Bejelentés


GTA Fanatikusok Lapja Nincs kocsid? Lopj egyet!!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
GTA 5


Mellékküldetések

Először a főküldetéseket érdemes elvégezni mert nem biztos hogy minden mellékküldetést megtudsz az elején csinálni.

Strangers and Freaks
Talán ezek nevezhetők a random karakterek utódjainak bár szerintem nem nevezhető randomnak mivel állandóan jelöli a radar és állandóan ottvannak kivéve némelyiket ami csak nappal érhető el. A játék szerint 58db van belőle de csak 20db kell a 100%-hoz. Mivel a játék nem mindegyiket számolja ha teljesítjük ezért ezaz 58 nemigazán felel meg a valóságnak így az én szempontom szerint mindent beleszámolva összesen 63db van s ebből 24db kell a 100%-hoz pontosabban azok amik Franklinnel indíthatók. Van 4 olyan ami nembiztos hogy elérhető lesz. Függően attól mit veszünk vagy mit választunk továbbá van egy ami csak 100%-ra való végigjátszás esetén válik elérhetővé tehát egyértelmű hogy a 100%-hoz nem jöhet hozzá. A radar kérdőjellel majd az első teljesítés után az illető nevének kezdőbetűjével és egy kérdőjellel fogja jelezni őket továbbá lesznek olyanok melyek köralakban az irányított karakternek megfelelő színnel lefedett areaval jelöli majd a radar Kép és lesz pár mely telefonhívás során indul el. Külön fogom csoportosítani a 100%-hoz szükséges, a 100%-hoz nem szükséges, a 100% után elérhető és a nembiztos hogy elérhető Strangers and Freaks küldetéseket is. A küldetésadók kisebb nagyobb feladatokat fognak majd adni s ezek kapcsán érhető majd el a legtöbb gyűjtögetős feladat is. A legtöbb Strangers and Freaks már az elején elérhető amint átveszed az irányítást valamely karakter felett továbbá lesz néhány mely később bizonyos főküldetések teljesítése után válik elérhetővé. Meg van szabva melyeket melyik karaktereddel tudod csinálni s ezáltal a radaron található jelzés meg ugyebár az area is olyan színüen fog megjelenni a radaron. Franklinnek zöld, Michaelnek kék, Trevornek narancssárga. Minden egyes feladatnál jelezni fogom kivel érhető el és az aranyéremhez szükséges feltételeket is írni fogom. Fellelhetőségük a térképek menüponton belül található.

Strangers and Freaks Lista

Beverly Felton
1.Paparazzo
2.Paparazzo - The Sex Tape
3.Paparazzo - The Partnership
4.Paparazzo - The Meltdown
5.Paparazzo - The Highness
6.Paparazzo - Reality Check

Tonya Wiggins
1.Pulling Favors
2.Pulling Another Favor
3.Pulling Favors Again
4.Still Pulling Favors
5.Pulling One Last Favor

Barry
1.Grass Roots - Franklin
2.Grass Roots - The Pickup
3.Grass Roots - The Drag
4.Grass Roots - The Smoke-In

Dom Beasley
1.Risk Assessment
2.Liquidity Risk
3.Targeted Risk
4.Uncalculated Risk

Omega
1.Far Out
2.The Final Frontier

Mary Ann
1.Exercising Demons - Franklin

Hao
1.Shift Work

Peter Dreyfuss
1.A Starlet in Vinewood

Sasquatch Hunter
1.The Last One

Epsilon Program
1.Seeking the Truth
2.Accepting the Truth
3.Assuming the Truth
4.Chasing the Truth
5.Bearing the Truth
6.Delivering the Truth
7.Exercising the Truth
8.Unknowing the Truth

Abigail Mathers
1.Death at Sea
2.What Lies Beneath

Barry
1.Grass Roots - Michael

Mary Ann
1.Exercising Demons - Michael

Nigel
1.Vinewood Souvenirs
2.Vinewood Souvenirs - Willie
3.Vinewood Souvenirs - Kerry
4.Vinewood Souvenirs - Mark
5.Vinewood Souvenirs - Tyler
6.Vinewood Souvenirs - Al Di Napoli
7.Vinewood Souvenirs - The Last Act

Rampage
1.Rampage - Rednecks
2.Rampage - Vagos
3.Rampage - Ballas
4.Rampage - Army
5.Rampage - Hipsters

Josh Bernstein
1.Extra Commission
2.Closing the Deal
3.Surreal Estate
4.Breach of Contract

Minute Men
1.The Civil Border Patrol
2.An American Welcome
3.Minute Man Blues

Cletus Ewing
1.Target Practice
2.Fair Game

Mrs. Philips
1.Mrs. Philips
2.Damaged Goods

Barry
1.Grass Roots - Trevor

Mary Ann
1.Exercising Demons - Trevor

Maude Eccles
1.Special Bonds


Strangers and Freaks Végigjátszás

100%-hoz szükségesek:

Barry (Franklin)

1.Grass Roots - Franklin (? B?) Kép 1 Kép 2
Elérhető a "Three's Company" főküldetés után. Barry Franklint is megkínálja de nála nem történik semmi. Tennivaló nincs csak végignézni a bejátszást. Rövidesen Barry küld Franklinnek egy üzenetet hogy két járművet le kéne szállítani neki tehát elérhetővé válik a "The Pickup" és a "The Drag" küldi. A térkép nem ponttal hanem két köralakban zölden fedett areaval jelöli majd tehát azon a területen belül kell megkeresned a kocsikat. Mindegy melyikkel kezded és nem kell láncban leszállítani őket.

2.Grass Roots - The Pickup (jobb area) Kép
Ha megtaláltad a platós kocsit egyszerűen szállj be és 4:00 percen belül hajts a kijelölt helyre majd a telefonos csevegés után hagyd el a területet. Amint kijössz a kocsival az udvarból körözést kapsz de ezt kitudod küszöbölni ha nem a kapun mész ki hanem hátul.

Mission TimeTeljesítsd a küldetést 2:45 percen belül.
Unwanted OutcomeTeljesítsd a küldetést anélkül hogy körözést kapnál.


3.Grass Roots - The Drag (bal area) Kép
Keresd meg szépen a járművet de az nem fog beindulni. Ezért a közelbe található vontató kocsival vontasd el ahova kell ereszd le majd a telefonos csevej után hagyd el a területet.

Mission TimeTeljesítsd a küldetést 1:30 percen belül.
HookedNe akadjon le a jármű a vontatóról miközben húzod.


4.Grass Roots - The Smoke-In (B?) Kép
Elérhető ha mindkét járművet leszállítottad. Nincs más dolgod mint végighallgatni egy telefonos beszélgetést.

Beverly Felton (Franklin)

1.Paparazzo (?) Kép
Elérhető a "Pulling Favors" főküldetés után. Pattanj fel a motorra és kövesd a limuzint amiben egy híresség ül. Próbálj meg mindig mellé kerülni hogy Beverly letudja fotózni. Kis idővel megjelenik egy rivális paparazzo innentől kezdve őt kell üldözni. Szépen kerülj mellé hogy Beverly letudja ütni a motorról majd vidd Beverlyt egy épülethez.

Smack DownBiztosítsd hogy Beverly elsőre le tudja ütni riválisát a motorról.
Picture PerfectBeverly legalább három fotósorozatot készítsen a kocsiról.


2.Paparazzo - The Sex Tape (P?) Kép
Kövesd Beverlyt közbe megjelenik két illető kiknek nemszabad észrevenniük. Előbbutóbb eltűnnek így tovább tudtok menni ha odaértetek Beverly odaadja a kameráját, te menj közelebb a két hírességhez és le kell filmezned őket miközbe nagyban kufircolnak. Zoomolj rájuk és hallgasd a pofázást. Nemkell sok idő észre fognak venni ilyenkor spuri. Továbbra is kövesd Beverlyt ki beszáll egy kocsiba teis beszállsz mögé. Innentől kezdve a feladatod az hogy a kocsi hátsó ablakán keresztül filmezed a csajt miközbe üldöznek titeket. Próbáld esetleg zoomolva mindig a csaj arcára irányítani a kamerát végül a nő nekimegy egy csőrakásnak.

Quick DipUgorj be a medencébe miközbe követed Beverlyt.
Money ShotÚgy filmezz hogy az üldözés során a csaj arca felismerhető legyen.


3.Paparazzo - The Partnership (P?) Kép
Elérhető a "Three's Company" főküldetés után. Nincs más dolgod mint végignézni a bejátszást. Rövidesen Baverly küld Franklinnek egy üzenetet hogy két hírességről kéne fotót készíteni tehát elérhetővé válik a "The Meltdown" és a "The Highness" küldi. A térkép nem ponttal hanem két köralakban zölden lefedett areaval jelöli majd őket tehát azon a területen belül kell ezeket elvégezni. Mindegy melyikkel kezded és nem kell láncban végigcsinálni mindkettőt.

4.Paparazzo - The Meltdown (felső area) Kép
A hírességet éppen üldözik a zsaruk kövesd őket míg neki nem megy egy fának. Ott szállj ki majd vedd elő a telefonod zoom és akkor fotózd őket le miközben a zsaru bilincsben vezeti a csajt a rendőrkocsihoz persze ezt ne túl közel. Ha megvan küld el a fotót Beverlynek.

Thick of ItMaradj közel a csaj kocsijához miközben üldözöd.
DUI DivaAkkor fotózd le a csajt miután megbilincselték.


5.Paparazzo - The Highness (alsó area) Kép
Menj és találkozz Beverly egyik emberével majd megjelenik a célszemély. Mássz fel a tetőre hogy ráláss mindenkire majd vedd elő a telefonod zoom és akkor fotózd le a csajt miközbe drogot adnak át neki. Ha megvan küld el a fotót Beverlynek.

Silent SnapperFotózd le a csajt anélkül hogy észrevennének.
Royal DragAkkor fotózd le a csajt amikor éppen adják át neki a drogot.


6.Paparazzo - Reality Check (P?) Kép
Elérhető ha mindkét figuráról megvan a fotó. A bejátszás után döntsd el hogy megölöd vagy élve hagyod Beverlyt menekülni nem fog. Az arany meglétéhez meg kell ölnöd őt és azokat is akikkel beszélget. Legegyszerűbb ha közéjük dobsz egy bombát a speciális abilitást használva.

Explosive Action!Öld meg Beverlyt és a kamerásokat egy lövéssel.


Dom Beasley (Franklin)

1.Risk Assessment (?) Kép
Elérhető a "Minor Turbulence" főküldetés után Franklin számára. Találsz egy kutyát akit kövess ő elvezet Domhoz aki ejtőernyőjével fennakadt egy fán. Dom egy ejtőernyős ugrásra beszél rá. A bejátszás után kövesd Domot a helikopterhez. Szépen felmentek jó magasra majd ugrás próbálj meg a kijelölt helyre érkezni ugrás után nem kell azonnal kinyitni az ernyőt. Földetérés után várd meg Domot persze ha te értél le előbb majd szálljatok fel a közelben levő bicikli valamelyikére. Innentől kezdve bicikliverseny Dom az ellenfél 37 chp hajrá. Ezen küldetés után érhetők el az ejtőernyős ugrások.

Free FallerZuhanj legalább 0:07 percig mielőtt kinyitod az ernyőt.
Big AirLegyél a levegőben legalább 0:02 percig a bicikliverseny során.
Downhill KingNyerd meg a bicikliversenyt.


2.Liquidity Risk (D?) Kép
Pattanjatok a quadokra majd kövesd Domot aki egy utasszállító gép hátuljára hajt fel így a gép felvisz bennetek jó magasra. Ha megvan a quaddal együtt ugrassatok ki a gépből. A radar fog mutatni egy landolási helyet de te ne oda érkezz hogy meglegyen a küldi aranyra. Ugrás után ne szállj le a quadról előtte forogj vele körbe legalább nyolcszor majd quaddal együtt zuhanj a vízbe az ejtőernyő kinyitása nélkül. Ezután ússz ki a partra Domhoz.

Dive BomberÉld túl a zuhanást az ejtőernyő kinyitása nélkül.
Sky BlazerForogj a levegőben a quaddal legalább nyolc fordulatot.


3.Targeted Risk (D?) Kép
Dom ezuttal egy felhőkarcolóról akar ugrani. Szerezz egy helit hogy könnyedén megtudd közelíteni Domot ki már az épület tetején vár. Lényeg hogy egy mozgó teherautó platójára kéne érkezni.

Dare DevilZuhanj legalább 0:08 percig mielőtt kinyitod az ernyőt.
BullseyeLandolj a teherautó platójára.


4.Uncalculated Risk (D?) Kép
Elérhető Franklin számára miután mind a 13db ejtőernyős ugratás teljesítve lett. Ismét megtalálod azt a kutyát kit az elején is. A bejátszás után menj Domhoz aki éppen ejtőernyő nélkül akar leugrani valami magas építményről bele a folyóba. Nem sikerül neki. Igazából csak egy bejátszást kell végignézni. Ezután ugorj le hozzá de te azért használj ejtőernyőt hogy meglegyen a küldi aranyra persze nem muszáj lemenni hozzá. Elég ha csak simán elsétálsz csak akkor nem kapsz aranyat.

Leap of FaithUgorj Dom után és éld túl az esést.


Peter Dreyfuss (Franklin)

1.A Starlet in Vinewood (?) Kép
Elérhető Franklin számára miután össze lett szedve mind az 50db levéldarabka. A bejátszás után a csávó menekülésre fogja. Pattanj teis járműbe és iktasd ki. Ugyan a játék úgy jelzi hogy akár életben is hagyhatod de mindenképpen nyírd ki mivel csak akkor kapod meg az arany medált és az esetlegesen érte járó achievementet.

Cut!Öld meg Dreyfusst.


Hao (Franklin)

1.Shift Work (?) Kép
Csak 20:00 és 5:00 között érhető el Tonya "Pulling Favors" küldetése után Franklin számára. Hao egy autoversenyre invitál. Szállj be egy gyors járműbe és irány a startvonal. 5 ellenfél, 2 kör, 36 chp. Útvonal Tét 100$ Jutalom 1.Helyért 450$ 2.Helyért 100$ 3.Helyért 50$. Innentől kezdve nyílik meg az autoversenyzési lehetőség amiket a radar kockás zászlóval fog jelölni és szintén 20:00 és 5:00 között tudsz csak elkezdeni.

Fastest LapTeljesíts egy kört 1:20 percen belül.
UnderdogTeljesítsd a versenyt 2:50 percen belül.
Clean RaceKevesebb mint ötször ütközz az ellenfelekkel a verseny során.


Mary Ann (Franklin)

1.Exercising Demons - Franklin (? F?) Kép 1 Kép 2
Elérhető a "Predator" főküldetés után csak nappal. Triatlon verseny Franklin számára. 1 ellenfél úszás 7 chp, biciklizés 11 chp, futás 11 chp. Nyerd meg. Útvonal

ChampionNyerd meg a versenyt útlevágások nélkül.


Omega (Franklin)

1.Far Out (?) Kép
Elérhető a "Fame or Shame" főküldetés után Franklin számára. Nézd végig a bejátszást majd hagyd el a területet. Ezután válik elérhetővé a 50db űrhajó darab összeszedésének lehetősége.

2.The Final Frontier (O?) Kép
Elérhető Franklinnel ha összeszedted az 50db űrhajó darabot. Szintén csak egy párbeszéd fog lezajlani. Ott találsz egy eléggé futurisztikus járművet is amit ha gondolod raktározz el az egyik garázsodba de nem muszáj.

Tonya Wiggins (Franklin)

1.Pulling Favors (?) Kép
Elérhető a "Repossession" főküldetés után továbbá ennek az egynek szükséges a teljesítése hogy tovább tudj haladni a főküldetésekben. Hajtsatok Tonyaval a lefoglalt járművek telepére. Menjetek be a kapun ott találsz egy vontatókocsit szálljatok be és irány a bevontatandó jármű. Ha odaértetek ereszd le a kampót, tolass rá majd húzd fel eztán vontasd a kocsit a telepre s ott ereszd le a megfelelő helyen a fal mellett.

Mission TimeTeljesítsd a küldetést 5:00 percen belül.
Unhook BonusNe akadjon le a jármű a vontatóról miközben húzod.


2.Pulling Another Favor (T?) Kép
Feladat megegyezik az előzővel Tonya ismét veled tart. Menj a telepre a vontató kocsiért aztán a vontatandó járműért majd a megfelelő módon húzd a kocsit a telepre s rakd le a megfelelő helyen.

Mission TimeTeljesítsd a küldetést 5:30 percen belül.
Unhook BonusNe akadjon le a jármű a vontatóról miközben húzod.


3.Pulling Favors Again (Hívás)
Tonya küld neked smst hogy hívd fel csak akkor fog elindulni a küldi ha felhívod. Feladatod ismét hasonló csak mostantól Tonya nem tart veled. Annyi lesz a különbség hogy a vontatandó jármű nem egy parkolóba vagy az út szélén hanem a sínen lesz keresztbe és lekéne róla húzni mielőtt odaér a vonat ami piros ponttal lesz jelezve továbbá most nem a telepre kell húzni a kocsit hanem egy javító műhely mellé. Amint lehúztad a kocsit a sinekről állj meg hogy az utas át tudjon szállni hozzád.

Mission TimeTeljesítsd a küldetést 7:00 percen belül.
Unhook BonusNe akadjon le a jármű a vontatóról miközben húzod.


4.Still Pulling Favors (Hívás)
Tonya ismét smst küld tehát a misszió elindítása megegyezik az előzővel. Menj a telepre a vontató kocsiért aztán 5 percen belül a vontatandó járműért, várd meg míg átszáll hozzád az utas majd a megfelelő módon húzd a kocsit a jelzett javító műhely mellé.

Mission TimeTeljesítsd a küldetést 6:00 percen belül.
Unhook BonusNe akadjon le a jármű a vontatóról miközben húzod.


5.Pulling One Last Favor (T?) Kép
Ez a küldi már a radaron található jelzésnél indul megint. Tonya újfent veled tart. Szépen menjetek a telepre a vontató kocsiért aztán a vontatandó járműért, a megfelelő módon húzd a kocsit a jelzett javító műhely mellé majd vidd vissza Tonyát a telepre. Ezután a küldi után vehető meg Franklinnel a Towing Impound biznisz.

Mission TimeTeljesítsd a küldetést 5:00 percen belül.
Unhook BonusNe akadjon le a jármű a vontatóról miközben húzod.


100%-hoz nem szükségesek:

Barry (Michael)

1.Grass Roots - Michael (? B?) Kép 1 Kép 2
Elérhető a "Complications" főküldetés és a "Pulling Favors" Stranger and Freaks küldetés után. Barry ad Michaelnek valami szívható tudatmódosító cuccot. Feladatod hogy a minigunnal lődd le szépen a téged támadó űrlényeket.

UnmarkedTeljesítsd a küldetést minimális sérüléssel.
Kill ChainÖlj meg 7 űrlényt 0:10 percen belül.


Epsilon Program (Michael)

1.Seeking the Truth (?) Kép
Elérhető a "Complications" főküldetés és a "Pulling Favors" Stranger and Freaks küldetés után. Hogy elérhető legyen lépj be az epsilonosok honlapjára www.epsilonprogram.com oldalra majd kattints az "Evaluate Your Identity" gombra és csináld végig a 10 kérdésből álló tesztet igen nem válaszlehetőségekkel. Ha megvan kattints a Get Results gombra eztán lépj ki és látszani fog a radaron a kérdőjel ahova menni kell. Menj oda megjelennek a epsilon tagok kik leütnek majd félmeztelenül ébredsz valahol a szélturbinák közelében. Magyarán csak nézd végig a bejátszást.

2.Accepting the Truth (Szimbólum) Kép
Hogy elérhető legyen menj az epsilonosok oldalára azon belül a Make a Donation gombra és adományozz 500$-t nekik. Egy napon belül meg fog jelenni a radaron az epsilonisták szimbóluma innentől kezdve ezzel lesz jelölve az ő feladataik. Tehát eredj az epsilonisták raktárához ahol ismét egy bejátszást kell csak végignézned.

