Bejelentés


GTA Fanatikusok Lapja Nincs kocsid? Lopj egyet!!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
GTA 5


Küldetéslista


Intro
1.Prologue -
2.Franklin and Lamar 250$

Simeon Yetarian
1.Repossession -
2.Complications -

Tonya Wiggins
1.Pulling Favors -

Franklin Clinton
1.Chop -
2.The Long Stretch -
3.Hood Safari -
4.Fresh Meat -
5.Lamar Down -
6.Your Choice? -

Michael De Santa
1.Father/Son -
2.Marriage Counseling -
3.Daddy's Little Girl -
4.Mr. Philips -
5.Fame or Shame -
6.Did Somebody Say Yoga? -
7.Minor Turbulence -
8.Bury the Hatchet -
9.Reuniting the Family -
10.Meltdown -
11.The Time's Come -

Lester Crest
1.Friend Request -
2.Casing the Jewel Store -
3.Cleaning out the Bureau -
4.Architect's Plans -
5.The Third Way -

Lester Crest Assassinations
1.Hotel Assassination 7000$ vagy 9000$
2.The Multi Target Assassination 5000$ vagy 7000$
3.The Vice Assassination 3000$ vagy 5000$
4.The Bus Assassination 5000$ vagy 7000$
5.The Construction Assassination 8000$ vagy 10000$

Trevor Phillips
1.Nervous Ron 62680$
2.Friends Reunited -
3.Scouting the Port -
4.Predator -
5.Derailed -
6.Hang Ten -
7.Surveying the Score -
8.Something Sensible -

Tao Cheng
1.Trevor Philips Industries -
2.Crystal Maze -

Martin Madrazo
1.Caida Libre -

Devin Weston
1.I Fought the Law... -
2.Eye in the Sky -
3.Deep Inside -
4.Pack Man -

Solomon Richards
1.Mr. Richards -
2.The Ballad of Rocco -
3.Legal Trouble -

FIB
1.Dead Man Walking -
2.Three's Company -
3.Blitz Play -
4.Paleto Score Setup -
5.Monkey Business -
6.The Wrap Up -

Heist
1.The Jewel Store Job A/B - Jutalom Változó
2.The Merryweather Heist A/B -
3.Blitz Play -
4.The Paleto Score - Jutalom Változó
5.The Bureau Raid A/B - Jutalom Változó
6.Planning The Score -
7.The Big Score A/B - Jutalom Változó

Heist Setup
1.Carbine Rifles -
2.BZ Gas Grenades -
3.Bugstars Equipment -
4.Minisub -
5.Minisub -
6.Cargobob -
7.Masks -
8.Tow Truck -
9.Boiler Suits -
10.Trash Truck -
11.Getaway Vehicle -
12.Military Hardware -
13.Fire Truck -
14.Getaway Vehicle -
15.Stingers -
16.Gauntlet -
17.Gauntlet -
18.Gauntlet -
19.Driller -
20.Sidetracked -
21.Getaway Vehicle -

Telefonhívásra
1.By the Book -

Telefonhívásra Opcionális
1.The Good Husband -
2.Doting Dad -
3.Parenting 101 -

Végigjátszás


Meg van szabva hogy az egyes küldetéseket melyik karakterrel, karakterekkel indíthatjuk el. Franklin zöld, Michael kék, Trevor pedig narancssárga színű betükhöz odasétálva tudják elindítani a küldetéseket. A küldetések zöme csak bizonyos karakterrel indítható, de lesznek olyanok is melyeknél több karakterrel is elkezdhetjük itt előfordulhat hogy csak kettő, de azis hogy akár hárman is elindíthatják tehát akkor mindegyiküknek látszani a fog a radaron ugyanaz a küldetés a megfelelő betűszínnel. Lényeg hogy mindig csak az egyik karakterrel kell odamenni s elindítani akkoris ha a küldetést többen csinálják nemkell akkor külön külön mindegyikkel odasétálni mint ahogy azt az elején hittem. Az arany minősítéshez szükséges feltételeket küldetésenként le fogom írni továbbá minden egyes küldetésnél írni fogom zárójelesen melyek kivel vagy kikkel indíthatók de ezt a főküldetési ágazatrajzom jobban fogja majd szemlélteti az egyes karaktereknek megfelelő betűszínekkel. Ugyan a küldetéslistába is különböző betűszínek szerepelnek de ezek a színek csak azt szemléltetik hogy az egyes küldetésadóknál ki vagy kik indíthatnak küldetést nem pedig azt hogy az egyes küldetéseket ki vagy kik indíthatják el.

Intro

1.Prologue
Az első misszió 9 évvel ezelőtt egy rablás közepette kezdődik. Menj Michaellel be az ajtón amit Trevor berúgott. Ott tartsd a célkeresztet az emberekre hogy bemenjenek az ajtón. Ezután vedd elő a mobilod és válaszd a Detonate opciót hogy kirobbanjon a páncélterem. Menjetek be és kapjátok fel a casht. Amint kimentek a teremből egy őr elkapja Michaelt ekkor át kell váltanod Trevorra és fejbe kell lőnöd az őrt de ezt tisztes távolságból tedd. Haladjatok tovább kifelé ott bújj fedezékbe hogy a másik csávó kitudja robbantani az ajtót majd továbbhaladva ki kell nyitni egy garázsajtó féleséget. Végre kijutottatok de lesz egy csomó zsaru kikkel végezni kell. Szépen haladjatok a főút felé a rendőröket eltakarítva az útból míg elértek a kocsihoz. A következő bejátszásban a sofőrt kilövik így Michael veszi át a kormányt tehát hajts a kijelölt hely felé az újabb bejátszásig miben egy vonat kissé leamortizálja a kocsit így megint gyalogosan kell folytatnotok ráadásul az egyik társatok lelövik és Michaelt is megsebesítik. Nincs más hátra mint Trevorral lőni az újból felbukkanó zsarukat míg egy újabb bejátszás nem következik na meg persze az introvideo mely után automatikusan indul a "Franklin and Lamar" küldetés.

2.Franklin and Lamar
Menj Franklinnel Lamar után két kocsiig ott valamelyikbe szállj be és kövesd Lamart míg meg nem álltok. Az autókázás közbe a játék bemutatja a speciális képesség használatát is továbbá az út vége felé próbáld megelőzni Lamart az arany minősítéshez. Lényeg ha megérkeztetek kapsz két csillagos körözést azt rázd le majd vidd a kocsit Simeon üzletéhez. A bejátszás után Lamarral szálljatok a kijelölt kocsiba és guruljatok Franklin házához.

Not a ScratchSzállítsd le a kocsit minimális sérüléssel.
Focused DriverHasználd Franklin speciális képességét 0:07 percig.
WinnerNyerd meg a versenyt Lamarral.
We Come in PeaceNe üss el senkit amikor áthaladtok a filmstudio területén.


Simeon Yetarian

1.Repossession (F) Kép
Menjetek Lamarral egy sikátorhoz onnantól gyalogosan kövesd Lamart aki elvezet három garázshoz amiket egyenként ki kell nyitnod hogy megkeressétek a motort. Persze a motor egyikben se lesz és bandatagok is rátok fognak támadni. A célpontokat kiiktatva szépen haladjatok ki a sikátorból. A végén feltűnik a motor is szépen lődd le a vezetőjét és hajts a motorral a kijelölt helyre ahol Lamar továbbhajt vele.

Mission TimeTeljesítsd a küldetést 6:30 percen belül.
Trial BlazerA kocsiból folyó benzin csíkot lődd meg hogy begyulladjon.
HeadshotsÖlj meg 6 ellenséget fejlövéssel.
AccuracyLövések pontossága legalább 70% legyen.


2.Complications (F) Kép
Feladat ellopni Michael egyik kocsiját tehát hajts Franklinnel a házához. Bent az udvarban lesz egy kertész kit lopkodva üss le hogy ne okozzon gondot aztán haladj a ház hátuljához ahol lesz egy fehér kocsi arra felmászva fel tudsz ugrani a tetőre ahonnan be tudsz jutni a házba egy nyitott ablakon keresztül. Bent ismét lopakodva haladj tovább a bent lévők nehogy észrevegyenek menj le a lépcsőn lent fordulj balra majd kövi lehetőségnél ismét balra így bejutsz a garázsba ott lesz az ellopandó jármű. Ugrás be és indulhatsz is vissza Simeonhoz. Útközben előbukkan a hátsó ülésről Michael és párbeszéd veszi kezdetét de te csak haladj tovább végül állj meg a jelölt helyen. A duma végén a kirakaton keresztül be kell hajtanod Simeon üzletébe. A játék átvált Michaelre feladatod hogy elverd Simeont. Innentől kezdve Michael is játszható karakterré válik.

Mission TimeTeljesítsd a küldetést 5:00 percen belül.
Can't Touch ThisNe sérülj miközben Simeonnal verekedsz.
Dirt NapLopakodó támadással üsd le a kertészt.


Tonya Wiggins

1.Pulling Favors (F) Kép
Ugyan ez egy mellékküldetésekhez tartozó Stranger and Freaks küldetés ennek ellenére teljesítése szükséges hogy tovább tudj haladni a főküldetésekben. Hajtsatok Tonyaval a lefoglalt járművek telepére. Menjetek be a kapun ott találsz egy vontatókocsit szálljatok be és irány a bevontatandó jármű. Ha odaértetek ereszd le a kampót, tolass rá majd húzd fel eztán vontasd a kocsit a telepre s ott ereszd le a megfelelő helyen a fal mellett.

Mission TimeTeljesítsd a küldetést 5:00 percen belül.
Unhook BonusNe akadjon le a jármű a vontatóról miközben húzod.


Franklin Clinton

1.Chop (F) Kép
Kövesd Lamart a furgonig szállj be te vezetsz. Lamaron kívül egy Chop nevezetü kutya is veletek tart tehát várd meg míg Lamar kinyitja neki hátul az ajtót. Ha mindenki beszállt végre hajts a kijelölt helyre. A bejátszás után egy tag motoron menekül tehát nyomás vissza a furgonba és eredjetek utána. A ficek előbb utóbb leesik a motorjáról így gyalogosan folytatja tovább. Innentől kezdve Chop fogja üldözni neked meg a kutya után kell futnod egy vasútállomásig ahol szem elől tévesztitek. Most Chop szimatán a hangsúly ő fogja megkeresni melyik vagonban bújt el a csávó. Át tudsz váltani Chopra is hogy az ő szemszögéből is lásd a dolgot ugyan irányítani nemtudod. Ha Chop megáll valahol meg ugyebár a játék is szól akkor válts vissza Franklinre hogy kitudd nyitni azt a vagonajtót ahol Chop megállt. A tag nem lesz ott így menj egyel arrébb aztis nyisd ki de ottse lesz. Válts vissza Chopra ha gondolod de Chop valami jobbat talál a Ballas tagnál ezért válts vissza Franklinre hogy ismét a feladat felé tereld a kutyát. Végre újból a Ballast kezdi el keresni megint átválthatsz az ő szemszögére ha gondolod. Ahol megáll válts vissza és újból nyisd ki a vagonajtókat. Végre az egyikben megtalálod így a kutya tovább fogja kergetni rövidessen elis kapja. A bejátszás után menj a furgonnal Lamar házához ahol a csávó akit elkaptatok kiszáll. Te meg menj kicsit tovább ahol Lamart is kitudod rakni. A küldetés után nemsokkal Lamar felhív és rendelkezésedre bocsájtja Chopot ki mindig ottlesz a mentőházadnál a radar egy fehér csont ikonnal jelöli.

Not a ScratchSérülés nélkül használd a furgont.
HomedogVálts át Chopra 0:10 percig.
Advanced ReflexesHasználd Franklin speciális képességét 0:07 percig.


2.The Long Stretch (F) Kép
Ha huzamosabb ideig Michael ágán teljesítjük a küldetéseket és eljutunk addig hogy Trevort irányíthassuk elveszik ez a küldetés ezért ha lehet ezt mindenképpen teljesítsük még a "The jewel Store Job" küldetés előtt. Pattanj a kocsiba és menjetek a közeli fegyverboltba némi csúzliért. Vegyél ott egy shotgunt és rá egy lámpát majd vissza a kocsiba és irány a rendeltetési hely ami egy raktár belsejében lesz tehát menj be és juss fel a lépcsőn a pontig. A bejátszás után kövesd Lamart meg a másik srácot és takarítsátok az útból a felbukkanó bandatagokat. Ily módon haladjatok előre hogy kijussatok az épületből. Kint egy rendőrségi helikoptert is le kell lőni ezután mássz fel a kijelölt létrán és haladj egyenesen a tetőn végigsétálva hogy kijuss a területről. Szerezz egy kocsit várd meg Lamarékat és rázd le a három csillagos körözést majd hajts Franklin házához.

AccuracyLövések pontossága legalább 60% legyen.
HeadshotsÖlj meg 10 ellenséget fejlövéssel.
UnmarkedVégezd el a küldetést minimális sérüléssel.
Mission TimeTeljesítsd a küldetést 10:30 percen belül.


3.Hood Safari (F/T) Kép 1 Kép 2
Szállj be a furgonba és hajtsatok egy Grove Streeti házhoz. A bejátszás után lövöldözés jön az ellenségeket eltakarítva az útból szépen haladjatok ki Grove Streetről. Elég sokan lesznek közbe akár Trevorra is átválthatsz ha gondolod. Ha nincs több bandatag kövesd őket a csatornába ahol szállj fel valamely Jetskyre majd továbbra is őket követve haladjatok míg a végén szétváltok három felé. Innentől kezdve nincs más hátra mint lerázni a három csillagos körözést de akár csatlakozhatsz Trevorhoz vagy Lamarhoz hogy együtt rázzátok le ebben az esetben a körözés lerázása után még el kell őket fuvaroznod haza.

Mission TimeTeljesítsd a küldetést 7:00 percen belül.
AccuracyLövések pontossága legalább 70% legyen.
HeadshotsÖlj meg 12 ellenséget fejlövéssel.


4.Fresh Meat (F/T) Kép 1 Kép 2
Meg kell menteni Michaelt. Franklin kap Lestretől egy Trackify alkalmazást a telefonjára aminek segítségével meg tudja találni. A radar nem fogja jelölni Michael helyzetét továbbá meg fog jelenni egy időcsík is aminek letelte előtt meg kéne találni Michaelt. Gyorsan indítsd el az alkalmazást minek jelzései alapján találd meg az épületet miben fogva tartják. Ha odaértél rögtön már a bejáratnál lesz lelőni való tag. Juss be az épületbe ahol lesz még egy rakat ellenség. Szépen haladj befelé a tagokat eltakarítva az útból hogy megtaláld Michaelt. Ha megvan a srác Franklin dob egy fegyvert Michelnek és így fejjel lefelé kell lőnöd a tagokat tovább amíg a játék vissza nem vált Franklinre. Haladj tovább Franklinnel egykét tag lelövése után Franklint megtámadják késsel. A játék visszavált Michaelre neked meg le kell lőnöd azt a tagot azután Michael kiszabadítja magát. Immáron Michaelt irányítva és a tagokat eltakarítva az útból jussatok ki az épületből. Ugrás be a kocsiba és hajts Michael házához. Útközben utánatok erednek de ha nem indulsz el addig míg meg nem jelennek és kinyírod őket akkor nem fognak követni.

Switch LimiterNe váltogass a karakterek között többmint háromszor.
AccuracyLövések pontossága legalább 70% legyen.
HeadshotsÖlj meg 10 ellenséget fejlövéssel.
Swift RescueMentsd meg Michaelt 3:30 percen belül.
Sense of DirectionNe használd a waypoint funkciót a radaron.


5.Lamar Down (F) Kép
Hajts a kijelölt területre ahol Trevor és Michael már várni fog rád. Feladat megmenteni Lamart a Ballasoktól. A bejátszás után Trevorral majd Franklinnel is állj a tetszőlegesen választott pozícióba és jöhet a menet indul a lövöldözés. Minden ellenséges tagot takarítsatok el a területen közbe váltogathatsz a három karakter között ha akarsz hogy hamarabb meglegyen. Néha a játék is felajánlja hogy válts bizonyos karakterre. Egy idő után megjelenik a radaron Lamar. Tisztítsátok meg körülötte a terepet majd a maradék tagokat kinyírva jussatok ki a területről ott szálljatok kocsiba és vidd haza Lamart.

