BejelentésBátonyterenyei Városi Sportegyesület Sportkutya Szakosztályának kutyaiskolája
"Minden nevelés és kiképzés titka, a meglevő hajlamok helyes felismerése és alkalmazása"

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Házirendünk

1. Az egységes kezdés érdekében kérjük, érkezzen pontosan a kiképzésre. A foglalkozások idõpontjai jelenleg kedd 17 óra kezdettel, gyülekezõ 16.46 órától, vasárnap 9 órai kezdettel, gyülekezõ 8.45 órától.

2. Az iskolai foglalkozásokat csak egészséges, kötelezõ védõoltásokkal ellátott, féregtelenített kutyák látogathatják (az oltási könyvet elsõ alkalommal minden esetben, illetve szúrópróbaszerûen ellenõrizzük). Kérjük, amennyiben a kutyája fertõzõ betegségben szenved, arról haladéktalanul tájékoztasson bennünket. A tüzelõ szukát az iskolavezetõnek, távollétében a csoport vezetõjének be kell jelenteni, Az õ hozzájárulásuk nélkül a tüzelõ szukát az iskola területén még pórázon vezetni sem szabad.

3. A foglalkozást megelõzõen lehetõvé kell tenni a kutya számára, hogy a dolgát elvégezze. A kutyák sétáltatása az iskola területén kívül történik. A kutyákat az autóból, boxból kivéve azonnal pórázra kell venni, az iskoláról pórázon kell kivinni és csak ott szabad elengedni. Amennyiben a kutya a pályán végezné a dolgát, ennek eltakarítása a kutyavezetõ feladata (nem késõbb, hanem azonnal!).

4. A kiképzéshez kérjük, gondoskodjon megfelelõ és biztonságos felszerelésrõl (bõrnyakörv, egysoros lánc, szükség esetén szöges nyakörv, kiképzõpóráz, jutalomfalat, játék, stb…) Csak a kiképzõk által ellenõrzött felszereléssel lehet pályára lépni.

5. A kutyaiskola tulajdonában lévõ felszereléseket csak a foglalkozások ideje alatt, a kiképzõpályán, a kiképzõk irányításával, a legnagyobb gondosság mellett, rendeltetésüknek megfelelõen lehet használni.

6. A munka során mindig tekintettel kell lenni a többi, pályán tartózkodóra.

7. Szigorúan tilos az iskola területén, de még az iskola környékén is a kutyák bántalmazása, a velük szembeni durva viselkedés és a kutyát kínzó eszközök használata.

8. Kiképzés csoportokban, a kutyák felkészültségének megfelelõ szinten zajlik, csoportvezetõk irányításával, kérjük, hogy a biztonságos és sikeres munka érdekében mindig a kiképzõ utasítása szerint, fegyelmezetten hajtsa végre a feladatokat, amennyiben a képzéssel kapcsolatban bármely problémája adódik azt a foglalkozás elõtt, után vagy a nagyszünetben jelezze.

9. A kutyákat a foglalkozások elõtt, után és a foglalkozások szüneteiben az autóban, az iskolai boxokban, vagy a megfelelõ helyen kikötve kell elhelyezni, olyan módon, senkit, se más csoportok munkáját, se a többi kutyát ne zavarják. Figyelem!!! Õrzõ-védõ munka alatt a pálya közvetlen közelében, csak a sorára váró kutyavezetõ és a kutyája tartózkodhat.

10. Más kutyáját kritizálni, véleményt nyilvánítani tilos, ezt kérjük bízza szakemberre.

11. Mindenki köteles ügyelni az iskola rendjére, tisztaságára. A szemetet, az erre szolgáló zsákokban kell elhelyezni.

12. Távozáskor ellenõrizni kell az igénybevett iskolai boxot, tisztán, élelem- és ürülékmentesen kell átadni.

13. A havi tagsági díjat minden hónap 10-ig legkésõbb be kell fizetni.

14. A felvezetõ az általa és a kutyája által okozott mindennemû kárért teljes körû felelõséggel tartozik.

15. Az iskola tagjai azon alkalmakkor, amikor idegen pályán rendezett versenyeken, bemutatókon vesznek részt, kötelesek tekintettel lenni arra, hogy ott az iskolát képviselik. Viselkedésük ennek megfelelõ kell, hogy legyen.

A házirend megszegése, valamint az iskola fegyelmezett, biztonságos mûködését akadályozó viselkedés az azonnali kizárást vonja maga után.

Kellemes idõtöltést és jó munkát kíván: A Vezetõség


Hírek
Honlap változások

A honlap az elkövetkezendő napokban megújul! Az esetleges üres oldalakért elnézést kérünk!Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!