Bejelentés


GTA Fanatikusok Lapja Nincs kocsid? Lopj egyet!!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Lost and Damned


Küldetéslista


Clean and Serene 750$

Billy Grey
1.Angels in America 750$
2.It`s War 750$
3.Action/Reaction 1000$
4.This Shit`s Cursed -

Jim Fitzgerald
1.Liberty City Choppers 1000$
2.Bad Cop Drop 2000$
3.Hit the Pipe 2000$
4.End of Chapter 2000$
5.Bad Standing 2000$

Elizabeta Torres
1.Buyer`s Market -
2.Heavy Toll 1000$
3.Marta Full of Grace 2000$
4.Shifting Weight 3000$

Thomas Stubbs III
1.Politics 2000$
2.Off Route 5000$
3.Get Lost 7000$

Ashley Butler
1.Roman`s Holiday -

Ray Boccino
1.Diamonds in the Rough -
2.Was it Worth it? -

Telefonhívásra
1.Coming Down -
2.Collector`s Item 10000$

Végigjátszás


Clean and Serene
Vezess el Billyvel a Lost motorosok törzshelyére ami egyben a mentőházad is. Vissza kell szerezned Billy régi motorját. Motorozzatok el egy műhelybe ahol kiderül hogy a motor a rivális bandához került. Látogassátok meg őket lőj le minden ellenséget majd az erősítést is. Ezután Billyt követve robogjatok vissza a törzshelyre.

Billy Grey Kép

1.Angels in America
Pattanj motorra és érd utol az ellenséges bandatagokat. Szép sorba szedd le őket a shotgunnal. Ha mind halott menj és találkozz Billyékkel.

2.It`s War
Kövesd Billyt a színhelyig ahol nagy lövöldözés vár. Igyekezz mindenkit leszedni. Ezután pattanj vissza a motorodra s a következő helyszínen is likvidálj minden ellenséget meg az erősítést is.

3.Action/Reaction
Kövesd Billyt az ellenséges banda törzshelyére majd a kapott gránátvetővel lőj be egyet az ablakon. Ennek hatására egy jó adag bandatag fog rátok támadni. Ne sajnáld őket a gránátvetővel párszor még odarúghatsz nekik de a sima shotgun is jó vagy ami a kezed ügyébe kerül. Ha mindenki meghalt kint ideje bemenni a házba is egy kicsit takarítani. Ha már a konditerembe sincs élő ellenség a bejátszás után gyorsan hagyd el az épületet majd a motorra pattanva a helyszínt is mire jönnének a zsaruk. Ha mégis kapnál körözést rázd le a zsarukat.

4.This Shit`s Cursed
Kövesd Billyt a helyszínre ahol nyélbe üthetitek a drogüzletet. Billy és Brian lenn maradnak neked meg Jimmel kell végrehajtani a feladatot. Természetesen a dolog rosszul sül el így a rátok támadó kuncsaftoktól meg kell szabadulnotok. Mindig menj amerre az ellenség van persze nyírd ki őket. Ha az összes elfogyott s kiértetek az épületből találkozz Brianékkal s vezesd a törzshelyetekre a bandát mert Billy-t elfogták a zsaruk. Mostantól te vagy a banda vezére.

Jim Fitzgerald

1.Liberty City Choppers Kép
Jimmel motorozzatok el egy platós teherautóért majd hajtsatok egy étteremhez. A dolgod az lesz hogy a parkolóban található motorokból négyet felvigyél a platós kocsira. Amint az első motort felrakod megjelennek az ellenséges bandatagok s így nehéz egy kicsit motort lopkodni ezért vagy egy egyszerűbb megoldás. Ne menj fel a motorral a platós kocsira hanem előbb készítsd oda mind a négyet mert addig nyugi van. Ha mind a négy ott van a kocsi hátuljánál utána egyenként hajts fel velük a platóra. Ha megvannak Jim beszáll a teherautóba. Tégy te is így s hajts vele a kijelölt helyre. Útközbe üldözőbe vesznek páran de ne törődj velük.

2.Bad Cop Drop Kép
Vezesd Jimet a mentőházadhoz majd a bevezető után a Zsaruk elkezdenek követni. Ne menj túl gyorsan hogy ne tévesszenek szem elöl ugyanis csapdába csalod őket. Ha odaértetek ott már tárt karokkal fogják várni a zsarukat. Elég sokan fognak jönni de a küldetés elején kapott automata fegyverrel na meg persze a haverjaid segítségével előbb utóbb sikerül minden zsernyákot leteríteni. Ha mindenki kinyúlt szállj fel a motorodra s hagyd el a környéket mielőtt jönnek a zsaruk. Ha mégis kapsz körözést rázd le a zsarukat.

3.Hit the Pipe Kép
3 db furgont kell felrobbantanod a kapott csőbombával. Inkább rakétázd meg őket sokkal egyszerűbb.

4.End of Chapter Kép
Vezesd Jimet a kijelölt helyre. Ott elég sokan meg fognak támadni titeket. Minden ellenséget szedj le meg a közben érkező erősítést is. Ha megvan, néhány ellenség motoron menekül. Pattanj fel a motorodra s eredj utánuk. Ha sikerült őket leszedni találkozz Jimmel.

5.Bad Standing Kép
Motorozz el Brian rejtekhelyére. Több lehetőséged van. Vagy bedobsz egy gránátot az ablakon vagy pedig betörsz a házba s kinyírsz mindenkit. Én az utóbbit ajánlom mert akkor Brian nem menekül ki a házból. Ha sikerült Brianhez elérned választhatsz hogy kinyírod-e avagy nem. Ha nem nyírod ki akkor Random karakterként találkozhatsz vele.