HeadshotsÖlj meg 18 ellenséget fejlövéssel.
AccuracyLövések pontossága legalább 70% legyen.
Three WayMindhárom karakterrel ölj meg legalább egy ellenséget.
Mission TimeTeljesítsd a küldetést 13:30 percen belül.


6.Your Choice? (F) Kép
A bejátszás után az lesz a teendő hogy a telefonodon megjelenő A.B.C. opció közül válaszd ki valamelyiket. Ez befolyásolja hogy a három finalmisszió közül melyik válik elérhetővé. Nem érdemes egyik haverodat sem kinyírni ezért a C.Deathwish opciót válaszd. Amúgy ennek a küldetésnek eredetileg nincs neve ezért a rend kedvéért azt a nevet adtam neki amit a telefon kiír a három opció fölé. Ha kiválasztottad a számodra megfelelőt Franklin hívja akit kell s megjelenik a radaron a küldetés.
A.Kill Trevor opció a "Something Sensible" küldetést adja.
B.Kill Michael opció a "The Time's Come" küldetést adja.
C.Deathwish opció a "The Third Way" küldetést adja.

Michael De Santa

1.Father/Son (M/F) Kép 1 Kép 2
Jimmy rád csörög hogy baj van ellopták Michael yachtját vele együtt. Michaellel hajts gyorsan a kijelölt főúthoz de Franklint is várd meg őis veled tart. Ha odaértetek meglátjátok elszáguldani a hajót. Vegyétek üldözőbe és kerüljetek hozzá közel hogy Franklin át tudjon ugrani rá. A következő bejátszásban Franklin legyűr egy támadót. A következő támadónál már segítened kell neki a kocsiból lőve. Végül előkerül Jimmy is ki az árboccal együtt kihajlik az út fölé. Gyorsan hajts a kocsival alá hogy megmentsd. Újabb bejátszás keretében Franklin visszaugrik a kocsiba itt az ideje a hajó visszaszerzésének. Igenám de a kocsi bekrepál így a kijelölt Los Santos Custom névre hallgató autószerelő műhely felé kell venned az irányt. A műhely előtt Michael kiszáll így Franklinnel kell behajtani a műhelybe és rendbehozni a kocsit majd Jimmyvel együtt visszavinni Michael házához.

Quick CatchMentsd meg Jimmyt 0:10 percen belül.
Not a ScratchVidd vissza a kocsit sérülés nélkül.


2.Marriage Counseling (M/F) Kép 1 Kép 2
Ugrás a kocsiba és kövesd a teniszedzőt. A célpontot szem elől tévesztitek ezért a kijelölt lehetséges helyre kell menni ahol meg is találjátok a kocsiját a csávó meg bemenekült egy házba. A következő bejátszásban a pofázáson kívül Franklin kampót akaszt az épület teraszának tartószerkezetére a feladat pedig visszaszállni a kocsiba és a gázba taposni hogy leszakadjon a terasz. Ezután már csak vissza kell menni Michael házába. Útközbe üldözőbe vesz két kocsi is kiket nem lesz nehéz elintézni itt akár át is válthatunk Franklinre hogy vele lövöldözzünk amíg Michael vezet de nem muszáj. Ha hazaértetek küldetés teljesítve.

Not a ScratchTeljesítsd a küldetést a kocsi sérülése nélkül.
Mission TimeTeljesítsd a küldetést 5:30 percen belül.
Drive-by KillerÖlj meg három ellenséget a kocsiból lőve.


3.Daddy's Little Girl (M) Kép
Pattanjatok kocsiba Jimmyvel és menjetek a biciklikölcsönzőhöz ahol szállj fel egy tetszőlegesen választott biciklire majd hajtsatok a kijelölt pontig. Jimmytől megtudod hogy a lányod Tracey a közeli hajón tartózkodik tehát ugorj a vízbe és ússz a hajóig majd mássz fel rá. A bejátszás után a Jetskyvel le kell rázni az üldözőket. A játék egy alagútba invitál amin keresztül ezt megteheted. Ha leráztad őket menj ki a partra.

Fastest SpeedÉrd el a végsebességet a Jetskyvel.
StabilizerNe ess le a bicikliről.
Faster Than FishÚssz oda a hajóhoz 1:00 percen belül.


4.Mr. Philips (M/F) Kép 1 Kép 2
Trevorral hajts a kijelölt házhoz ahol lesz néhány Lost motoros bandatag. A bejátszás után eredj a motorosok után kik két motoron és egy furgonnal menekülnek. A motorosokat lelőheted közben de a furgont hagyd mert elvezet téged a motorosok területére. A helyszínen elég sok motorost kell majd kiiktatni. Egy idő után a maradék menekülőre fogja nem muszáj őket kiiktatni de az arany minősítéshez igen tehát ne hagyj senkit életben. Ha mindenki halott szállj vissza a járművedbe és menj a kijelölt lakókocsihoz majd told bele a folyóba. A lakókocsiból kiszáll Ortega eldöntheted kinyírod-e avagy sem nem befolyásol semmit. Ha kész vagy irány vissza Trevor szállására.

No SurvivorsÖld meg az összes ellenséget.
HeadshotsÖlj meg 12 ellenséget fejlövéssel.
Mission TimeTeljesítsd a küldetést 12:00 percen belül.
Trailer TrashedTold be a folyóba Ortega lakókocsiját ezzel 5000$ kárt okozva.
Lost and DamnedÖld meg Terryt és Clayt a hajsza során.


5.Fame or Shame (M/T) Kép
A küldetés vagy úgy indul hogy Trevorral elmész Michaelhez vagy úgy hogy átváltasz Michaelre ugyanis akkor automatikusan indul a küldi. Menjetek a Maze bank területére ahol menj be az épületbe. A bejárat közelében lesz a rendezvényszervező akit üss ki esetleg nem fontos csak az arany minősítéshez szükséges. A bejátszás után Lazlow menekülőre fogja gyorsan menjetek ki az épületből szálljatok be a kijelölt teherautóba. Lazlow egy piros kocsival fog menekülni s ezzel a teherkocsival kell üldöznötök míg meg nem áll. A bejátszás után Mission Passed. Eztuán a küldetés után vehető meg Franklinnel a Downtown Cab Co. üzlet.

Fastest SpeedÉrd el a végsebességet a teherautóval.
Bearing DownMaradj közel Lazlowhoz az üldözés során.
No, I Can Park HereÜsd ki a rendezvényszervezőt.
All Hooked UpNe akadjon le a rakomány a teherautóról.


6.Did Somebody Say Yoga? (M) Kép
Ebben a küldetésben jógáznunk kell Michaellel amit úgy tehetünk meg hogy követjük a játék által kiírt gombok kombinációit. Három féle pózt kell alkalmaznunk mindegyik póz apró lépésekkel érhetők el. Minden egyes lépés között kell alkalmaznunk egy ki és belégzést. Elsőre talán komplikáltnak tűnhet de a játék úgyis navigálni fog benne nem nehéz. A jógázás után menj fel Jimmy szobájába hogy elhívd kiruccanni de ő mással akar találkozni ezért megmondod neki hogy elviszed. Menjetek ki a házból szálljatok be a kocsiba és irány az egyik Burgershot kajálda ahol Jimmy kap egy üdítőt. Ha megvan irány haza. Útközbe Jimmy megkínál azzal az itallal ami egy tudatmódosító szer így az Michaelt teljesen kiüti. Elhomályosul a kép végül Jimmy kilök a kocsiból s egy érdekes űrlényes bejátszás veszi kezdetét végül Michael félmeztelenül ébred s csak haza kell vele mennünk végre.

Mission TimeTeljesítsd a küldetést 15:00 percen belül.
WarriorTeljesítsd az első jógapózt hiba nélkül.
TriangleTeljesítsd a második jógapózt hiba nélkül.
Praise the Sun!Teljesítsd a harmadik jógapózt hiba nélkül.


7.Minor Turbulence (F) Kép
Menj Trevorral a kijelölt repülőért. Ugrás be és repülj vele egy másik nagyobb repülő közelébe. Repülj mindig alacsonyan és a noflyzone-t kerüld nehogy lelőjenek. Ron úgyis mindig szólni fog mire figyelj tehát ily módon kövesd a gépet míg végre Ron szól hogy feljebb repülhetsz. Tégy így és most már kerülj közelebb a gép farához. Vigyázz mert rakétázni fognak onnan az a cél hogy hátulról a gépeddel berepülj a másik gép rakterébe. Ha ez sikerül lesz néhány katona kikkel végezned kell. Így kell eljutnod a gép elejébe felmásznod a létrán és a pilótát is kiiktatnod hogy át tudd venni a gép felett az irányítást. A cél a reptér tehát fordulj meg és vedd az irányt arrafele. Nem is kell sok idő vadászgépek jelennek meg kik rádlőnek így ki kell ugranod a gépből. A raktérbe lesz egy jármű mellyel gyorsabban ki tudsz jutni. Ha épségben leejtőernyőztél a küldetés sikeres.

AccuracyLövések pontossága legalább 80% legyen.
Four Wheel FlierKocsival ugorj ki a repülőből.


8.Bury the Hatchet (M/T) Kép 1 Kép 2
A küldetést két féle módon lehet elvégezni ami attól függ kivel indítod el. Ha Trevorral indítasz akkor a bejátszás után már kocsiban fogsz ülni és a saját reptere felé kell menned vele ahol be kell szállnod a repülőgépébe és Yankton felé kell vele repülnöd a kijelölt pontig. Ha Michaellel indítasz akkor a bejátszás után ugrás a kocsiba és irány a reptér. A video után Michael már kocsiban ül és a Yanktoni temető felé kell vele haladnunk. Ha megérkeztél futás gyorsan a sírokhoz ahol Trevor már nagyban munkálkodik hisz vele előbb érsz oda ha vele indítottál. Na ennyi lett volna az a két féle mód ebből talán Michaelé az egyszerűbb és rövidebb. Natehát ha mindketten megérkeztek a sírásós bejátszás után a temető területén le kell lőni jónéhány tagot hogy Michaellel visszajuss a kocsidhoz de Trevor megbuherálta így az nem indul be és Michaelt elkapják. Ekkor a játék visszavált Trevorra ki már a repülőjével úton lesz hazafelé innentől az a dolgunk hogy leszálljunk vele a repterén.

Mission TimeTeljesítsd a küldetést 11:00 percen belül.
HeadshotsÖlj meg 20 ellenséget fejlövéssel.
AccuracyLövések pontossága legalább 80% legyen.


9.Reuniting the Family (M) Kép
Menjetek Jimmyvel Amandához majd a bejátszás után Traceyhez az egyik tattoszalonba ahol meg kell kicsit leckéztetni Lazlowot. Egykét piercinget belőni egy farkat tetoválni a mellkasára a gombkombinációkat követve majd levágni a copfját. Ha megvan mehettek Dr.Fredlanderhez elbeszélgetésre. A bejátszás után vidd haza a családot. Mission Passed majd a játék átvált Trevorra.

Mission TimeTeljesítsd a küldetést 10:30 percen belül.


10.Meltdown (M) Kép
Menj be a ruhaboltba és vegyél egy smokingot majd gyere ki és szálljatok be Jimmyvel a limuzinba. Nem neked kell vezetned csak nézd és hallgasd a pofázást míg odaértek. Ha ottvagytok szállj ki és menj a mozi bejáratához. A bejátszás után pattanjatok kocsiba és gyorsan hajtsatok haza mert Amanda és Tracey veszélyben vannak erre 2:00 perced lesz hogy odaérjetek. Bent a házban először Amandát majd Traceyt kell megmentened a támadóktól aztán a házat és környékét kell megtisztítani a maradéktól. Ha megvan menj vissza a családodhoz. Michaelt leütik de Jimmy segíteni fog neki.

Mission TimeTeljesítsd a küldetést 6:30 percen belül.
Pedal to the MetalÉrd el a végsebességet valamely kocsival.
Tier One OperatorÖlj meg 12 ellenséget fejlövéssel.
Headshot RescueMentsd meg Amandat és Traceyt egy fejlövéssel.


11.The Time's Come (F) Kép
A bejátszás után Michael menekülőre fogja pattanj kocsiba és kövesd míg meg nem áll. Innentől gyalogosan kell üldöznöd. Michael felmászik valamilyen emelvényre tehát oda is követned kell addig míg már nem lesz hová menekülnie. Egy kéményféleség oldalán éred utol. A bejátszásban Michael átesik a korláton s itt Franklinnel dönthetsz hogy segítesz neki vagy nem. Tökmindegy mert Michael ekkor már mindenképpen meghal.

Surpassed the MentorÖld meg Michaelt.


Lester Crest

1.Friend Request (M) Kép
Menj a ruhaboltba és vegyél egy mellényt meg egy rövidgatyát aztán hajts a Lifeinvader irodaházához majd menj a hátsó bejárathoz. A bejátszás után kövesd a csávót ki elvezet egy PC-hez mi tele van popup ablakkal. Zárd be az összes ablakot majd kattints az "AntEater Antivirus" ikonra scanneld a gépet majd extermináld. Ha kész keresd meg a telefont amiért jöttél Michael szépen beilleszti amit kell majd hagyd el az épületet aztán menj haza és ülj a TV elé. Válts arra a csatornára amiben Jay Norris mond éppen beszédet majd amikor előveszi a telefonját hívd fel őt benne lesz a telefonkönyvedben.

Mission TimeTeljesítsd a küldetést 8:30 percen belül.
Popups ClearTüntesd el az összes popup ablakot 0:32 perc alatt.


2.Casing The Jewel Store (M) Kép
A küldetés elindításához öltönyben kell lenned. Szállj be a kocsiba és menjetek az ékszerüzlethez. Be kell menned az ékszerboltba majd a Lestertől kapott szemüveggel fotózd le a riasztót a kamerát és a szellőzőt aztán menj oda az eladónőhöz egy kis csevejre majd hagyd el az üzletet és szállj vissza a kocsidba. Körbe kell járnod a háztömböt a tetőre való feljutás lehetőségét kutatva míg nem találtok egy építkezési területet ahol ezt meg lehet tenni. Tedd is meg szállj ki menj fel a tetőre találd meg a szellőzőt és keress egy magas pontot ahonnan jó rálátás van rá majd a szemüveggel fotózd le aztis. Juss le a tetőről vissza a kocsidba és indulás vissza ahonnan indultatok. Ha megérkeztetek ki kell választanod a "The Jewel Store Job" rabláshoz szükséges dolgokat. Két opció A és B közül választhatsz. A.Loud és B.Smart opció esetén is egy Drivert egy Gunmant és egy Hackert kell választanod. Erről részletesebben a Heist Rendszer menüponton belül olvashatsz.

Mission TimeTeljesítsd a küldetést 8:00 percen belül.
Perfect PictureEgy képen szerepeljen egyszerre a riasztó a kamera és a szellőző.


3.Cleaning out the Bureau (M) Kép
Szállás be a kocsiba és irány az FIB épülete. Egy parkolóház kijáratánál kell megállni. A parkolóházból kijövő kocsik rendszámát kell figyelni ha kijön egy jármű közelíts rá ekkor Lester mondja hogy aze akit kerestek vagy nem. Ha megjelenik a célszemély kövesd tisztes távolságból nehogy észrevegyen. Nem az a feladat hogy megöld hanem hogy egy táskát szerezz meg tőle. Kövesd amíg hazaér ott várakozz egy kicsit míg ő kiszáll és elindul a lakása felé. Innentől gyalogosan kell követned lopakodva nehogy észrevegyen ha beért a lakásába teis menj be. A bejátszásban Michael szépen nyugodt körülmények között elveszi a táskát. Vissza kell szállnod a kocsidba és már csak vissza kell hajtani oda ahonnan indultatok és bemenni az irodába.

Eagle EyeAz összes rendszámtáblára közelíts rá.
He Missed a SpotKövesd a kocsit anélkül hogy észrevenne.
Cleaned OutTeljesítsd a küldetést 9:00 percen belül.


