Bejelentés


Csaladihangulat Ha megszomjazik, vagy megéhezik látogassa meg éttermünke


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Péntek esti Grill Partik a Hangulat Étteremben

2013-ban ismét péntekenként, további információ később...

Immáron másodszorra került megrendezésre az étterem újjonan megnyitott belső kerthelyiségében a pénteki grill parti. Az étterem két szakácsa Kolompár Attila és Csík Attila olyan ételeket vonultatott fel a kedves vendégeknek amiket álltalában az étlapon nem találhatnak meg, valamint céljaiknak tűzték ki, hogy péntekről péntekre újdonságokkal jelenjenek meg. Érdekesség, hogy az ételek nem a színfalak mögött, hanem a vendégek jelenlétében készülnek, sőt a vendég személyesen is eldöntheti mit-mivel, hogyan akarja fogyasztani. Az ételek elfogyasztása után pedig kötetlen beszélgetés egy jó bor vagy bármilyen itallal kellemes családias a hangulat. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek, ha egy dolgos hét után kikapcsolódásra vágynak finom ételekkel egybekötve, fantasztikus árakon.Jöjjön el hozzánk és legyen részese egy családi hangulatnak! 

Amiket eddig kínáltunk: Fűszeres joghurtban pácolt csirkemell, rablóhús, zazhiki, majonézes káposztasaláta, mustáros csirkemell és sertésszeletek, barbecue oldalas, grillezett zöldségek, ezerborsos mártás, kapor mártás, paradicsom mártás, rokfort mártás stb...
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!