3.Assuming the Truth (Szimbólum) Kép
Újabb pénzösszeget kell adományoznod csak most 5000$-t ugyanazon módon hogy elérhető legyen. Találkozz Marnieval majd a bejátszás után hagyd el a környéket. Ezután érhető el az Epsilon járművek összeszedésének a lehetősége.

4.Chasing the Truth (Szimbólum) Kép
Elérhető ha leszállítottad mind az 5 db járművet az epsilonosok garázsába. Marnie ad neked egy detectort mely segítségével három tárgyat kell megtalálnod a környéken. Kép Egy tv-t, valami dobozt és egy bakancsot. Ennyi.

Use the ForceTalálj egy tárgyat a detektor nélkül is.


5.Bearing the Truth (Szimbólum) Kép
Újabb pénzösszeg adományozás szükséges elötte most kétszer 5.000$-t nesztek. Az lesz a feladat hogy vedd meg az epsilonosok egyenruháját a honlapjukról majd hord 10 napig egyfolytába. A honlapjukon most a "Click here to purchase official epsilon robes set" lehetőségre kattints aztán a "Buy Robes"-re azt jól legombolnak rólad 25.000$-t. A ruha a mentőházadba lesz elérhető menj és húzd fel aztán indulhat a 10 játékbeli nap.

6.Delivering the Truth (Szimbólum) Kép
Elérhető ha letelt a 10 nap. Szállj be a repcsibe majd indulás a rendeltetési helyre ahol szállj ki találkozz egy másik ficekkel aki a párbeszéd után elviszi a gépet te meg hagyd el a környéket.

TouchdownSzállj le a géppel sérülés nélkül.
Zondar the BridgeRepülj át egy híd alatt az út során.


7.Exercising the Truth (Szimbólum) Kép
A bejátszás után a feladatod az lesz hogy az egyenruhádba fuss 5 mérföldet a Grand Senora Desert sivatagban. Kép Nem muszáj egyfolytába futni megállhatsz pihenni de ne hagyd el a sivatagot és ne halj meg mert akkor előröl kezdődik a számlálás. Ugyan belekezdhetsz más küldetésekbe is közbe de nem érdemes mivel Michaelnek a sivatagba nincs nagyon mit csinálnia.

8.Unknowing the Truth (Szimbólum) Kép
A futás után újabb adománnyal kezdődik a story csak most már automatikusan fejik le rólad 50.000$. Fasza. Na a feladat az hogy szállj be a kék kocsiba és kövesd az előtted lévőt egy helikopterhez. Na itt két lehetőséged lesz. Első hogy szépen azt csinálod amit mondanak. Kiszállsz a járműből és követed a faszit aki elvezet egy rozsdás traktorhoz... Másik lehetőség amit ajánlok és az aranyra való teljesítéshez is szükséges hogy amint odaérsz a helikopterhez lődd szét a helit az őröket meg mindenkit aki mozog és pirosként jelenik meg a radaron majd vidd a kocsit amivel jöttél és rázd le a körözést. Így 2.100.000$-t zsebelhetsz be. Ezután a küldi után érhető el a 10db Epsilon Tract geolába összeszedésének lehetősége függetlenül attól melyik lehetőséget választottad.

Cult InterventionÖld meg az összes epsilon őrt.
Show Me the MoneyLépj meg az epsilonosok pénzével.


Mary Ann (Michael)

1.Exercising Demons - Michael (? F?) Kép 1 Kép 2
Elérhető a "Complications" főküldetés és a "Pulling Favors" Stranger and Freaks küldetés után csak nappal. Futóverseny Michael számára. 1 ellenfél 9 chp. Nyered meg. Útvonal

ContenderNyerd meg a versenyt útlevágások nélkül.


Barry (Trevor)

1.Grass Roots - Trevor (? B?) Kép 1 Kép 2
Elérhető a "Three's Company" főküldetés után. Barry Trevor-t is megkínálja. Neki bohócokat s a járműveiket kell lövöldöznie valamely erősebb fegyverrel.

Pre-Emptive StrikeRobbants fel 4 furgont mielőtt bohócokat generálna.
Greatest DancerÖlj meg 6 bohócot miközben táncol.


Minute Men (Trevor)

1.The Civil Border Patrol (?) Kép
Elérhető a "Minor Turbulence" főküldetés után Trevor számára. Menj a határőrség kocsijával az egyik kocsmához menj be és nézz körül majd gyere ki és meg fognak jelenni a Mexikóiak egy rozsdás járművel menekülnek. Kapd el őket amint kiszálltak sokkold meg mindkettőt a kapott alkalmatossággal. Mindannyian szépen beszállnak a határőrség kocsijába és elhajtanak. Jutalom 500$.

Mariachi My RideLopd el a rozsdás járművet amivel menekülni akartak.
Stop the MusicÁllítsd meg a tagokat 0:40 percen belül.


2.An American Welcome (M?) Kép
A határőrség kocsijával kövesd a célpontot ki quaddal menekül. Ha elég közel érsz hozzá a srácok megfogják sokkolni az illetőt szépen ráveszik hogy szálljon be neked ezalatt nemkell kiszállnod. Következőnek menjetek a cementgyár területére ott két motoros fog menekülni elkapásuk módja megegyezik az előzővel. Ha meg lett sokkolva az első ne állj meg felszedni hanem törődj előbb a másik motorossal s azt szedd össze előbb az első motoros úgyse fog menekülni a sokkolás után. Ha össze lett szedve mindkettő szállj ki a kocsiból. Jutalom 500$.

DownedKapd el a quadost 0:30 percen belül.
Double DownedKapd el a két motorost 0:55 percen belül.
Shock and AweMinden tag elkapásánál használd a sokkolót.


3.Minute Man Blues (M?) Kép
Találkozol egy faszival ki megkér hogy öld meg azt a két ficeket kivel az első két feladatban nyomultál. Menj a farmra ahol az elsőt simán meg lehet ölni. A másik egy traktorral fog menekülni. Kapd el lesz ott egy quad amivel utána eredhetsz ha netán gyalogosan mentél be a farmra.

What Goes Around...Használd a sokkolót a két tagon mielőtt kinyírod őket.
No MigrationAzelőtt öld meg a két tagot mielőtt elhagynák a farmot.


Cletus Ewing (Trevor)

1.Target Practice (?) Kép
Elérhető a "Mr. Philips" főküldetés után Trevor számára. Cletus egy kis vadászatra hív. Kövesd Cletust fel a lépcsőn. Feladatod hogy három antennát mesterlövész puskával lelőj. Ezután pattanjatok kocsiba Cletussal s menjetek a kövei helyre ismét fel a lépcsőn. Kövi feladatként mozgó járművek kerekeit kell kilőni összesen három járművét. Ha ezen is túl vagy kövesd Cletust a harmadik helyre egy épület tetejére ahonnan három prérifarkast kell lelőnöd.

2 for 1Ölj meg két prérifarkast egy lövéssel.
Pop! Pop!Legalább 75% lövési pontossággal lődd ki három kocsi kerekét.
Bad SignalMellélövés nélkül lődd le a három parabola antennát.


2.Fair Game (C?) Kép
Cletus újabb vadászatán kell részt venned. Annyi különbséggel hogy most szarvasokat kell lőnöd amihez kapsz egy síp féleséget is amivel tudod hívni őket. Kövesd Cletust az első szarvasig. Lopakodva közelítsd meg a radar mutatni fogja a szarvas körülbelüli helyzetét. Lődd le majd menj vissza Cletushoz. Jöhet a következő cserkészd be hasonló módon viszont már használd a sípot is mert csak akkor fog látszani a radaron. Mindig kövesd Cletust a következő vadhoz. Ha megvan a harmadik is Cletus magadra hagy. Még egyet le kell lőnöd majd fotózd le a tetemet és küld el Cletusnak. Kis idő múlva Cletus felhív. A beszélgetés után Mission Passed. Ezen küldetés után érhető el a vadászat Trevor számára mely egy őzfejjel lesz jelölve a radaron.

DownwindEgyik szarvas se vegyen észre.
Heart HunterÖlj meg három szarvast szívlövéssel.


Josh Bernstein (Trevor)

1.Extra Commission (?) Kép
Elérhető a "Hang Ten" főküldetés után Trevor számára. Nincs más dolgod mint megnézni a végigjátszást. Ezután válik elérhetővé a 15db For Sale tábla megsemmisítésének lehetősége.

2.Closing the Deal (J?) Kép
Elérhető Trevorral ha megsemmisítetted mind a 15db For Sale táblát. Menj az ajtóhoz egy kis kettyintésre majd Josh megkér hogy félemlítsd meg Lenny Avery-t. Menj a házához ő menekülni fog kocsival. Kapd el lőheted is de csak óvatosan. Ha kiszállt a kocsiból csak sózz oda egyet valami ütőfegyverrel de semmiképpen se öld meg.

PulverizerKézifegyverrel üsd meg a faszit.
SeizedÁllítsd meg a kocsiját 0:40 percen belül.


3.Surreal Estate (J?) Kép
Elérhető a "Surveying the Score" főküldetés után Trevor számára. Menj az ajtóhoz egykis kettyintésre majd Josh megkér hogy gyújtsd fel a házát. Szállj be a kocsijába majd menj a házához. Ha nincs benzineskannád akkor vegyél előtte a fegyverboltban. Ha odaértél mássz be a kerítésen menj a ház hátuljához s onnan kezd el önteni a benzint az utcafront felé haladva. A Radar mutatni fogja a csíkot amin haladni kell. Ha megvan állj tisztes távolságra, gyújtsd meg úgy hogy rálősz párat majd a bejátszás után hagyd el a területet.

Out of the Frying PanTeljesítsd a küldetést anélkül hogy körözést kapnál.
PyromaniacEgyhúzóra öntsük végig a benzint a kijelölt vonalon.


4.Breach of Contract (J?) Kép
A bejátszás után rázd le a körözést. A játék ugyan nem kéri sem jelzi külön hogy öld meg Josht aki menekül de te tedd meg mivel szükséges az aranyhoz mint ahogy azis hogy a ház előtt parkoló rendőrautóval menekülj.

Dirty RatÖld meg Josht mielőtt elmenekül.
Hot PursuitAz ottani rendőrkocsit ellopva hagyd el a környéket.


Mary Ann (Trevor)

1.Exercising Demons - Trevor (? F?) Kép 1 Kép 2
Elérhető a "Reuniting the Family" főküldetés után csak nappal. Bicikliverseny Trevor számára. 1 ellenfél 26 chp. Nyered meg. Útvonal

Good CyclistNe menj neki az ellenfélnek a verseny során.
Quick WinNyerd meg a versenyt 1:42 percen belül.


Maude Eccles (Trevor)

1.Special Bonds (?) Kép
A "Mr. Philips" főküldetés után érhető el Trevor számára. Egy bejátszást kell csak végignézned. Maude megkér bizonyos személyek leszállítására. Az információkat róluk smsben fogja küldeni nevet és a tartózkodási helyükről egy képet tehát a radar semmit se fog mutatni hollétükről. Leszállítani lehet őket élve vagy halva tökmindegy. Annyiból nem mindegy hogy élve 10.000$, halva 5.000$ jár személyenként. A bejátszás után hagyd el a területet. Az egyes karakterek leszállításának módja a Bailbonds névre hallgató bekezdésben lesz részletezve.

Nigel (Trevor)

1.Vinewood Souvenirs (?) Kép
A "Friends Reunited" főküldetés után érhető el Trevor számára. Semmi más dolgod nincs mint végignézni a bejátszást. Nigelék megkérnek hogy szerezz be nekik 4db szuvenírt híres emberektől. A bejátszás után érhető el "Willie", "Tyler", "Kerry" és "Mark" küldi akiktől kell a cuccokat csórni. Ezeket a térkép nem ponttal hanem négy köralakban narancssárgával lefedett areaval jelöli majd tehát azon a területen belül kell elindítanod őket. Mindegy milyen sorrendben szerzed be a cuccokat és nem kell láncban végigcsinálni mindet.

2.Vinewood Souvenirs - Willie (felső jobb area) Kép
Menj be a klubba és keresd meg Williet majd agyabugyáld meg egy kicsit hogy kiessen a foga amit szedj össze. Ha megvan gyere ki a klubból és hagyd el a területet. Ha kapsz közbe körözést azt le kell ráznod hogy meglegyen a küldi. Ezután a küldi után vehető meg a Tequi-la-la biznisz.

Fist FuryNe szerezz sérülést a küldetés során.
EntourageBeszélj az első embercsapattal akiket az épületben találsz.


3.Vinewood Souvenirs - Kerry (alsó jobb area) Kép
Menj oda Karryhez akinek a Dexie névre hallgató kutyája elszalad. Na ezt a kutyát kövesd futva amíg meg nem áll így Trevor letudja róla szedni a nyakörvét amire szükséged volt.

Hot on the PawsMaradj közel a kutyához az üldözés során.


4.Vinewood Souvenirs - Mark (alsó bal area) Kép
Menj a golfpályára ahol lődd le Markot és a testőreit majd szedd össze a golfütőjét aztán rázd le a körözést már ha kapsz.

Under ParGyűjtsd össze a golfütőt 0:30 percen belül.
Hole in OneÖld meg a célszemélyt fejlövéssel.
FOUR!A célszemélyen kívül a három őrt is öld meg.


5.Vinewood Souvenirs - Tyler (felső bal area) Kép
Mássz be a területre és óvatosan nehogy észrevegyenek lopd el Tyler ruháit ki éppen fürdőzik. A ruhák ott lesznek a napágyaknál. Ha megvan hagyd el a környéket. A területre több irányból is bemászhatsz ha ezt a déli oldalról teszed akkor lesz ott egy kertész aki észrevehet ilyenkor lopakodva üsd le.

Weed KillerLopakodó támadással üsd le a kertészt.
PilfererLopd el a ruhákat anélkül hogy észrevennének.


6.Vinewood Souvenirs - Al Di Napoli (N?) Kép
Elérhető ha megszerezted mind a 4db szuvenírt. Nigel kocsijával követned kell Al Di Napoli járművét. Lőhetsz is rá ha akarsz de inkább ne lődd mert át fog hajtani egy kórházon s falnak fog ütközni így Trevor betuszkolhatja Nigelék csomagtartójába.

StalkerMaradj minnél közelebb az üldözötthöz.
Accident and EmergencyNe üss el senkit a kórházban.
Not a ScratchTeljesítsd a küldetést a kocsi minimális sérülésével.


7.Vinewood Souvenirs - The Last Act (N?) Kép
Szállj be Nigel kocsijába és hajts vele a sinekre majd ha jön a vonat ugorj ki és nézd ahogy elcsapja a járművet. Útközben Di Napoli pénzt kínál s a játék lehetőséget ad hogy elengedd első alkalommal 3.000$-t később 10.000$-t persze az aranyhoz mindenképpen a vonattal kell elcsapatnod.

Skin of Your TeethUgorj ki a kocsiból mielőtt elcsapja a vonat.
LocomotivationSemmisítsd meg a kocsit s benne a faszit a vonat segítségével.


Rampage (Trevor)

1.Rampage - Rednecks (?) Kép
Elérhető a "Trevor Philips Industries" főküldetés után Trevor számára. Ismerős lehet a korábbi GTA-kból. A radar narancssárga koponyákkal jelzi. Trevor vérmérsékletéből adódóan törnek ki mindig ezek az őrjöngések. Mindegyikhez kapsz valamilyen erre alkalmas fegyvert. Láncban ebben a sorrendben érhetők el ahogy leírtam őket. Ha kész az összes akkor újból elérhetőek lesznek ugyanott. A bejátszás után 2 perced lesz hogy AK47 gépfegyverrel 25 Rednecks bandatagot lelőj.

Get 45 killsÖlj meg 45 tagot.
Get 3 headshotsÖlj meg 3 tagot fejlövéssel.
Destroy 2 vehcilesRobbants fel 2 járművet.


2.Rampage - Vagos (Koponya) Kép
A "Friends Reunited" főküldetés után érhető el. A bejátszás után 2 perced lesz hogy smg-vel 30 Vagos bandatagot lelőj.

Get 45 killsÖlj meg 45 tagot.
Get 6 headshotsÖlj meg 6 tagot fejlövéssel.
Destroy 2 vehcilesRobbants fel 2 járművet.


3.Rampage - Ballas (Koponya) Kép
A bejátszás után 2 perced lesz hogy valami nagyobb gépfegyverrel 30 Ballas bandatagot lelőj.

Get 50 killsÖlj meg 50 tagot.
Get 6 headshotsÖlj meg 6 tagot fejlövéssel.
Destroy 2 vehcilesRobbants fel 2 járművet.


4.Rampage - Army (Koponya) Kép
A bejátszás után 3 perced lesz hogy gránátvetővel 35 katonát lelőj.

Get 45 killsÖlj meg 45 tagot.
Get 6 headshotsÖlj meg 6 tagot fejlövéssel.
Destroy 2 vehcilesRobbants fel 2 tankot.


5.Rampage - Hipsters (Koponya) Kép
A bejátszás után 2 perced lesz hogy shotgunnal 20 Hipster tagot lelőj.

Get 30 killsÖlj meg 30 tagot.
Get 10 headshotsÖlj meg 10 tagot fejlövéssel.
Destroy 2 vehiclesRobbants fel 2 járművet.


100% után elérhető:

Sasquatch Hunter (Franklin)

1.The Last One (?) Kép
Elérhető Franklin számára miután elérted a 100%-os játékállást. Le kell vadásznod a majomembert. A bejátszás után menj a radaron jelzett közeli sárga areaba majd vedd elő a fegyvert s kövesd a hangokat. Néha meg fog jelenni a majomember próbáld meg lelőni. Kicsit hosszabb lélegzetű hajsza lesz mire sikerül elkapni közbe vigyázz a téged támadó egyéb vadállatokkal is. A küldi végén kiderül hogy az csak egy majomnak beöltözött faszi.

WoundedTaláld el háromszor a majomembert mielőtt elkapod.
HunterÖlj meg négy állatot az üldözés során.
Mr GreenA bejátszás után gyalogosan menj a vadászterületre.


Nembiztos hogy elérhetők:

Abigail Mathers (Michael)

1.Death at Sea (?) Kép
Elérhető Michael számára ha megvetted a Sonar Collections Dock üzletet és kész a Blitz Play főküldetés. Találkozol Abigaillal akivel csak egy párbeszéd zajlik le. Ezután válik elérhetővé a 30db tengeralattjáró darab összeszedésének lehetősége.

2.What Lies Beneath (A?) Kép
Elérhető Michaellel ha összeszedted a 30db tengeralattjáró darabot. Szintén csak egy párbeszéd fog lezajlani majd utána eldöntheted hogy kinyírod-e vagy sem. Teljesen mindegy nem befolyásol semmit. Jutalom 10$.

Mrs. Philips (Trevor)

1.Mrs. Philips (?) Kép
Elérhető ha végigvitted a főküldetéseket s az utolsó küldetés által nem Trevort nyírtad ki vagyis nem az "A" lehetőséget választottad. Értelemszerűen ha Trevort nyírtad volna ki akkor nem lenne kivel elérhető ez. Trevor találkozik az anyjával aki gyógyszereket kér csak egy bejátszást kell végignézned.

2.Damaged Goods Kép
A végigjátszás után lehetőséged van megszerezni a gyógyszereket amik egy furgonban vannak. Radar nem jelöli a helyzetét így neked kell megkeresned. Térkép Ha megvan vidd a járművet Trevor házához de addigra Trevor anyja eltűnik. A játék automatikusan átvált majd Franklinre.Random Eventek
Véletlen események melyekbe belekeveredhetünk apró hamar elvégezhető feladatok a legtöbbet bárkivel de némelyiket csak bizonyos karakterrel/karakterekkel. Összesen 57db van ebből 14db kell a 100%-hoz itt mindegy melyik az a 14db. A PS4, XOne és a PC verzióba ez kiegészül plusz hárommal így ott összesen 60db érhető el. Ha a közelükbe érsz az esetek többségében világoskék vagy piros ponttal lesznek jelölve a radaron. Bizonyos eventek egy idő után eltűnnek vagy nem azonnal érhetők el vagy csak bizonyos ideig érhetők el. A listába jelölni fogom melyeket kikkel lehet elvégezni, ahol pedig nem írtam semmi nevet az bármely karakterrel elvégezhető. Az elvégzésük sorrendje mindegy még a bizonyos típusokon belül is. Fellelhetőségük a térképek menüponton belül található.