4.Architect's Plans (F)
Automatikusan indul a "Cleaning out the Bureau" küldetés után. Ekkor kapsz egy sms-t majd egy hívást Franklintől ekkor átvált a játék Franklinre de teis átválthatsz előbb ha akarsz. Ha átváltott kövesd a tervezőt az építkezési területen közbe a kapuőr kezedbenyom egy munkavédelni fejfedőt is. Kövesd továbbra is liftbe fog szállni teis tégy így majd továbbra is maradj a nyomában. Nem muszáj lopakodni de mikor már kiírja a játék hogy iktasd ki akkor lopakodva üsd le majd juss le az épületről ugyanazon az úton és hagyd el az építkezési területet. Mindezt éppenséggel drasztikus módon is elvégezheted vagyis miután kezedbe nyomták a sapkát egyszerűen lődd le a tagot ezzel hamarabb megszerezve a táskát de ekkor 3 csillagos körözés az ajándék amit le kell ráznod. Lényeg a lényeg ha megvan a táska és körözés sincs autózz vissza a ruhagyárba és sétálj be az irodába. Itt ki kell választanod a "The Bureau Raid" rabláshoz szükséges dolgokat. Két opció A és B közül választhatsz. Az A.Fire Crew opció esetén két Gunmant, B.Roof Entry opció esetén egy Drivert egy Gunmant és egy Hackert kell választanod. Erről részletesebben a Heist Rendszer menüponton belül olvashatsz.

Quick GetawayHagyd el az építkezési területet 0:45 percen belül.


5.The Third Way (F) Kép
Menj Lamar házához hogy felvedd majd haladjatok tovább a kijelölt helyre. Lamar kintmarad te sétálj be az épületbe ahol találkozz Michaellel és Trevorral. A duma után egy csomó FIB tag támad rátok. A srácok elfoglalják a helyüket és indulhat a lövöldözés. Szabad kezet kapsz melyik karakterrel irtod a népet de a játék amúgyis ordítani fog kivel érdemes éppen lenni. Ha nagy részük elhalálozott Franklinnel ki kell menned Lamarhoz hogy segíts neki lövöldözni. A kiút során is lesz kit lelőni. Ha kiértél úgyanígy irtsd a célpontokat. Előbb utóbb Trevor bajba kerül bent így Michaelre kell váltanod és oda kell menned Trevorhoz közbe persze lődd akit kell és ha odértél utána is jönnek még páran. Ha bent elfogytak menjetek ki az épületből kint szintén egy rakat embert kell még eltenni láb alól. Ezután össze kell futnotok és némi duma veszi kezdetét. Mindhárom karakterünkkel ki kell nyírnunk valakit. Csak válts át arra karakterre akivel kezdeni akarod a sorrend mindegy. Kezdjük pl Michaellel vele Stretchet hivatalos nevén Harold Josephet kell kiiktatni tehát haladjunk vele a tartózkodási helyére az utcán bandázik éppen. Amint kinyírod megjelenik még jópár Ballas tag kiket takaríts el. Folytassuk Trevorral vele Steve Hainest kell kiiktatni. Ő épp az óriáskeréken fog ülni tehát menj oda elő a mesterlövésszel és durr majd rázd le a kapott két csillagos körözést. Végül fejezzük be Franklinnel vele Wei Chenget kell kiiktatni. Guruljunk a házához éppen kocsival indulni készül két kísérővel elöl hátul. Franklin motorral lesz éppen tehát arról lőve kell kiiktatnunk őket esetleg Franklin speciális képességét használva. Ha mindenki kinyírta a rá bízott célpontot lesz egy utolsó illető is Devin Weston kivel végezni kell. Ez a feladat mindenképpen Trevorra hárul tehát válts át rá ha nem vele vagy éppen. Érte is a házához kell menni lesz néhány őr akik útban lesznek tudod mi a teendő velük. Ha nincs több őr menj oda Devinhez. A bejátszásban Trevor leüti és berakja a csomagtartóba. Végül már csak el kell kocsikáznod a találkozási pontra ahol mindhármótok jelenlétében autóstul beletoljátok a tengerbe a fickót.

Mission TimeTeljesítsd a küldetést 21:30 percen belül.
HeadshotsÖlj meg 20 ellenséget fejlövéssel.
AccuracyLövések pontossága legalább 70% legyen.
Stick, Tick... Boom!Franklinnel Wei Cheng-et Sticky bombával öld meg.
Lead LobotomyTrevorral Steve Haines-t fejlövéssel öld meg.
Sretched OutMichaellel Harold Joseph-et valamely kézifegyverrel öld meg.


Lester Crest Assassinations

1.Hotel Assassination (F) Kép
Lester bérgyilkos küldetései melyekből az elsőt teljesíteni kell hogy tovább tudjunk haladni a főküldetésekben. A maradék négyet ráér később is elvégezni ezek azok a küldetések melyek befolyásolják az egyes részvények értékét. Erről bővebben a mellékküldetések menüponton belül olvashatsz Tőzsdézés címen na de térjünk vissza az első ilyen küldetésre. Menj a hotel melletti parkolóházba. A célpont másfél perc múlva elhagyja a hotelt. Esetleg menj egy emelettel feljebb hogy jobb rálátásod legyen a hotel bejáratára. Kapd elő a mesterlövészt majd amikor a célpont kilép lődd le. A célpont egy sötét rózsaszín felsőben lesz. Ha megvan gyorsan hagyd el a környéket s rázd le a körözést ha kaptál. A misszió után Franklin kap egy új mentőházat Chop is automatikusan odakerül.

Time TakenIde azaz idő kerül amennyi alatt elvégezted a küldit.
Sniper Kill BonusTávcsöves puskával öld meg a célpontot.
Money Earned7.000$ plusz a Sniper Kill Bonus 2.000$ ha elérted.


2.The Multi Target Assassination (F) Kép
Franklinnek ebben a küldiben 4 célpontja lesz és egy 9:00 perces időlimitet is kapsz rá amit nem kötelező betartani de ennyi időn belül kell végezned hogy bónuszt kapj a végén. Naszóval haladj gyorsan az első célponthoz ki a part közelében lesz tisztes távolságból mesterlövésszel szedd le. Jöhet a kövi ő egy hajón lesz itt méginkább indokolt a mesterlövész. A harmadik figura egy épület oldalán lógó emelőszerkezeten lesz éppen ablakot pucol nem lesz nehéz leszedni. Negyedik célpont egy motoros éppen halad valamerre szépen taszítsd le a motorról és vasald ki. Ha mindezek közben körözést kapnál le kell ráznod ugyanis addig nincs Mission Passed.

Time takenIde azaz idő kerül amennyi alatt elvégezted a küldit.
Speedy Killer BonusAkkor kapod ha a 9:00 perces időlimiten belül végzel.
Money Earned5.000$ plusz a Speedie Killer Bonus 2.000$ ha elérted.


3.The Vice Assassination (F) Kép
Egy prostituálthoz kell menni kivel találkozni fog a célpont. Menj oda de ne menj túl közel tisztes távolságból figyeld a csajt a mesterlövésszel. A célpont abban a kocsiban fog ülni amibe hajlandó beszállni a csaj tehát várj türelemmel s figyeld melyik kocsiba száll be. Na annak a kocsinak a vezetője a célpont. Ha odaért tűz majd hagyd el a környéket. Ha eközbe körözést kapnál rázd le.

Time TakenIde azaz idő kerül amennyi alatt elvégezted a küldit.
Clean Escape BonusVégezd el a küldit körözés nélkül.
Money Earned3.000$ plusz a Clean Escape Bonus 2.000$ ha elérted.


4.The Bus Assassination (F) Kép
Menj a buszvégállomásra és szerezd meg a kijelölt buszt. Ezután hajts a kijelölt buszmegállókba ahol mindegyikbe felszáll valaki. A negyedik megállóba a célpont is fel akar szállni de meggondolja magát ezért elcsór egy biciklit és azzal megy tovább. Nincs más dolgod mint a busszal elütni. Ha megvan szállj ki a buszból és hagyd el a környéket.

Time TakenIde azaz idő kerül amennyi alatt elvégezted a küldit.
Hit and Run BonusA busszal üsd el a célpontot.
Money Earned5.000$ plusz a Hit and Run Bonus 2.000$ ha elérted.


5.The Construction Assassination (F) Kép
Menj az építkezéshez majd a kijelölt helyen található lifttel juss néhány szinttel feljebb az épületbe. Vigyázz a lift közelébe lesz egy őr is. Ha felértél el kell jutnod a következő liftig az ellenségeket eltakarítva az útból. A tetőre felérve az egyéb őröket leszámítva végre megjelenik a célpont is ki helikopterrel menekül. Kapd elő a rakétát és durr mielőtt túl messzire kerülne. Ha megvan hagyd el a környéket legegyszerűbb ha leugrasz az épületről és ejtőernyővel ereszkedsz le. Ha nincs ejtőernyőd a tetőn találsz egyet.

Time TakenIde azaz idő kerül amennyi alatt elvégezted a küldit.
No Fly Zone BonusA célpontot a helikopterével együtt lődd le.
Money Earned8.000$ plusz a No Fly Zone Bonus 2.000$ ha elérted.


Trevor Phillips

1.Nervous Ron (T) Kép
Szállj fel a quadra és menj a fegyverboltba ahol vegyél egy mesterlövészt s rá egyéb kiegészítőket. Vissza a quadra és haladj tovább a lost banda egyik területéhez ahol mássz fel a kis víztartály tetejére. Onnan kell lőnöd a területen található lost tagokat és a világításokat is lődd ki lehetőleg hogy ne vegyék észre a hullákat a többiek. Figyeld Ron dumáit ő szólni fog honnan jönnek a tagok de a radaron is látszani fognak meg a legelején illetve kicsit később is kérni fogja Ron hogy keresd meg őt éppen hol tart. Mindezt folytasd mindaddig míg meg nem jelenik egy heli melyből ki kell lőnöd a pilótát. Innentől a lost is tudomást szerez rólad így mégtöbben bukkannak fel kikkel végezni kell ezt már nem kell mesterlövésszel tehát menj oda és lődd akit kell. Ha elfogytak fuss be a hangárba és Trevor felkapaszkodik a repülő szárnyára onnan kell folytatnod a lövöldözést míg Ron elindul a géppel kifele. Ha elfogytak Trevor átszáll egy másik gépbe amire felkapaszkodik egy tag is őt egy laza fordulással lerázhatod a gépről. Kövesd Ront míg el nem értek egy a tengeren lebegő hajóhoz aminek a közelében le kell dobnod egy csomagot a gépből. Ezt a radaron található hajó körüli arean belül bárhol megteheted. Ezután már csak vissza kell menned a reptérre és letenned a gépet a hangárba. Lehetőleg Ront megelőzve az arany minősítés érdekében. Jutalom 62680$. A küldetés után válik elérhetővé a bizniszek vagy ingatlanok vásárlásának lehetősége továbbá a Sandy Shores Airfiled reptér Trevor tulajdonába kerül ahova tud légi járműveket vásárolni a neten keresztül.

HeadshotsÖlj meg 5 ellenséget fejlövéssel.
Mission TimeTeljesítsd a küldetést 12:30 percen belül.
Nervous TwitchNyerd meg a verseny Ron ellen.
6 Bridges, 1 PlaneRepülj át hat híd alatt ami útba fog esni miközben követed Ront.
Death On A WingÖld meg az összes ellenséget a repülő szárnyán tartózkodva.


2.Friends Reunited (T) Kép
Ugrás egy kocsiba és hajts a lost banda egyik lakókocsi parkjába. Ott 5 kijelölt lakókocsira kell távirányítós bombát rakni lehetőleg úgy hogy ne vegyenek észre. Aki útba lesz közbe azt csendes módszerrel iktasd ki ha szükséges. Ha megvan mind durrantsd fel őket ezután haladj vissza a járművedhez közbe előfordulhat még egykét lost tag. Amúgy lényegébe teljesen mindegy hogy halk vagy hangos módszerrel milyen sorrendben teszed fel a bombákat vagy robbantod fel őket ha nem az arany minősítésre pályázol akkor édesmindegy. Lényeg ha minden felrobbant ugrás vissza a kocsidba és irány Los Santos. A város szélén ahol jó a kilátás meg kell állnod itt Trevor tart egy rövid monológot. Ha ennek vége vissza a kocsiba és irány be a városba Wade kuzinjának a házához ahol még egy kicsit gyalogosan követned kell Wadet a bejáratig.

HeadshotsÖlj meg 5 ellenséget fejlövéssel.
Mystery GiftRobbantsd fel a bódékat úgy hogy ne vegyenek észre.
UnmarkedVégezd el a küldetést minimális sérüléssel.
Perfect GiftRobbantsd fel az összes bódét egyszerre.


3.Scouting the Port (T) Kép
Szállj be a járművedbe és menjetek a rakpartra. Kinyitják a kaput és parkolj le nem messze onnan majd kövesd Floydot gyalogosan egy darabig míg egy tag leint benneteket arra kérve hogy két konténert arrább kéne vinni. Szállj be a konténer targoncába és menj értük egyenként szépen vidd őket ahova kell a radar mutatni fogja egyértelmű lesz. Ha megvan siess a kijelölt daruhoz mássz fel rá Trevor szépen beszáll. Feladat újfent hasonló egyenként két konténert kell felemelni és lerakni a kijelölt teherautókra ez se lesz ördöngösség figyeld a radart. Ezután menj egy kicsit feljebb hogy jó rálátásod legyen az ott levő nagy hajóra. Vedd elő a mobilt és fotózd le először a hajó elejét másodszor a hajón tartózkodó őröket s végül a hajó hátulját majd küld el a képeket Ronnak. Mássz le a daruról szálljatok be az ott található teherautóba és irány a kijelölt hely ahova nem akarnak beengedni titeket. A nagy szócsata közepette Trevor elcsór egy táskát. Hagyd el a területet és vidd a szerzett táskát vissza Floyd házába. Ha megérkeztél ki kell választanod a "The Merryweather Heist" rabláshoz szükséges dolgokat. Két opció A és B közül választhatsz. A.Freighter és B.Offshore opció lehetséges. Ennyi. Csapatot nem kell választanod egyik opció esetén sem. Erről részletesebben a Heist Rendszer menüponton belül olvashattok.

Mission TimeTeljesítsd a küldetést 20:00 percen belül.
Employee of the MonthNe sérüljenek a konténerek a pakolászás során.
Perfect SurveillanceUtasításoknak megfelelően fotózd le a hajót.
An Honest Day's WorkNe csinálj galibát a rakparton.


4.Predator (M/F/T) Kép 1 Kép 2
A "Paleto Score Setup" misszió után a küldetést két féle képpen lehet indítani. Első Travorral vagy Michaellel elmész a T betűhöz. A bejátszás után kocsiba szálltok s induljatok Franklinhez alig tesztek meg néhány métert a játék automatikusan átvált Franklinre ki éppen üldözi a célpontokat kocsival. A másik hogy miután a fent említett "Paleto Score Setup" küldi után Franklin felhívja Trevort utána te magad váltasz át Franklinre így a bevezető videó kimarad és rögtön a küldetés elejében találod magad amint Franklin éppen üldözi a célpontokat. Lényeg amint tied az irányítás maradj a célpont nyomában amíg egy szarvas miatt le nem térnek az útról és kigyullad a kocsijuk. Szállj ki és menj oda a kocsijukhoz de ők addigra már lelépnek onnan és szétszélednek. A játék visszavált Travorra kivel hajts a reptérre ahol szálljatok a kijelölt helibe és repüljetek Franklinhez az erdőbe. Michaelel a heliről mesterlövésszel le kell vadásznunk a három célpontot. Használjuk a hőkamerás képet hogy meglássuk őket így se lesz könnyű mert a hőkamera az erdő állatait is mutatja. Ha sikerült lelőni kettőt a harmadik célpont megrakétázza a helikoptert így most Franklinen sor. Kövessük Chopot ki elvezet az utolsó célponthoz. Ha őis kipurcant válts vissza Trevorra vedd fel vele Franklint majd repüljetek vissza a reptérre.

AccuracyLövések pontossága legalább 70% legyen.
Mission TimeTeljesítsd a küldetést 9:00 percen belül.
HeadshotsÖld meg a 3 ellenséget fejlövéssel.
Thin The HerdNe ölj meg egyetlen állatot sem.


