BejelentésCONNECT-HITELEK
NE SOKAT KÖLTSÖN , VEGYEN INKÁBB KÖLCSÖN...

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.CÉGÜNKRŐL

Cégünket hat évvel ezelőtt azért hoztuk létre, hogy segítsünk azoknak, akik a hiteltermékek széles palettáján laikusként nem ismerik ki magukat, vagy idejük nem engedi, hogy mindennek részletesen utána járjanak. Nekik segítünk abban, hogy megtalálják a számukra legkedvezőbb megoldást, hogy a kezdetektől a hitel folyósításáig a legkevesebb időt kelljen a saját idejükből ügyintézésre fordítaniuk.

Miért jó az ügyfélnek, ha a cégünkön keresztül történik hitelfelvételük ?

Azt vállaljuk, hogy a magyarországi és külföldi hitelpiacon elérhető legjobb feltételekkel intézzük a hitelt, az ügyfél lehetőségei szerint alakítva a pénzügyi megoldást. Ez nemcsak azt jelenti, hogy közel 12 bank kínálatát hasonlítjuk össze, hanem azt is vizsgáljuk, hogy az ügyfél melyik banknál kapja meg a számára elérhető legkedvezőbb és legolcsóbb hitelt, a lehető legkisebb egyszeri költséggel.
Az információ és ismeretanyag mellett a másik nagyon fontos dolog a kapcsolati tőke.
Kapcsolatrendszerünk több éves, bejáratott együttműködéseken alapul, olyan fiókokkal dolgozunk együtt, ahol konstruktív, rugalmas hozzáálással viszonyulnak ügyfeleinkhez.

Hogyan tudjuk elérni, hogy az általunk benyújtott ügyfeleink hitelkérelme gyors átfutási idővel és pozitív bírálattal zárul ?

Előszűrésünk alapján nemcsak a bankokat szűrjük az ügyfelek felé, hanem az ügyfeleket is a bankok felé.
A velünk szerződésben álló bankok, pénzintézetek elégedettek velünk, mert mi úgy készítjük elő a hitelkérelmet és informáljuk az ügyfelet, ahogyan ők azt elvárják.
Olyan hitelkérelmi dokumentációt állítunk össze számukra, amit csak bírálni kell, szerződéskötésre előkészíteni.
Rugalmas munkaidőben, teljes mértékben az ügyfél igényeihez igazodva biztosítjuk a hitelkérelemhez szükséges iratok beszerzését, ügyfeleinknek a bankba sem kell bemennie, mivel a hitelbírálatra az anyagot mi nyújtjuk be.
A hitelbírálat folyamatát teljes egészében figyelemmel kísérjük a szerződéskötéstől annak folyósításáig.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!