Abandoned Vehicles Kép 1 Kép 2
1.Elérhető a Mr.Philips főküldetés után 19:00 és 07:59 között. Elhagyott jármű. Odamész lesokkolnak és meztelenül ébredsz a sineken miközbe jön feléd a vonat. Amint felkeltél ugorj arrébb.
2.Elérhető a Mr.Philips főküldetés után 19:00 és 07:59 között. Elhagyott jármű... Amint odamész kiszállnak belőle és megtámadnak. Lődd le mindkettőt.

Arrests Kép 1 Kép 2
1.Elérhető a Mr.Philips főküldetés után. Éppen egy zsaru kerget valakit. Választhatsz kit ölsz meg. Ha a zsarunak segítesz nem kapsz semmit de ha a menekülőnek akkor 250$.
2.Elérhető a Mr.Philips főküldetés után. Éppen egy zsaru kerget valakit. Választhatsz kit ölsz meg. Ha a zsarunak segítesz nem kapsz semmit de ha a menekülőnek akkor 250$.

ATM Robberies Kép
1.Elérhető a Pulling Favors Stranger and Freaks küldetés után. Valakit kiraboltak a bankautomatánál. Kapd el a fickót és vedd fel a tárcát majd vidd vissza az áldozatnak. Vagy ne... ezt már te döntsd el ha nem viszed vissza akkor értelemszerűen tied a pénz ami 100-2000$ között mozoghat. Ha visszaviszed akkor az összeg 10%-át kapod. Többször is elvégezhető s mivel a városba sokhelyen van bankautomata ezért sokhelyen megtörténhet tehát a Random Event térképen nincs is konkrét helyen jelölve de segítségül ittvan egy bankautomata térkép. Bankautomaták

Bike Thief City Kép 1 Kép 2
1.Elérhető a Pulling Favors Stranger and Freaks küldetés után. Valaki ellopott egy biciklit. Érd utol szerezd meg és vidd vissza a gazdájának. Küldetés után a csávó jutalmul vesz neked 100.000$ értékben ARK Animal Ark részvényt az LCN tőzsdén amit eladhatsz ha gondolod. Értelemszerűen annak veszi akivel végigcsináltad az eventet tehát vele is tudod eladni.
2.Elérhető a Pulling Favors Stranger and Freaks küldetés után. Valaki ellopott egy biciklit. Érd utol szerezd meg és vidd vissza a gazdájának.

Border Patrols Kép 1 Kép 2 Kép 3
1.Elérhető a Mr.Philips főküldetés után. Egyszercsak megjelenik 3 illegális bevándorló motoros csináld ki őket.
2.Elérhető a Mr.Philips főküldetés után. Egyszercsak megjelenik 3 illegális bevándorló motoros csináld ki őket.
3.Elérhető a Mr.Philips főküldetés után. Egyszercsak megjelenik 3 illegális bevándorló motoros csináld ki őket.

Burial Kép
1.Elérhető a Mr.Philips főküldetés után. Két csávó éppen egy kötözött nő körül beszélget. Lődd le őket és szabadítsd ki a nőt majd vidd oda ahova kéri. A később fel fog hívni és ad 60.000$-t. Szép summa.

Bus Tour Kép
1.Elérhető a Pulling Favors Stranger and Freaks küldetés után 07:00 és 18:59 között. Mint a nevében is látható busz túra. A radar jelzi kis busz ikonnal csak nappal érhető el. Fizetsz 40$-t és kezdődik is. Semmit nem kell csinálnod csak végignézni és hallgatni a pofázást.

Car Thief Kép 1 Kép 2
1.Elérhető a Mr.Philips főküldetés után. Valaki ellopott egy kocsit. Érd utol szerezd meg és vidd vissza a gazdájának.
2.Elérhető a Mr.Philips főküldetés után. Valaki ellopott egy kocsit. Érd utol szerezd meg és vidd vissza a gazdájának. Később jutalmul kapsz egy fajta ruhát ami a mentőházadba elérhető lesz.

Chase Thieves City Kép 1 Kép 2
1.Elérhető a Mr.Philips főküldetés után. Lost bandatagok ellopták valaki pénzét. Furgonnal menekülnek kapd el őket vedd fel a tárcát majd vidd vissza az áldozatnak. Vagy ne... ezt már te döntsd el ha nem viszed vissza akkor értelemszerűen tied a pénz ami 2000$. Ha visszaviszed akkor az összeg 10%-át kapod.
2.Elérhető a Mr.Philips főküldetés után. Lost bandatagok ellopták valaki pénzét. Motorral menekülnek kapd el őket vedd fel a tárcát majd vidd vissza az áldozatnak. Vagy ne... ezt már te döntsd el ha nem viszed vissza akkor értelemszerűen tied a pénz ami 500$. Ha visszaviszed akkor az összeg 10%-át kapod.

Chase Thieves Country Kép 1 Kép 2
1.Elérhető a Mr.Philips főküldetés után. Lost bandatagok ellopták valaki pénzét. Furgonnal menekülnek kapd el őket vedd fel a tárcát majd vidd vissza az áldozatnak. Vagy ne... ezt már te döntsd el ha nem viszed vissza akkor értelemszerűen tied a pénz ami 250$. Ha visszaviszed akkor az összeg 10%-át kapod.
2.Elérhető a Mr.Philips főküldetés után. Lost bandatagok ellopták valaki pénzét. Furgonnal menekülnek kapd el őket vedd fel a tárcát majd vidd vissza az áldozatnak. Vagy ne... ezt már te döntsd el ha nem viszed vissza akkor értelemszerűen tied a pénz ami 120$. Ha visszaviszed akkor az összeg 10%-át kapod.

Construction Accident Kép
1.Elérhető a Pulling Favors Stranger and Freaks küldetés után 05:00 és 18:59 között. Az építkezési területen egy adag cső ráesik a daruról egy teherautóra így a vezető nemtud kiszállni. Szállj be a dózerbe és told el a csöveket az ajtaja elől hogy kitudjon szállni mielőtt még az egész felrobban. Siess.

Countryside Gang Fight Kép
1.Elérhető a Friends Reunited főküldetés után Franklinnel vagy Michaellel. Éppen megtámadni készül két Lost tag egy csávót. Lődd le őket majd a csávót kísérd oda a kocsijához ahol újabb motorosokkal kell végezni. Ha megvan kapsz 1000$-t.

Countryside Robbery Kép
1.Elérhető a Mr.Philips főküldetés után. Zsaruk és két faszi közti tűzharcra érkezel. Döntsd el kiknek segítesz. Inkább a faszikat lődd le mert két 5000$-t érő táskát hagynak maguk után. Eztán rázd le a zsarukat mert csak akkor lesz elkönyvelve elvégzettnek ezaz event. Ha rendőröknek segítesz akkor a két faszi hagy neked némi pénzt a földön kb. 1000$ de korántsem annyit mint ami táskákba van. Ha odamész de nemcsinálsz semmit csak nézed akkor előbb utóbb a zsaruk lelövik őket. A táskát ígyis elejtik szedd össze az egyiket. Majd távozz a területről. Ezáltal az event nem tekinthető elvégzettnek így újra meg fog jelenni ha arrajársz s akárhányszor össze tudod szedni a táskát. Fontos hogy mindig csak az egyiket szedd ilyenkor össze.

Crash Rescue Kép
1.Elérhető a Mr.Philips főküldetés után. Egy árokba borult kocsi vezetőjét ki ott fekszik az út szélén kell elfuvaroznod haza. Ezután az illető Taliana Martinez csapattagként elérhető lesz mint Driver választási lehetőség az elkövetkezendő rablásoknál. Még a The Bureau Raid rablás előtt érdemes elvégezni ezt az eventet.

Deal Gone Wrong Kép
1.Elérhető a Mr.Philips főküldetés után. Valszeg egy balul elsült üzlet után érkezel oda. Lőni nem fog rád senki csak szedd össze a 25.000$-t érő táskát s hagyd el a területet. Később egy csoportnyi ellenség kezd el üldözni ezmiatt. Csináld ki őket.

Domestic Kép
1.Elérhető a Mr.Philips főküldetés után. Egy faszi épp a háza előtt szócsatázik a feleségével. A párbeszéd végén megkér téged hogy fuvarozd a golfpályához. A végén kapsz 80$-t és egy új golfpartnert az ő személyében.

Drug Shootout Kép
1.Elérhető a Mr.Philips főküldetés után csak Trevor számára. A radar egy fűlevéllel jelzi majd tehát egy fűfarmhoz érsz ahol lődd le az ott tartózkodókat és szedd fel a pénzestáskát. Változó mennyit kapsz. Később is visszajöhetsz ide újra begyűjteni a pénzt talán többet mint múltkor.

Drunk Drivers Kép 1 Kép 2
1.Elérhető a Mr.Philips főküldetés után. Egy ittas faszi kér tőled fuvart. Az ő kocsijával kell mennetek mindezt 80$ fejében.
2.Elérhető a Mr.Philips főküldetés után. Szintén egy ittas illető kér fuvart a barátnőjével. Szintén az ő kocsijukkal újból 80$-ért.

Escape Paparazzi Kép
1.Elérhető a Pulling Favors Stranger and Freaks küldetés után. Egy sikátorba levő nő bújkál éppen a paparazzik elől. Lehetőleg kocsival menj oda hogy betudjon szállni hozzád. Rázd le a fotósokat kik követni fognak majd vidd a csajt haza. Jutalom 750$

Gang Intimidation Kép
1.Elérhető a Complication főküldetés után Michael vagy Trevor számára. Egy csaj segítséget kér kövesd de kiderül hogy kelepce. Amint megtámadnak lőj le mindenkit.

Getaway Driver Kép
1.Elérhető a Pulling Favors Stranger and Freaks küldetés után. Éppen két ipse kirabolt egy üzletet és fuvart kérnek tőled. Szerezz kocsit s amint beszálltak rázd le a zsarukat majd vidd őket ahova kérik. 1000$ plusz ezután az egyik faszi Packie McReary ki ismerős lehet a GTA 4-ből elérhető lesz mint Gunman választási lehetőség az elkövetkezendő rablásoknál. Még a The Jewel Store Job rablás előtt érdemes elvégezni ezt az eventet.

Hitch Lifts Kép 1 Kép 2 Kép 3 Kép 4
1.Elérhető a Friends Reunited főküldetés után. A csávónak lerobbant a kocsija fuvart kér a reptérre. Kb 2 perc áll majd a rendelkezésre odaérni. Jutalom 100$ és a fickó ad egy tippet hogy a BAWSAQ tőzsdén TNK Tinkle részvényeket érdemes venni majd néhány nap múlva eladni tehát tedd meg ezt mindhárom karakterrel.
2.Elérhető a Friends Reunited főküldetés után Trevorral vagy Franklinnel. Egy nő stoppol vedd fel és vidd ahova kéri. Jutalmul ad egy Booty Call lehetőséget Ursula néven vagyis saját magát.
3.Elérhető a Friends Reunited főküldetés után. Egy nő stoppol vedd fel és vidd ahova kéri. Ott egy ficek kiszed a kocsiból bunyózni. Hajrá.
4.Elérhető a Friends Reunited főküldetés után. Egy menyasszony szökött meg az esküvőről kéri hogy vidd haza. Útközbe megjelenik a vőlegény kocsival, te szépen állj meg és verd el de ne öld meg. Ha megérkeztetek kész.

Luring Girl Into Alley Kép
1.Elérhető a Mr.Philips főküldetés után. Egy csaj segítséget kér kövesd de kiderül hogy kelepce. Amint megtámadnak lőj le mindenkit.

Mugging Kép 1 Kép 2 Kép 3
1.Elérhető a Pulling Favors Stranger and Freaks küldetés után. Valakit kiraboltak. Kapd el a fickót és vedd fel a tárcát majd vidd vissza az áldozatnak. Vagy ne... ezt már te döntsd el ha nem viszed vissza akkor értelemszerűen tied a pénz ami 200$ . Ha visszaviszed akkor az összeg 10%-át kapod.
2.Elérhető a Pulling Favors Stranger and Freaks küldetés után. Egy csávó kirabol éppen egy nőt fegyverrel fenyegeti. Lődd le.
3.Elérhető a Pulling Favors Stranger and Freaks küldetés után. Valakit kiraboltak. Kapd el a fickót és vedd fel a tárcát majd vidd vissza az áldozatnak. Vagy ne... ezt már te döntsd el ha nem viszed vissza akkor értelemszerűen tied a pénz ami 2000$. Ha visszaviszed akkor az összeg 10%-át kapod.

Prisoner Lift Kép 1 Kép 2
1.Elérhető a Friends Reunited főküldetés után Michaellel vagy Franklinel. Egy Lost tag kér fuvart. Amint beszáll hozzád rövidesen körözést kapsz amit rázz le mielőtt elviszed hova kéri.
2.Elérhető a Mr.Philips főküldetés után. Egy csávó állít meg fuvart kérve de mikor odaér a kocsihoz fegyverrel kiszállít a kocsiból. Dolgod hogy kicsináld ami kocsi hiányába így kicsit nehézkesebb lesz. De ha mielőtt odamész hozzá és raksz bombát a kocsira majd mikor elvitte felrobbantod még lőnöd sem kell.

Rogue Altruists Kép
1.Elérhető a Friends Reunited főküldetés után Franklinnel vagy Michaellel. Egy nőt megtámadtak az Altruisták. Ketten lesznek lődd le őket majd a csajt vidd ahova kéri. 80$

Shop Robberies Kép 1 Kép 2
1.Elérhető a Pulling Favors Stranger and Freaks küldetés után. A fodrász üzletet épp kirabolják amikor belépsz. Amint távoztak a rablók eredj utánuk csináld ki őket majd a pénzt 2000$ vidd vissza. Vagy ne vidd. Ha visszaviszed nem kapsz semmit amúgy.
2.Elérhető a Friend Request főküldetés után. A SubUrban ruhaüzletet épp kirabolják amikor belépsz. Amint távoztak a rablók eredj utánuk csináld ki őket majd a pénzt 2000$ vidd vissza. Vagy ne vidd. Ha visszaviszed 25% árengedményt kapsz a következő vásárláskor.

Simeon Yetarian Kép
1.A Friend Request és a The Jewel Store Job főküldetések között érhető el Michael vagy Franklin számára. Ha bemész Simeon autoüzletébe két fickó megtámad. Csináld ki őket majd rázd le a zsarukat.

Snatched Kép
1.Elérhető a Pulling Favors Stranger and Freaks küldetés után. Lost tagok betuszkoltak egy csajt egy furgonba és elindulnak. Öld meg a tagokat és szabadítsd ki a csajt majd fuvarozd ahova kéri. Egy idő után újabb Lost tagok erednek a nyomotokba. Próbáld meg elintézni őket majd haladjatok tovább.

Sport Bike Thief Kép
1.Elérhető a Pulling Favors Stranger and Freaks küldetés után. Valaki ellopott egy motort. Érd utol szerezd meg és vidd vissza a gazdájának.

Stag Do Running Man Kép
1.Elérhető a Mr.Philips főküldetés után 04:00 és 14:59 között. Egy villanyoszlophoz kikötözött faszit találsz aki kiszabadítás után kéri hogy vidd haza. Ott átöltözik majd a kocsijába beszállva el kell vinned a templomhoz. Erre az egész procedúrára 5 perc áll majd a rendelkezésedre.

Security Van Heist
Kép 1 Kép 2 Kép 3 Kép 4 Kép 5 Kép 6 Kép 7 Kép 8 Kép 9 Kép 10
1.Elérhető a Pulling Favors Stranger and Freaks küldetés után. Parkoló pénzszállító jármű. Éppen pakolják be a zsozsót. Lődd le a faszikat mielőtt beraknák. Szedd össze majd rázd le a körözést. Ha elkésnél s berakják akkor robbantsd ki a jármű hátulját.
2.Elérhető a Pulling Favors Stranger and Freaks küldetés után. Pénzszállító jármű az úton. Dobj a hátuljára bombát. Bumm. Cash-t szedd össze és rázd le a zsarukat. 3000-8000$ között kapsz. De akár elis lophatod s biztonságos helyen is elvégezheted a pénz megszerzését.
3. Elérhető a Pulling Favors Stranger and Freaks küldetés után. Pénzszállító jármű az úton. Dobj a hátuljára bombát. Bumm. Cash-t szedd össze és rázd le a zsarukat. 3000-8000$ között kapsz. De akár elis lophatod s biztonságos helyen is elvégezheted a pénz megszerzését.
4. Elérhető a Pulling Favors Stranger and Freaks küldetés után. Parkoló pénzszállító jármű. Éppen pakolják be a zsozsót. Lődd le a faszikat mielőtt beraknák. Szedd össze majd rázd le a körözést. Ha elkésnél s berakják akkor robbantsd ki a jármű hátulját.
5.Elérhető a Pulling Favors Stranger and Freaks küldetés után. Pénzszállító jármű az úton. Dobj a hátuljára bombát. Bumm. Cash-t szedd össze és rázd le a zsarukat. 3000-8000$ között kapsz. De akár elis lophatod s biztonságos helyen is elvégezheted a pénz megszerzését.
6.Elérhető a Pulling Favors Stranger and Freaks küldetés után. Pénzszállító jármű az úton. Dobj a hátuljára bombát. Bumm. Cash-t szedd össze és rázd le a zsarukat. 3000-8000$ között kapsz. De akár elis lophatod s biztonságos helyen is elvégezheted a pénz megszerzését.
7.Elérhető a Pulling Favors Stranger and Freaks küldetés után. Éppen pakolják be a zsozsót. Lődd le a faszikat mielőtt beraknák. Szedd össze majd rázd le a körözést. Ha elkésnél s berakják akkor robbantsd ki a jármű hátulját. 8.Elérhető a Pulling Favors Stranger and Freaks küldetés után. Pénzszállító jármű az úton. Dobj a hátuljára bombát. Bumm. Cash-t szedd össze és rázd le a zsarukat. 3000-8000$ között kapsz. De akár elis lophatod s biztonságos helyen is elvégezheted a pénz megszerzését.
9.Elérhető a Pulling Favors Stranger and Freaks küldetés után. Parkoló pénzszállító jármű. Éppen pakolják be a zsozsót. Lődd le a faszikat mielőtt beraknák. Szedd össze majd rázd le a körözést. Ha elkésnél s berakják akkor robbantsd ki a jármű hátulját.
10.Elérhető a Pulling Favors Stranger and Freaks küldetés után. Pénzszállító jármű az úton. Dobj a hátuljára bombát. Bumm. Cash-t szedd össze és rázd le a zsarukat. 3000-8000$ között kapsz. De akár elis lophatod s biztonságos helyen is elvégezheted a pénz megszerzését.

Duel Kép
1.Csak a PS4, XboxOne és PC verzióban elérhető a Pulling Favors Strangers and Freaks küldetés után. Szállj be a kocsiba és indulj el. Kis idő múlva két kamionos majd három kisebb járműves Redneck tag fog megtámadni. Csináld ki őket. Jutalmul a városba két helyre kapsz ilyen kocsit ami mindig ott lesz.

Sea Plane Kép
1.Csak a PS4, XboxOne és PC verzióban elérhető a Nervous Ron főküldetés után. Látsz majd egy repülőt és két motorcsónakot három-három emberrel. Végezz velük majd lopd el a repcsit. Közbe majd még néhány motorcsónakos követni fog akiket le kell ráznod. Jutalmul a városba két helyre kapsz ilyen repülőt ami mindig ott lesz.