Elizabeta Torres Kép

1.Buyer`s Market
Először menj Brianhez és megkapod a drogot amit el kell passzolnod. Ezután menj és találkozz Nikoval és PlayboyXel egy lépcsőházban. A vásárlókról kiderül hogy zsaruk. Lövöldözés veszi kezdetét. Próbálj meg lefelé kijutni az épületből persze az útba lévő zsarukat csináld ki. Ha kijutottál az épületből pattanj kocsiba s rázd le a zsarukat lényeg hogy hagyd el azt a környéket.

2.Heavy Toll
Menjetek a kocsival a sorompóhoz. Majd a fedezékből kibújva a közeledő konvoj kocsijait lődd ki meg természetesen a belőle kiszálló embereket is. A konvoj végén lesz egy teherautó amit meg kell szerezned. Várd meg Malc-ot míg ő is beszáll hozzád majd hajts a kijelölt garázsba.

3.Marta Full of Grace
Elizabeta egyik drogcsempészéért kell elmenned. Amit odaérsz a reptérre a bejátszás után temérdek zsaru fog megtámadni. Mindenkit nyírj ki ne sajnáld őket. Ha mindenki halott pattanjatok kocsiba a csajjal majd a zsaruk lerázása után vidd Elizabeta házához.

4.Shifting Weight
Motorozzatok a kijelölt helyre. Újabb drogüzlet ami balul sül el. A motorod felrobban ezért Malc fog vezetni te hátul ülsz a motoron és onnan az adott fegyverrel kell aprítanod a zsarukat. Nagyon sokan lesznek. Inkább az embert lődd ki a kocsiból így nem fognak tudni követni. Kb. a felénél átvált magától a fegyver gránátra de vissza tudsz váltani az előzőre. Sokkal hatásosabb mint a gránát legalábbis célzás szempontjából. A hajsza egy híd alatt ér véget.

Thomas Stubbs III Kép

1.Politics
Meg kell ölnöd Stubbs nagybátyját. Menj a reptérre majd a kapott rakétavetővel próbáld meg leszedni a helikopterét. Ha netán nemsikerül akkor autóval kell üldöznöd a kocsiját tehát próbálj meg elsőre jól célozni. Ha bemész a reptér területére s sikerül kinyírni akkor a reptér sorompói le lesznek zárva viszont az egyik nem ahová kénytelen leszel elhajtani. De nálam nem így volt mert én nem mentem be a reptér területére hanem a kapuból szedtem le a gépet így nem tudtak bezárni a reptérre. Lényeg hogy a csávó legyen halott s ha kint vagy a reptér területéről rázd le a zsarukat.

2.Off Route
Néhány rabot kell kiszabadítanod. Menj a rendőrségre ahova juss be. Minden zsarut szedj le aki csak útba van majd szállj be a rabszállító buszba. Ezután rázd le a zsarukat majd vidd a buszt a kikötőbe.

3.Get Lost Kép
Billyt kell elintézni a börtönbe. Menj a börtönhöz ahol a fegyveres kocsiból vegyél fegyvert. Rakétavetőt vegyél de azon belül minden mást is vehetsz mert ingyen lesz. Ha felfegyverkeztél lődd be rakétával a börtönkaput. Ezután menjetek be s nyírd ki az összes zsarut. Szépen fokozatosan haladj egyre beljebb a börtön területére. Nyírbáld ezerrel a zsarukat meg a kommandósokat. Előbb utóbb megjelenik Billy a radaron. Keresd meg s nyírd ki. Ezután pattanj fel a motorodra s hagyjátok el a börtön területét majd menjetek a törzshelyetekhez.

Ashley Butler Kép

1.Roman`s Holiday
El kell rabolnod Roman Bellicet Niko Bellic unokatestvérét. Találkozz Malcal s egy kocsival menjetek oda ahol Roman szerencsejátékozni szokott. A bejátszás során betuszkoljátok a kocsiba majd hajts vele a maffia embereihez. Ha megállsz a kocsival Roman ki fog szállni de ha rátartod a fegyvert a fejére önként visszaszáll de inkább próbálj meg ne megállni időt spórolsz meg vele.

Ray Boccino Kép

1.Diamonds in the Rough
El kell lopnod Gay Tony gyémántjait. Menj és találkozz a bandáddal majd vezesd el őket a kikötőbe. Észrevesznek titeket limuzinnal menekülnek vedd üldözőbe őket próbáld meg őket kilőni a kocsiból. Ha megvan a gyémánt két kukába kell elrejtened őket. Előfordul hogy közbe még egy limuzin meg fog támadni.

2.Was it Worth it?
Menj és találkozz Ashleyvel majd a három rád vadászó kocsit intézd el legjobb a rakéta becsületes munkát végez. :)

Telefonhívásra

1.Coming Down
Ashley felhív hogy ki kéne hoznod egy épületből. Ha beértél az épületbe néhányan rád fognak támadni de nem vészes. Keresd meg Ashleyt és vidd haza.

2.Collector`s Item
Ray felhív hogy el kéne adni a gyémántokat. Menj be a múzeumba majd találkozz Nikoval. Az üzlet most sem sikerült mert Gay Tony testőre megzavarja a bizniszt. Szokás szerint lövöldözés veszi kezdetét juss ki a múzeumból s az ajtó közelébe lévő ellenségeket nyírd ki. A végén néhányan kocsival elmenekülnek eredj utánuk ezután találkozz Jimmel.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!