5.Derailed (M) Kép
Ülj fel a motorra és hajts a mozgó vonatszerelvényhez melyre a sziklákat kihasználva ugrass fel a motorral és haladj vele egészen a mozdonyig. Trevor átveszi az irányítást a vonat felet nekünk meg csak a gázt kell nyomni ezek után. Egy idő után a játék átvált Michelre ki már éppen egy motorcsónakban lesz menjünk vele a hídhoz. A hídon Trevor vonata és egy másik vonat karambolozik így egy csomó vagon belepotyog a vízbe. Lesz ott egy sárga vagon melynek robbantsuk ki a hátulját Michaellel. Ismét Trevoron a sor kivel irtanunk kell a fokozatosan érkező merryweather tagokat kik motorcsónakkal helikopterrel és gyalogosan is próbálkoznak. Ha elfogytak teis szállj be Michael hajójába és indulás. Útközbe néhányan még üldözőbe vesznek. Őket továbbrais Trevorral érdemes irtani de Michaelre is átválthatsz ha gondolod. Lényeg ha elfogytak hajózzatok ki a partra és siessetek a két menekülőjárműhöz.

Mission TimeTeljesítsd a küldetést 11:30 percen belül.
Fastest SpeedÉrd el a végsebességet a motorral.
Better Than CJElsőre ugrass fel a vasúti szerelvényre.


6.Hang Ten (T) Kép
Nincs más feladatunk mint elkocsikázni a Vanilla Unicorn sztriptízbárhoz. A bejátszás után a játék átvált Michaelre. A küldetés után a Vanilla Unicorn sztriptízbár Trevor tulajdonába kerül tehát a heti bevétele őt illeti ezentúl.

Mission TimeTeljesítsd a küldetést 4:00 percen belül.


7.Surveying the Score (M/F/T) Kép 1 Kép 2 Kép 3
Ugrás be a kocsiba és hajtsunk Michaellel a bank bejáratához majd némi pofázás után kicsivel arrébb is vegyük szemügyre a bank épületét. A duma után a játék átvált Trevorra kivel el kell mennünk a reptérre. Szálljunk be kocsijába hajtsunk oda és szálljunk be a helikopterbe. Másik alternatív lehetőség hogy már a küldetés elején átváltunk Trevorra a feladat vele ugyanúgy a reptérre való menetel de akkor kimarad az a rész hogy Michellel a bankhoz mész ami a küldetés szempontjából ugyan nem probléma de így nagyobb utat kell megtenni Trevorral a reptér felé. Na lényeg a lényeg ha a helibe vagyunk repüljünk vissza a városba a jelölt pontra ahonnan két pénzszállító kocsit kell követnünk tisztes távolságból amíg beérnek a bankba. A küldetés elején a jobb alsó sarokba megjelenik egy idő mely 12:00-tól számol felfelé. A pénzszállítók 15:30-kor érnek be a bankba tehát össz 3:30 perc áll rendelkezésre hogy elérj a pénzszállítókig a helivel és nyomukba eredj. Túl sok jelentősége nincs ennek mert ha nem tökölsz jóval azelőtt rálelsz a pénzszállítókra mielőtt lejárna az idő tehát nem kell az idővel foglalkozni. Ha a pénzszállítók célt értek repülj kicsit körbe az épület körül hogy megtaláld az építkezési lyukat melyet használni fogtok a rablás során majd a helivel térj vissza a reptérre vagy válts Michaelre és kocsikázd haza Franklint mindegy melyiket csinálod.

Perfect DistanceNe kerülj túl közel a teherautókhoz.
Cavity SearchTaláld meg az építkezési lyukat 0:20 percen belül.
Under the BridgeRepülj át a híd alatt a követés során.
Tunnel FlightRepülj át az alagúton a követés során.
Mission TimeTeljesítsd a küldetést 11:00 percen belül.


8.Something Sensible (F) Kép
A bejátszás után Trevor menekülőre fogja pattanj a motorra és kövesd. A végén Michael is csatlakozik és eltéríti Trevort. A duma után lődd meg Trevort vagy a nagy benzintócsát körülötte.

Judas!Öld meg Trevort.


Tao Cheng

1.Trevor Philips Industries (T) Kép
Hajts a kínai srácokkal a meth laborba. A bejátszás után az ablakon keresztül lődd le az épületet ostromló tagokat. Minden irányból jönnek tehát az épületen belül is mozognod kell majd. Ablak után a teraszra majd ki a tetőre végül le a bejárathoz. Ha mindenki meghalt menj oda a kínaiakhoz.

Body CountÖlj meg 32 ellenséget.
UnmarkedVégezd el a küldetést minimális sérüléssel.
Scrap ManRobbants fel 6 járművet.
Mission TimeTeljesítsd a küldetést 4:30 percen belül.


2.Crystal Maze (T) Kép
Hajts az ONeil testvérek farmjára ahol mindenkit iktass ki aki mozog majd tedd meg ugyanezt a ház belsejében is. A pincében szedd fel a benzineskannát majd a csíkot követve öntsd a benzint míg ki nem érsz az épületből majd lődd meg a csíkot hogy begyulladjon. Ha a ház felrobbant hagyd el a környéket.

HeadshotsÖlj meg 10 ellenséget fejlövéssel.
UnmarkedVégezd el a küldetést minimális sérüléssel.
2 Birds, 1 StoneÖlj meg két ellenséget egy lövéssel.
AccuracyLövések pontossága legalább 80% legyen.


Martin Madrazo

1.Caida Libre (M/T) Kép 1 Kép 2
Feladat egy táskát megszerezni ami épp egy repülőgépen található a levegőben. Michaellel menj az obszervatóriumnál található furgonhoz amibe szállj be. A furgonba lesz egy precíziós szerkezet mely segítségével le tudod lőni az utasszállítógépet. Nem igazán kell megkeresni a gépet a levegőben mert már eleve arra fog állni a fegyver ahonnan jön csak zoomolj. Amint megjelenik a célpont ne a gépet lődd hanem a balfelső sarkába levő kis piros négyzetet. Ezt háromszor kell eltalálnod hogy a gép kényszerleszállásba kezdjen. A játék átvált Trevorra és motorral követned kell az ereszkedő gépet míg földet nem ér. Ott le kell lőnöd egy tagot majd bemenned a gépbe a táskáért. A játék visszavált Michaelre és a furgonnal el kell hagynod a területet majd megsemmisítened bármilyen módszerrel. Ha megvan Trevor felhív hogy találkozzatok egy bizonyos helyen tehát menj oda. Mission Passed és a játék átvált Franklinre. A küldetés után városi zárlat következik be Michael és Trevorra nézve így a "Monkey Business" küldetésig nem érhetők el az ottani stranger and freaks küldetések számukra továbbá a városba érve bérgyilkosok támadhatnak rájuk.

Floor ItÉrd el a végsebességet a motorral.
Glued to the SeatNe ess le a motorról az üldözés során.
One Two ThreeLődd le a repülőt három lövéssel.
Mission TimeTeljesítsd a küldetést 9:45 percen belül.


Devin Weston

1.I Fought the Law... (M/F/T) Kép 1 Kép 2 Kép 3
Két kocsit kell megszereznünk. Gyorsan ugorj be a kijelölt kocsiba s hajts az egyik benzinkúthoz ahol lesz ez a két jármű. A bejátszásban Franklin kiprovokál a tulajoktól egy versenyt így a két srác elhajt neked meg utánuk kell eredni. Nem kell őket egyelőre megelőzni csak maradj a nyomukban amíg a játék át nem vált Michaelre kivel most egy rendőrmotoron kell üldözni a két tagot Trevorral együtt egy darabig míg meg nem állnak így ők megtudják azt szerezni. Most már csak az a feladat hogy eljussatok a kijelölt garázshoz. Itt eldöntheted ezt melyik karakterrel ezáltal melyik kocsival teszed meg tehát arra váltasz akire akarsz.

Tight SqueezeHajts át két teherautó között a verseny során.
Bus PassedHajts át két busz között a verseny során.
Follow the LeaderKövesd Trevort az alagúton át.
Mission TimeTeljesítsd a küldetést 12:00 percen belül.
Split SecondsHasználd Franklin speciális képességét a verseny során.


2.Eye in the Sky (F/T) Kép 1 Kép 2
A küldetést Trevorral és Franklinnel is indíthatod. Ha Trevorral indítasz akkor be kell menned az épületbe s fellépcsőznöd a tetőre egy helikopterhez de azt nem te fogod vezetni hanem valaki más. Lényeg hogy automatikusan elrepültök Frenklinhez ki ott fog már várni valahol a földön. Ha Franklinnel indítod ezt a küldetést akkor az vele itt fog elkezdődni s az első feladat az hogy válts át Trevorra. Értelemszerűen ha eleve Trevorral kezdted a küldit akkor nem kell sehova váltani. Az irányításod alá kerülő scennelő berendezéssel zoomolj rá Franklinre és scenneld be próbaképpen ilyenkor kiírja a lecsekkolt személy nevét. A berendezés jelzései egyértelműek lesznek mikor hol és kit kell majd lecsekkolni. Ha megvan továbbhaladtok a cucc 4 tagot fog jelölni kiket egyenként le kell csekkolnod. Ezek közül egyik sem a célszemély tehát a cucc újabb 7 tagot fog jelölni kik között már ottlesz. Ha sikerült őt lekapni figyelni kell a kamerával merre megy tovább. Némi gyaloglás után beszáll a kocsijába nekünk továbbra is figyelnünk kell merre halad hogy segíthessünk Franklinnek ki a nyomába ered. Végül a tag bemegy egy parkolóházba. Ilyenkor a heli lejjebb ereszkedik nekünk meg át kell kapcsolnunk hőérzékelős módra így kell felkutatni a csávót. Ha ez sikerült Franklinen a sor szálljunk be a tag által vezetett Z-Type kocsiba és haladjunk vele a reptérre. A bejátszás után hagyd el a repteret.

Not a ScratchSzállítsd le a kocsit sérülés nélkül.
EavesdropperHalgass végig három beszélgetést mielőtt azonosítasz valakit.
I See YouTaláld meg a célszemély rejtekhelyét első alkalommal.


3.Deep Inside (F) Kép
Mássz be a stúdió területére keresd meg a színészt és lopakodva üsd le. Franklin felveszi a ruháját. Siess és szállj be a kijelölt kocsiba majd hagyd el a stúdió területét. Ha kiértél két kocsi a nyomodba ered kiket a kocsiból dobható tüskékkel simán elintézhetsz végül katapultáld a csajt a kocsiból. Így most már nyugodtan leszállíthatod a járművet ahova kérték.

Not a ScratchSzállítsd le a járművet sérülés nélkül.
Fastest SpeedÉrd el a végsebességet a kocsival.
Stealthy RecastingLopakodó támadással üsd le a színészt.
Premature EjectorEjektáld a csajt a kocsiból 00:10 percen belül.
Second StrikeÜsd el a színészt miközbe kihajtasz a studio területéről.


4.Pack Man (F/T) Kép 1 Kép 2
Menj Franklinnel a kocsiért amit Lamar szerzett és hajtsatok a kijelölt teherautóhoz amire állj fel a járművel. Átszálltok a teherautóba és vegyétek az irányt a rendeltetési helyre ami jó távol lesz. Kb az út felénél rátok akadnak a zsaruk. Franklin kimászik és az egyik járművel amit szállítotok lemegy az útra. Te addig tartsd az úton a teherautót. Ha Franklin beszállt a kocsiba válts át rá. Ez pont az a kocsi amelyikből tüskéket lehet dobni tehát ezzel a módszerrel iktasd ki a titeket üldöző rendőrkocsikat de akár lőheted is őket. Ha leráztad a zsarukat kövesd egy kicsit a teherautót míg meg nem áll majd menj oda Mollyhoz.

Mission TimeTeljesítsd a küldetést 12:00 percen belül.
Not a ScratchSérülés nélkül használd a járművet.
ShredderIntézz el három rendőrkocsit a tüskéket használva.


Solomon Richards

1.Mr. Richards (M) Kép
Hajts a kijelölt épülethez amire le fog szállni egy helikopter. Feladat észrevétlenül feljutni a helihez. Fokozatosan mássz fel az épületre közbe a felbukkanó személyeket lopakodva üsd le. Ha felértél meg kell verekedned Roccoval majd beszállnod a helibe. A helibe fog ülni két fazon kiket meg kell félemlíteni azzal hogy a helit őrülten vezeted nagy sebességgel, hidak alatt repülsz át illetve épületek mellet jóközel repülsz el. Ha az ipsék megpuhultak repülj vissza a stúdióhoz és siess oda a bejárathoz.

Mission TimeTeljesítsd a küldetést 10:00 percen belül.
Silent AssassinÜss le három ellenséget lopakodó módszerrel.
Can't Touch This 2.0Ne sérülj miközben Roccoval verekedsz.
Perfect TouchdownLandolj a helikopterrel sérülés nélkül.


2.The Ballad of Rocco (M) Kép
A bejátszásban Solomont éppen agyabugyálják amint odaérsz Rocco és másik társa kocsiba száll és menekülőre fogják. Teis pattanj gyorsan kocsiba érd utol őket és csináld ki mindkettőt aztán hagyd el a területet majd a telefonbeszélgetés során Solomon kéri hogy menj vissza hozzá. Ez opcionális tehát a telefon megfelelő gombjának megnyomásával eldöntheted hogy visszamész-e vagy nem amúgy nembaj ha nem nem befolyásol semmit. Ha mégis akkor hajts vissza Solomon irodájához egy utolsó bejátszás erejéig.

Mission TimeTeljesítsd a küldetést 3:00 percen belül.


3.Legal Trouble (M) Kép
Hajts a reptérre ahol feltűnik Molly ki elvitte a filmet. Éppen a zsaruk üldözik te is tégy így kövesd őket míg Molly be nem menekül a reptér egyik épületébe. Menj be teis és kövesd míg be nem szippantja egy hajtómű. Szerencsére a filmet elejti így össze tudod szedni. Ha megvan rázd le a körözést amit a közelben található repülőgéppel könnyedén meg tudsz tenni.

Mission TimeTeljesítsd a küldetést 5:30 percen belül.
Floor ItÉrd el a végsebességet a járművel.
Clean EscapeRázd le a körözést 2:00 percen belül.
News HoundMutasd a Weazel News kamera nézetet 0:15 percig.


FIB

1.Dead Man Walking (M) Kép
Michaellel egy boncasztalon ébredsz. Amint tied az irányítás kelj fel majd a bejátszás után lopózz oda az őrhöz és üsd le. Menj a két kijelölt hullához és nézd meg őket majd ha végetért a telefonbeszélgetés a téged támadókat eltakarítva az útból juss ki az épületből a kijelölt ablakon keresztül. Fegyvereid nem lesznek az elején tehát a lelőtt őrök összeszedett munícióiból gazdálkodj míg nem elérsz ahhoz a teremhez ahol az ablak is van ott lesz valahol egy zöld ponttal jelölve egy fekete szemetes zsák abban lesznek a fegyvereid. Nos ha kiugrottál az ablakon rázd le a háromcsillagos körözést és találkozz Franklinnel a jelölt helyen.

AccuracyLövések pontossága legalább 70% legyen.
HeadshotsÖlj meg 14 ellenséget fejlövéssel.
Mission TimeTeljesítsd a küldetést 9:30 percen belül.
Focused KillerÖlj meg négy ellenséget Michael speciális képességét használva.
UnmarkedVégezd el a küldetést minimális sérüléssel.


2.Three's Company (M) Kép
Sétálj oda Davehez majd a pofázás után szállj be Dave kocsijába és indulás a találkozási pontra ahol csatlakozik Trevor és Franklin is az elkövetkezendő tevékenységhez. Trevorral repüljünk helivel a kijelölt épület fölé és Michaelel ereszkedjünk le kötélen amíg szükséges. A bejátszás után váltsunk Franklinre és lőjünk le a felbukkanó Michaelt támadó tagokat mesterlövésszel. Váltás vissza Michelre kivel újabb őröket kell még lelőni. Ha őkis elfogytak nyomás elfele de három ellenséges heli akad rátok kiket el kell intézni. Szabadon választhatsz kivel akarsz lenni Franklinnel mesterlövésszel tudod lőni a heliket Michaellel gépfegyverrel Trevornak meg ugyebár a helit kell vezetnie de vele is mehetsz akár mert Michael úgyis lőni fog. Ha mindhárom heli lezuhant repülj Trevorral vissza ahonnan indultatok.

Mission TimeTeljesítsd a küldetést 7:30 percen belül.
AccuracyLövések pontossága legalább 60% legyen.
HeadshotsÖlj meg 10 ellenséget fejlövéssel.