Monkey Mosaics Kép
1.Csak a PS4, XboxOne és PC verzióban elérhető ha lefényképezted mind az 50db Majom mozaikos képet a városba ami a Chop főküldetés után válik lehetővé. Egy csávó éppen a falra nyom valami képet. Ha közelmész elszalad. Az event után kapsz egy emailt s elérhető lesz a garázsaitokba egy majmos Blista.

Autóversenyek
Elérhetők ha Franklinnel teljesítettük Hao első "Shift Work" névre hallgató "Stranger and Freaks" küldetését aminek kapcsán teljesítettük az első versenyt. Ezután még 4db verseny lesz elérhető. A versenyek továbbra is csak Franklinnel érhetők el 20:00 és 5:00 között. A radar kockás zászlóval s alatta egy kis kocsi ikonnal jelzi majd őket. A versenyeket sorba kapod tehát nem érhető el egyszerre az összes Hao-tol mindig kapsz sms-t a következőről. Minden verseny előtt beugrót kell fizetned amit nyerés esetén többszörösen kapsz vissza. Csak az első három helyezés fizet. Szerezz egy gyors kocsit menj a kijelölt helyre add le a pénzt és már indul is. Mindegyik körverseny 5 ellenféllel. Teljesítés esetén minden egyes verseny újrajátszható ugyanígy az első Shift Work névre hallgató Hao Stranger and Freaks verseny is. Kép

Autóversenyek
Azonos számozású térkép
Verseny
Jármű
Tét
1
2
3
KörChpÚtvonalKép
1.City Circuit
Kocsi
500$
2250$500$250$
1
60
ÚtvonalKép
2.Airport
Kocsi
1000$4500$1000$
500$
2
60
ÚtvonalKép
3.Freeway
Kocsi
1250$5625$1250$625$
2
48
ÚtvonalKép
4.Vespucci Canals
Motor
1500$6750$1500$750$
2
50
ÚtvonalKép


Jetskyversenyek
Elérhetők a "Hood Safari" főküldetés teljesítése után bármelyik karakterrel. Egyszerre elérhető mindegyik a radar kockás zászlóval s alatta egy kis vasmacska ikonnal jelzi majd őket. Menj a kijelölt helyre ülj fel egy üres Jetskyre s már indul is. Mindegyik sprintverseny lesz.

Jetskyversenyek
Azonos számozású térkép
Verseny
EllenfélChpÚtvonalKép
1.Los Santos
7
25
ÚtvonalKép
2.East Coast
7
19
ÚtvonalKép
3.North East Coast
7
29
ÚtvonalKép
4.Raton Canyon
3
14
ÚtvonalKép


Terepversenyek
Elérhetők a "Mr. Philips" főküldetés teljesítése után bármelyik karakterrel. A versenyeket sorba kapod tehát nem érhető el egyszerre az összes a radar kockás zászlóval s alatta egy kis bukósisak ikonnal jelzi majd őket. Menj a kijelölt helyre s indítsd el. Első helyért mindig 500$ jár. A harmadik verseny csak 20:00-3:00 között érhető el. Mindegyik sprintverseny lesz.

Terepversenyek
Azonos számozású térkép
Verseny
JárműEllenfélChpÚtvonalKép
1.Canyon Cliffs
Motor
5
24
ÚtvonalKép
2.Ridge Run
Kocsi
4
16
ÚtvonalKép
3.Mineward Spiral
Motor
5
32
ÚtvonalKép
4.Valley Trail
Motor
5
22
ÚtvonalKép
5.Lakeside Splash
Motor
4
23
ÚtvonalKép
6.Eco Friendly
Kocsi
5
32
ÚtvonalKép


Triathlonok
Elérhetők a "Daddy's Little Girl" főküldetés teljesítése után bármelyik karakterrel. A radar emberfigura ikonnal jelzi majd őket. A versenyeket sorba kapod tehát nem érhető el egyszerre az összes. Menj a kijelölt helyre s a faszinál indítsd el. Úszás, biciklizés és futás. Sprintversenyek mindig 7 ellenféllel. Hajrá!

Triathlonok
Azonos számozású térkép
Verseny
Úszás ChpBicikli ChpFutás ChpÚtvonalKép
1.The Vespucci Beach
4
15
5
ÚtvonalKép
2.The Alamo Sea
4
14
4
ÚtvonalKép
3.The Coyote Cross Country
8
78
34
ÚtvonalKép


Biznisz és Ingatlan vásárlás
Ismét lehetőségünk nyílik arra hogy különböző épületekhez és azok által termelt bevételekhez jussunk. A játékban 16db bevételt termelő biznisz és 7db egyéb bevételt nem termelő így összesen 23db ingatlan vásárolható meg továbbá lesznek kimondottan mentőházak is melyeket automatikusan megkapunk ebből 5db lesz összesen. A bevételt nem adó ingatlanok földi, vizi és légi járművek tárolására alkalmas helyek. Ha neten rendelsz valamilyen járművet akkor az ezekbe a garázsokba/hangárokba/kikötőkbe kerülnek. A bevételt termelő bizniszek zöme a "Nervous Ron" főküldetés után vehető meg a táblához odaállva. Néhányat más főküldetések elvégzése után s van kettő amit automatikusan megkapsz ingyen. Meg van szabva mely épületek mely karakterrel/karakterekkel vehetők meg. A bizniszek zöme heti bevételt termel de vannak melyeknél csak a küldetéseiért kapsz pénzt. Ezen felül az amúgyis heti bevételt termelő bizniszek is adhatnak feladatokat melyeket mindig vállaljunk el mert akkor teljes egészében ugrik a heti bevétel de ezekről majd később. A 100%-hoz csak 5 épületet kell birtokolnod bármelyik karakterrel akár összevissza is. Hogy mindent megtudj venni összesen 219.063.900$-ra lesz szükséged. Franklin számára 2.878.450$ esetleg +600.000$, Michael számára 61.975.450$ esetleg +600.000$ és Trevor számára 255.000$-ra lesz szükség. Ezen kívül a bárkivel megvehető épületekhez összesen 153.355.000$ kell ez pedig ugyebár tőled függ hogy oszlik el a három karakter között. Fontos! Mivel a küldetések során nem fog összegyűlni ennyi pénz így Tőzsdézésre lesz szükség ami főként Lester Crest assassination küldetéseinél lesz mérvadó ezekről bővebben majd egy másik bekezdésben olvashattok. Ugyan a radar jelzi mely épület hol van de fellelhetőségük a térképek menüponton belül is meg található.

Bizniszek és Ingatlanok
Azonos számozású térkép
Épület
Típus
Ár
Bevétel
Karakter
Kép
1.Los Santos Customs
Biznisz
349.000$
1.600$
Franklin
Kép
2.Smoke on the Water
Biznisz
204.000$
9.300$
Franklin
Kép
3.Towing Impound
Biznisz
150.000$
Pulling One Last Favor
-
Franklin
Kép
4.Downtown Cab Co
Biznisz
200.000$
Fame or Shame
2.000$
Franklin
Kép
5.Cinema Doppler
Biznisz
10.000.000$
132.200$
Michael
Kép
6.Ten Cent Theater
Biznisz
20.000.000$
264.000$
Michael
Kép
7.Tivoli Cinema
Biznisz
30.000.000$
142.300$
Michael
Kép
8.McKenzie Field Hangar
Biznisz
150.000$
-
Trevor
Kép
9.Vanilla Unicorn
Biznisz
Mentőház
Hang Ten
5.000$
Trevor
Kép
10.Hookies
Biznisz
600.000$
4.700$
Franklin
vagy
Michael
Kép
11.Los Santos Golf Club
Biznisz
150.000.000$
264.500$
Bárki
Kép
12.Car Scrapyard
Biznisz
275.000$
150$/Kocsi
Bárki
Kép
13.Pitchers
Biznisz
750.000$
7.100$
Bárki
Kép
14.The Hen House
Biznisz
80.000$
920$
Bárki
Kép
15.SonarCollectionsDock
Biznisz
250.000$
The Merryweather Heist
-
Bárki
Kép
16.Tequi-La-La
Biznisz
2.000.000$
WinewoodSouvenirs-Willy
16.500$
Bárki
Kép
17.Puerto Del Sol Marina
Kikötő
75.000$
-
Franklin
Michael
Trevor
Kép
18.Vespucci Helipad
Helipad
491.850$
-
Franklin
Michael
Kép
19.LSInternationalHangar
Hangár
1.378.600$
-
Franklin
Michael
Kép
20.Grove Street Garage
Garázs
30.000$
-
Franklin
Kép
21.Vinewood Garage
Garázs
30.000$
-
Michael
Kép
22.Pillbox Hill Garage
Garázs
30.000$
-
Trevor
Kép
23.Sandy Shores Airfield
Helipad
Hangár
Nervous Ron
-
Trevor
Kép
Kép
24.Clinton Residence
Mentőház
Franklin and Lamar
-
Franklin
Kép
25.Whispymound Drive
Mentőház
The Hotel Assassination
-
Franklin
Kép
26.Michael Mansion
Mentőház
Complications
-
Michael
Kép
27.Trevor Trailer
Mentőház
Mr.Philips
-
Trevor
Michael
Kép
28.Floyd Apartement
Mentőház
Friends Reunited
-
Trevor
Kép


Shooting Range Kép 1 Kép 2
A városba két helyen van olyan Ammu Nation ahol végig lehet csinálni ezeket a próbákat. Szinte a játék elején elérhető bármely karakterrel elvégezhetők fegyvertapasztalat szerzésre kiváló. Bemész a fegyverboltba azon belül indítható. Kép Feladat céltáblákat lövöldözni amik különböző magasságban állhatnak vagy mozoghatnak gyorsan vagy lassan. Összesen 6 fegyverkategória lesz PS4, XboxOne és PC verzióban lesz plusz egy bónusz kategória is de az nem számít bele a 100%-ba. Minden egyes kategóriában különböző típusu fegyverekkel lövöldözhetünk s azokon belül különböző challengek közül válaszhatunk. Minden egyes kategóriában azon belül az egyes fegyvertípusokkal három féle próbát lehet teljesíteni a bónuszossal pedig négyet. Zömében a céltáblák színezetétől függ hogy mennyi pont jár 10 25 50 100 kivéve a Shotgunoknál és a Railgunnál melyek szórása nagy ott tökmindegy hol találod el őket de az több pontot ér ha több célpontot találsz el egyszerre. A pontozás attól is függ mekkora a szorzó ami a célpontok mellélövés nélküli egymás utáni meglövésével növelhető ez max 3X lehet. Mindegyik próbánál külön meg van szabva mennyi pont kell az egyes érmekhez ami ugyebár mindegyiknél más. Az egyes kategórián belüli fegyverekkel minden challenget összesen 45db-ot csinálhatunk meg ha a bónusz kategóriát nem számoljuk bele. A 100%-hoz nem szükséges az összeset megcsinálni csak minden kategóriában 3 féle challenget valamely azon belüli fegyverrel akár összevissza is 6 kategória szor 3 próba tehát összesen 18 próbát kell teljesíteni vagyis csak ennyi érem szerezhető max függetlenül attól hogy adott kategórián belül milyen típusu fegyverrel lőttünk. Mindegyik próba elvégzése után az érmektől függően olcsóbban tudunk vásárolni a fegyverboltokban. Minden Bronz 10%, minden Ezüst 15% és minden Arany 25%-al olcsóbban.

Kategória
Fegyver
Próba
IdőBronzEzüstArany
1.Hand GunsPistol
Combat Pistol
AP Pistol
Challenge 1
Challenge 2
Challenge 3
39
23
32
1400
2000
650
2000
10000
3000
2800
20000
15000
2.Sub-Machine GunsMicro SMG
SMG
Assault SMG
Challenge 1
Challenge 2
Challenge 3
28
26
32
4000
1250
3000
6000
2500
5000
12000
7500
10000
3.Assault RiflesAssault Rifle
Carabine Rifle
Advanced Rifle
Challenge 1
Challenge 2
Challenge 3
36
57
29
2500
4750
1000
3550
7500
3000
7550
17500
5000
4.ShotgunsPump Shotgun
Sawed-Off Shotgun
Assault Shotgun
Challenge 1
Challenge 2
Challenge 3
29
43
29
22
290
14
32
590
18
46
700
23
5.Light Machine GunsMG
Combat MG
Challenge 1
Challenge 2
Challenge 3
33
68
74
4500
5500
7500
5500
12000
19000
7500
40000
32000
6.HeavyMinigunChallenge 1
Challenge 2
Challenge 3
35
33
39
10000
15000
20000
25000
30000
40000
50000
45000
70000
7.BonusRailgunChallenge 1
Challenge 2
Challenge 3
Challenge 4
54
44
44
59
20
16
20
26
22
20
26
31
24
24
32
35


Repülő Iskola Kép
Elérhető a "Friends Reunited" főküldetés után Franklinn és Michael számára. A radar egy repülőgép ikonnal jelzi a helyét. Feladat hogy mind a 12 kurzust teljesítsük legalább bronz éremre. Az egyes kurzusokban figyeld a navigátor utasításait ő mindig fogja mondani mikor mit hogy csinálj.

1.Training Take Off
Szállj fel a repülővel húzd be a kerekeket majd repülj át két checkpointon.
Arany 00:32
Ezüst 00:50
Bronz 01:00

2.Runway Landing
Szállj le a repülővel ereszd ki a kerekeket majd a kifutón gurulj át két checkpointon.
Arany 00:35
Ezüst 00:55
Bronz 01:10

3.Inverted Flight
Szállj fel a géppel majd a checkpoint összeszedése után a tanár kérésére oldalvást forogj egy 360 fokos fordulatot valamely irányba. A következő instrukció hogy ugyanezt csináld csak többször fordulj át. Ha ezis megvan akkor húzd fel a gép orrát addig míg a földhöz képest fejjel lefelé nem leszel így repülj addig míg nem szól a csávó hogy elég majd hasonló módon fordulj vissza a normális pozícióba.
Arany 01:40
Ezüst 02:00
Bronz 02:20

4.Knife Flight
Szállj fel a géppel majd a checkpoint összeszedése után a tanár kérésére állítsd a gépet oldalirányba és repülj amíg nem szól hogy elég. Következő feladat ugyanez csak most a másik irányba fordulj el.
Arany 00:54
Ezüst 01:15
Bronz 01:40

5.Flat Hatting
Szállj fel a géppel és repülj át 20 checkpointon.
Arany 02:15
Ezüst 02:35
Bronz 03:00

6.Touch Down
Repülj át a géppel a checkpointon majd szállj le a hídon a másik checkpointot elérve s ott megállva.
Arany 10ft
Ezüst 45ft
Bronz Finish

7.Loop the Loop
Szállj fel menj át a checkpointon majd az instrukciókat követve húzd fel a gép orrát s csinálj egy teljes kört. Ezután csináld meg ezt mégegyszer a kövi utasításra. Kövi feladat hogy húzd fel a gép orrát hogy fejjel lefelé kerülj majd oldalfordulással fordulj vissza normál állapotba.
Arany 01:35
Ezüst 01:40
Bronz 02:05

8.Helicopter Course
Szállj fel a helikopterrel és repülj át 20 checkpointon majd szállj le a helipadra az utolsó checkpointhoz.
Arany 02:40
Ezüst 03:15
Bronz 03:45

9.Helicopter Speed Run
Repülj át 15 checkpointon majd szállj le a helipadra az utolsó checkpointhoz az idő lejárta előtt.
Arany 02:10
Ezüst 03:00
Bronz 03:30

10.Skydiving
Ugorj ki a helikopterből ejtőernyővel és próbálj meg az épület tetején található targetre érkezni. Mielőtt kinyitod az ernyőt előtte jócskán kéne szabadesést folytatni hogy hamarabb földetérj.
Arany 3ft
Ezüst 10ft
Bronz 20ft

11.Drop Zone
Ugorj ki a helikopterből ejtőernyővel és próbálj meg a targetre érkezni. Annyi a nehezítés hogy a target most egy mozgó teherautó platóján lesz.
Arany 0ft
Ezüst 7ft
Bronz 20ft

12.Earn Your Wings
Szállj fel a géppel és repülj át 19 checkpointon. Nehezítés annyi hogy három féle színű checkpoint lesz. A sárgákon simán átmehetsz, kékeken fejjel lefelé és a zöldeken oldalazva. Sárga 11chp, Kék 2chp, Zöld 6chp. Sok sikert!
Arany 02:50
Ezüst 03:15
Bronz 03:40

Ejtőernyőzések
Elérhető ha Franklinnel teljesítettük Dom "Risk Assasment" Stranger and Freaks küldetését. Bárkivel csinálhatjuk összesen 13 db van belőle. A radar kis ejtőernyő ikonnal jelzi ahol helikopterbe való beszállással vagy az ott található ejtőernyő felhúzásával indul a buli. Két fajtája van 6db bázisugrás és 7db heliugrás. Ugorhatsz magas épületről, hegyoldalról vagy helikopeterből. Sokszor előfordul hogy a földetérés közbe checkpointokat kell elérni. A földetérési hely lehet a földön vagy mozgó járművön hajón, teherautó platóján vagy vonatszerelvényen. Jutalom a checkpointok elérése és a landolási pontosság alapján jár. Ha megvan mind a 13db elérhetővé válik Franklin számára Domtól az "Uncalculated Risk" Strangers and Freaks küldetés.
Azonos számozású térkép

1.Pacific Tour (Heli---Hajó) Kép
Landing Accuracy 100%
Landing Reward 200$
Total 200$

2.Photo Finish (Heli---Chp---Target) Kép
All Checkpoints Bonus 100$
Checkpoints Hit 3/3
Landing Accuracy 100%
Checkpoint Reward 90$
Landing Reward 200$
Total 390$

3.Turbine Terror (Heli---Chp---Target) Kép
All Checkpoints Bonus 100$
Checkpoints Hit 4/4
Landing Accuracy 100%
Checkpoint Reward 120$
Landing Reward 200$
Total 420$

4.The Decline (Hegytető---Chp---Target) Kép
All Checkpoints Bonus 10$
Checkpoints Hit 4/4
Landing Accuracy 100%
Checkpoint Reward 12$
Landing Reward 20$
Total 43$

5.Bank Bailout (Háztetőről motorral---Target) Kép
Landing Accuracy 100%
Landing Reward 20$
Total 21$

6.What Goes Up... (Daru---Teherautó) Kép
Landing Accuracy 100%
Landing Reward 200$
Total 200$

7.Falling Mouse (Hegytető---Chp---Target) Kép
All Checkpoints Bonus 100$
Checkpoints Hit 2/2
Landing Accuracy 100%
Checkpoint Reward 60$
Landing Reward 200$
Total 360$

8.Runaway Train (Heli---Vonat) Kép
Landing Accuracy 100%
Landing Reward 20$
Total 21$

9.Aim for the Fairway (Háztető---Target) Kép
Landing Accuracy 100%
Landing Reward 200$
Total 200$

10.Carving the Mountain (Heli---Chp---Target) Kép
All Checkpoints Bonus 100$
Checkpoints Hit 7/7
Landing Accuracy 100%
Checkpoint Reward 210$
Landing Reward 200$
Total 510$

11.The Fall of the Alamo (Heli---Chp---Target) Kép
All Checkpoints Bonus 100$
Checkpoints Hit 9/9
Landing Accuracy 100%
Checkpoint Reward 270$
Landing Reward 200$
Total 570$

12.Dammed If You Don't (Heli---Chp---Target) Kép
All Checkpoints Bonus 10$
Checkpoints Hit 10/10
Landing Accuracy 100%
Checkpoint Reward 30$
Landing Reward 20$
Total 61$

13.Razor Rock Dive (Hegytető---Chp---Target) Kép
Landing Accuracy 100%
Landing Reward 200$
Total 230$

Mozizás Kép
Menjünk el moziba s nézzünk végig egy filmet nem lesz hosszú. A radaron vetítőgép ikonnal vannak jelezve mindegy melyikbe mész s nem kell mindegyik filmet megnézni.

