognak ezerrel. Ne törődj velük csak kövesd a másik két kocsit először a városba majd a rakpart mentén. Óvatosan nehogy beess a vízbe. A vége felé bele kell ugratni néhány szemétszállító uszályba. Legyen elég lendületed hozzá mert könnyen be lehet esni a vízbe vagy fennakadsz valamint ha túlságosan lemaradsz Moriéktól buktad a missziót.

Time Teljesítsd a küldetést 5:15 percen belül.
Car Damage A jármű sérülése max 20% lehet.
Top Speed Érd el a végsebességet a kocsival.
Followed Close Minél közelebb kövesd Moriékat.


Yusuf Amir Kép

1.Sexy Time
Menj a partra és szerezd meg a hajót. Ezután csónakázz el egy jachthoz amit egy csónak őriz. Ezt a csónakot iktasd ki majd a Jachton is mindenkit. Az ott található helikopterbe szállj be és repülj vissza Yusufhoz aki felhív hogy előbb robbantsd fel a Jachtot. Tégy így. A helikopterről indítható rakétákkal sorozd meg a Jachtot. Viszonylag közel kell menned hogy érjen valamit a lövésed de óvatosan mert onnan téged is rakétáznak. A helikopter amúgy ha rakéta közeledik hozzád azt jelzi. Ha a Jachtot sikeresen elsüllyesztetted még nincs vége. További 3 menekülő motorcsónakost kell még kiiktatnod amiről szintén rakétáznak téged. Ha mind a 3 hajó megsemmisült vidd a helikoptert egy felhőkarcoló tetején levő helikopter leszállópályára.

Time Teljesítsd a küldetést 6:00 percen belül.
Player Damage Teljesítsd a küldetést sérülés nélkül.
Boats Destroyed Robbants fel négy ellenséges hajót.


2.High Dive
Menjetek Yusuffal a Rotterdam toronyhoz. Menj be és a lifttel juss fel a legtetejére ahol találkozz Ahmeddel. Ahmed menekül és persze a zsaruk is a nyakadba vannak. Kövesd Ahmedet felfele a létrákon közbe a téged támadó zsarukat és helikoptereket iktasd ki. Ha a létrákon felértetek a torony legtetejére a rövid bejátszás után kapsz egy ejtőernyőt majd ugorj le az épület tetejéről és ejtőernyőzz le a földre.

Time Teljesítsd a küldetést 4:10 percen belül.
Player Damage Sérülésed max 50% lehet.
Headshots Ölj meg 6 ellenséget fejlövéssel.
Accuracy Lövések pontossága legalább 70% legyen.
Helicopters Destroyed Robbants fel négy ellenséges helikoptert.
Freefall Time Minél hosszabb szabadesést folytass mielőtt kinyitod az ernyőt.


3.Caught With Your Pants Down
Menj a Time Square közepére ahol szállj be Yusuf helikopterébe. Repülj el egy másik helikopterhez ami egy Tankot fog szállítani. Menj közel hozzá és Yusuf átveszi a volánt. A dolgod az lesz hogy mesterlövész puskával a Tankot tartó négy sárga karabinert lődd szét hogy leessen a tank a földre. Ezután ejtőernyővel le kell ereszkedned és meg kell szerezned a Tankot. Ha megvan kapsz négy csillagos körözést. A dolgod az lesz hogy a téged követő rendőröket addig lődd a tankkal míg egy csillagos körözésed nem lesz. Rázd le a maradék zsarut ezután vidd a Tankot Yusufhoz aki egy daruval felemeli a helyére.

Time Teljesítsd a küldetést 7:25 percen belül.
Player Damage Sérülésed max 50% lehet.
Tank Damage A tank sérülése max 50% lehet.
Cop Cars Destroyed Robbants fel hat rendőrkocsit.
Sharpshooter Kevesebb mint tíz lövéssel szedd le a tankot a heliről.


4.For the Man Who Has Everything Kép
Menjetek Yusuffal az Algoquini hídra. Onnan hídról kell leugranod egy közeledő vonat tetejére. Ha sikerült, a feladat az hogy szépen gyalogolj el a vonat legelejére. De nem ilyen egyszerű mert elég sokan fognak lövöldözni rád főleg helikopterek. Kapsz egy elég ütős fegyvert is a melóhoz amivel egész könnyen ki lehet iktatni a rád támadókat. Ha sikerült épségbe elérni a vonat elejéhez s nincs több téged üldöző heli Yusuf egy mágneses helikopterrel fel fogja emelni a mozdonyt veled együtt. Téged valahol a közelbe lerak.

Time Teljesítsd a küldetést 4:20 percen belül.
Player Damage Sérülésed max 50% lehet.
Duck Chopper Hasalj le ha túl alacsonyan száll feléd az egyik helikopter.
Helicoters Destroyed Robbants fel nyolc ellenséges helikoptert.