3.Blitz Play (M/F/T) Kép 1 Kép 2 Kép 3
Nincs más dolgunk mint végignézni a bejátszást majd elhagyni a környéket. Ezután érhetők el a "Blitz Play" rablás előkészületi küldetései. Tulképp a bejátszás nem szól másról mint az imént említett rablás megtervezéséről de nincs semmilyen opció választási lehetőség és csapattagokat sem kell választani.

4.Paleto Score Setup (M/T) Kép 1 Kép 2
Pattanjatok kocsiba és irány Paleto Bay ahol csatlakozik hozzátok Lester aztán ugrás vissza a kocsiba és irány a bank nem lesz messze. Először a bejárat elé kell hajtani majd a pofázás után a hátuljához ahol szállj ki és lődd le a bank riasztóközpontját. Az meg is szólal így odébb kell állnotok nem messze van egy benzinkút onnan kell figyelnetek tovább a történéseket. A végén Trevor kiszáll és vissza kell mennetek az irodához. Szabadon választhatsz hogy ezt Michaellel vagy Trevorral teszed meg. Ha megérkeztetek ki kell választanod a "The Paleto Score" rabláshoz szükséges egy darab Gunmant. Erről részletesebben a Heist Rendszer menüponton belül olvashatsz.

Leisurely DriveÉrj oda a bankhoz 3:30 percen belül.
WinnerNyerd meg a versenyt a visszaúton.


5.Monkey Business (M/F/T) Kép 1 Kép 2 Kép 3
Hajózz a szükséges helyre ahol vízalá merültök. Kövesd a két srácot a jelölt pontig ahol kapsz egy hegesztő cuccot amivel át kell vágnod a rács minden pontját. Ha ez megvan továbbra is kövesd a srácokat a vízalatti alagúton keresztül míg nem beértek a létesítménybe. Másszatok ki a vízből a legközelebbi létrán majd jussatok el a lifthez. Lesz közbe egykét ember kit ártalmatlanítani kell sokkolóval. A liftben is lesz egy fel kell szedni a belépőkártyáját miután lesokkoltad. Ha felértetek némi ember sokkolás után a belépőkártyával juss be ahova kell. Egy kis palackot kell elcsórni mi bent lesz egy helységbe közbe lesz még tag kit ártalmatlanítani kell. Ha sikerült összeszedni a cuccot ki kell jutnotok a létesítményből. Innentől fogva már lőfegyverrel is haladhatsz lesz jópár őr kikkel végezni kell a kiút során. Ha kiértél helyezd a palackot a kijelölt szerkezetbe amit Trevor fog elszállítani. Átváltás történik Trevorra ki már egy Cargobob duplarotoros heliben ül éppen. Emeld fel vele a konténert majd repülj a leszállóhelyen található teherautóhoz amire pottyantsd le a cuccot és tedd le a gépet. A bejátszás után a játék átvált Trevorra ki éppen Patriciát viszi vissza Madrazohoz tehát hajts a házához. A küldetés után feloldódik a városi zárlat Michael és Trevorra nézve így újra elérhetőek lesznek számukra az ottani stranger and freaks küldetések.

StunnerSokkolj meg 8 ellenséget.
HeadshotsÖlj meg 15 ellenséget fejlövéssel.
AccuracyLövések pontossága legalább 70% legyen.
Mission TimeTeljesítsd a küldetést 13:30 percen belül.


6.The Wrap Up (M) Kép
Menj oda Davehez majd a bejátszás után nagy lövöldözés veszi kezdetét. Kövesd Davet közbe takarítsd az útból a kommandósokat. Dave és közéd egy helikopter zuhan így másfelé kell venned az irányt. Újabb heli tapad rád ekkor a játék átvált Trevorra kivel mesterlövésszel ki kell lőnöd a pilótát majd további kommandósokat is ki kell iktatnod. Ezután vissza kell váltanod Michaelra és le kell jutnod az udvarra Davehez közbe persze lődd az utadban állókat. Ha odaértél továbbra is irtsd a célpontokat Dave életére vigyázva. Közbe át kell váltanod Trevorra is némi kommandós irtásra majd vissza Michaelre. Dave elindul kövesd őt el kell jutnotok a parkolóba persze továbbra is iktasd ki az útban levőket. Ha végre elfogytak ugrás valamely kocsiba és irány a rendeltetési hely. Közbe egy helikopter szegődik a nyomodba amit ajánlatos kiiktatni mert seggbedurrant ha nem vigyázol na meg az arany minősítéshez is szükséges. Ha odaértél ahova kell Mission Passed!

Mission TimeTeljesítsd a küldetést 7:00 percen belül.
HeadshotsÖlj meg 18 ellenséget fejlövéssel.
Buzz Off!Lődd le az üldöző helikoptert.


Heist

1.The Jewel Store Job A/B

A.Loud (M)
Ha el lett végezve minden előkészületi küldetés automatikusan indul. Szállj be a furgonba és ha mindenki más is beszállt irány az ékszerüzlet. Bent letessékelnek mindenkit a földre feladatunk hogy a vitrineket összetörjük és kivegyük belőlük az ékszereket. Összesen 20 vitrin lesz te és a rabláshoz választott driver fogjátok szedni a szajrét. A szedésre attól függően kaptok időt milyen hackert választottál a rabláshoz. Mindegyik vitrin más összegben tartalmaz ékszert. Kép Rossz driver esetén ő egy vitrinből mindig 20%-al kevesebbet szed ki mint te. Minimum 3.3 milliót kell szereznetek. Összesen kb 4.5 vagy 4.9 millió szedhető össze ez ugyebár attól függ milyen drivert választottál. De csak akkor ennyi ha minden vitrint feltörtetek tehát ne habozz nincs sok idő! Amelyik vitrinhez épp közel vagy intézd el. Kb a felénél menekülni próbál egy nő vagy a biztonsági őr. Ha jó gunmant választottál akkor ő szépen ártalmatlanítja de ha nem akkor rád hárul a feladat hogy jobb belátásra bírd azzal hogy rátartod a fegyvert. Ha ezt nem teszed meg Missin Failed. Natehát ha sikerült a nőt/férfit leállítani törjétek tovább a vitrineket amíg el nem fogynak vagy amíg le nem jár az idő és a hacker szól hogy távoznotok kell. Gyorsan menjetek ki a bejáraton a bejátszást követően Franklinen sor. Michael átadja neki a szajrét és motorral kell távoznia. Az hogy terep vagy izommotoron az attól függ milyen drivert választottál. Továbbiakban követned kell a drivert és a gunmant a zsarukkal a nyakadon. Előbb utóbb be kell hajtani egy építkezési alagútba aminek bejáratánál esetleg az egyik társad falnak mehet az attól függ milyen gunmant választottál. Ekkor ő elejti a részt amit ő visz ezt Franklinnel mindenképpen szedjük össze különben 4.5 millió esetén 1.5 milliót, 4.9 millió esetén 1.6 milliót tehát a szajré kb egyharmadát vesztjük el. Persze ha nem törtük fel az összes vitrint akkor 4.5 milliónál is kevesebb a szajré tehát akkor annak az egyharmada veszik el. Alagúton keresztül is kövesd tovább a fiúkat. Az alagút közepén a driver elakadhat de csak akkor ha rossz drivert és rossz gunmant választottál aki ugyebár falnak megy. Viszont ha csak driverből választottad a rosszat de a gunmanből nem akkor nem megy falnak így a driver se fog elakadni útközben. Na lényeg a srácokat követve érjetek ki az alagútból ahol ismét egy csomó zsaru lesz a nyomotokban. A játék átvált Michaelre kivel az lesz a feladatunk hogy a teherautóval amiben éppen ül taszítsuk le a radar által jelzett rendőrkocsikat mielőtt elérnétek a találkozási ponthoz. A ponton a motorokkal felhajtanak a teherautóra és már csak el kell menned a kijelölt búvóhelyre. Mission Passed! A rabláshoz választható tagokról részletesebben a Heist Rendszer menüponton belül olvashattok.

TakeÉrtéke 3.3 millió és 4.946.153$ között mozog attól függ hogy milyen Drivert választasz, mennyire vagy gyors illetve attól is hogy milyen Hackert választasz akitől függ hogy mennyi idő lesz a vitrinek feltörésére.
Money DroppedEz csak akkor jelenik meg a listában ha a gunman halála esetén Franklin nem szedi fel a táskáját. A Take-ből vonódik le s a maradékon osztoznak a csapat emberei. Értéke a Take egyharmada de csak akkor az egyharmada ha a Take értéke 4.111.623$ vagy ennél több volt. Ha ennél kevesebb volt akkor annyi hogy a Takeből levonva az eredmény minden körülmények között 2.741.082$ legyen. Ebből az következik hogy a tényleges szajré amin osztozni fogtok sose lehet kevesebb mint 241.082$.
Madrazo's PayoffÉrtéke mindig 2.500.000$ fixen a rablás módjától függetlenül ami a Take-ből vonódik le s a maradékon osztoznak a csapat emberei.
Michaels CutEnnek értéke kb 31% és 51,5% között mozog függ attól milyen részesedést kérő csapattagokat választunk.
Franklin's CutBármelyik választásnál és csapattagoknál ezaz érték fix 12% ami Michael részéből vonódik le.
Lester's CutBármelyik választásnál és csapattagoknál ezaz érték fix 14% ami Michael részéből vonódik le.
Crew CutEnnek % értéke akkora amekkora részesedést kér az általad válaszott három csapattag összesen. Ha az akció során a Gunman meghal akkor az ő része természetesen nem adódik ehhez hozzá. Lényeg hogy ezaz érték Michael részéből vonódik le.
Casualty ExpensesEz csak akkor jelenik meg a listában ha a gunman a küldetés során meghal ami csak akkor lehetséges ha gunmannak Norm Richardsot választottuk. Értéke 10,5% ami másfélszerese annak mint amennyit Norm kért volna ha nem hal meg. Mindez szintén Michael részéből vonódik le.
Quick GrabSzedjétek össze az ékszert 0:50 percen belül.
Protégé ProtectedVédd meg Franklint az üldözés során.
Clean SweepTörjétek fel mind a 20 vitrint.


B.Smart (M)
Ha el lett végezve minden előkészületi küldetés automatikusan indul. Szállj be a kocsiba és ha Franklin is beszállt irány az építkezési terület ahol Franklinnel juss fel a tetőn levő szellőző berendezéshez és dobj bele egy gáz gránátot. Ha bent az ékszerüzletben mindenki elkábult a srácok szépen bemennek az ékszerüzletbe. Feladatunk hogy a vitrineket összetörjük és kivegyük belőlük az ékszereket. Összesen 20 vitrin lesz te és a rabláshoz választott gunman fogjátok szedni a szajrét. A szedésre attól függően kaptok időt milyen hackert választottál a rabláshoz. Mindegyik vitrin más összegben tartalmaz ékszert. Kép Rossz gunman esetén ő egy vitrinből mindig 20%-al kevesebbet szed ki mint te. Minimum 3.3 milliót kell szereznetek. Összesen kb 4.5 vagy 4.9 millió szedhető össze ez ugyebár attól függ milyen gunmant választottál. De csak akkor ennyi ha minden vitrint feltörtetek tehát ne habozz nincs sok idő! Amelyik vitrinhez épp közel vagy intézd el. Addig törjétek amíg el nem fogynak vagy amíg le nem jár az idő és a hacker szól hogy távoznotok kell. Gyorsan menjetek ki a bejáraton a bejátszást követően Franklinen sor. Michael átadja neki a szajrét és motorral kell távoznia. Az hogy terep vagy izommotoron az attól függ milyen drivert választottál. Továbbiakban követned kell a drivert és a gunmant a zsarukkal a nyakadon. Előbb utóbb be kell hajtani egy építkezési alagútba aminek bejáratánál esetleg az egyik társad falnak mehet az attól függ milyen gunmant választottál. Ekkor ő elejti a részt amit ő visz ezt Franklinnel mindenképpen szedjük össze különben 4.5 millió esetén 1.5 milliót, 4.9 millió esetén 1.6 milliót tehát a szajré kb egyharmadát vesztjük el. Persze ha nem törtük fel az összes vitrint akkor 4.5 milliónál is kevesebb a szajré tehát akkor annak az egyharmada veszik el. Alagúton keresztül is kövesd tovább a fiúkat. Az alagút közepén a driver elakadhat de csak akkor ha rossz drivert és rossz gunmant választottál aki ugyebár falnak megy. Viszont ha csak driverből választottad a rosszat de a gunmanből nem akkor nem megy falnak így a driver se fog elakadni útközben. Na lényeg a srácokat követve érjetek ki az alagútból ahol ismét egy csomó zsaru lesz a nyomotokban. A játék átvált Michaelre kivel az lesz a feladatunk hogy a teherautóval amiben éppen ül taszítsuk le a radar által jelzett rendőrkocsikat mielőtt elérnétek a találkozási ponthoz. A ponton a motorokkal felhajtanak a teherautóra és már csak el kell menned a kijelölt búvóhelyre. Mission Passed! A rabláshoz választható tagokról részletesebben a Heist Rendszer menüponton belül olvashattok.

TakeÉrtéke 3.3 millió és 4.946.153$ között mozog attól függ hogy milyen Gunmant választasz, mennyire vagy gyors illetve attól is hogy milyen Hackert választasz akitől függ hogy mennyi idő lesz a vitrinek feltörésére.
Money DroppedEz csak akkor jelenik meg a listában ha a gunman halála esetén Franklin nem szedi fel a táskáját. A Take-ből vonódik le s a maradékon osztoznak a csapat emberei. Értéke a Take egyharmada de csak akkor az egyharmada ha a Take értéke 4.111.623$ vagy ennél több volt. Ha ennél kevesebb volt akkor annyi hogy a Takeből levonva az eredmény minden körülmények között 2.741.082$ legyen. Ebből az következik hogy a tényleges szajré amin osztozni fogtok sose lehet kevesebb mint 241.082$.
Madrazo's PayoffÉrtéke mindig 2.500.000$ fixen a rablás módjától függetlenül ami a Take-ből vonódik le s a maradékon osztoznak a csapat emberei.
Michaels CutEnnek értéke kb 31% és 51,5% között mozog függ attól milyen részesedést kérő csapattagokat választunk.
Franklin's CutBármelyik választásnál és csapattagoknál ezaz érték fix 12% ami Michael részéből vonódik le.
Lester's CutBármelyik választásnál és csapattagoknál ezaz érték fix 14% ami Michael részéből vonódik le.
Crew CutEnnek % értéke akkora amekkora részesedést kér az általad válaszott három csapattag összesen. Ha az akció során a Gunman meghal akkor az ő része természetesen nem adódik ehhez hozzá. Lényeg hogy ezaz érték Michael részéből vonódik le.
Casualty ExpensesEz csak akkor jelenik meg a listában ha a gunman a küldetés során meghal ami csak akkor lehetséges ha gunmannak Norm Richardsot választottuk. Értéke 10,5% ami másfélszerese annak mint amennyit kért volna ha nem hal meg. Mindez szintén Michael részéből vonódik le.
Quick GrabSzedjétek össze az ékszert 0:50 percen belül.
Protégé ProtectedVédd meg Franklint az üldözés során.
Clean SweepTörjétek fel mind a 20 vitrint.