Játszunk Choppal Kép 1 Kép 2
A "Chop" főküldetés után érhető el Franklin házánál. A radar egy csont ikonnal jelöli hol van a kutya. Egyszerűen hívd oda a kutyát és dobd el egyszer neki a labdát amit visszahoz neked. Ennyi.

Kurvázás Kép 1 Kép 2
Dudáljunk este egy kurvának, beszáll hozzád, eldugott helyre hajtasz és szolgáltatást választasz majd a hancúr végén lépj ki esetleg kérj újabb szolgáltatást.

Privát tánc Kép 1 Kép 2
A sztriptízbárban menj oda az egyik táncosnőhöz aki felajánlja hogy ad egy privát táncot. Válaszolj pozitívan majd kövesd a privát helységbe. Ha letáncolta lépj ki esetleg fizess újabb táncért.

Bootycall Kép
Egy privát sztriptíztánc után a csaj felajánlhatja hogy nála otthon folytassátok ezután ő a sztriptízbárnál fog rád várni. Vedd fel furikázd haza és ott lenyomtok egy laza numerát. A bárba levő csajoknak van egy mércéjük melynek maxratornázása esetén ajánlják fel a dolgot. Ez a mérce a táncosnőnek való pénzdobálással illetve a privát tánc közbeni bókolással és fogdosással növelhető. Van két csaj akik nem a sztriptízbárba hanem egyéb tevékenységek során ajánlja fel magát hogy vidd őket haza. Ha megvolt az első numera bekerül a telefonszáma a telefonkönyvedbe s később újrahívhatod őket. Ekkor el kell menni értük majd hazafuvarozni őket. A sztriptízbárba összeszedettekért mindig a sztriptízbárhoz kell menni a maradékért más helyekre a városba. Nem kell az összeset összeszedni csak egyet tehát a lehetséges csajok a következők.
-Sapphire: A Vanilla Unicorn sztriptízbárba tudod összeszedni.
-Juliet: A Vanilla Unicorn sztriptízbárba tudod összeszedni.
-Nikki: A Vanilla Unicorn sztriptízbárba tudod összeszedni.
-Infernus: A Vanilla Unicorn sztriptízbárba tudod összeszedni.
-Ursula: A "Hitch Lifts 2" Random Event után Trevor vagy Franklin számára.
-Liz: A "Got You Now" Privat Taxi Fare után Franklin számára.

Vásároljunk egy járművet a neten
Előszöris birtokodban kell hogy legyen egy garázs, hangár, kikötőrész vagy helipad függően attól mit szeretnél venni ugyanis vásárlás után típustól függően a járművek automatikusan oda kerülnek. Ha egy általad vásárolt földi járművet ott hagysz valahol vagy esetleg halál miatt marad ott akkor a jármű kis idő múlva egy fehér kocsi ikonnal meg fog jelenni a radaron Kép a lefoglalt járművek telepén ahonnan némi pénzért kihozhatod továbbá azok a járművek is ide kerülnek melyeket amúgy loptál de csak akkor ha végeztél rajta modifikációt valamely tuning garázsba. Ha netán megsemmisül a jármű akkor sajnos buktad. A kimondottan személyes járművek melyek a radaron a karakternek megfelelő színű kocsiikonnal vannak jelölve azok elhagyása vagy megsemmisülése esetén mindig visszekerülnek a mentőházhoz tehát azok nem a telepre kerülnek és nem fognak soha elveszni. Tuningolni igen de lecserélni őket más típusra nem lehet. Kép 1 Kép 2 Kép 3 Franklinnek van egy zöld motorja is mely ugyan nincs jelölve a radaron de ugyanazok a szabályok vonatkoznak rá mint a többi személyes járműre. A vételhez 6 féle oldal áll rendelkezésre ahol különböző járműcsoportokat tudunk venni.
-www.pandmcycles.com (Biciklik) Kép
-www.legendarymotorsport.net (Sportkocsik) Kép
-www.docktease.com (Vizi járművek) Kép
-www.southernsanandreasuperautos.com (Kocsik és Motorok) Kép
-www.warstock-cache-and-carry.com (Buszok és Katonai járművek) Kép
-www.elitastravel.com (Repülők és Helikopterek) Kép

Boltrablás
Tartsuk rá a célkeresztet a pultos fejére aki kiadja a bevételt majd rázzuk le a körözést. Összesen 20 db kirabolható üzlet van de csak egyet kell kirabolni a 100%-hoz. Fellelhetőségük a térképek menüponton belül is megtalálható.

Kirabolható Üzletek
Azonos számozású térkép
Sorszám
Kép
1.
Kép
2.
Kép
3.
Kép
4.
Kép
5.
Kép
Sorszám
Kép
6.
Kép
7.
Kép
8.
Kép
9.
Kép
10.
Kép
Sorszám
Kép
11.
Kép
12.
Kép
13.
Kép
14.
Kép
15.
Kép
Sorszám
Kép
16.
Kép
17.
Kép
18.
Kép
19.
Kép
20.
Kép


Barátok meghívása Kép
Hívd fel valamelyik haverod majd a "Hang Out" opciót választva elhívhatod hogy találkozzatok. A beszélgetés végén megjelenik a radaron az illető menj el érte és a radaron található lehetséges tevékenységek közül vidd el valahova. Ha megvagytok akkor viheted újabb tevékenységre is max ötre lehet összesen utána már mindenképp haza kell vinned. A 100%-hoz Bárba Kép Szriptízbárba Kép Moziba Kép és Dartozni Kép kell valakit vinni. Ezeken kívül mehettek még Golfozni Kép vagy Teniszezni Kép de az nem szükséges a 100%-hoz. Nem muszály hogy egyhúzóra vigyél valakit mindenhova továbbá azis mindegy melyik haverodat hívod akár lehet összevissza is hogy mindenkit másra hívsz ez rajtad áll.

Nyerni a három játékba
Darts, Tenisz és Golf. Ezekbe a játékokban kell egy játszmát megnyerned mindegy hogy kivel. Mindegyiket jelöli a radar hol lehet ilyeneket kezdeni.

Darts Kép 1 Kép 2
Mindhárom karakterrel űzhetjük. A városba egy helyen lehetséges játszani egy kocsmába a vidéken. Állítsuk be hány szettet akarunk játszani és mehet is. Túl sok említésre méltó dolog nincs ennek kapcsán lényeg hogy az nyer akinek előbb elfogy a pontja. Mindig 301 pontról indultok és kiszállni csak duplával lehet vagyis ha pl már csak 10 pont kell a nyeréshez akkor azt ne 10 pontos dobással hanem egy 5 pontos duplát érő dobással eszközöld.

Tenisz Kép
A városba nyolc helyen űzhetjük ezt bárkivel kivéve Franklinnel vele nemlehet teniszezni. Erre talán nem kell annyira kitérnem csodával határos módon lényeg hogy az ellenfél netudja visszaütni a labdát. A játék elején beállíthatjuk milyen legyen a nehézség és hogy hány szettes legyen. Egy szett 6 játszmából áll egy játszmán belül meg legalább 4 labdamenetet kell megnyerni persze ez attólis függ hogy az ellenfél szerzette eközbe pontot.
Amikor a játékos megnyeri az 1. labdamenetet akkor 15:0 az állás.
Amikor a játékos megnyeri az 2. labdamenetet akkor 30:0 az állás.
Amikor a játékos megnyeri az 3. labdamenetet akkor 40:0 az állás.
Amikor a játékos megnyeri az 4. labdamenetet akkor megnyerte a játszmát.
A négy labdamenet megnyerése után csak akkor nyer játékot ha ellenfele eközben nem nyer több mint 3 labdamenetet azaz az állás 40:30. Ha az állás 40:40 akkor az egyik játékosnak 2 egymást követő labdamenet megnyerése kell a játszma megnyeréséhez. Ahhoz hogy egy játékos megnyerje az első szettet ahhoz legalább 6 játszmát kell nyernie de úgy mint a pontok esetében itt is kettő különbséggel lehet nyerni így a szett eredménye lehet 6:0-tól egészen 6:4-ig. Általában a meccset két nyert szettig kell játszani. Ha mindkét játékos 1 szettet nyert akkor kerül sor a döntő játszmára. A döntő játszma nyertese nyeri meg a meccset. A labdákat a megfelelő gomb megnyomásával négy féle szabadon választott módon tudjuk visszaütni így segítve azt hogy az ellenfél netudja visszaütni.
-Base Swing: Egyszerű ütés.
-Topsin: Előrepörgetett ütés.
-Backspin: Visszapörgetett ütés.
-Drop Shot: Fékezett ütés.
Base Swing és Drop Shot esetén a nekünk ütött labda lepattanási helyének jelölése fehér, Backspin esetén sárga, Topspin esetén piros színű.

Golf Kép
A játékot csak egy helyen űzhetjük 6:00 és 18:00 között bármelyik karakterrel. Az elején csak egyedül játszhatunk de ha a megfelelő módon végigcsináljuk a pályákat különböző erősségű játékpartnerek válnak elérhetővé akik közül válogathatunk ha éppen nem valamelyik haverunkkal megyünk játszani.
1.Todd Rosenweig (Könnyű)
2.Aaron Ingram (Normál)
3.Jeff Miller (Normál)
4.Glenn Mather (Nehéz)
5.Castro Lagano (Nehéz) Elérhető a "Domestic" Random Event után.
Talán mindenki tudja de a lényege a játéknak az hogy a labdát ütésekkel eljuttassuk a lyukba. Mindezt úgy hogy lehetőleg a labdát olyan helyekre lőjük hogy ne szivassuk meg magunkat. Egy pálya mondhatni három fő részből áll.
Tee: Az a hely ahonnan kezdjük az ütést.
Fairway: Az a világoszöld térrész melyre érdemes a ladbát ütni a lyukhoz való közelebb juttatás során.
Rough: Általában a Fairway körül található keskenyebb sötétzöld rész melyen magasabb a fű így nehezebb a labdát továbbütni onnan.
Green: A lyukhoz közeli azt körülvevő kisebb legvilágosabb zöld térrész.
Bunker: Sárga színű homokcsapdák melyek szintén nehezítik a labda továbbjuttatását.
Ha a labdát kiütöd a területről vagy tóba esik meg kell ismételned az ütést ugyanonnan. A labdát az aktuális pályaviszonyoknak és a labda lyuktól való távolságának megfelelően különböző ütőkkel üthetjük. Ugyan a játék ezeket figyelembe véve mindig az alkalmas ütőre fog váltani ennek ellenére szinte szabad kezet kapsz milyen ütővel ütsz. Az ütők zömében abban térnek el hogy különböző a dőlésszögük minél nagyobb a szám annál nagyobb a dőlésszög minél nagyobb a dőlésszög annál nagyobb az ütés íve és annál kisebb távolságra lehet ütni a labdát. Az ütők fajtái a következők.
Wood Ütők: D, 3W, 5W A Driver vagyis D nevezhetjük akár 1W-nek is. D-vel ütünk a kezdőpontnál. A továbbiakban ha a lyuk még elég távol van akkor a 3W és 5W áll rendelkezésünkre melyek dőlésszöge kicsit nagyobb a D-nél amire azért van szükség mert a továbbiakban nem a földbeszúrt pöcökről lövünk hanem a fűből. Ezek mind kb 200 yardos kis ívű ütésekre alkalmas fa ütők. Persze manapság már ezekis valamilyen fémből készülnek. Ha a labda Rough vagy Bunker területre esik onnan nem üthetünk Wood ütőkkel. Ezeken az ütőkön kívül léteznek 2W 4W 6W 7W stb ütők is de nem gyakoriak így a játékba sincsenek berakva.
Iron Ütők: 3I, 4I, 5I, 6I, 7I, 8I, 9I Igazából bármilyen terepen használhatók. Kb 120-180 yardos nagy ívű ütésekre alkalmas vas ütők. Persze manapság már ezekis különlegesebb fémből készülnek. Ezeken az ütőkön kívül léteznek 0I, 1I, 2I ütők is de nem gyakoriak így a játékba sincsenek berakva.
Wedge Ütők: PW, SW, LW Általában nehéz füves vagy homokos helyeken alkalmazzuk. Nagy ív kb 50-100 yardos távolság. Az ironokhoz képest mégnagyobb a dőlésszögük tehát éppen akár nevezhetőek 10I 12I 13I-nek is folytatólagosan. Ezeken kívül létezik még két féle wedge ütő egyik a GW/AW (11I) másik az UW (14I) de nem gyakoriak így a játékba sincsenek berakva.
PW: Pitching Wedge
GW/AW: Gap Wedge/All Wedge
SW: Sand Wedge
LW: Lob Wedge
UW: Ultra Lob Wedge
Putter Ütő: P vagyis az elrakó. Akkor használhatjuk ha labda már a Green részen van. Lényege hogy a labdát gurítsa és ne repítse.
Az ütések erejét is állítgathatjuk Power, Normal, Approach és Punch minél erősebb az ütés annál kisebb a pontosság.
Összesen 9 különböző nagyságú golfpálya lesz mindegyiken végig kell menni. Mindegyik pálya a kiindulási pont és a luk közti távolságtól függően egy Par értékkel van ellátva. A Par azaz ütésszám amelyel a pályán egy jó golfozó átlagban eltudja rakni a labdát.
1.Pálya 5 Par Kép
2.Pálya 4 Par Kép
3.Pálya 3 Par Kép
4.Pálya 4 Par Kép
5.Pálya 4 Par Kép
6.Pálya 3 Par Kép
7.Pálya 4 Par Kép
8.Pálya 5 Par Kép
9.Pálya 4 Par Kép
Ugyebár ebből következik hogy a pontozás attól függ hogy a Par számhoz viszonyítva mennyivel több vagy mennyivel kevesebb ütéssel tudjuk elrakni a labdát. Ezekre az esetekre különböző szakkifejezéseket használnak a golfozók s ezáltal maga a GTA 5 is.
Condor: Ütésszám néggyel a Par alatt.
Double Eagle: Ütésszám hárommal a Par alatt.
Eagle: Ütésszám kettővel a Par alatt.
Birdie: Ütésszám eggyel a Par alatt.
Par: Ütésszám a Par számmal megegyezik.
Bogey: Ütésszám eggyel a Par felett.
Double Bogey: Ütésszám kettővel a Par felett.
Triple Bogey: Ütésszám hárommal a Par felett.
Ha a labda az elütőhelyről egyetlen ütéssel a lyukba kerül akkor azt "Hole-in-one" nevezik. A fentebb leírtak értelmében egy Par2 lyukba egy ütéssel beletalálva egy Birdie, egy Par3 lyukba egy ütéssel beletalálva egy Eagle, egy Par4 lyukba egy ütéssel beletalálva egy Double Eagle érhető el. Natehát lényeg a lényeg hogy úgy kell végigcsinálnunk a 9 pályát hogy mindegyiken az adott pályához tartozó Par számmal megegyező vagy annál kevesebb ütéssel rakjuk el a labdát.

Levéldarabok
Elérhető a "Repossession" főküldetés után. Szedjük össze az 50db levéldarabkát amit bárkivel szedhetünk. Ha megvan az 50db elérhetővé válik Dreyfusstól a "A Starlet in Vinewood" Strangers and Freaks küldetés Franklin számára. Fellelhetőségük a térképek menüponton belül is megtalálható.

Levéldarabok
Azonos számozású térkép
Sorszám
Kép
1.
Kép
2.
Kép
3.
Kép
4.
Kép
5.
Kép
6.
Kép
7.
Kép
8.
Kép
9.
Kép
10.
Kép
Sorszám
Kép
11.
Kép
12.
Kép
13.
Kép
14.
Kép
15.
Kép
16.
Kép
17.
Kép
18.
Kép
19.
Kép
20.
Kép
Sorszám
Kép
21.
Kép
22.
Kép
23.
Kép
24.
Kép
25.
Kép
26.
Kép
27.
Kép
28.
Kép
29.
Kép
30.
Kép
Sorszám
Kép
31.
Kép
32.
Kép
33.
Kép
34.
Kép
35.
Kép
36.
Kép
37.
Kép
38.
Kép
39.
Kép
40.
Kép
Sorszám
Kép
41.
Kép
42.
Kép
43.
Kép
44.
Kép
45.
Kép
46.
Kép
47.
Kép
48.
Kép
49.
Kép
50.
Kép


Űrhajódarabok
Elérhető ha Franklinnel elvégeztük Omegatol a "Far Out" Strangers and Freaks küldetést. Szedjük össze az 50db űrhajódarabkát amit bárkivel szehetünk. Ha megvan az 50db elérhetővé válik Omegatol a "The Final Frontier" Strangers and Freaks küldetés Franklin számára. Fellelhetőségük a térképek menüponton belül is megtalálható.

Űrhajódarabok
Azonos számozású térkép
Sorszám
Kép
1.
Kép
2.
Kép
3.
Kép
4.
Kép
5.
Kép
6.
Kép
7.
Kép
8.
Kép
9.
Kép
10.
Kép
Sorszám
Kép
11.
Kép
12.
Kép
13.
Kép
14.
Kép
15.
Kép
16.
Kép
17.
Kép
18.
Kép
19.
Kép
20.
Kép
Sorszám
Kép
21.
Kép
22.
Kép
23.
Kép
24.
Kép
25.
Kép
26.
Kép
27.
Kép
28.
Kép
29.
Kép
30.
Kép
Sorszám
Kép
31.
Kép
32.
Kép
33.
Kép
34.
Kép
35.
Kép
36.
Kép
37.
Kép
38.
Kép
39.
Kép
40.
Kép
Sorszám
Kép
41.
Kép
42.
Kép
43.
Kép
44.
Kép
45.
Kép
46.
Kép
47.
Kép
48.
Kép
49.
Kép
50.
Kép


Knife Flight
Repüljünk át repülővel épületek között úgy hogy a gép oldalradöntött állapotban legyen. Összesen 15db van belőle de csak 8db kell a 100%-hoz. Elérhető már az elején bárkivel csinálhatjuk. Fellelhetőségük a térképek menüponton belül is megtalálható.

Knife Flight
Azonos számozású térkép
Sorszám
Kép
1.
Kép
2.
Kép
3.
Kép
4.
Kép
5.
Kép
Sorszám
Kép
6.
Kép
7.
Kép
8.
Kép
9.
Kép
10.
Kép
Sorszám
Kép
11.
Kép
12.
Kép
13.
Kép
14.
Kép
15.
Kép


Under The Bridge
Repüljünk át helivel vagy más géppel a hidak alatt. Összesen 50 db van belőle de csak 25db kell a 100%-hoz. Elérhető már az elején bárkivel csinálhatjuk. Fellelhetőségük a térképek menüponton belül is megtalálható.

Under The Bridge
Azonos számozású térkép
Sorszám
Kép
1.
Kép
2.
Kép
3.
Kép
4.
Kép
5.
Kép
6.
Kép
7.
Kép
8.
Kép
9.
Kép
10.
Kép
Sorszám
Kép
11.
Kép
12.
Kép
13.
Kép
14.
Kép
15.
Kép
16.
Kép
17.
Kép
18.
Kép
19.
Kép
20.
Kép
Sorszám
Kép
21.
Kép
22.
Kép
23.
Kép
24.
Kép
25.
Kép
26.
Kép
27.
Kép
28.
Kép
29.
Kép
30.
Kép
Sorszám
Kép
31.
Kép
32.
Kép
33.
Kép
34.
Kép
35.
Kép
36.
Kép
37.
Kép
38.
Kép
39.
Kép
40.
Kép
Sorszám
Kép
41.
Kép
42.
Kép
43.
Kép
44.
Kép
45.
Kép
46.
Kép
47.
Kép
48.
Kép
49.
Kép
50.
Kép


Ugratások
Teljesítsük a különleges ugratásokat. Összesen 50db van belőle de csak 25db kell a 100%-hoz. Már a játék elején elérhetők és bárkivel megcsinálhatjuk őket akár felváltva is. Fellelhetőségük a térképek menüponton belül is megtalálható.

