BejelentésBucsu K S K
Hajrá Bucsu !!!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Üzenőfal


Név:

Üzenet:

Jelenlegi sportkörünk 1952-ben alakult meg, Ambrus Antal vezetésével.A bucsui labdarúgás korábbi időkre visszanyúló múltját még sajnos, nem sikerült teljes egészében felkutatni.                                                   

1968-tól Magyar Árpád vette át az egyesület vezetését, és egészen haláláig, 2001-ig irányította,szervezte a falu sportját. 2001-től Magyar Péter vette át édesapjától a stafétát. 2007. és 2010 között szünetelt a sportkör, aztán 2010. július 13.án újjáalakult. Három év szünetelés után, új vezetőség és tagság jött létre.                                                                                           Elsődleges célunk, a község lakossága körében a szabadidősport, tömegsport szervezése, egészséges életmódra nevelés a sport biztosította lehetőségekkel. Továbbá a labdarúgás népszerűsítése minden nemben és korosztályban. Események, rendezvények, sportrendezvények, stb. szervezése a sportegyesületi tagok és más személyek részére. Szeretnénk elérni, hogy egy ilyen nagy múltú sportegyesületet minden bucsui lakos egy kicsit a magáénak érezzen, hiszen szórakozási, sportolási lehetőséget biztosít, továbbá a község hírnevét öregbíti.

                                          

Szívesen fogadunk minden javaslatot, ötletet.                                   

Céljaink megvalósítása érdekében kérjük Bucsu Önkormányzatának, a községben működő cégeknek, egyéni vállalkozóknak és magánszemélyeknek is erkölcsi és anyagi segítségét. 1992 2011

Jelenleg az egyesületben egy szakosztály működik. Labdarúgó szakosztályunknak 21 igazolt játékosa van,és a Vas Megyei Labdarúgó Szövetség MegyeiIII. osztályú bajnokság nyugati csoportjában szerepel.

Bankszámla számunk: 72100213-11074348Hírek


Szavazás


Linkek


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!