2.The Merryweather Heist A/B

A.Freighter (M/F/T) Kép 1 Kép 2 Kép 3
Ugorj valamelyik kocsiba és vidd Franklint a hídhoz itt átváltás történik Frankkinre kivel siess oda a híd melletti megfigyelési pontra. Innen kell majd mesterlövésszel leszedni a hajón és a körülötte levő őröket hogy Michael el tudja rajta helyezni a bombákat. A hajó orrán lesz két őr egymás mellett ha őket lelövöd Michael felmászik a hajóra és elindul. A játék át is fog váltani Michaelre. Itt szabadon váltogathatsz Franklin és Michael között Franklinnel lövöd az embereket Michael meg elhelyezi a bombákat. Tehát ha Michaellel elakadsz válts Franklinre hogy lelődd vele aki útba van hogy Michaellel tovább haladhass. Michael amúgy magától is felhelyezi a cuccokat neked nem muszáj átváltani rá elég ha csak Franklinnel eltakarítod az őröket előle. Van egy jó módszer erre a feladatra mégpedig az hogy az elején nem lövöd le a hajó orrán levő két őrt ezáltal Michael nem mászik fel a hajóra és nem indul el így te nyugodtan le tudod lőni a többi embert a hajón s csak a végén a két jelzettet. Így ha a játék Michaelre vált maradhatsz is vele és felrakhatod a három bombát ahova kell s nem kell állandóan Franklinre váltani hisz már mindenkit lelőttél. Ha a harmadik bomba is el van helyezve automatikus átváltás történik Franklinre ha netán nem vele lennél. Továbbra is segíteni kell Michaelnek hogy bejuthasson a hajóba persze ha az egyszerűbb módszerrel csináltad amit leírtam akkor ottse lesznek már őrök és Michael biztonságban bejut. Ezután újabb őrök jelennek meg a hajón és a parton is kik észrevesznek tehát téged fognak lőni továbbá egy helikopter is. Ha mindenkit lelőttél Michael kijön a hajóból és elhagyja a fedélzetet. Ennél a résznél újabb őröket kell lelőnöd Franklinnel hogy ezt Michael meg tudja tenni. Ha sikerült neki beugrania a vízbe Franklinnel a telefonod segítségével robbantsd fel a bombákat így a hajó elsüllyed. Ismét Michaelen a sor kivel a víz alá merülve a radar jelzésit követve keresd meg a cuccot. Ha ez megvan Trevorral ki épp a kis tengeralattjáróban ül menj oda a cucchoz ami ha fölé kerülsz rácsatlakozik a tengeralattjáróra. Most már csak el kell vinned a cuccot a kijelölt helyre ahol mindenestül kiemelnek a vízből. Ezután a küldetés után vehető meg a Sonar Collections Dock üzlet.

TakeÉrtéke mindig 20.000.000$ fixen a rablás módjától függetlenül.
Void Sale CostÉrtéke mindig 20.000.000$ fixen a rablás módjától függetlenül ami a Takeből vonódik le s a maradékon osztoznak a csapat emberei. Jah hogy így nincs maradék... hát igen ebben a rablásban nem kap senki semmit.
Michael's Cut0%
Franklin's Cut0%
Trevor's Cut0%
Lackey Cut0%
HeashotsÖlj meg 12 ellenséget fejlövéssel.
AccuracyLövések pontossága legalább 80% legyen.
NinjaLopakodó támadással ölj meg 12 ellenséget.
Container HunterTaláld meg a konténert 1:00 percen belül.
No AlarmsMenj a hajóba anélkül hogy észrevennének.


B.Offshore (M/F/T) Kép 1 Kép 2 Kép 3
Keress egy négyajtós kocsit és hajtsatok a reptérre. Ott szállj be a Cargobob duplarotoros helibe és emeld fel vele a teherautón levő tengeralattjárót. Repítsd a járművet a kijelölt pontra a tenger felé és pottyantsd bele a vízbe. Ezután Travorral ki mindvégig a tengeralattjáróban ült a Trackify alkalmazás segítségével keresd meg a cuccot ami ha fölé kerülsz rácsatlakozik a tengeralattjáróra. Ha megvan emelkedj a felszínre majd válts Michaelre kivel ugyanazon módon a helivel szedd fel a tengeralattjárót és vigyed vissza a reptérre. Útközbe megtámadnak titeket tehát válts Franklinre kivel lődd le először a titeket üldöző motorcsónakokat aztán a helikoptereket. Ha elfogytak vissza Michaelre kivel pottyantsd le a tengeralattjárót a reptéren majd szállj le. Ezután a küldetés után vehető meg a Sonar Collections Dock üzlet.

TakeÉrtéke mindig 20.000.000$ fixen a rablás módjától függetlenül.
Void Sale CostÉrtéke mindig 20.000.000$ fixen a rablás módjától függetlenül ami a Takeből vonódik le s a maradékon osztoznak a csapat emberei. Jah hogy így nincs maradék... hát igen ebben a rablásban nem kap senki semmit.
Michael's Cut0%
Franklin's Cut0%
Trevor's Cut0%
Lackey Cut0%
SalvagerTaláld meg a konténert 2:00 percen belül.
Mission TimeTeljesítsd a küldetést 14:30 percen belül.
Show no MercenaryÖld meg az összes téged üldöző ellenséget.
Weathering the StormRázd le a téged üldözőket 4:00 percen belül.


3.Blitz Play (M/F/T) Kép 1 Kép 2 Kép 3
Michaellel szállj be a kukáskocsiba és indulás a kijelölt helyre ahol Trevorral lesz rövid bejátszás aki éppen megfigyeli a pénzszállító kocsit ha ennek vége kicsivel távolabb állj keresztbe az úton a kukáskocsival hogy a pénzszállítónak meg kelljen állnia. Itt lép a színre Franklin kivel csak a gázt kell nyomnunk hogy a vontatókocsival oldalbataszajtsuk a pénzszállítót ami ettől felborul. Helyezz távirányítós bombát a hátuljára robbantsd ki. Idővel megjelennek a zsaruk rengetegen fognak jönni. Itt tulképp szabad kezet kapsz melyik karakterrel lövöldözöl de lesz egykét alkalom amikor a játék szólni fog kire válts éppen mert elég sok irányból jönnek majd a zsaruk. Ha a zöme elfogyott válts Franklinre ha netán nem vele lennél és ugorj be a kukáskocsiba amivel hajts gyorsan a menekülőjárműhüz amit az előkészületek során parkoltál le ott. Ha odaértél hagyd el a kukáskocsit és robbantsd fel valahogy. Lehetőleg ne legyen közel a menekülőjárműhöz mert akkor azis sérül. Ha kész a menekülőjárművel hagyd el a területet közbe a játék átvált Michaelre vele már csak el kell vinnünk a cuccot Devin házához.

Hawk DownTrevorral lődd le a helikoptert.
HeadshotsÖlj meg 12 ellenséget fejlövéssel.
AccuracyLövések pontossága legalább 60% legyen.
SwitcherVáltogass a karakterek között 10 alkalommal.


4.The Paleto Score (M/F/T) Kép 1 Kép 2 Kép 3
Szállj be a furgonba és menj a kijelölt helyre ahol kirakod Franklint. Ti hajtsatok tovább a bankhoz és menjetek be. A némi pofázás után gunman elkezdi kinyitni a rácsot. Menj oda ha megvan így Michael berúgja azt. Megjelennek a zsaruk a rövid video után Travorral is menj a széfhez összepakolni a részt amit ő fog vinni. Az újabb bejátszást követően már kint vagytok a bankból. Lesz egy csomó zsaru is az útban itt választhatsz Michaellel vagy Trevorral akarsz lövöldözni de Michaelal érdemes. Ezt ajánlatos is betartani mert ha nem Michaellel vagy akkor fokozatosan csökkenni fog a szerzett kb 8 milliós összeg. Natehát amint kint vagytok a bankból rögtön amilyen gyorsan csak tudsz válts Michaelre bár így se lehet elkerülni hogy némi pénz ne vesszen el. Lövöldözd a zsarukat míg nem egy helikopter is megjelenik amit szintén iktass ki. Ezután a csapat útnak ered gyalogosan tehát kövesd őket de továbbra is lődd a zsarukat majd lődd át a kerítést hogy tovább tudjatok haladni. Itt újabb adag zsaru lesz ha ezek is elfogytak rövid átvezető videó után folytatódhat a lövöldözés továbbra is Michaellel ajánlatos. Útközben egy rendőrkocsi nekinyomhatja a falnak az egyik társad ez attól függ milyen gunmant választottál. Ekkor ő elejti a részt amit ő visz ezt Trevorral mindenképpen szedjük össze különben 2 millió dollártól vehetünk búcsút. Újabb adag ellenség lesz látható a radaron. Ha nagy részük meghalt már át kell váltanod Franklinre ezt tedd meg amilyen gyorsan csak tudod hogy megelőzd a pénz veszteséget. Franklinnel éppen egy mozgásban levő munkagéppel kell elmenned a fiukért mindeközben is fokozatosan csökken majd a pénzetek de ezt sajnos nem lehet kiküszöbölni max annyival hogy minél gyorsabban odaérsz ami kicsit nehéz lesz az amúgyis lomha járművel és a fokozatosan útban levő rendőrségi járművek miatt. Ha végre odaérsz a fiuk beugranak a jármű elejébe neked meg el kell onnan menekíteni őket a közeli baromfi feldolgozó üzemhez. Mindeközben egy tank is megjelenik ami lőni fog rád tehát finom szlalomozással próbálj meg kitérni a lövései elől. Az üzemnél kiszálltok és a továbbiakban azon keresztül kell eljutnotok a vasúthoz persze aki eközben útban van célpont azt takarítsátok el az útból. Az üzemen belül már szabadon választhatsz a három karakter közül mindenféle pénzveszteség nélkül. Ha odaértetek még egy darabig vissza kell tartani a katonákat mire eljő a pillanat és a csapat felugrik a vonatra. Lényegébe kész a küldetés már csak a bejátszást kell végignézni. Mission Passed! A rabláshoz választható tagokról részletesebben a Heist Rendszer menüponton belül olvashattok.

TakeÉrtéke mindig fix 8.016.020$ függetlenül attól milyen csapatot választasz.
Money DroppedHa Trevorral lövöldözöl akkor fog csökkenni a szerzett összeg ezért Michaellel legyél állandóan bár ígyse kerülhető el némi veszteség továbbá amíg odaérsz Franklinnel a srácokért azidő alatt is csökkenni fog tehát siess. Ezen kívül ha a gunman meghal és nem szeded fel az általa eldobott táskát még 2.000.000$ adódik hozzá a veszteséghez tehát ez az összérték a Takeből vonódik le s a maradékon osztoznak a csapat emberei.
FIB CutÉrtéke mindig fix 78% függetlenül attól milyen csapatot választasz.
Michael's CutÉrtéke 5.42% és 5.79% között mozoghat a Gunman választástól függően.
Franklin's CutÉrtéke 5.42% és 5.79% között mozoghat a Gunman választástól függően.
Trevor's CutÉrtéke 5.42% és 5.79% között mozoghat a Gunman választástól függően.
Lester's CutÉrtéke mindig fix 2.64% Gunman választástól függetlenül.
Crew CutÉrtéke Chef és Packie esetén 2.64%, Gus Mota esetén 3.08%. Ha meghal a Gunman akkor 0% hisz csak egy plusz ember kellett. Mint látható ebben a küldiben nem akkora részesedést kap a választott gunman mint amekkora a papírján szerepel hanem jóval kevesebbet. Ennek az értéke Franklin, Michael és Trevor részesedését befolyásolja.
Casualty ExpensesEz csak akkor jelenik meg a listában ha a gunman a küldetés során meghal. Értéke Norm Richards halála esetén 2.31%, Daryl Johns halála esetén 1.98% Ez az érték szintén Franklin, Michael és Trevor részesedését befolyásolja.
Let It RainLőj el legalább 4000 golyót.
AccuracyLövések pontossága legalább 50% legyen.
Mission TimeTeljesítsd a küldetést 16:00 percen belül.
Collateral DamageOkozz 1 millió dollárnál nagyobb kárt a küldetés során.


5.The Bureau Raid A/B

A.Fire Crew (M) Kép
Hajts Michaellel az FIB épülethez és menj be. Ha átjutottál a biztonsági kapun irány a lift. Fent menj be a takarítószer raktárba a felmosó felszerelésért és menj az irodai folyosóra. Tedd le a vödröt és a földön található dzsuvákat mosd fel majd helyezz bombát az egyik szekrénybe. Ugyebár azt remélem mondanom sem kell hogy a felmosás során a mop elszennyeződik tehát azt viszonylag gyakran mosd ki a vödörben. Haladj tovább a következő helységbe ahol újfent takaríts fel és helyezd el a következő bombát a wcbe. Ha ezis megvan vidd vissza a felmosó felszerelést a raktárba menj le a lifttel és hagyd el az épületet. A játék átvált Franklinre kivel a tűzoltókocsival vegyük fel Michaelt majd a telefonunk segítségével robbantsuk fel az épületben elhelyezett bombákat. Irány az FIB épülete újfent csak most tűzoltóként és mindannyian bemegyünk. Lifttel haladjunk fel amíg lehet onnantól gyalogosan kell feljebb jutnunk a folyosókon a lépcsőt megkeresve. Ha feljutottatok siessetek a kijelölt ajtóhoz amit távirányítós bombával robbants be s így bent megszerezve azt a cuccot amiért jöttetek. Következő nagy feladat kijutni az épületből tehát vegyétek az irányt vissza a lépcső felé de az le fog szakadni így más kissé komplikáltabb útvonalon kell lejutnotok. Kövesd a srácokat kik majd mutatják az utat elértek ez zárt ajtóhoz ezt ők ki fogják robbantani. Ebben a robbanásban az egyik társad meghalhat ez attól függ milyen gunmaneket választottál a csapatba. Az ajtó kirobbanását követően kövesd tovább a csapatot amíg egy robbanás következtében Franklin elájul így lemarad. Ha magához tért be kell vele érned a többieket de közbe lesz egykét FIB ügynök kikkel végezni kell. Kissé labirintus lesz az egész mire odaérsz. Ha csatlakoztál kövesd tovább őket mire elértek a liftaknához amin le kell ereszkednetek. Menjetek ki a kapun szálljatok vissza a tűzoltókocsiba és haladjatok a menekülőjárműhöz amit az előkészületek során parkoltál le ott. Ha odaértetek hagyjátok el a tűzoltókocsit és robbantsd fel valahogy. Lehetőleg ne legyen közel a menekülőjárműhöz mert akkor azis sérül meg persze a srácokra is vigyázz közben. Ha kész ugorjatok a kocsiba és irány Lester háza. Kéész! A rabláshoz választható tagokról részletesebben a Heist Rendszer menüponton belül olvashattok.

FIB BudgetÉrtéke mindig 331.985$ a rablás módjától és a csapat tagjaitól függetlenül.
Michael's CutBármelyik választásnál és csapattagoknál ezaz érték mindig 0% mert Michael nem részesedik ebben az akcióban.
Franklin's CutEnnek értéke 62% és 72% között mozog függ attól milyen részesedést kérő csapattagokat választunk.
Lester's CutBármelyik választásnál és csapattagoknál ezaz érték mindig 12% ami Franklin részéből vonódik le.
Crew CutEnnek % értéke akkora amekkora részesedést kér az általad válaszott két gunman összesen. Ha az akció során az egyik Gunman meghal akkor az ő része természetesen nem adódik ehhez hozzá. Lényeg hogy ezaz érték is Franklin részéből vonódik le.
Casualty ExpensesEz csak akkor jelenik meg a listában ha az egyik gunman a küldetés során meghal. Ha két erős gunmant választasz akkor ez nem fordul elő. Ha a két gunman közül az egyik gyenge de a másik sokkal erősebb akkor egyértelmű hogy a gyenge fog elhalálozni. Ha mindkét gunman helyére gyenge embert választasz akkor véletlenszerű hogy melyik hal meg. Értéke Norm Richards vagy Hugh Welsh halála esetén 10.5% és Daryl Johns halála esetén 9% vagyis másfélszerese annak mint amennyit kértek volna ha nem halnak meg. Mindez szintén Franklin részéből vonódik le.
Mission TimeTeljesítsd a küldetést 18:00 percen belül.
Out of BreathA végére maradjon legalább 40% oxigénszint.
You Missed a SpotVégezz a felmosással 3:00 percen belül.
AbseilerEreszkedj le a liftaknán 0:30 percen belül.