Ugratások
Azonos számozású térkép
Sorszám
Kép
1.
Kép
2.
Kép
3.
Kép
4.
Kép
5.
Kép
6.
Kép
7.
Kép
8.
Kép
9.
Kép
10.
Kép
Sorszám
Kép
11.
Kép
12.
Kép
13.
Kép
14.
Kép
15.
Kép
16.
Kép
17.
Kép
18.
Kép
19.
Kép
20.
Kép
Sorszám
Kép
21.
Kép
22.
Kép
23.
Kép
24.
Kép
25.
Kép
26.
Kép
27.
Kép
28.
Kép
29.
Kép
30.
Kép
Sorszám
Kép
31.
Kép
32.
Kép
33.
Kép
34.
Kép
35.
Kép
36.
Kép
37.
Kép
38.
Kép
39.
Kép
40.
Kép
Sorszám
Kép
41.
Kép
42.
Kép
43.
Kép
44.
Kép
45.
Kép
46.
Kép
47.
Kép
48.
Kép
49.
Kép
50.
KépAmi nem számít bele a 100%-ba
(Ez nem azt jelenti hogy ne csináld meg őket!)


Hunting Kép
Elérhető ha Trevorral elvégeztük Cletustól a "Fair Game" Strangers and Freaks küldetést. A vadászat csak Trevor számára érhető el 5:00 és 19:00 között. A radar egy őzfej ikonnal jelöli a helyét. Odaérsz Trevor átöltözik és jöhet a menet. Feladat értelemszerűen a vadak lelövése amiért pontokat és s a három challenge összes feladatának elvégzésére érmet kapunk így összesen három érmet lehet begyűjteni. Meg van szabva hogy mely fegyverrel, mely állatért, illetve a szarvasok különböző testtáján való találatért mennyi pont jár. Az állatok különböző hangjaiból lehet majd tudni mi jön illetve majd a radar is segíteni fog némileg a hangok alapján kbra jelzi hogy hol lehet a célpont. Természetesen az őzek hívására alkalmas sípot ittis használhatjuk.

Prérifarkas 2 pont 10$
Madár 5 pont 10$
Ember 5 pont -
Vaddisznó 3 pont 50$
Hegyi Oroszlán 5 Pont 25$
Megijesztett szarvas lelövése 1 pont 50$
Elütött szarvas 1 pont 5$
Szíven lőtt szarvas 10 pont 100$
Fejen lőtt szarvas 5 pont 50$
Nyakon lőtt szarvas 7 pont 75$
Seggbelőtt szarvas 2 pont 50$
Lábon lőtt szarvas 1pont 50$

Master Hunter Challenge
1.Lőjj le egy szarvast szívlövéssel.
2.Lőjj le két szarvast hívás nélkül egyhuzamban.
3.Lőjj le három szarvast észrevétlenül.
4.Lőjj le négy szarvast négy percen belül.
5.Lőjj le két szarvast egy lövéssel.

Weapon Master Challenge
1.Lőjj le egy prérifarkast shotgunnal.
2.Üss el egy vaddisznót.
3.Intézz el egy hegyi oroszlánt gránáttal.
4.Lőjj le egy szarvast távcső nélkül.
5.Lőjj le egy madarat mesterlövész puskával.

Nature Photographer Challenge
1.Csinálj fotót egy élő őzsutáról majd küld el Cletusnak.
2.Csinálj fotót egyszerre két lelőtt szarvasról majd küld el Cletusnak.
3.Csinálj fotót egy lelőtt prérifarkasról és egy vaddisznóról majd küld el Cletusnak.
4.Csinálj fotót egy lelőtt szarvasról és egy élő pumáról majd küld el Cletusnak.
5.Csinálj fotót egy lelőtt szarvasról, pumáról, vaddisznóról és egy prérifarkasról majd küld el Cletusnak.

Bailbonds
A küldik a "Spacial Bonds" Stranger and Freaks küldetés után érhetők el Trevor számára. Ha emlékszel a küldiben csak egy bejátszást kellett végignézni amiben Maude megkért bizonyos személyek leszállítására. Az információkat róluk smsben fogja küldeni nevet és a tartózkodási helyükről egy képet tehát a radar semmit se fog mutatni hollétükről. Leszállítani lehet őket élve vagy halva tökmindegy. Annyiból nem mindegy hogy élve 10.000$, halva 5.000$ jár személyenként. Összesen négy személy lesz a következő sorrendben. Fellelhetőségük a térképek menüponton belül található.

1.Ralph Ostrowski Kép
Nem kell sok idő Maud elküldi az első célpontot aki a külszíni fejtés közepén tartózkodik. Amint észrevesz menekülőre fogja. Lődd addig a járművét még ki nem száll. Teis szállj ki s menj oda hozzá innentől kezdve követni fog téged. Ha van körözésed mindig rázd le mielőtt leszállítod az ipséket Madunak.

2.Larry Tupper Kép
A kövi célpont egy farmon lesz. Amint odaérsz rád támadnak a célpont meg gyalogosan menekül. Lődd le a támadókat majd a menekülőt érd utol és taszítsd meg egy kicsit kocsival hogy beszálljon hozzád. Nem muszáj kocsival akár ütőfegyverrel is megütheted vagy lőfegyverrel a lábát lődd meg egyszer. Menj oda vedd rá hogy kövessen majd szállítsd le Maudnak hogy megkapd a jussod.

3.Glenn Scoville Kép
Harmadik célpont a Chiliad hegy tetején lesz. Amint odaérsz ő leugrik ejtőernyővel. Ugorj utána de akár helikopterrel is követheted persze akkor helikopterrel kell észrevetetned magad vele. Lényeg ha földetértetek gyalogosan fog menekülni. Elkapásának módja ugyanaz mint az előzőnek. Ha megvan szállítsd le Maudnak.

4.Curtis Weaver Kép
Az utolsó célpont szintén vidéken lesz valahol. Amint odaérsz rád támadnak a célpont meg gyalogosan menekül. Lődd le a támadókat majd a menekülőt érd utol a megfelelő módon. Ha megvan irány Maud.

Ground Trafficking Kép
A Trevorral megvásárolható McKenzie Field Hangar megvétele után érhető el Trevor számára. Ez az egyik haszna ennek az épületnek ugyanis a biznisz heti bevételt nem termel. A feladat akkor kezdődik ha beszállsz a buggy járműbe ami az épület mellett lesz. A radar kis buggy ikonnal jelöli majd a helyét. Összesen 5db lesz mindegyikért 5.000$ jár. A küldiket ebben a sorrendben kapod de ha kész az összes továbbra is lehet csinálni ilyeneket csak akkor a játék már véletlenszerűen fogja beadni őket. Nem túl komplikált feladatok repülőből ledobott dobozokat kell összeszedni nemkell kiszállni elég ha csak átmész rajtuk a buggy járművel.

1.Hajts a rendeltetési helyre ahol egy repülőből 1:30 perc múlva lefognak dobni egy doboz Pistolyt. Szedd össze majd a buggyval hajts vissza a hangárhoz.

2.Hajts a rendeltetési helyre ahol egy repülőből lefognak dobni egy doboz Micro SMG-t. Nehezítés annyi lesz hogy megjelenik a radaron egy rivális kocsi is ami szintén a csomagért igyekszik. Előzd meg őket szedd össze a dobozt rázd le a riválisokat majd hajts vissza a hangárhoz.

3.Hajts a rendeltetési helyre ahol egy repülőből 1:40 perc múlva lefognak dobni egy doboz gránátot. Amint összeszedted megjelenik két rivális jármű rázd le őket majd hajts vissza a hangárhoz.

4.Hajts a rendeltetési helyre ahol egy repülőből lefognak dobni egy doboz shotgunt. Nehezítés annyi lesz hogy megjelenik a radaron egy rivális kocsi is ami szintén a csomagért igyekszik. Előzd meg őket szedd össze a dobozt és rázd le a riválisokat majd hajts vissza a hangárhoz.

5.Hajts a rendeltetési helyre ahol egy repülőből 1:40 perc múlva lefognak dobni egy doboz AK47-et. Amint összeszedted kis idő után megjelenik egy rivális helikopter rázd le őket majd hajts vissza a hangárhoz. Ha esetleg elunnád kezd el lőni a helit hogy elhúzzanak amúgy a korábbi feladatok riválisai is elintézhetőek ily módon.

Air Trafficking Kép
A Trevorral megvásárolható McKenzie Field Hangar megvétele után érhető el Trevor számára. Ez a másik haszna ennek az épületnek ugyanis a biznisz heti bevételt nem termel. A feladat akkor kezdődik ha beszállsz a repülőbe ami a hangárban lesz. A radar kis repcsi ikonnal jelöli majd a helyét. Összesen 5db lesz mindegyikért 7.000$ jár ami bizonyos bónuszokkal növelhető pl Time Bonus adott időn belül sikerül-e végigcsinálni, Drop Bonus nem szalasztasz el egyetlen dropzónát sem vagy Altitude Bonus ha minél alacsonyabban szállsz. Az egyes bónuszok külön-külön 125$ pluszt jelenthetnek. A küldiket ebben a sorrendben kapod de ha kész az összes továbbra is lehet csinálni ilyeneket csak akkor a játék már véletlenszerűen fogja beadni őket. Feladat megfordul a Ground Trafficking-hez képest most te vagy aki a gépből dobálja a csomagokat.

1.Szállj fel a géppel majd 2 helyre dobj le a csomagot. A radar jelölni fogja hogy könnyen oda tudd dobni ahova kell. 4 csomag lesz nálad ha netán elkúrnád párszor. Ha megvan repülj vissza szállj le majd gurulj a hangárba a géppel.
Time Bonus 4:10
Drop Bonus

2.Szállj fel a géppel majd 3 helyre dobj le a csomagot. A radar jelölni fogja hogy könnyen oda tudd dobni ahova kell. 4 csomag lesz nálad ha netán elkúrnád párszor. Ha megvan repülj vissza szállj le majd gurulj a hangárba a géppel.
Time Bonus 5:00
Drop Bonus
Altitude Bonus

3.Szállj fel a géppel majd 4 helyre dobj le a bombát. A radar jelölni fogja hogy könnyen oda tudd dobni ahova kell. 6 bomba lesz nálad ha netán elkúrnád párszor. Ha megvan repülj vissza szállj le majd gurulj a hangárba a géppel.
Time Bonus 6:00
Drop Bonus

4.Szállj fel a géppel majd 2 célpontra egy vonatra és egy hajóra dobj le a bombát. A radar jelölni fogja hogy könnyen oda tudd dobni ahova kell. 4 bomba lesz nálad ha netán elkúrnád párszor. Ha megvan repülj vissza szállj le majd gurulj a hangárba a géppel.
Time Bonus 4:30
Drop Bonus

5.Szállj fel a géppel majd 3x3 célpontra dobj le a bombát. A radar jelölni fogja hogy könnyen oda tudd dobni ahova kell. 4 bomba lesz nálad ha netán elkúrnád párszor. A bombák kicsit mások lesznek ugyanis ebben az esetben egy nyomásra nemcsak egy hanem több ropogtatni valót hullajt a gép tehát ahogy elhaladsz felettük hulljon rájuk hogy mindenkinek jusson. Ha megvan repülj vissza szállj le majd gurulj a hangárba a géppel.
Time Bonus 3:20
Drop Bonus

Towing Kép
Ha megvetted Franklinnel a Towing Impound épületet érhető el a kocsik vontatásának lehetősége Franklin számára. Ez az egyetlen haszna ennek az épületnek ugyanis a biznisz heti bevételt nem termel. Szállj be a biznisz udvarába levő vontatókocsiba majd hajts a vontatandó járműhöz. Várd meg míg átszáll a tulaj majd akassz be neki és húzd a kijelölt javító mühelyhez. A jármű lehet karambolos vagy lerobbant. Úton vagy sineken is állhat. A legutóbbinál szükségszerű minél gyorsabban lehúzni a sinekről mielőtt még elcsapja a vonat. Minden egyes kocsi elszállításáért 500$ jár ami csökken ha sérül vagy leakad a jármű. Amint megvan egy vontatás rögtön jön is a következő addig csináld míg meg nem unod.

Privat Taxi Fare
Elérhető ha Franklinnel megvetted a Downtown Cab Co. taxis bizniszt. A heti bevétel mellett Franklint hetente felhívhatják és küldetéseket adnak neki. Összesen 9 féle küldetés lesz számára melyek elvileg véletlenszerű sorrendben jönnek. Azért elvileg mert általában azokat a küldetéseket adja amelyikhez éppen közel vagy. Mivel a városba a zöme szinte egyrakáson van ezért azok közül valóban véletlenszerű melyiket adja de pl az egyik vidéken találhatót nem fogja soha beadni ha a városba vagy. Mindezen nehézségekre tekintettel itt egy azonos számozású Térkép a küldetések kezdőpontjairól. A hívás után választhatsz hogy elvállalod-e avagy nem. Ha nem akkor ugrik a heti bevétel. Ha kész az összes akkor továbbra is fog adni a küldetéseket hetente csak akkor már a teljesítettekből fog válogatni. Fuvarozgatós feladatok ha elvállalod akkor egy zöld P ikon jelenik meg a radaron oda kell menni a személyért valamilyen kocsival és elvinni ahova kéri. Az utasok különböző kívánságait figyeld és teljesítsd is különben a cél elérését követően esetleg fizetés nélkül megpróbálnak lelépni.

1.Fare Need Excitement Kép
Menj el a fasziért a kórházhoz s vidd a kijelölt helyre. A faszi azt kéri hogy őrülten vezess tedd meg hogy megkapd a 200$ Daredevil bónuszt is a végén.

2.Take It Easy Kép
Menj el a fasziért s vidd a kijelölt helyre. A faszi azt kéri hogy nyugodtan szépen lassan vezess tedd meg hogy megkapd a 100$ No Puke bónuszt is a végén.

3.Deadline Kép
Menj el a fasziért s vidd a kijelölt helyre. A faszi azt kéri hogy érj oda 3:30 perc alatt hogy megkapd a 200$ Ludicrous Speed bónuszt is a végén.

4.Got Your Back Kép
Menj el a fasziért s vidd a kijelölt helyre. Miután megérkeztetek segíts a faszinak lelőni a Lost bandatagokat amint megtámadják hogy megkapd a 230$ Terminator bónuszt is a végén. Lehetőleg a faszi ne halljon meg a lövöldözés során.

5.Take to the Best Tailor Kép
Menj el a csajért s vidd a kijelölt helyre. Három lehetséges ruhabolt lesz a célállomás a kérés pedig az hogy a legjobb ruhaüzletbe szeretne eljutni. A Pensonboys-ba vidd hogy megkapd az 500$ Best Store bónuszt is a végén.

6.Cut You In Kép
Menj el a fasziért s vidd a kijelölt helyre majd kéri hogy várd meg. Mire visszajön két csillagos körözést kapsz amit rázz le majd vidd a csávót oda ahonnan az elején elhoztad. Első alkalomra rázd le a zsarukat ne kerülj velük szembe hogy megkapd az 1.000$ Smooth Getaway bónuszt is a végén.

7.Got You Now Kép
Menj el a fasziért s vidd a kijelölt helyre. Ott a csávó kiszed a kocsiból s megtámad üsd ki de ne öld meg. Utána menj a csajhoz aki kérni fog egy újabb fuvart majd vidd el oda. A 100$ Knocked a Sucka Out bónusz azért jár ha fegyver nélkül ütöd ki a faszit. A pénzjutalom mellett a csaj odaadja a telefonszámát is így egy új Bootycall lesz elérhető Liz Macallen néven Franklin számára.

8.Clown Car Kép
Mindenképpen négyajtós kocsi szükséges a teljesítéshez mivel most egyszerre három embert fogsz felvenni mindegyik máshol fog kiszállni. Miután az első kiszállt meg fognak kérni hogy válts valami hiphop rádió csatornára (Radio Los Santos vagy West Coast Classics) tedd meg hogy megkapd a 200$ Punctual bónuszt is a végén.

9.Follow Car Kép
Menj el a csajért s vidd a kijelölt helyre majd megkér hogy kövess egy kocsit. Tégy így szépen kövesd míg meg nem áll. Tisztes távolságból észrevétlenül kövesd s akkor megkapod a 100$ Private Eye bónuszt is a végén.

Weed Delivering
Elérhető ha Franklinnel megvetted a Smook on the Water bizniszt. A heti bevétel mellett Franklint hetente smsben értesíthetik és küldetéseket adnak neki amit egy zöld P ikon jelöl majd a radaron. Érdemes őket teljesíteni különben ugrik a heti bevétel. Összesen 7 küldetés lesz számára melyek elvileg véletlenszerű sorrendben jönnek. Azért elvileg mert általában azokat a küldetéseket adja amelyikhez éppen közel vagy. Mindezen nehézségekre tekintettel itt egy azonos számozású Térkép a küldetések kezdőpontjairól. Ha kész az összes akkor továbbra is fog adni a küldetéseket hetente csak akkor már a teljesítettekből fog válogatni.

1.Menj el a furgonért majd 3:00 perced lesz arra hogy leszállítsd a kijelölt helyre. Ha körözést kapnál előbb rázd le. Kép

2.Menj el a furgonért majd 3:00 perced lesz arra hogy leszállítsd a kijelölt helyre. Ha körözést kapnál előbb rázd le. Kép

3.Menj el a furgonért majd 4:30 perced lesz arra hogy leszállítsd a kijelölt helyre. Ha körözést kapnál előbb rázd le. Kép

4.Menj el a furgonért majd vidd a kijelölt helyre. Amint elindulsz körözést fogsz kapni amit rázz le. Kép

5.Menj el a furgonért majd vidd a kijelölt helyre. Amint elindulsz körözést fogsz kapni amit rázz le. Kép

6.Menj és szerezd meg a furgont ülni fognak benne úgyhogy őket intézd el ha megvan a jármű vidd a kijelölt helyre. Ha körözést kapnál előbb rázd le. Kép

7.Menj és szerezd meg a furgont ülni fognak benne úgyhogy őket intézd el ha megvan a jármű vidd a kijelölt helyre. Ha körözést kapnál előbb rázd le. Kép

Biznisz feladatok
Az ezt megelőzően leírt Ground Trafficking, Air Trafficking, Towing, Privat Taxi Fare és Weed Delivering is ugyan bizniszfeladatoknak minősülnek de mivel azok egyediek és többféle van belőlük ezért külön bekezdésként foglalkoztam velük. A többi bizniszhez hasonlóan megvétel után véletlenszerűen előfordulhatnak bizonyos feladatok melyeket teljesíteni kell hogy ne vesszen el a heti bevétel. Kapsz sms-t hogy mi a teendő és melyik biznisznél majd egy P ikonnal lesz jelölve a radaron hova kell menni tevékenykedni. Az egyes feladatfajták csak bizonyos bizniszeknél fordulhatnak elő.

Booze Kép 1 Kép 2 Kép 3 Kép 4 Kép 5 Kép 6
Előfordulhat a The Hen House, Hookies, Pitchers és a Tequi-la-la üzleteknél. Feladat árut szállítani a bizniszedhez. El kell menned a P betűvel jelzett teherautóért amibe az áru van majd a sérülésre vigyázva és az idő lejárta előtt szállítsd le az üzlethez. Ilyen teherautót több helyen is beadhat. Térkép Hogy melyiket az szintén attól függ melyikhez vagy éppen a legközelebb. Annyi a különbség köztük hogy a távolságtól függően más időlimiteket kapunk a leszállításra.

Robbers Kép
Előfordulhat a The Hen House, Hookies, Pitchers, Tequi-la-la, Cinema Doppler, Ten Cent Theater és Tivoli Cinema üzleteknél. A P betű mindig a kérdéses biznisznél fog megjelenni. Éppen kirabolják a helyet. Amint odaérsz járművel menekülnek kapd el és szedd fel az ellopott összeget egy pénztára formájában.

