BejelentésDEEKSHA - Az Egység Megtapasztalása

MENÜ


Hírek
FELÉBREDNI A SZERETETRE

Sri Amma születésnapján, augusztus 15-én, mely a Szeretet napja: Mukthi Deeksha folyamat a Legfelsőbb Szeretet Legfelsőbb Fénye beavatással - a szív és a szeretet felébredéséért.

tovább >>


EGYSÉG FELÉBREDÉS KURZUS

Hamarosan újra! Az időpont már egyeztetés alatt, jelezd, ha te is szeretnél részt venni! :-)

tovább >>


VÁLTOZÁSOK

A deekshában történt változások okán a honlap átalakítás alatt van. Köszönöm türelmed!

MAI NAPRA

"Amikor meghalsz a múlt és a jövő számára, élővé válsz. Elkezdesz a jelenben élni." (Sri Amma BhagavanFELÉBREDÉS A LEGFELSŐBB SZERETET LEGFELSŐBB FÉNYÉRE PROGRAMOK
AUGUSZTUS 15. CSÜTÖRTÖK 18.30-KB.21.00-IG: FELÉBREDNI A SZERETETRE - MUKTHI DEEKSHA FOLYAMAT A LEGFELSŐBB SZERETET LEGFELSŐBB FÉNYÉBE TÖRTÉNŐ BEAVATÁSSAL

Sri Amma és Sri Bhagavan Indiában élő spirituális tanítók és avatárok. Az emberiség felébredetté válása iránti szüntelen együttérzésük és szenvedélyük által érkezett meg az Egység Jelenség vagy Arany Gömb Jelensége a világba.

Sri Amma, aki a vágyak beteljesítőjeként is ismert, 2019. augusztus 15-én lesz 65 éves. Születésnapját az egység mozgalomban a Szeretet Napjaként ünnepeljük. Ezen a különleges energiájú napon a jelenség újabb szintre lép, ereje minden évben tovább növekszik.

Ezen a programon a Szeretet Napjának szépséges energiáit és Amma szerető áldását kérjük, hogy vezessen el bennünket a Szív birodalmába, és ébressze fel lényünket annak valódi természetére: a Szeretetre. Áradjon be életünkbe és kapcsolatainkba a szeretet! ♥


Szeretettel hívlak erre az elmét és ént csendesítő, a Szívet és a Forrással való kapcsolatot ébresztő alkalomra!

A Mukthi Folyamat (=felébredést, megszabadulást segítő és elmélyítő folyamat) az Isteni Jelenlét által vezetett szentséges folyamat, melynek célja, hogy az egységbe és felébredésbe, és annak egyre magasabb szintjeire vigyen téged. A Mukthi folyamaton többször is részt lehet venni, és minden alkalom nagyban elősegíti a Felébredésbe(n) történő utazást. ( A felébredésről bővebben itt olvashatsz: http://www.5mp.eu/web.php?a=deeksha&o=h8_cKUu3aY )

A Mukthi Deeksha Folyamatot csak az indiai Egység Egyetemen beavatott egység trénerek vezethetik.

A Mukthi Folyamatot a Legfelsőbb Szeretet Legfelsőbb Fénye Beavatás koronázza meg. Ez a beavatás a deeksha jelenség atyjának, Sri Bhagavannak az emberiség számára adott legújabb ajándéka: egy szentséges folyamat, mely összekapcsolja a résztvevőt a saját Istenijével / Felsőbb Énjével / a Forrással (ill. ki hogyan nevezi, vele) és az egyén imáit, kéréseit erőteljesebbé teszi. A beavatás többször is fogadható, és minden alkalommal tovább mélyül és erősödik a kapcsolat az Isteni minőséggel.

A Legfelsőbb Szeretet Legfelsőbb Fénye Beavatást csak az indiai spirituális avatárok, Sri Amma Bhagavan által erre a folyamatra beavatottak adhatják.

Ennek az alkalomnak a fókusza a szív és szeretet ébredése, valamint az Istenivel / Forrással való kapcsolat megszületése ill. magasabb szintre emelkedése.

Mukthi mantránk: Szeretet vagyok.


A folyamat és a beavatás hittől, vallástól független. A programon való részvétel mindenki számára nyitott.
Ha más időpontban szeretnél jönni, kérlek, jelezd e-mailben, és egyeztetjük.

Helyszín: Bp. XIII. ker.
FB-esemény: https://www.facebook.com/events/2345373745727564/
Részvétel: 5eFt
Előzetes bejelentkezés szükséges: Jelentkezés, további infó ide kattintva***Hamarosan újra: EGYSÉG FELÉBREDÉS KURZUS!!!

A két napban az indiai Egység Egyetem folyamatán, egy mély belső utazáson, tisztulási, fejlődési, tudatszint emelkedési folyamaton megyünk végig – meditációkkal, tanításokkal és megtapasztalásokkal pl. a sikerre, a kapcsolatokra, a felébredésre vonatkozóan, csakratisztítás-harmonizálással, stb. A kurzus résztvevői egy ősi indiai folyamat keretében megkapják a Mukthi deekshát (felébredést segítő deekshát), valamint részesülnek a Legfelsőbb Szeretet Legfelsőbb Fénye Beavatásban. A kurzus ismétlőként is elvégezhető, ez további nagy fejlődést ad.
További infó, részletek ide kattintva