5.Yusuf`s Super Drop Diamond Kép
Elérhetővé válik Yusuf kocsija és egy fegyver. Szedd össze ettől kezdve ez a kocsi mindig ott fog állni.

6.Yusuf`s Buzzard Kép
Elérhetővé válik Yusuf helikoptere. Szedd össze ettől kezdve ez a heli mindig ott fog állni.

7.Yusuf`s APC Kép
Ha lelőtted az összes sirályt elérhetővé válik Yusuf tankja. Szedd össze ettől kezdve ez a tank mindig ott fog állni.

Ray Bulgarin Kép

1.Going Deep
Menjetek Bulgarin kocsijával egy mélygarázsba ahol az egyik kocsira rakj egy távirányításra robbanó bombát majd bújjatok el kicsit messzebb a kocsik mögé. Megérkeznek a zsaruk. Ha kicsit közelebb mennek a kocsihoz durrantsd el a bombát. Ezután még egy csomó zsaru fog jönni akiket ki kell iktatni. Ha a garázsba minden zsaru halott a garázs bejáratánál is lesz néhány. Ha ők is meghaltak vidd haza Bulgarinékat. Ha közbe kapnál körözést előbb rázd le a zsarukat.

Time Teljesítsd a küldetést 6:30 percen belül.
Player Damage Sérülésed max 50% lehet.
Headshots Ölj meg 20 ellenséget fejlövéssel.
Accuracy Lövések pontossága legalább 70% legyen.
Vehicles Destroyed Robbants fel öt kocsit.
Bomb Hidden Szépen helyezd el a bombát a kocsira.
Sticky Bomb Carnage Akkor robbantsd fel a bombát amikor a rendőrök közel mentek hozzá.


2.Dropping In
Menjetek egy halikopterhez amivel érd el a karikákat s szálljatok egyre magasabbra. Ha megérkeztetek az utolsó karikához ki kell ugranod a heliből és egy ejtőernyővel ereszkedj le a jelzett ház tetejére. Ezután az épületbe szépen haladj lefele közbe persze a rád lövő ellenségeket csináld ki. Ha elértél egy irodához s ott is mindenkit kinyírtál ki kell ugranod az ablakon s le kell ereszkedned ejtőernyővel egy mozgó teherautó platójára. Ha netán nem sikerülne pont oda esni az se gond ilyen esetben vissza kell kocsikáznod Bulgarin házához.

Time Teljesítsd a küldetést 6:40 percen belül.
Player Damage Sérülésed max 40% lehet.
Accuracy Lövések pontossága legalább 70% legyen.
Perfect Landing Tökéletesen a ház tetejére landolj az ejtőernyőzés során.
Ashvilli Plummet Essen ki az ablakon a célszemély.
Truck Landing A teherautó platójára landolj az ejtőernyőzés során.


3.In the Crosshairs
Menj a kijelölt épület tetejére ahol Bulgarin emberei megtámadnak. Először a mester lövészeket iktasd ki a közeli házak tetejéről majd a további téged támadó embereket. Vigyázz mert némelyik gránátokat dobál. Ha sikerült lejutnod a lépcsőn a ház tetejéről a lent levő ellenségeket is iktasd ki. Ha lent is mindenki meghalt hagyd el a környéket.

Time Teljesítsd a küldetést 4:30 percen belül.
Player Damage Sérülésed max 40% lehet.
Headshots Ölj meg 10 ellenséget fejlövéssel.
Accuracy Lövések pontossága legalább 60% legyen.
4 Shots, 4 Snipers Öld meg a négy mesterlövészt egy-egy lövéssel.


Rocco Pelosi Kép

1.Party`s Over
Menj a Maisonett9 klubba s ott keresd meg Tonyt. Bulgarin emberei rátok fognak támadni nagyon sokan fognak jönni ütős fegyverekkel. Próbálj meg mindenkit elintézni majd juss ki. A klub előtt a kocsival érkezőket is tedd el láb alól.

Time Teljesítsd a küldetést 4:30 percen belül.
Player Damage Sérülésed max 90% lehet.
Headshots Ölj meg 25 ellenséget fejlövéssel.
Accuracy Lövések pontossága legalább 70% legyen.
Enemy Cars Destroyed Robbants fel négy ellenséges kocsit.


Telefonhívásra

1....Blog This!
Tony rád telefonál hogy menj a helikopterjéhez. Szállj be és a karikákat elérve repülj egyre magasabbra. Ha elég magasan vagy az egyik utast ki kell löknöd a gépből. A feladatod hogy utánaugorj és kapd el. Ha sikerült elkapni nyisd ki az ernyődet és ereszkedjetek le a szárazföldre. Ha nem sikerülne elkapni akkor a küldetést elbuktad.

Time Teljesítsd a küldetést 2:10 percen belül.
Player Damage Teljesítsd a küldetést sérülés nélkül.
Time To Catch Blogger Kapd el a csávót a levegőben 0:08 percen belül.

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!