Gang Assaults Kép
Előfordulhat a The Hen House, Hookies, Pitchers, Tequi-la-la és a Car Scrapyard üzleteknél. A P betű mindig a kérdéses biznisznél fog megjelenni. Bizniszeidet megtámadhatja valamely banda ilyenkor menj oda s öld meg az összeset az erősítést is és a menekülőket se kíméld. Ugyan Trevorral nemlehet megvenni a Hookies üzletet de ha vele mész oda akkor szinte minden alkalommal megtámad ott egy csomó Lost bandatag.

Flyer Promotions Kép
Csak a Ten Cent Theater, Cinema Doppler és a Tivoli Cinema üzletek esetén fordul elő. Mindig a reptéren fog megjelenni a P betű. Mozik esetén szükség van reklámozásra a Vice Cityből jól ismert módszerrel. Menj a reptérre és szállj be a repülőbe szállj fel majd a város felett 10 különböző helyen reklámanyagot kell szórnod a gépből. Térkép Amint az egyik terület fölé érsz a megfelelő gomb megnyomásával Michael mivel mozikat csak vele lehet venni egy adag lapot szór ki és pofázni is fog valamit. Ha megvan mind a 10 terület szállj le a géppel a reptéren s parkolj le a kijelölt helyen ugyanoda ahonnan indultál.

Paparazzi Kép
Csak a The Hen House, Hookies, Pitchers és a Tequi-la-la üzleteknél fordul elő. A P betű mindig a kérdéses biznisznél fog megjelenni. Amint odaérsz két paparazzi fog menekülni motorral. Kapd el őket mielőtt az Upload csík be nem telik. Taszítsd le őket a motorról és szedd össze a fényképezőgépüket és okostelefonjukat. Lehetőleg ne öld meg őket.

Taxizás
Valamely karakterrel szállj be egy taxiba és a megfelelő gomb megnyomásával indítsd el. Vedd fel a kijelölt embert s vidd a kijelölt helyre. Semmi extra csak pénzszerzésre jó. Egyszerű klasszikus taxizós küldetések nem összetévesztendő a Downtown Cab Co bizniszhez kapcsolódó privát taxifuvarokkal.

Stunt Plane Time Trials Kép
A "Franklin and Lamar" főküldetés után érhető el először csak a Collectors vagy a Limited Editionban. Később a PS4, XOne és PC verzió is tartalmazta. Bárkivel végigcsinálhatjuk. A radar kockás zászlóval s egy kis repülőgép ikonnal jelzi a helyét. A feladat megegyezik a repülő iskola 12. kurzusával vagyis repüljünk át a checkpointokon a checkpoint színének megfelelő pozícióban. A sárgákon simán átmehetsz, kékeken fejjel lefelé és a zöldeken oldalazva. Mind az 5 challenget teljesítsük legalább bronz éremre. Az idő előre felé fog pörögni tehát a lényeg ezen idő minnél alacsonyabban tartása. Ez alapján kapjuk a helyezésünk. Minden checkpoint eléréséért minusz másodpercek járnak ha kihagyunk checkpointot akkor plusz másodpercek. Ezek értéke attól függ milyen színűt érünk el vagy hagyunk ki. Annak ellenére hogy a sárgákon simán átmehetünk érdemes azokon is fejjel lefelé mert akkor több minusz másodpercet kapunk. Hajrá!

Kurzus
AranyEzüstBronzSárga ChpZöld ChpKék Chp
1.Bridge Binge1:101:402:10
14
2
2
2.Vinewood Flyby1:151:372:00
15
2
2
3.Engineered Bridgework1:121:362:00
15
5
1
4.Airport Flyby2:002:252:50
20
6
2
5.Altitude1:552:273:00
29
2
1


Stock Car Racing Kép
Csak a PS4, XBox One és PC verzióba érhető el a "Mr. Philips" főküldetés után. Bárkivel végigcsinálhatjuk. A radar kockás zászlóval s alatta egy kis kocsi ikonnal jelzi majd a helyét. Összesen 9 verseny lesz mindegyik ugyanott érhető el. Minden egyes verseny ugyanazon az útvonalon fog zajlani mindegyik 5 körös 30chp mindig 8 ellenféllel. Útvonal Értelme az egésznek annyi hogy meg tudsz vele nyitni bizonyos különleges kocsikat amik ott fognak mindig állni ahol a versenyt tudod indítani. Pontosabban az a kocsi fog állni ott amit következőnek tudsz megnyerni ha elindítod a versenyt. Ugyan 9 verseny van de csak 5 megnyitható kocsi így az utolsó négy verseny esetén ugyanazok a kocsik állnak majd ott mint az ami az elsőnégy volt ugyanabban a sorrendben.

1.Declasse Stallion
2.Bravado Gauntlet
3.Vapid Dominator
4.Bravado Buffalo
5.Cheval Marshall
6.Declasse Stallion
7.Bravado Gauntlet
8.Vapid Dominator
9.Bravado Buffalo

Altruist Cult Kép
Elérhető a "Mr. Philips" főküldetés után Trevor számára. A radar egy fehér A betüvel jelöli a helyét ahova embereket lehet szállítani tagonként 1000$-ért. Csak Trevorral és csak olyan embereket tudsz idehozni kik random eventek során fuvart kérnek valahova. Tehát miután kéri az illető hogy vidd valahova akkor ne oda vidd ahova kéri hanem ebbe az A betüvel jelzett táborba. A negyedik ember leszállítása után téged is betuszkolnak a tábora ahol le kell lőnöd mindenkit. A területen 5db 25.000$-t érő pénzestáska is lesz szétszórva amiket érdemes összeszedni. Azokat az embereket kiktől a fuvarért értékes dolgokat vagy nagyobb összegeket kapunk azokat nem érdemes ide vinni.

Ezen Random Eventek során felvett tagokat ajánlatos idehozni:
Drunk Driver 1, Drunk Driver 2, Escape Paparazzi, Hitch Lift 3, Hitch Lift 4, Snatched

Ezen Random Eventek során felvett tagokat nem ajánlatos idehozni:
Hitch Lift 1, Hitch Lift 2, Burial, Domestic, Getaway Driver

Random Encounters
Ha a közelükbe érsz világoskék vagy fehér ponttal lesznek jelölve a radaron. Bármelyik karakterrel odamehetünk hozzájuk annyi lesz a különbség hogy más párbeszéd fog lezajlani köztük. Összesen 14db van belőle sorrend mindegy feladatot nem adnak csak hallgasd meg a pofázást. Fellelhetőségük a térképek menüponton belül is megtalálható.

Random Encounters
Azonos számozású térkép
Sorszám
Név
Kép
1.
Bill Binder
Kép
2.
Dancing Hillbily
Kép
3.
Clinton
Kép
4.
Griff
Kép
5.
Impotent Rage
Kép
6.
Graham Zombie
Kép
7.
Pamela Drake
Kép
8.
Baygor Epsilonist
Kép
9.
Jane
Kép
10.
Mani
Kép
11.
Mime
Kép
12.
Jesse Jesus
Kép
13.
Andy Moon
Kép
14.
Preacher
Kép


For Sale Táblák
Elérhető ha Trevorral elvégeztük Joshtol az "Extra Comission" Strangers and Freaks küldetést. Feladat hogy lőjük le mind a 15db Ház Eladó táblát a városba. A feladat Trevornak szól de bárkivel csinálhatjuk. Ha megvan a 15db elérhetővé válik Joshtól a "Closing the Deal" Strangers and Freaks küldetés Trevor számára. Fellelhetőségük a térképek menüponton belül is megtalálható.

For Sale Táblák
Azonos számozású térkép
Sorszám
Kép
1.
Kép
2.
Kép
3.
Kép
4.
Kép
5.
Kép
Sorszám
Kép
6.
Kép
7.
Kép
8.
Kép
9.
Kép
10.
Kép
Sorszám
Kép
11.
Kép
12.
Kép
13.
Kép
14.
Kép
15.
Kép


Epsilon Járművek Kép
Elérhető az Epsilon Program "Assuming the Truth" Streangers and Freaks küldetés után. Franklin fog kapni egy sms-t melyben szereplő 5db járművet kell leszállítanod az epsilonosok garázsába. A járműveket a városba fix helyen is megtalálod de az öt közül hármat akár neten is meg tudsz venni borsos áron persze ehhez garázst is venned kell előtte. Döntsd el hogy oldod meg mert elég sok pénzedbe fog kerülni az egyszerűbb út. A kocsik a következők lesznek.

1.Pegassi Vacca Kép
2.Benefactor Surano Kép
3.Declasse Tornado Kép
4.Enus Super Diamond Kép
5.Dinka Double-T Kép

Ezekből a Pegassi Vacca (240.000$), Benefactor Surano (99.000$) és a Enus Super Diamond (250.000$) megvehető a www.southernsanandreassuperautos.com oldalon. A másik kettőt kénytelen vagy a fix helyről összeszedni de én javaslom hogy mindet a fix helyről szedd mert az ingyen van. A leszállítások sorrendje mindegy. Amint megvan egy jármű megjelenik a radaron az epsilon szimbólum abba a garázsba kell vinni őket. Fellelhetőségük a térképek menüponton belül található.

Hidden Briefcases
Szedjük össze a 11db pénzestáskát. Már a játék elején elérhető bárkivel szedhetjük. A táskákat a víz alatt találod mindegyikbe más összeg lapul. A játék újrabetöltése után minden táska ismét összeszedhető ugyanott ugyanakkora összeggel. Sajnos a frissítések során kiszedték ezeket a játékból teljesen. Ugyan vannak szárazföldön is táskák de azok valamilyen random event során szedhetők csak össze így nem sorolható ezek közé pláne hogy azok csak egyszer szedhetők össze. Fellelhetőségük a térképek menüponton belül is megtalálható.

Hidden Briefcases
Azon számozású térkép
Sorszám
Érték
Kép
1.
12.000$
Kép
2.
8.000$
Kép
3.
10.000$
Kép
4.
20.000$
Kép
5.
12.000$
Kép
6.
16.500$
Kép
7.
7.500$
Kép
8.
11.000$
Kép
9.
25.000$
Kép
10.
9.000$
Kép
11.
12.500$
Kép

Epsilon Tracts
Elérhető ha Michaelel elvégeztük az Epsilon Programtól az "Unknowing The Truth" Strangers and Freaks küldetést. Függetlenül attól hogy a küldetésben ellopod-e a pénzt vagy sem elérhetővé válik szedésének lehetősége. Szedd össze a 10db Epsilon Tract geoládákat. A Feladat Michaelnek szól de bárkivel szedhetjük. Nem érhető el egyszerre az összes geoláda hanem meghatározott sorrendben ahogy a térképen meg van számozva szedhetők csak fel. Fellelhetőségük a térképek menüponton belül is megtalálható.

Epsilon Tracts
Azonos számozású térkép
Sorszám
Kép
1.
Kép
2.
Kép
3.
Kép
4.
Kép
5.
Kép
Sorszám
Kép
6.
Kép
7.
Kép
8.
Kép
9.
Kép
10.
Kép


Wildlife Photography
Csak a PS4, XBox One és PC verzióba érhetők el ha Franklinnel elvégeztük Beverlytől a "Paparazzo" Strangers and Freaks küldetést. Franklinnel fényképezz le 20 fajta élő állatot és küld el az LS Tourist Board részére. Ha megvan mind elérhetővé válik egy Kraken tengeralattjáró. Az állatoknak nincs fix helyük véletlenszerűen jelennek meg bizonyos helyeken. Talán annyi szűkíti le a kört hogy a vadállatokat haszonállatokat háziállatokat a megfelelő területen keresd. Pl a szarvast az erdőbe keresd mert a városba nem fogsz találni ott inkább a kutyák a mérvadók. Fellelhetőségük a térképek menüponton belül is megtalálható melyek szemléltetik kbra hogy mit hol érdemes keresni de nembiztos hogy azokon a helyeken pont olyan állatot találsz ami a számozás szerint írva van főleg a városba van ilyen hogy egyiknap ez másiknap meg másik kutya van ugyanazon a helyen próbálkozni kell s visszajárkálni ugyanarra a helyekre is.

Wildlife Photography
Azonos számozású térkép
Sorszám
Állat
Kép
1.
Boar
Kép
2.
Border Collie
Kép
3.
Cat
Kép
4.
Hawk
Kép
5.
Cormorant
Kép
6.
Cow
Kép
7.
Coyote
Kép
8.
Crow
Kép
9.
Deer
Kép
10.
Hen
Kép
11.
Husky
Kép
12.
Cougar
Kép
13.
Pig
Kép
14.
Poodle
Kép
15.
Pug
Kép
16.
Hare
Kép
17.
Golden Retriever
Kép
18.
Rottweiler
Kép
19.
Seagull
Kép
20.
West Highland Terrier
Kép


Peyote Cactus
Csak a PS4, XBox One és PC verzióba érhetők el. Szedd össze mind 27db Peyote kaktuszt. Bárkivel szedhetjük s már a játék elején elérhetők. Ha odaérsz egyhez akkor edd meg majd véletlenszerűen valamilyen állatként fogsz ébredni és irányíthatod addig míg az állattal meg nem halsz vagy a megfelelő gomb megnyomásával ki nem lépsz. Ha megvan mind akkor mindegyik visszakerül oda ahol voltak hogy újra összeszedhesd őket. Többnyire változó hogy mely kaktusznál milyen állattá változol de az meg van szabva hogy mely kaktuszok milyen csoport közé sorolható Vízi Szárazföldi vagy Légi állattá változtat. Fellelhetőségük a térképek menüponton belül is megtalálható. A Freemode Update frissítés során bekerült a játékba 7db aranykaktusz is mely bigfoottá változtat. A kaktuszok csak akkor érhetők el ha kész a "The Last One" Stranger and Freaks küldetés és össze lett gyűjtve az összes eddigi kaktusz. A hét kaktusz nem érhető el egyszerre hanem mindig csak egy függően attól hogy éppen milyen nap van a játékban. Minden kaktusz 5:30 és 8:00 között érhető el ráadásul csak akkor ha ekkor éppen Pc esetén ködös, PS4 XOne esetén havazós idő van.

Szárazföldi:
Border Collie, Husky, Labrador, Golden Retriever, Pudli, Mopsz, Rottweiler, West Highland Terrier, Macska, Tehén, Házisertés, Vaddisznó, Prérifarkas, Szarvas, Puma, Vadnyúl

Tengeri:
Delfin, Hal, Gyilkosbálna, Pörölycápa, Tigriscápa, Rája

Légi:
Csirke, Sólyom, Kormorán, Varjú, Galamb, Sirály

Peyote Cactus és Arany Peyote Cactus
Azonos számozású térkép ------- Arany peyote térkép
Sorszám
Kép
1.
Kép
2.
Kép
3.
Kép
4.
Kép
5.
Kép
6.
Kép
7.
Kép
Sorszám
Kép
8.
Kép
9.
Kép
10.
Kép
11.
Kép
12.
Kép
13.
Kép
14.
Kép
Sorszám
Kép
15.
Kép
16.
Kép
17.
Kép
18.
Kép
19.
Kép
20.
Kép
21.
Kép
Sorszám
Kép
22.
Kép
23.
Kép
24.
Kép
25.
Kép
26.
Kép
27.
Kép
Nap
Kép
Hétfő
Kép
Kedd
Kép
Szerda
Kép
Csütörtök
Kép
Péntek
Kép
Szombat
Kép
Vasárnap
Kép


Tengeralattjáró Darabok
Elérhető ha Michaelel elvégeztük Abigailtől a "Death at sea" Strangers and Freaks küldetést. Szedd össze mind a 30db tengeralattjáró darabkát amik a víz alatt leledzenek. Bárkivel szedhetjük csak szállj be a Sonar Collection Docks üzletnél a Dinghy hajóba majd az area-khoz hajózva a radar jelzései és csipogásai segíteni fognak neked megtalálni őket. Amint ez egyik fölé érsz a kapott búvárruha segítségével merülj alá és keresd meg. Ha megvan mind a 30db elérhetővé válik Abigailtól a "What Lies Beneath" Strangers and Freaks küldetés Michael számára. Fellelhetőségük a térképek menüponton belül is megtalálható.

Tengeralattjáró Darabok
Azonos számozású térkép
Sorszám
Kép
1.
Kép
2.
Kép
3.
Kép
4.
Kép
5.
Kép
6.
Kép
7.
Kép
8.
Kép
9.
Kép
10.
Kép
Sorszám
Kép
11.
Kép
12.
Kép
13.
Kép
14.
Kép
15.
Kép
16.
Kép
17.
Kép
18.
Kép
19.
Kép
20.
Kép
Sorszám
Kép
21.
Kép
22.
Kép
23.
Kép
24.
Kép
25.
Kép
26.
Kép
27.
Kép
28.
Kép
29.
Kép
30.
Kép


Nukleáris Hulladékok
Elérhető ha valamely karakterrel megvetted a Sonar Collection Docks üzletet. Ez az egyetlen haszna ennek az épületnek ugyanis a biznisz heti bevételt nem termel. Szedd össze a 30db nukleáris hulladékot tartalmazó hordót amik a víz alatt leledzenek. Bárkivel szedhetjük csak szállj be a Sonar Collection Docks üzletnél a Minisub tengeralattjáróba majd a telefonodon található Trackify alkalmazás segíteni fog neked megtalálni őket. Amint ez egyik közelébe érsz a kapott búvárruha segítségével szállj ki és keresd meg vagy akár ki se kell szállnod csak menj közelebb a tengeralattjáróval és úgyis össze lehet szedni. Amúgy a tengeralattjáró darabokhoz sem kell kiszállnod ha netán tengeralattjáróval gyűjtöd. Darabonként 23.000$ az összesért 250.000$ jár. Fellelhetőségük a térképek menüponton belül is megtalálható.

Nukleáris Hulladékok
Azonos számozású térkép
Sorszám
Kép
1.
Kép
2.
Kép
3.
Kép
4.
Kép
5.
Kép
6.
Kép
7.
Kép
8.
Kép
9.
Kép
10.
Kép
Sorszám
Kép
11.
Kép
12.
Kép
13.
Kép
14.
Kép
15.
Kép
16.
Kép
17.
Kép
18.
Kép
19.
Kép
20.
Kép
Sorszám
Kép
21.
Kép
22.
Kép
23.
Kép
24.
Kép
25.
Kép
26.
Kép
27.
Kép
28.
Kép
29.
Kép
30.
Kép


Monkey Mosaics
Csak a PS4, XBox One és PC verzióba érhetők el a "Chop" főküldetés után bármelyik karakternek. Falakon található majomfejes képeket kell a telefonoddal lefotózni összesen 50 db van belőle a városban. Ha megvan mind Trevor majmos ruhákat fog kapni továbbá elérhető lesz a Monkey Mosaic random event is. Fellelhetőségük a térképek menüponton belül is megtalálható.