B.Roof entry (M/F) Kép 1 Kép 2
Ugrás be a kocsiba és menjetek a kormányzati épülethez. Ott szálljatok be a helikopterbe és irány az FIB épülethez közeli ugrási zóna. Ugorjatok ki és ereszkedjetek le ejtőernyővel az épület tetejére. Ha bejutottatok a tetőablakon robbantsd be a kijelölt ajtót és hackeld meg a bent levő számítógépet. Kattints a "My Computer" aztán a "External Device" majd "HachConnect" ikonra. Itt keresd ki a fent látható számsort a rengeteg szám közül erre 1:00 perced lesz. Ezután kattints a "BruteForce" ikonra és a fentről lefelé haladó betűoszlopokat a piros betűknél állítsd meg középen erre szintén 1:00 perc áll rendelkezésre. Ezután kattints a "Down&Out" ikonra így elkezdődik a másolás ez 2:00 percbe fog telni amit meg kell várnotok. Ennyi ideig kell visszatartanotok az érkező őröket Michaelen kívül Franklinnel is lövöldözhetsz ha akarsz. Ha a letöltés befejeződött ideje kijutni az épületből. Kövesd a srácokat a lépcsőig közbe na meg lépcsőn is lesznek kommandósok. Mivel a fenti lövöldözés során egy helikopter is belecsapódik az épület oldalába ezért egyel lejjebb elég rossz körülmények fognak uralkodni. Menni fog a locsoló berendezés is amit a hacker kikapcsol de csak akkor ha jó hackert választottál. Haladjatok tovább amerre lehet a lépcsőig hogy mégegy szinttel lejjebb jussatok ahol érjetek el ahhoz a ponthoz ahol már biztonságosan kötél segítségével le tudtok ereszkedni az épület oldalán. Ezt tegyétek is meg míg le nem értek egy balkon féleségre ahol még egy helikoptert le kell lőnöd ezután siessetek a következő ponthoz ahol újból kitudjátok kötni a cuccot és tovább tudtok ereszkedni most már végre a földig. Jussatok el a járműig amivel elmenekülhettek persze útközbe lesz még egykét ellenség. Az a jármű lehet mentő vagy civil kocsi ez attól függ milyen drivert választottál. Civil kocsival még egy négycsillagos körözést is le kell ráznod míg a mentővel nem kapsz körözést. Hajtsatok Franklin házához és menjetek be. Ha kapsz körözést akkor azt előbb le kell ráznod mielőtt Franklinhez mész. A rabláshoz választható tagokról részletesebben a Heist Rendszer menüponton belül olvashattok.

FIB BudgetMindig fix 331.985$ a rablás módjától és a csapat tagjaitól függetlenül.
Michael's CutBármelyik választásnál és csapattagoknál ezaz érték mindig 0% mert Micheael nem részesedik ebben az akcióban.
Franklin's CutEnnek értéke 45% és 73% között mozog függ attól milyen részesedést kérő csapattagokat választunk.
Lester's CutBármelyik választásnál és csapattagoknál ezaz érték mindig 12% ami Franklin részéből vonódik le.
Crew CutEnnek % értéke akkora amekkora részesedést kérnek az általad válaszott csapattagok összesen. Lényeg hogy ezaz érték is Franklin részéből vonódik le.
Casualty ExpensesEz csak akkor jelenik meg a listában ha az egyik csapattag a küldetés során meghal. A Roof Entry rablásmód esetében ilyen nem fordulhat elő bárhogyis állítod össze a csapatodat.
No InnocentsNe ölj meg egy civilt sem.
HeadshotsÖlj meg 20 ellenséget fejlövéssel.
AccuracyLövések pontossága legalább 70% legyen.
Perfect DropLandolj tökéletesen az épület tetejére.
HackerHekkeld meg a rendszert 0:45 percen belül.
Mission TimeTeljesítsd a küldetést 19:00 percen belül.


6.Planning The Score (M/F/T) Kép 1 Kép 2 Kép 3
A feladat nem áll másból mint a "The Big Score" rablás megtervezéséből. Két opció A és B közül választhatsz. A.Subtle opció esetén egy Hackert két Drivert és két Gunmant kell választanod. B.Obvious opció esetén két Drivert és két Gunmant kell választanod. Erről részletesebben a Heist Rendszer menüponton belül olvashatsz.

7.The Big Score A/B

A.Subtle (M/F/T) Kép 1 Kép 2 Kép 3
Szállj be a kocsiba és 8:00 előtt érj oda az alagútba. 7:00-kor indultok tehát erre egy perced lesz. Ha ottvagytok némi pofázás után megjelennek a pénzszállítók. Dobd ki a kocsiból tüskéket és hajts előrébb egy kicsit. A pénzszállítók a defekt miatt megrekednek így ti át tudjátok venni felettük az irányítást. A bejátszás után vezesd a pénzszállítót a bankhoz ahol be tudtok jutni. Kövesd a srácokat egész a páncélteremig majd onnan kifelé is amíg ők tolják az aranyat. Ha az aranyak bent vannak a kocsikba szállj be az egyikbe és kövesd Trevort addig amíg át nem kell váltanod Franklinre amit tegyél is meg. Vele az lesz a feladat hogy a számítógépen látható felülnézetes térképen úgy kapcsolgasd a villanyrendőröket hogy a srácoknak kik kéken vannak jelölve szabad útjuk legyen de a pirosaknak ne. Az a lényeg hogy véletlenül se találkozzanak össze. Előfordulhat hogy a villanyrendőr átváltása nem azonnal történik meg amint megnyomod hanem fáziskéséssel vált át ez attól függ milyen hackert választottál. Ha sikerült a fiuknak átjutniuk megállnak az átpakolási helyen ahol megjelennek a merryweather tagok kikkel végezni kell amíg a többiek átpakolják az aranyat a négy gauntlet kocsiba. Szabadon választhatsz hogy a három karakter közül éppen melyikkel akarsz lövöldözni da a játék úgyis szólni fog ha váltanod kell. Ha tiszta a terep elindultok a kocsikkal feladatod hogy Franklinnel kövesd a srácokat. Útközben az egyik kocsi karambolozhat s a szajré egy része elveszik ez attól függ milyen drivert választottál. Öt csillagos körözésed lesz tehát a zsaruk elől kitérve ügyesen manőverezz nehogy lemaradj tőlük. Előbb utóbb az egyik alagútban lesz két teherautó melyből az egyikre fel kell hajtanod. A rövid bejátszás után már csak el kell kocsikázni Michael házához. A rabláshoz választható tagokról részletesebben a Heist Rendszer menüponton belül olvashattok.

TakeÉrtéke mindig 201.600.000$ a választott csapattagoktól függetlenül.
Slow Loading CostEz csak akkor jelenik meg a listában ha rossz drivert vagy gunmant választasz akik pakolják az aranyat a Gauntlet kocsikba. Értéke 18.117.000$ vagy 36.234.000$ millió lehet ez attól függ hogy csak az egyik vagy mindkettő tag gyenge így mindketten vesztenek a pakolás során. A Take-ből vonódik le s a maradékon osztoznak a csapat emberei.
Money DroppedEz csak akkor jelenik meg a listában ha Gauntletekkel való menekülés során a rossz Driver Karim Denz esetlegesen karambolozik és meghal. Ezáltal elveszik a szajré egynegyede ide ez az érték kerül ami szintén a Take-ből vonódik le s a maradékon osztoznak a csapat emberei.
Casey's PayoffCsak a Subtle opció esetén kerül a listába viszont akko mindenképpen benne lesz. Értéke mindig 300.000$ ez úgyszintén a Takeből vonódik le s a maradékon osztoznak a csapat emberei.
Michael's CutÉrtéke 7% és 19.33% között mozoghat a válaszott tagoktól függően.
Franklin's CutÉrtéke 7% és 19.33% között mozoghat a válaszott tagoktól függően.
Trevor's CutÉrtéke 7% és 19.33% között mozoghat a választott tagoktól függően.
Lester's CutÉrtéke mindig 12% a választott tagoktól függetlenül ami Franklin Michael és Trevor részéből vonódik le.
Crew CutEnnek % értéke akkora amekkora részesedést kérnek az általad válaszott csapattagok összesen. Ha az akció során az egyik Driver meghal akkor az ő része természetesen nem adódik ehhez hozzá. Lényeg hogy ezaz érték is Franklin Michael és Trevor részéből vonódik le.
Casualty ExpensesEz csak akkor jelenik meg a listában ha az egyik driver a küldetés során meghal. Ebben az akcióban az egyik Geuntletet vezető Driver Karim Denz halhat meg de ha őt már alkalmaztuk egy korábbi akcióban akkor nem fog meghalni. Ha ő meghal akkor értéke 12% ami másfélszerese annak mint amennyit kért volna ha nem hal meg. Mindez szintén Franklin Michael és Trevor részéből vonódik le.
HeadshotsÖlj meg 20 ellenséget fejlövéssel.
Signal ManKevesebb mint 10 jelzőlámpa átváltást alkalmazz.
AccuracyLövések pontossága legalább 60% legyen.


B.Obvious (M/F/T) Kép 1 Kép 2 Kép 3
Szállj kocsiba és irány a bank ahol beszáll hozzád az egyik gunman. Ekkor a játék átvált Franklinre vele az a feladat hogy az alagútfúróval kezdjük el nyüstölni a falat a kijelölt helyen ezután tolassunk kicsit hátrébb hogy betudjunk menni a páncélterembe. Szállj ki és bent helyezz bombát a két rácsra menj távolabb és durr. Amíg a gunman kitolja az aranyat fedezned kell őt a fokozatosan először az egyik majd a másik irányból is érkező kommandósoktól tehát elő a fegyvert és ratata. Megérkezik a heli ami felemeli és elviszi az aranyat. Ezután még a páncélterem felől is jönnek lelőni való tagok. Ha elfogytak válts Trevorra ki éppen az egyik helit vezeti az arannyal és repülj ki vele a városból a másik helit követve. A város szélén át kell váltanod Michaelre. Továbbá vele és az egyik gunmannal kell lövöldözni. Nemsokára csatlakozik Franklin is innentől akár vele is lehetsz. Ily módon a zsarukat és az érkező helikoptereket eltakarítva az útból jussatok le a mélygarázsba a menekülőjárműhöz amit az előkészületek során parkoltál le ott. Lent fog jönni még néhány rendőrségi jármű őket is iktasd ki majd ugrás a kocsiba és rázd le az öt csillagos körözést erre legjobb ha lemész az építkezési alagútba ha megtalálod. A zsaruk lerázása után válts vissza Trevorra ki ugyebár a helivel van elfoglalva. Megjelenik három merryweather helikopter őket Lester fogja rakétával kilőni tehát próbáld meg egyenesen tartani a helit hogy Lester ne vétse el. Ebben a részben a másik helikopter esetleg nekimehet az egyik szélgenerátornak és a szajré fele elveszik ez attól függ milyen drivert választottál. Ha tiszta az égbolt a radar a vonatszerelvényt fogja jelölni amire le kell pottyantani az aranyat tehát minél előbb szállj alacsonyan fölé hogy ez megtörténjen. Ezután nincs más hátra mint elrepülni a reptérre ahol tedd le a gépet. A rabláshoz választható tagokról részletesebben a Heist Rendszer menüponton belül olvashattok.

TakeÉrtéke mindig 201.600.000$ a választott csapattagoktól függetlenül.
Money DroppedEz csak akkor jelenik meg a listában ha a küldetés során a driver aki a másik helikoptert vezeti lezuhan ekkor a szajré fele 100.800.000$ elveszik ez a Takeből vonódik le s a maradékon osztoznak a csapat emberei.
Michael's CutÉrtéke 12% és 20.66% között mozoghat a válaszott tagoktól függően.
Franklin's CutÉrtéke 12% és 20.66% között mozoghat a válaszott tagoktól függően.
Trevor's CutÉrtéke 12% és 20.66% között mozoghat a válaszott tagoktól függően.
Lester's CutÉrtéke mindig 12% a válaszott tagoktól függetlenül ami Franklin Michael és Trevor részéből vonódik le.
Crew CutEnnek % értéke akkora amekkora részesedést kérnek az általad válaszott csapattagok összesen. Ha az akció során az egyik Driver meghal akkor az ő része természetesen nem adódik ehhez hozzá. Lényeg hogy ezaz érték is Franklin Michael és Trevor részéből vonódik le.
Casualty ExpensesEz csak akkor jelenik meg a listában ha az egyik driver a küldetés során meghal. Ebben az akcióban a másik helit vezető Driver Karim Denz halhat meg de ha őt már alkalmaztuk egy korábbi akcióban akkor nem fog meghalni. Ha ő meghal akkor értéke 12% ami másfélszerese annak mint amennyit kért volna ha nem hal meg. Mindez szintén Franklin Michael és Trevor részéből vonódik le.
HeadshotsÖlj meg 20 ellenséget fejlövéssel.
Mission TimeTeljesítsd a küldetést 16:00 percen belül.
Cha-ChingDobd le az aranyat a vonatra 0:30 percen belül.
AccuracyLövések pontossága legalább 60% legyen.


Heist Setup

1.Carbine Rifles (M) Kép
Egy rendőrségi járművet kell megszereznünk amibe lesz némi fegyver a rabláshoz. A kocsi éppen úton lesz az autópályán érd utol őket lődd ki belőle a zsarukat lopd el rázd le a körözést aztán irány a búvóhely mellé ahol letudod parkolni a járművet.

Swift GetawayRázd le a körözést 2:00 percen belül.


2.BZ Gas Grenades (M) Kép
Altatógáz gránátokat kell szereznünk mely egy teherautóban lesz. A teherautó éppen úton van az autópályán próbáld meg kilőni a hátulját hogy kiessen a cucc szedd össze rázd le a körözést aztán irány a búvóhely ahova menj be és ott letudod rakni a cuccot. Éppenséggel nem muszáj kilőni akár magát a teherautót is ellophatod csak akkor a búvóhely melletti helyre kell leparkolni a járművet.

Loose CargoLődd a teherautó hátulját hogy kinyíljon.


3.Bugstars Equipment (M) Kép
Lesz a területen három kijelölt mikrobusz abból kell valamelyiket ellopni. Ha a területre érsz látszani fog a három jármű. Az egyik kocsi mögött lesz egy faszi is akit ajánlatos lopakodva leütni hogy ne okozzon gondot tehát próbáld meg hátulról megközelíteni a járműveket. Szállj be valamelyikbe aztán irány a búvóhely ahol letudsz parkolni. Ha közbe körözést kapnál előbb rázd le.

Sneaky PestLopd el a furgont anélkül hogy észrevennének.


4.Minisub (T) Kép
Mivel ez az előkészületi küldetés a "Merryweather Heist" rablás mindkét opciója esetén előfordul ezért ne lepődjön meg senki hogy a rendszerezés és a főküldetési ágazatrajz átláthatóságának érdekében kétszer írom le ugyanazt. Egy tengeralattjárót kell megszereznünk. Az alkalmatosság egy teherhajó daruján fog lógni. Két lehetőség van. Első és egyben legkönnyebb felmész a hajóra majd megnyomod a daru gombját hogy belepottyanjon a vízbe. Másik lehetőség ami nehezebb és amire az arany minősítéshez is szükség van hogy keresel egy magas pontot valahol a teherhajó közelében jó rálátással a subra és mesterlövésszel ellövöd a tengeralattjárót tartó négy drótot. Ha a jármű a vízbe került szállj be és haladj vele a kijelölt helyre ahol egy daruval veled együtt kiemelik a vízből egy teherautóra a járművet. Most már csak az a dolgod hogy a teherautót elvezesd a kijelölt raktárhoz.

Mission TimeTeljesítsd a küldetést 8:30 percen belül.
No BoardingA mesterlövészes megoldást alkalmazd.


5.Minisub (T) Kép
Mivel ez az előkészületi küldetés a "Merryweather Heist" rablás mindkét opciója esetén előfordul ezért ne lepődjön meg senki hogy a rendszerezés és a főküldetési ágazatrajz átláthatóságának érdekében kétszer írom le ugyanazt. Egy tengeralattjárót kell megszereznünk. Az alkalmatosság egy teherhajó daruján fog lógni. Két lehetőség van. Első és egyben legkönnyebb felmész a hajóra majd megnyomod a daru gombját hogy belepottyanjon a vízbe. Másik lehetőség ami nehezebb és amire az arany minősítéshez is szükség van hogy keresel egy magas pontot valahol a teherhajó közelében jó rálátással a subra és mesterlövésszel ellövöd a tengeralattjárót tartó négy drótot. Ha a jármű a vízbe került szállj be és haladj vele a kijelölt helyre ahol egy daruval veled együtt kiemelik a vízből egy teherautóra a járművet. Most már csak az a dolgod hogy a teherautót elvezesd a kijelölt raktárhoz.

Mission TimeTeljesítsd a küldetést 8:30 percen belül.
No BoardingA mesterlövészes megoldást alkalmazd.


6.Cargobob (T) Kép
Egy Cargobob duplarotoros helit kell megszereznünk. A heli a katonai bázison leledzik. Ha bemész a bázisra rögtön egy négy csillagos körözés szakad a nyakadba de ne foglalkozz vele és a rád támadókkal sem hanem minél gyorsabban érd el a kijelölt helit pattanj be és iszkiri. Nyomodba ered egy katonai helikopter is amit nem kell megsemmisíteni csak le kell ráznod lényeg minél távolabb kerülj tőle hogy eltűnjön a radarról s ezáltal a körözésed is megszűnik s végül le kell raknod a gépet a kijelölt hangárnál.

