Bejelentés


GTA Fanatikusok Lapja Nincs kocsid? Lopj egyet!!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

GTA London 1969 és 1961


Néhány fontos tudnivaló


Az 1969 -seben a város mindig ugyanaz de azon belül 4 epizód áll majd rendelkezésre amiből az első epizód csak egy nyitó missziót tartalmaz. Ha az 1961 -es kiegészítést indítod el akkor mindössze egy darab epizód érhető el. Minden epizódban megvan az adott számú küldetés és az adott számú Kill Frenzy.

1969
1.Boys Will Be Theives 1 misszió
2.Mods And Sods 13 misszió 7 Kill Frenzy
3.Chelsea Smile 12 misszió 7 Kill Frenzy
4.Dead Certainty 13 misszió 7 Kill Frenzy


1961
1.When We Were Very Small 7 misszió 7 Kill Frenzy

Ahhoz hogy következő epizódra léphess meg kell lennie egy bizonyos pontszámnak. Ha megvan már mehetsz is a következő epizódba függetlenül attól hogy mennyi küldetést illetve Kill Frenzyt csináltál meg. Ha megvan az összeg egy piros nyíl mutatja majd az utat.

Sajnos a misszióknak nincs címük így nehéz őket rendszerezni.

A missziók fajtái lehetnek

Telefonos
Mely során a misszió akkor indul amikor felveszed a telefont, a nyíl jelezni szokta őket hol vannak. Sokszor van hogy ha felveszel egy telefont akkor az 2-3 missziót is ad egymás után automatikusan s azokat a játék külön misszióknak számolja hiába tűnik úgy mintha egy misszió lenne. A végigjátszásba az ilyeneket partíciókra fogom bontani. Ha egy partíció véget ér akkor egy "Nice One" felirat fog mindig megjelenni.

Mobilos
Ha kész vannak a telefonfülkés missziók utána automatikusan megkapod őket. Felhívnak mobilon. Van hogy ha megkapsz egy ilyet az első feladat az lesz hogy menj egy telefonfülkéhez. Ebből kifolyólag ez is telefonos missziónak számítana de a rendszerezés szempontjából a mobilos kategóriába soroltam

Járműves
Ha beszállsz egy adott járműbe akkor indul el a küldetés. Hogy mely jármű merre van azt nem mutatja a nyíl, sajnos neked kell őket megkeresni. Hogy melyik hol van azt a térképek menőpontban megtalálod. A járműves feladatok a telefonos missziók után érhetők el. Elvégzésük sorrendje mindegy.

A telefonos missziók elvégzésének sorrendje mindegy. Ha elkúrsz egy missziót azt nem kezdheted újra sajnos és ráadásul menteni se tudsz ebbe a játékba mert egyáltalán nem lehet. A további menüpontokba részletesen le lesz írva melyik epizódba milyen küldetések vannak, hány darab és természetesen azok végigjátszása is. A térképek menüpontba fel lesznek tüntetve az egyes epizódokba a Kill Frenzyk, járművek illetve a telefonok helye is bár a játék fogja őket mutatni hol vannak de biztonság kedvéért mindent feltüntetek a térképeken ami szükséges ahhoz hogy mindent megtalálj.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!