Monkey Mosaics
Azonos számozású térkép
Sorszám
Kép
1.
Kép
2.
Kép
3.
Kép
4.
Kép
5.
Kép
6.
Kép
7.
Kép
8.
Kép
9.
Kép
10.
Kép
Sorszám
Kép
11.
Kép
12.
Kép
13.
Kép
14.
Kép
15.
Kép
16.
Kép
17.
Kép
18.
Kép
19.
Kép
20.
Kép
Sorszám
Kép
21.
Kép
22.
Kép
23.
Kép
24.
Kép
25.
Kép
26.
Kép
27.
Kép
28.
Kép
29.
Kép
30.
Kép
Sorszám
Kép
31.
Kép
32.
Kép
33.
Kép
34.
Kép
35.
Kép
36.
Kép
37.
Kép
38.
Kép
39.
Kép
40.
Kép
Sorszám
Kép
41.
Kép
42.
Kép
43.
Kép
44.
Kép
45.
Kép
46.
Kép
47.
Kép
48.
Kép
49.
Kép
50.
Kép


Children of the Mountain Kép
A "The Merryweather Heist" füküldetés után érhető el Franklin számára. Újabb szekta az Epsilonosokon és az Altruistákon kívül. Franklin se maradhat ki őt a Children of the Mountain lehúzásaiba vonják bele. Az előbb említett küldetés után Franklin fog kapni egy sms-t amiben lesz egy link www.mydivinewithin.com lépj be görgess a legaljára s kattints a "Click Here" lehetőségre. Megjelenik egy pipálgatós tesz ezt töltsd ki majd kattints a "Click here for Results" aztán a "Click Here to Discover The Divine Within" lehetőségre. Ezután lépj ki a netről majd kb egy perc múlva kapsz egy sms-t amibe lesz egy újabb link www.thechildrenofthemountain.com és egy jelszó ami a "futility". Lépj be a kapott linken keresztül görgess a legaljára és ott írd be a jelszót és "Enter". Ha megvan kattints "Submit" lehetőségre ezáltal 199$ levonódik tőled és megjelenik egy betűkirakós játék itt a megfejtések ebben a sorrendben ezek: Divine, Completeness, Orthodoxy, Process és Realization. A kirakósra egy perced lesz de lehetetlenség végigcsinálni ennyi idő alatt de nemis kell végigcsinálni a továbbjutáshoz. Ha lejárt az idő kattints az "I Commit" lehetőségre. Eztán újabb adományozás szükséges kattints megint a "Submit" lehetőségre így most 4.999$-al húznak le. Az ezután megjelenő oldalon a jobb nyíllal lapozgasd végig a szöveget majd kattints újra az "I Commit" lehetőségre. Ezután lépj ki a netről majd kb egy perc múlva kapsz egy sms-t amibe ugyanaz a link lesz és egy új jelszó ami most az "actuality". Lépj be a kapott linken keresztül görgess a legaljára és ott írd be a jelszót és "Enter". Eztán mégegy adományozás szükséges kattints megint a "Submit" lehetőségre így most 9.999$-al húznak le. Egyre jobb... ezután egy újabb pipálgatós igaz hamis tesztet kell kitöltened minden kérdés pipálása után kattints a "Next" gombra. Ha vége lépj ki és kapsz egy Children of the Mountain emblémával ellátott pólót a mentőházadba. Végre vége! Így most összesen 15.197$-ért lett egy pólód. Remek...

Dr.Friedlander Szessziói
A pszichológusoddal történő beszélgetések melyek során Michael beszél bizonyos küldetésekben elkövetett dolgokról illetve a játék lehetőséget kínál arra hogy elutasítsd vagy elfogadd a doktor tanácsait ezáltal más irányba terelve a beszélgetést.

1.First
Az első terápiát a "Prologue" főküldetés vagyis az első intro misszió utáni bejátszásba lehet majd automatikusan látni. Itt még nem áll fenn a tanács elfogadásának vagy az elutasításának lehetősége.

2.Chaos Kép
Elérhető a "Marriage Counseling" után de a "The Jewel Store Job" főküldetés előtt. A radar egy szóbuborék ikonnal jelzi majd a helyét ahova menned kell. Csak egy bejátszást kell végignézned. Itt már elérhető az elfogadás vagy az elutasítás lehetősége továbbá a duma után 500$-al leszel szegényebb.

3.Evil Kép
Elérhető a "Fame or Shame" után de a "Mr. Richards" főküldetés előtt. A radar egy szóbuborék ikonnal jelzi majd a helyét ahova menned kell. Csak egy bejátszást kell végignézned. Itt is elérhető az elfogadás vagy az elutasítás lehetősége továbbá a duma után 1.000$-al leszel szegényebb.

4.Negativity
Elérhető a "Mr. Richards" után de a "Derailed" főküldetés előtt. Ezuttal kapsz egy sms-t és felhívhatod a doktort ha akarod. Csak egy telefonbeszélgetés fog lezajlani. Itt is elérhető az elfogadás vagy az elutasítás lehetősége továbbá a duma után 1.500$-al leszel szegényebb.

5.Fucked Up
Elérhető a "Derailed" után de a "Reuniting the Family" főküldetés előtt. Ismét kapsz egy sms-t és felhívhatod a doktort ha akarod. Szintén csak egy telefonbeszélgetés fog lezajlani. Itt is elérhető az elfogadás vagy az elutasítás lehetősége továbbá a duma után 1.500$-al leszel szegényebb.

6.Family Therapy
A hatodik terápiát a "Reuniting the Family" főküldetés utáni bejátszásba lehet majd automatikusan látni. Itt nem érhető el az elfogadás vagy az elutasítás lehetősége továbbá a duma után 4.000$-al leszel szegényebb.

7.Abandonment Issues Kép
Elérhető a "The Wrap Up" főküldetés után. A radar egy szóbuborék ikonnal jelzi majd a helyét ahova menned kell. Itt újfent elérhető az elfogadás vagy az elutasítás lehetősége. A duma után Dr. Friedlander kocsival menekülőre fogja eredj utána döntsd el kinyírod-e vagy sem döntésed nem befolyásol semmi fontosat.

Az utolsó főküldetés végén lehet majd látni egy orvosi diagnózist melyeben különbőző dolgokat ír le Michaelről a pszichológusa. Az hogy az egyes sorokba miket ír attól függ hogy a játékban mikkel töltötted az időt és azt milyen mennyiségben. A következő Pdfben található hogy mik azok amiket írhat és mire.

Murder Mistery
Csak a PS4, XBox One és PC verzióba érhetők el a "Meltdown főküldetés után Michael számára. Találd meg mind a 7db nyomot és megkapod Isaac telefonszámát akit hívva különböző régimódi képi effekteket lehet aktiválni. Az írásokat a falon bármilyen sorrendben megtalálhatod de a többi csak abban a sorrendben ahogy leírtam. Fellelhetőségük a térképek menüponton belül található.

1.Írás. "Old Fred acts nice, but it ain't so!" Kép
2.Írás. "David Richards knows." Kép
3.Írás. "Fred makes cartoons for kids, funny thing considering what he hid." Kép
4.Írás. "Ain't no mystery. They drowned her because of what she knew!" Kép
5.Hulla a víz alatt. Kép
6.Solomon irodájában egy levél ahova este 21:00 után tudsz bemenni. Kép
7.Juss be a bányába és haladj befelé amíg el nem érsz Isaac hullájához. Kép

Tőzsdézés
Lényege hogy olcsón vegyél részvényt s drágán add el. Az árfolyamok folyamatosan váltakoznak de Frenklinnek lesznek bizonyos küldetések melyek merőben befolyásolják hogy mi mennyit ér. Kétféle tőzsde van www.lcn-exchange.com Kép ez mindig elérhető és a www.bawsaq.com Kép ez csak akkor ha van netkapcsolatod. A befektetéshez tőke kell minél nagyobbat fektetsz be annál nagyobbat kaszálsz tehát ennek érdekében mielőtt elkezdenéd azokat a küldetéseket amik kapcsán érdemes tőzsdézni előtte vidd végig a játékot főküldetésileg és egyéb mellékküldetésileg is amik jól fizetnek de Lester Assassination küldetéseit továbbá két random eventet ne csinálj meg. Fontos azis hogy mindig egyszerre mindhárom karakterrel tőzsdézz és mindig annyi részvényt vegyél amennyi pénzed csak van mindent bele mivel a bizniszek megvásárlásához sok pénz kell és ezekre a lehetőségekre csak egyszer van alkalom. Sajnos az első ilyen küldetést "Hotel Assassination" mindenképpen meg kell csinálnod hogy tovább tudj haladni a főküldetésekben így annál még kevés pénz áll rendelkezésre a befektetésekhez. Következőnek leírom mely küldetések kapcsán mi a teendő.

Hotel Assassination
Küldetés előtt vegyél mindhárom karakterrel BET BettaPharmaceuticals részvényt a Bawsaq tőzsdén.
Küldetés után add el mindhárom karakterrel a BET BettaPharmaceuticals részvényt a Bawsaq tőzsdén.
Küldetés után vegyél mindhárom karakterrel BIL Bilkinton részvényt az LCN tőzsdén.
Kb 5 nap után add el mindhárom karakterrel a BIL Bilkinton részvényt az LCN tőzsdén.

The Multi Target Assassination
Küldetés előtt vegyél mindhárom karakterrel DEB Debonaire részvényt az LCN tőzsdén.
Küldetés után add el mindhárom karakterrel a DEB Debonaire részvényt az LCN tőzsdén.
Küldetés után vegyél mindhárom karakterrel RWC Redwood részvényt az LCN tőzsdén.
Kb 2 nap után add el mindhárom karakterrel az RWC Redwood részvényt az LCN tőzsdén.

The Vice Assassination
Küldetés előtt vegyél mindhárom karakterrel FRT Fruit részvényt a Bawsaq tőzsdén.
Küldetés után add el mindhárom karakterrel a FRT Fruit részvényt a Bawsaq tőzsdén.
Küldetés után vegyél mindhárom karakterrel FAC Facade részvényt a Bawsaq tőzsdén.
Kb 2 nap után add el mindhárom karakterrel a FAC Facade részvényt a Bawsaq tőzsdén.

The Bus Assassination
Küldetés után vegyél mindhárom karakterrel VAP Vapid részvényt a Bawsaq tőzsdén.
Kb 2 nap után add el mindhárom karakterrel a VAP Vapid részvényt a Bawsaq tőzsdén.

The Construction Assassination
Küldetés előtt vegyél mindhárom karakterrel GCD GoldCoast részvényt az LCN tőzsdén.
Küldetés után add el mindhárom karakterrel a GCD GoldCoast részvényt az LCN tőzsdén.

Hitch Lift 1
A random event után vegyél mindhárom karakterrel TNK Tinkle részvényt a Bawsaq tőzsdén.
Kb 2 nap után add el mindhárom karakterrel a TNK Tinkle részvényt a Bawsaq tőzsdén.

Bike Thief City 1
A random event után a csávó jutalmul vesz neked 100.000$ értékben ARK Animal Ark részvényt az LCN tőzsdén amit eladhatsz ha gondolod. Értelemszerűen annak veszi akivel végigcsináltad az eventet tehát vele is tudod eladni.

Yoga Kép 1 Kép 2
A "Did Somebody Say Yoga?" főküldetés után érhető el Michael számára Michael házába és a Mount Gordon tetején. A radar egy ülő emberfigurával jelöli majd a helyüket. Gyakorlatok ugyanazok amik az imént említett küldetésben is szerepeltek. Lényeg hogy kövesd azokat a gomb kombinációkat amiket a játék kiír neked.


Achievementek


Az Achievementek jelentése teljesítmények melyek megkapása a játékban a fő és mellékküldetések mellett kisebb feladatoktól függenek amik gyakran a fő és melléküldetésekkel együtt járnak de van olyan is ami független tőlük. Ezeket csak akkor kapod meg ha fel vagy csatlakozva a Liveon keresztül. Mindegyikért G pont jár amik a Live profilunkban látszani fognak hogy eddig miket értünk el. A játék során összesen X360 esetén 1250G pont, XOne esetén 1500G pont gyűjthető be. A GTA 5-nek X360 verzióban 59db, PS3 verzióban 60db, XOne verzióban 70db, PS4 verzióban 71db és PC verzióban 70db achievement/trófea található. Ha achievementekre vadászunk figyeljünk a kódokra is mert jónéhány cheat néhány achievementet blokkol.

Az Achivementek a következők:

Los Santos Legend
Ez csak a PS3 és PS4 konzolokon érhető el. Akkor kapod meg ha az összes többi achievementet megszerezted.

A New Perspective 20G
Ez csak a PS4, XOne és PC verzióban érhető el. Játsz összesen 15 órát a belső nézetet használva.

Career Criminal 100G
Játszd végig a játékot 100%-ra.

Solid Gold, Baby! 50G
Szerezz 70db aranymedált főküldetésekkel és Strangers and Freaks missziókkal.

San Andreas Sightseer 30G
Fedezd fel teljesen a várost és a vidéket hogy a térkép szerint ne legyen lefedett rész.

All's Fare in Love and War 10G
Vedd meg a Downtown Cab Co. üzletet és Franklinnel teljesíts egy privát fuvart.

TP Industries Arms Race 10G
Vedd meg a McKenzie Field Hangar-t és Trevorral teljesíts egy Arms Trafficking küldetést mindegy hogy földit vagy légit.

Multi-Disciplined 30G(X360) 20G(XOne)
Szerezz legalább egy aranyérmet a Shooting Range, Flight School, Offroad Race, Sea Race, Street Race, Triathlon versenyeken.

From Beyond the Stars 15G
Teljesítsd Omegatól a "The Final Frontier" Stranger and Freaks küldetését az űrhajódarabok összeszedése után.

A Mystery, Solved 15G
Teljesítsd Dreyfusstól a "A Starlet in Vinewood" Stranger and Freaks küldetését a levéldarabkák összeszedése után.

Waste Management 15G
Gyűjtsd össze az összes nukleáris hulladékot.

Red Mist 20G
Trevorral teljesítsd az összes "Rampage" Stranger and Freaks küldetést.

Show Off 30G
Teljesítsd az összes ugratást.

Kifflom! 30G
Csináld végig az Epsilon Program "Unknowing the Truth" Stranger and Freaks küldetését úgy hogy tied legyen a pénz.

Three Man Army 20G
Élj túl három percet, három csillagos körözéssel mindegyik karakterrel egyszer, küldetésen kívül.

Out of Your Depth 5G
Támadjon meg egy cápa.

Altruist Acolyte 5G
Vigyél Trevorral az Altruist Cultba egy stoppost a rendeltetési hely helyett.

A Lot of Cheddar 20G
Költs el összesen 200.000.000$-t a három karakterrel.

Trading Pure Alpha 10G
Teljes beruházással vegyél valamilyen részvényt a tőzsdén majd ha profitált add el mind.

Pimp My Sidearm 10G
Tuningolj fel valamely fegyvert teljesen.

Wanted: Alive Or Alive 10G
Teljesíts egy Maude-hoz tartozó "Bail Bond" Strangers and Freaks küldetést úgy hogy a célpontot élve szállítod le neki.

Los Santos Customs 10G
Tuningolj fel egy járművet teljesen a legdrágább cuccokat választva.

Close Shave 20G
Teljesítsd az összes Under the bridge és Knife Flight próbát.

Welcome To Los Santos 10G
Teljesítsd az intro misszió második felét vagyis a "Franklin and Lamar" küldetést.

A Friendship Resurrected 10G
Teljesítsd a "Fam or Shame" főküldetést.

A Fair Day's Pay 10G
Teljesítsd a "Caida Libre" főküldetést.

The Moment of Truth 10G
Teljesítsd a "Bury the Hatchet" főküldetést.

To Live or Die in Los Santos 40G(X360) 30G(XOne)
Teljesítsd az utolsó főküldetést mindegy melyik választás de lehetőleg a C opció legyen.

Diamond Hard 20G
Teljesítsd a "The Jewel Store Job" küldetést.

Subversive 20G
Teljesítsd a "The Merryweather Heist" küldetést.

Blitzed 20G
Teljesítsd a "Blitz Play" küldetést.

Small Town, Big Job 20G
Teljesítsd a "The Paleto Score" küldetést.

The Government Gimps 20G
Teljesítsd a "The Bureau Raid" küldetést.

The Big One! 20G
Teljesítsd a "The Big Score" küldetést.

Off the Plane 5G
Ha megkreáltad az online multis karakteredet és végignézted az intro bejátszást akkor kapod meg.

Three-Bit Gangster 10G
Multin lépj a 25. rank szintre.

Making Moves 30G
Multin lépj a 50. rank szintre.

Above the Law 80G
Multin lépj a 100. rank szintre.

Numero Uno 20G
Multin érj el első helyezést egyszer minden játékmódban és minijátékban ellenfelekkel. Deathmach, Team Deathmach, Land Race, Air Race, Sea Race, Rally Race, GTA Race, Arm Wrestling, Darts, Golf, Tenisz, Survival, Parachuting, Gang Attack, Shootnig Range

The Midnight Club 20G
Multin nyerj 5 versenyt teáltalad tuningolt kocsival ellenfelekkel.

Unnatural Selection 20G
Éljünk túl 10 támadási hullámot a multin belül valamely Survival játékmódban.

Backseat Driver 10G
Multin valamely versenyen érj el első helyet navigátorként a Rally módban.

Run Like The Wind 20G
Multin Free Modeban élj túl egy napot Bounty vérdíjjal a fejeden.

Clean Sweep 10G
Multin vegyél részt egy Gang Attack-on amin ne halálozz el és lőj le legalább 10 bandatagot.

Decorated 50G
Multin érj el 30 platina díjat a 85-ből.

Stick Up Kid 10G
Multin rabold ki mind a 20 üzletet.

Enjoy Your Stay 20G
Multin belül vegyél igénybe minden szolgáltatást. Fodrász, Tattoo, Ruhabolt, Golf, Tenisz, Darts, Shooting Range, Szkander, Boltrablás és Privát tánc a sztriptízklubba.

Crew Cut 5G
Játsz végig egy multis feladatot úgy hogy ezt megelőzően a Socialclubon keresztül beléptél valamely Crew tagságba. Vannak a Rockstar által készült Crew-k amikbe bármennyi ember beléphet és a játékosok által készítettek melyekbe koránt sem biztos hogy korlátlan a tagszám.

Full Refund 10G
Multiba ölj meg egy Mugger-t miután kirabolt.

Dialling Digits 5G
Multiba hívd egyszer a telefonkönyvbe található Merryweather Security azon belül a Backup Helicopter erősítést. Ezt csak a 20. szint után tudod megtenni.

American Dream 10G
Multiban vegyél egy épületet vagy garázst és egy járművet a neten keresztül.

Shot Caller 10G
Multin fektesd be a szükséges pénzt egy rablás előkészítéséhez.

Four Way 10G
Multin Leaderként minden tagnak 25% részesedést állíts be.

Live a Little 50G
Multin költs el 8 milliót járművekre amik a Heist frissítéssel kerültek a játékba.

Can't Touch This 30G
Multin teljesíts egy heist küldetést sérülés nélkül.

Mastermind 50G
Multin érj el 25 platina medált heistokkal és előkészületi küldetéseikkel.

Be Prepared 10G
Multin teljesíts egy heist előkészületi küldetését.

In the Name of Science 30G
Multin teljesítsd a "Humane Labs Raid" és a "Series A Funding" heist küldetést.

Dead Presidents 30G
Multin teljesítsd a "The Fleeca Job" és a "The Pacific Standard Job" heist küldetést.

Parole Day 30G
Multin teljesítsd a "The Prison Break" heist küldetést.

Vinewood Visionary 10G
Tölts fel egy videót a Rockstar Editorral.

Majestic 30G
Tölts fel 10 videót a Rockstar Editorral.

Humans of Los Santos 30G
Érd el az összes különleges karaktert és lépj be valamelyikkel a Director Modeba.

Firs Time Director 10G
Lépj be a Director Modeba.

Animal Lover 10G
Lépj be a Director Modeba egy állattal.

Ensemble Piece 50G
Érd el az összes fő karaktert és lépj be a Director Modeba valamelyikkel.

Cult Movie 30G
Chris Fromageal lépj be a Director Modeba.

Location Scout 20G
Nézd meg az összes helyszínt a Director Modeban.

Method Actor 10G
Valamely Online karaktereddel lépj be a Director Modeba.

Cryptozoologist 50G
Érd el az összes állatot.

Getting Started 20G
Ruházz be az első Doomsday heist küldetésre.

The Data Breaches 20G
Teljesítsd a The Data Breaches heist küldit és előkészületeit.

The Bogdan Problem 30G
Teljesítsd a The Bogdan Problem heist küldit és előkészületeit.

The Doomsday Scenario 30G
Teljesítsd a The Doomsday Scenario heist küldit és előkészületeit.

A World Worth Saving 40G
Teljesítsd a The Doomsday Scenario heist küldit.

Orbital Obliteration 10G
Ölj meg egy másik játékost az Orbital Cannon fegyverrel.

Elitist 40G
Teljesítsd mind a három Doomsday heist küldit az elite challenge kritériumainak megfelelően.

Masterminds 60G
Teljesítsd mind a három Doomsday heist küldit sorrendben beleértve a prepeket és setupokat is ugyanazokkal a játékosokkal hard fokozaton halál nélkül.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!