***


Hamarosan újra: LEGFELSŐBB SZERETET LEGFELSŐBB FÉNYE BEAVATÁS ÉS MEDITÁCIÓ

Május minden évben a Moolamantra hónapjaként, és ezen belül május 1. a Moolamantra napjaként kerül megünneplésre. Ez a mantra az Isteni Jelenlétet, a Legfelsőbb Szeretet Legfelsőbb Fényét hívja meg. A mantrának megvan az ereje ahhoz, hogy az ember elméjét, belső állapotát átemelje az ok nélküli szeretet és határtalan öröm állapotába. Nagyszerű nyugalmat és békét ad, áldást hoz az élet különböző szféráiba.
Szerdán ennek a napnak a szép és erős energiáival élve összekapcsolódunk az Isteni minőséggel és támogatását, áldását fogadjuk az életünkre, vágyainkra, boldogságunkra. Szeretettel várlak az alábbi folyamatokra, melyek Sri Amma Bhagavannak, a deeksha jelenség forrásának az emberiség számára adott legújabb ajándékai:

A Legfelsőbb Szeretet Legfelsőbb Fénye Beavatás és a Legfelsőbb Szeretet Legfelsőbb Fénye Meditáció olyan szentséges folyamatok, melyek összekapcsolják a résztvevőt a saját Istenijével / Felsőbb Énjével / a Forrással (ill. ki hogyan nevezi, vele) és erősítik a Vele való kapcsolatot.
A beavatás hatására az egyén imái, kérései hatékonyabbá lesznek. A programon konkrét kérésedre is kérheted az áldást.
A meditáció az Isteni Tudatosság szemen keresztüli közvetítésével történik a részvevők felé. Lecsendesíti az elmét, segít a belső béke, boldogság és öröm megszületésében, jobbá teszi a kapcsolatokat. Elindít egy mély belső transzformációt, felébreszti a belső bölcsességet. A folyamatokon többször is részt lehet venni, és minden alkalommal tovább mélyül és erősödik a kapcsolat az Isteni minőséggel.

A Legfelsőbb Szeretet Legfelsőbb Fénye Beavatást és Meditációt csak az indiai spirituális avatárok, Sri Amma Bhagavan által ezekre a folyamatokra beavatottak tarthatják.
A folyamatok hittől, vallástól függetlenek. A programon való részvétel mindenki számára nyitott. Ha más időpontban szeretnél jönni, kérlek, jelezd írásban, és egyeztetjük.

Helyszín várhatóan: Bp. XIII. ker.
Hozzájárulás: 5e Ft
FB-esemény:
Előzetes bejelentkezés szükséges keddestig: Jelentkezés, további infó ide kattintva***Hamarosan újra: AZ IMA, KÉRÉS EREJE - BEAVATÁS A LEGFELSŐBB SZERETET LEGFELSŐBB FÉNYÉBE

Szeretettel hívlak egy új folyamatra, a Legfelsőbb Szeretet Legfelsőbb Fénye Beavatásra, mely a deeksha jelenség atyjának, Sri Bhagavannak az ajándéka az emberiség számára.

Ez egy szentséges folyamat, mely összekapcsolja a résztvevőt a saját Istenijével / Felsőbb Énjével / a Forrással (ill. ki hogyan nevezi, vele) és az egyén imáit, kéréseit erőteljesebbé teszi. A beavatás többször is fogadható, és minden alkalommal tovább mélyül és erősödik a kapcsolat az Isteni minőséggel.

A Legfelsőbb Szeretet Legfelsőbb Fénye Beavatást csak az indiai spirituális avatárok, Sri Amma Bhagavan által erre a folyamatra beavatottak adhatják.

Ennek az alkalomnak a fókusza az ima / kérés módja - elmélete és gyakorlata - a vágyak megtörténéséért, a problémák megoldódásáért; valamint az Istenivel / Forrással való kapcsolat megszületése ill. magasabb szintre emelkedése.

A folyamat és a beavatás hittől, vallástól független. A programon való részvétel mindenki számára nyitott.
Ha más időpontban szeretnél jönni, kérlek, jelezd e-mailben, és egyeztetjük.


Helyszín: Létszámtól függően Bp. VI. ker. Nyugatinál vagy Bp. XIII. ker. Gyöngyösi utcánál.
FB-esemény:
Előzetes bejelentkezés szükséges: Jelentkezés, további infó ide kattintva***Hamarosan újra: MUKTHI DEEKSHA FOLYAMAT

A Mukthi Folyamat (=felébredést segítő és elmélyítő folyamat) az Isteni Jelenlét által vezetett szentséges folyamat, melynek csúcspontja egy különleges, erőteljes deeksha, az ún. Mukthi Deeksha. Ennek a deekshának, áldásnak a célja, hogy az egységbe és felébredésbe, és annak egyre magasabb szintjeire, egyre mélyebb, tartósabb, könnyedebb megtapasztalásába vigyen téged, s a létezésből elmozdulj az ÉLETbe!


FB-esemény:
Helyszín: Bp. VI. vagy XIII. ker.
Előzetes bejelentkezés szükséges: Jelentkezés, további infó ide kattintva


***


EGYÉNI OLDÁSI ALKALMAK egyénileg egyeztetett időpontokban, egyéni élethelyzetedre szabottan:

* EGYSÉG DEEKSHA - Teljes, éber fókusz, tiszta energiatér, szerető, erős, bölcs Isteni Jelenlét, felébredett áldás, és személyre szóló meditáció / gyakorlat támogatja a folyamatodat.

* SZERETETÉRINTÉS TERÁPIA - Beszéd nélküli, finom érintéseken alapuló technika, ahol az érintéssel átadott fény és szeretet segíti önmagad elfogadását, szeretetét, a belső békét, harmóniát és egységet, a testi és lelki egészséget.


A programokra előzetes bejelentkezés szükséges, köszönöm! Jelentkezés, további infó ide kattintva