Mission TimeTeljesítsd a küldetést 5:30 percen belül.


7.Masks (M/F/T) Kép 1 Kép 2 Kép 3
A radar a Vespucci Movie Masks boltot jelöli ahol venned kell három maszkot végülis mindegy milyet de az aranyhoz fehér hokimaszkok kellenek.

Face TimeVedd meg a maszkokat 0:20 percen belül.
ClichéMindhármótoknak fehér hokimaszkot vegyél.


8.Tow Truck (M/F/T) Kép 1 Kép 2 Kép 3
Lopd el a kijelölt vontató kocsit. Lesz ott egy autószerelő is akit lopakodva üss le ne okozzon gondot majd ugrás a vontatóba és irány a kijelölt hely. Ha közbe kapnál körözést előbb rázd le.

Mission TimeTeljesítsd a küldetést 3:00 percen belül.
Not a ScratchSzállítsd le a járművet sérülés nélkül.
Truckin'Érd el a végsebességet a járművel.


9.Boiler Suits (M/F/T) Kép 1 Kép 2 Kép 3
A radar az egyik fegyverboltot jelöli ahol venned kell három overállt végülis mindegy milyet de az aranyhoz három különböző színűt kell venni. Ha megvan hagyd el a fegyverboltot.

Quick ShopperVedd meg a ruhákat 0:30 percen belül.
United ColorsMindhármótoknak más színű ruhát vegyél.


10.Trash Truck (M/F/T) Kép 1 Kép 2 Kép 3
Lopd el a kijelölt kukáskocsit nem lesz megerőltető éppen úton lesz amint megáll az egyik helyen felszedni a kukákat egyszerűen szedd ki belőle a sofőrt rázd le a körözést és irány a kijelölt hely.

Mission TimeTeljesítsd a küldetést 5:00 percen belül.
UndentedSzállítsd le a járművet sérülés nélkül.
In the DustÉrd el a végsebességet a járművel.


11.Getaway Vehicle (M/F/T)
Feladat menekülőjárművet szerezni és leparkolni valami eldugott helyen a városban. A radar egyáltalán nem fogja jelöli a helyét se a járművet se ahova le kell raknod. Szerezz valamilyen személykocsit édesmindegy hogy milyet és vidd valami nyugis helyre lényeg hogy ne az úton legyen híd alá vagy valamilyen nagyobb parkolóba teljesen mindegy hova de célszerű a rabláshoz minél közelebb de ne túl közel. Ha a játék megfelelőnek titulálja a helyet akkor hívd Trevort, Michaelt vagy Franklint a "Mark Getaway Location" lehetőséget választva. Az hogy kit vagy kiket lehet hívni attól függ éppen kivel vagy de a játék ilyenkor a bal felső sarokba úgyis kiírja kiket lehet hívni.

12.Military Hardware (M/T) Kép 1 Kép 2
Egy katonai cuccokat szállító teherautót kell megszerezned. A jármű éppen úton lesz és elől hátul kísérni fogja két kisebb katonai jármű. Ugyan az arany minősítéshez távirányítós bombával kell megállítani a konvojt de akár rájuk is lőhetsz lényeg hogy a teherautó épségben maradjon. Persze amint beavatkozol a járművekből kiszállnak és rádlőnek őket intézd el majd vidd a teherautót a kijelölt helyre.

Head HunterÖlj meg 5 ellenséget fejlövéssel.
Sticky StrategistTávirányítós bombával állítsd meg a konvojt.


13.Fire Truck (M/F)
Szerezned kell egy tűzoltókocsit. A radar nem fogja jelölni a helyét rád bízza hogy szerzed meg erre több lehetőség is van. Elmész egy olyan helyre ahol mindig van fixen ilyen. Vagy tűzet okozol és megvárod míg kijönnek. Vagy a harmadik megoldás és egyben az arany minősítéshez is szükséges hogy a 911-et hívva csalod magadhoz őket. Ha kiértek pattanj be rázd le a körözést és vidd a kijelölt helyre.

What is Your Emergency?A 911 számot hívva szerezz tűzoltókocsit.
Not a ScratchSzállítsd le a tűzoltókocsit sérülés nélkül.


14.Getaway Vehicle (M/F)
Feladat menekülőjárművet szerezni és leparkolni valami eldugott helyen a városban. A radar egyáltalán nem fogja jelöli a helyét se a járművet se ahova le kell raknod. Szerezz valamilyen 4 ajtós személykocsit azon belül édesmindegy hogy milyet és vidd valami nyugis helyre lényeg hogy ne az úton legyen híd alá vagy valamilyen nagyobb parkolóba sikátorba teljesen mindegy hova de célszerű a rabláshoz minél közelebb de ne túl közel. Ha a játék megfelelőnek titulálja a helyet akkor hívd Michaelt, Franklint vagy Lestert a "Mark Getaway Location" lehetőséget választva. Az hogy kit vagy kiket lehet hívni attól függ éppen kivel vagy de a játék ilyenkor a bal felső sarokba úgyis kiírja kiket lehet hívni.

15.Stingers (M/F/T) Kép 1 Kép 2 Kép 3
El kell lopnod egy rendőrségi furgont ami a rendőrség területén lesz. Amint odaérsz látszani fog a radaron hol van. Mássz be a területre majd lesz ott egy zsaru akit lopakodva üss le különben körözést kapsz amit le kell ráznod mielőtt leszállítod a furgont. Ha sikerül leütni akkor a furgonnal rögtön veheted az irányt a búvóhelyre a körözés nehézségei nélkül.

EscapeeLopd el a rendőrségi furgont és juss ki vele 2:00 percen belül.
Not a ScratchSzállítsd le a rendőrségi furgont sérülés nélkül.


16.Gauntlet (M/F/T) Kép 1 Kép 2 Kép 3
Lestertől kapsz egy sms-t hogy három Gauntlet típusú járművet le kéne szállítani. Az smsbe mellékelve lesz három térkép is amik alapján megtudod találni őket tehát a radar nem jelöli a hollétüket. Térkép Éppenséggel nem muszáj pont azokat ellopni ha máshol találsz azokis jók de az arany minősítéshez kell hogy az smsben kapott helyekről szedd össze őket. Amúgy mindegy milyen sorrendben mész el értük. Amint megtaláltad valamelyiket szállj be vidd a kijelölt tuning garázsba ahol szereltesd fel mindenféle extrákkal turbo, golyóálló kerekek és minden egyéb hasznos cuccal amiket ilyenkor enged. Ha megvan vidd a kijelölt garázsba.

MappedAz sms-ben szereplőket szállítsd le.
Not a ScratchSzállítsd le a kocsit sérülés nélkül.
Pimped OutLegalább 17.000$ értékben tuningold fel a kocsit.


17.Gauntlet (M/F/T) Kép 1 Kép 2 Kép 3
Lestertől kapsz egy sms-t hogy három Gauntlet típusú járművet le kéne szállítani. Az smsbe mellékelve lesz három térkép is amik alapján megtudod találni őket tehát a radar nem jelöli a hollétüket. Térkép Éppenséggel nem muszáj pont azokat ellopni ha máshol találsz azokis jók de az arany minősítéshez kell hogy az smsben kapott helyekről szedd össze őket. Amúgy mindegy milyen sorrendben mész el értük. Amint megtaláltad valamelyiket szállj be vidd a kijelölt tuning garázsba ahol szereltesd fel mindenféle extrákkal turbo, golyóálló kerekek és minden egyéb hasznos cuccal amiket ilyenkor enged. Ha megvan vidd a kijelölt garázsba.

MappedAz sms-ben szereplőket szállítsd le.
Not a ScratchSzállítsd le a kocsit sérülés nélkül.
Pimped OutLegalább 17.000$ értékben tuningold fel a kocsit.


18.Gauntlet (M/F/T) Kép 1 Kép 2 Kép 3
Lestertől kapsz egy sms-t hogy három Gauntlet típusú járművet le kéne szállítani. Az smsbe mellékelve lesz három térkép is amik alapján megtudod találni őket tehát a radar nem jelöli a hollétüket. Térkép Éppenséggel nem muszáj pont azokat ellopni ha máshol találsz azokis jók de az arany minősítéshez kell hogy az smsben kapott helyekről szedd össze őket. Amúgy mindegy milyen sorrendben mész el értük. Amint megtaláltad valamelyiket szállj be vidd a kijelölt tuning garázsba ahol szereltesd fel mindenféle extrákkal turbo, golyóálló kerekek és minden egyéb hasznos cuccal amiket ilyenkor enged. Ha megvan vidd a kijelölt garázsba.

MappedAz sms-ben szereplőket szállítsd le.
Not a ScratchSzállítsd le a kocsit sérülés nélkül.
Pimped OutLegalább 17.000$ értékben tuningold fel a kocsit.


19.Driller (M/F/T) Kép 1 Kép 2 Kép 3
Egy nagy földfúrógépet kell ellopni. Amint odaérsz a területre látszani fog a radaron a teherautó amit meg kell szerezned. A területen lesznek radar által nem jelzett őrök és egyéb melósok is kiket lopakodva üss le mert különben körözést fogsz kapni. Ha megvannak pattanj a teherautóba rázd le a körözést már ha kaptál és irány a kijelölt hely.

Sneak ThiefLopd el a munkagépet anélkül hogy észrevennének.
Mission TimeTeljesítsd a küldetést 5:00 percen belül.


20.Sidetracked (M/F/T) Kép 1 Kép 2 Kép 3
A küldit ketten fogjátok csinálni tehát amint odaérsz a területre automatikusan rácsörögsz valamelyik másik karakterre hogy segítsen. Menj a vasútállomásra ahol látszani fog a radaron két bakter kiket lopakodva le kell ütni különben hívják a zsarukat és mission failed. Ha megvan akkor a vezérlőpultnál állítsd át a váltót majd menj ki és várd meg a vonatot ami egy bizonyos helyen meg fog állni. Ekkor a játék átváltat a másik karakterre arra akit az elején segítségül hívtál ő épp egy helikopterrel lesz a levegőbe. Vele az a feladat hogy a helivel szedd fel a megállított szerelvény mozdonyát s vidd a reptérre ahol rakd le a kijelölt platós teherautóra. Ezután fordulnod kell mégegyet mert most az egyik vagonnal kell ugyanezt végigcsinálni. Ennyi. Mivel a küldetést bármelyik karakterrel elindíthatod így változó hogy melyik karakter kit hív segítségül. Ha Franklinnel indítasz ő Trevort hívja, ha Michaelel indítasz őis Trevort hívja és ha Trevorral indítasz ő Michaelt fogja hívni segítségül.

Mission TimeTeljesítsd a küldetést 4:30 percen belül.
UndetectedÁllítsd át a váltót anélkül hogy észrevennének.


21.Getaway Vehicle (M/F/T)
Feladat menekülőjárművet szerezni és leparkolni a kijelölt helyre. A radar egyáltalán nem fogja jelöli a jármű helyét. Szerezz valamilyen 4 ajtós személykocsit azon belül édesmindegy hogy milyet talán ha kicsit nagyobb termetűt szerzel az a legjobb. A szerzett járművet valamely tuning garázsba szereltesd fel mindenféle extrákkal turbo, golyóálló kerekek és minden egyéb hasznos cuccal ne sajnáld. Ha megvan hívd Lestert a "Getaway Vehicle Ready" lehetőséget választva függetlenül attól kivel vagy mindig őt kell hívni. A hívás után a járművel el kell gurulnod a kijelölt parkolóházba.

Telefonhívásra

1.By the Book (M/T)
A küldetés telefonhívásra indul Trevort vagy Michaelt hívhatják. Bárkivel is vagy lényeg menj a kijelölt raktárhoz ott úgyis találkozni fogsz a társaddal. Vagy másik lehetőség az hogy a telefonhívás után átváltasz Trevorra/Michaelre attól függ kivel vagy éppen ekkor nem kell megtenni az utat a raktárig. Az lesz a feladat hogy a raktárban található ipséből ki kell szedni bizonyos információkat egy bizonyos személyről akit ki kell csinálni. Munkamegosztásként Trevor fogja az infókat kiszedni belőle, Michaelnek meg mesterlövésszel lelőni a célpontot tehát ideoda kell váltogatnod Trevor és Michael között. A bejátszás után Michaellel menj a kijelölt házhoz de az nem az a ház lesz amit kerestek a csávó nem mondott igazat. Így a játék átvált Trevorra most rajta a sor válassz a négy alkalmatosság közül valamit amivel kihúzod belőle az igazi címet. Ezután újra Michaelen a sor most hajts az igazi címre. Ha odaérsz újabb infóra lesz szükség az illető kinézetét illetően. Trevornak újabb alkalmatosságot kell választania az infóért majd Michaelel nézz körül egy kicsit távcsővel a házban de elég sokan vannak bent így újra Trevoron a sor. Újabb alkalmatosság majd ismét vissza Michaelhez megint nézz be a házba. Még mindig nem elég az infó de Trevor most végre utoljára megszerzi ami kell az utolsó alkalmatossággal. Így végre Michaellel le tudod lőni a tagot ki piros ruhában lesz dohányzik és balkezes ennyi elég az azonosítására. Ha az illető halott Trevornak már csak el kell vinnie a megkínzott csávót a reptérre.

Don't Stop Me NowA faszinak egyszerse álljon le a szíve.
ElectrocutionerVallatáshoz használd az akkutöltős felszerelést is.
The Tooth HurtsVallatáshoz használd a fogót is.
WrenchedVallatáshoz használd a franciakulcsot is.
It's Legal!Vallatáshoz használd a benzines kannát is.


Telefonhívásra Opcionális

1.The Good Husband (M)
Amanda felhívja Michaelt telefonon hogy segítség kéne neki ugyanis megbilincselve ül egy rendőrkocsiba. Itt dönthetsz hogy segítesz-e neki avagy nem a pipát vagy a piros X-et választva. Tökmindegy mert ez nem számít bele a 100%-ba de ettől függetlenül csináld meg mert a játékhoz tartozik és mert ha elutasítod az 5.000$-ba fog neked kerülni. Natehát fogadd el és 1:15 perced lesz arra hogy odaérj a kijelölt rendőrkocsihoz amiben Amanda ül. Gyorsan szállj be és nyomás rázd le a három csillagos körözést és vidd haza Amandát.

2.Doting Dad (M)
Tracey felhívja Michaelt telefonon hogy segítség kéne neki ugyanis valami autós fazon zaklatja. Itt dönthetsz hogy segítesz-e neki avagy nem a pipát vagy a piros X-et választva. Tökmindegy mert ez nem számít bele a 100%-ba de ettől függetlenül csináld meg mert a játékhoz tartozik és mert ha elutasítod az 22.000$-ba fog neked kerülni. Natehát fogadd el és hajts Traceyhez. Szállj be a kocsijába ő is beszáll hozzád majd indulás a kijelölt helyre hogy megkeressétek a zaklatót. Ha odaértél nézz körül de nem lesz ott. Jöhet a következő lehetséges hely ottse lesz. Majd ezután még 2 helyen kell ugyanígy körülnézni míg nem feltűnik a személy egy lila kocsiba. Érd utol és addig maceráld míg ki nem száll. Itt eldöntheted hogy kinyírode vagy sem tökmindegy nem befolyásol semmit végül vidd haza Traceyt.

3.Parenting 101 (M)
Jimmy felhívja Michaelt telefonon hogy segítség kéne neki ugyanis elrabolták. Itt dönthetsz hogy segítesz-e neki avagy nem a pipát vagy a piros X-et választva. Tökmindegy mert ez nem számít bele a 100%-ba de ettől függetlenül csináld meg mert a játékhoz tartozik és mert ha elutasítod az 10.000$-ba fog neked kerülni. Natehát fogadd el és mentsd meg. Az elrablók éppen úton lesznek Jimmy meg a csomagtartóban. Érd utol őket s addig maceráld az elrablók kocsiját míg ki nem szállnak és elfutnak nem fognak megtámadni ezért ne is öld meg őket. Ha megvan Jimmy átszáll hozzád majd vidd a kijelölt helyre.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!