BejelentésBátonyterenyei Városi Sportegyesület Sportkutya Szakosztályának kutyaiskolája
"Minden nevelés és kiképzés titka, a meglevő hajlamok helyes felismerése és alkalmazása"

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Kiképzésről

Az oktatásokat három okleveles kutyakiképző és egy kiképzősegéd vezeti.

A képzés „pozitív megerősítés” szerinti oktatásra épül, ahol a játék és jutalomfalat, mint motiváló eszközök, kapnak nagy szerepet. A részvétel, fajta és korhatár független, egyéni és csoportos foglalkozások keretében történik. A csoportos foglalkozásokon a kutyák egymás iránti szocializálásukat tartjuk elsődlegesnek.

Az alaptanfolyamon a hétköznapokban is hasznos és alapvető dolgokat tanítunk meg. Az alaptanfolyam elvégzése után lehetőség van csatlakozni a haladókhoz, ahol már egyedi igény szerint képezzük a kutyákat. Ezekre a tanfolyamokra természetesen bárki, bármilyen fajtájú kutyával jelentkezhet, és ha úgy akarja vizsgát is tehet, melyről igazolást kap.

A foglalkozásainkon a gazdit tanítjuk meg arra, hogyan nevelheti kutyáját feltétel nélküli engedelmességre és egyben jó családkutyává. Nem elég csak a kutyának megtanulnia, hogy a gazdájának engedelmeskedjen, a gazdinak is tudnia kell bánni a kutyájával. Ez csak a közös, örömteli munkával érhető el.

Kutyaóvoda: A kiképzéseken már a 3-4 hónapos kutyák is részt vehetnek, melynek célja a kölyökkutya szocializációja, ami azt jelenti, hogy a számára idegen környezetet megismerje, az emberek és a fajtatársak iránti közömbösséget megtanulja. Az óvodában a kölyökkutyák elsődleges feladata a játék fajtatársaikkal és a gazdival.

Iskolánkon lehetőség nyílik:

 • Engedelmes kutya képzésre
 • Őrző-védő kutya képzésre
 • Kutyasétáltatásra, kutyafuttatásra
 • Tenyészszemlére, kiállításra való felkészítésre (ringdresszúra)
 • Különböző vizsgafokozatokra való felkészítésre
 • Valamint iskolánkon segítséget nyújtunk azoknak, akik ÁV - BH (engedelmes),VK-IPO I-II-III, vagy akár Nyomkövető vizsgát szeretnének kutyusaiknak
 • Fiatal kutyák szocializálására  Üzenetküldés
  Itt is kérdezhetsz!

  E-mail címed:
  Szöveg:

 • Hírek
  Honlap változások

  A honlap az elkövetkezendő napokban megújul! Az esetleges üres oldalakért elnézést kérünk!  Ingyenes honlapkészítő
  Profi, üzleti honlapkészítő
  Hirdetés   10
  Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

  KÖSZÖNÖM NOÉMI!