Bejelentés


Drégelyvár Alapítvány Apródok nyomában

WEBSHOP:

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:

Referenciák

 

 

Köszönjük a fantasztikus programokat, nagyon jól éreztük magunkat !

Kőrösi Cs.S.Ált.Isk. és Gimn.

6.b osztálya

 

 

 

 

 

Drága Vendéglátóink !

Őszintén köszönjük a színes programokat, a varázslatos történeteket és nem utolsó sorban azt a sok-sok Szeretetet, amivel befogadtatok minket! Egészséget lelki erőt kívánva a sokszor árral szembeni küzdelemhez .

Varga Tünde

Budapest,2011.05.31.

Liszt Ferenc Általános Iskola


 

 

 

 

Kedves Ildikó !

Hihetetlen nagy munkát végeztek ! Nagyon örülünk ,hogy itt lehettünk és mind ezt a sok jót megtapasztalattuk. Minden nagyon jó és szép volt .

Köszönjük!

Göd, Németh L.Ált.Iskola

4. osztály


 

 

 

 

Három napot töltöttünk Drégelypalánkon. Fantasztikus élményben volt részünk. A gyerekek nagyon jól érezték magukat. Sok érdekes, értékes információkhoz jutottak. Szeretnénk megköszönni azoknak az embereknek a munkáját, akik a programjainkat szervezték, segítették. Köszönjük nekik, hogy áldozatos munkájukkalápolják hagyományaikat, megismertetik múltjukat a gyerekekkel. Mindent köszönünk.

Budaörsről

Gyalogné ( Magdi néni )

Köszönjük az áldozatot ,szeretetteljes munkátokat !

Erdéliné Kovács Erzsébet ( Zsóka néni )

Kesjár Csaba Ált.Isk. 3.a osztálya

 

 

 

 

 

Kedves Ildikó és segítő, lelkes ,,Munkatársai" !

A hét nagyon hamar elrepült, jól éreztük magunkat. Sokat tanultak tanítványaink Önöktől: hazaszeretetet, a múlt értékeinek megbecsülését; az ,apródok" példája alapján a gyengébbek megsegítését.

A kissé nehéz túra - de megtettük - és a sok-sok élmény, a Libárdy szálláshelyünk emlékezete sokáig meg fog maradni bennünk.

Gyönyörű bőr ajándékokkal, amit saját kezűleg készítettek és sok élménnyek térünk haza.

Köszönjük!

 

Budapestről:

XIV. Móra Ferenc Általános Iskola 4.b

Tanulói és Tanárai nevében:

Cserépné Posta Mária o.fő

2012. május 19.

 

 

 

 

 

 

A Kőbányai Szent László Általános Iskola 3.z osztályának 28 kis apródja sok új ismerettel és élményekkel gazdagodva emlékszik vissza a Drégelypalánkon eltöltött erdei iskola napjaira.

Köszönjük szépen!

Kőbányai Általános Iskola

 

 

 

 

 

 

Köszönjük, hogy itt emlékezhettünk erre a dicső helyre. Köszönjük a sok információt , a kedvességet és az őszinte ,,megszállottságot", mely átragadt a kicsi, ide látogató ,,Szondi utódokra" is.

Biztosan sohasem felejtik el az itt meghallgatott, látott, ,,átélt" történelmet.

Hálásak vagyunk érte!


Török Katalin, Kovács Ilona, G. Balogh Zsuzsa és a budapesti Szent-Györgyi Albert Általános Iskola és Gimnázium 4. A osztálya 2012.Június 26.

 

 

 

 

 

 

Köszönjük, hogy itt lehettünk ezem a dicső múltú helyen. Élményekben, tapasztalatainkat gazdagítva térünk haza SZÉKELYFÖLDRE. Gratulálunk, kívánunk erőt-egézséget és Isten Áldását Mindnyájatokra!

 

A SAPIENTIA ERDÉLYI MAGYAR TUDOMÁNY EGYETEM HALLGATÓI ÉS KÍSÉRŐ TANÁRUK CSÍKSZEREDÁBÓL.

Dr. Nagy-Tőkés Ferenc

 

 

 

 

 

 

Nagyon szépen köszönjük az ismertetést. Úgy érzem, egy igazán szívhez szóló történelmi leírást hallottunk, amelyből meríthetünk a hétköznapok ,,embert próbáló küzdelméhez". Fontos, hogy fiataljaink ilyen példaképekről halljanak, hogy ott járhassanak, ahol ők küzdöttek, helytálltak. Ez az ismertetés messze többet jelent számunkra, mint egy egyszerű tárlatvezetés. Az is csodálatos, hogy erre a múltra büszkék az itt élő emberek, méltán, és ez minket is lelkesedéssel tölt el. Úgy megyünk innen tovább, hogy mindenképpen vissza szeretnénk majd jönni, felfedezni ezt a sok szépséget, amelyek között Önök élnek.

 

Szóládi Erika tanárnő

Kandó Kálmán Szakközépiskola

Kecskemét

2012. október 6.

 

 

 Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?

Hírek
Keressenek bennünket a Facebook-on is!

Drégelyvár Alapítvány https://www.facebook.com/pages/Dr%C3%A9gelyv%C3%A1r-Alap%C3%ADtv%C3%A1ny/509485642465773

tovább >>


DRÉGELYVÁR ALAPÍTVÁNY

A DRÉGELYVÁR ALAPÍTVÁNY kuratóriuma megköszöni mindazoknak, akik személyi jövedelemadójuk 1%-át a vár felújítására ajánlják fel. Adószám: 19667410 – 1 - 12


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!