BejelentésBorsodi Barbara
"Barbi győzni fog, mert akar és képes is rá!" /Anya/

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlapon

“A folyó és a szikla összecsapásából mindig a folyó kerül ki győztesen -
de nem az erejének, hanem a kitartásának köszönhetően!”
(H. Jackson Brown)

Ismerjetek meg jobban!


Születési adatok:
Dátum: 2008. március 6.
Időpont: 03:30
Helyszín: Budapest
Súly: 2,51 kg
Hossz: 48 cm

A főoldalon már megtudhattatok rólam pár dolgot. Ebben a részben nem a betegségemmel szeretnék foglalkozni. Szeretném, ha kicsit jobban megismernétek, mint pl.: mit szeretek csinálni, mi a kedvenc ételem, milyen új élmények értek stb. Hogy hiteles képet kapjatok rólam megkértem a családom, hogy segítsenek ennek a fejezetnek az írásában és meséljék el azokat az élményeiket, amiket felejthetetlennek tartanak hiszen ők ismernek engem a legjobban.

Anya:
Számomra a mi kis Balerinánk a legnagyobb példakép.

Apa:

A lányom rám ütött! Mind külsőre, mind étvágyra. Nagy a szerelem közöttünk, Ő kenyérre ken enegem, én meg elolvadok ha hozzám bújik.

Dédi:
Barbi tündéri és nagyon iparkodik. Néha megizzaszt patterning közben, de ha ellazul, akkor álom vele tornázni. Legszivesebben több órát töltenék vele kint a szabadban, elmesélem neki a napi búlvár történéseket, de tudom, hogy most a fejlesztés a prioritás. Öröm nézni ahogy áll és teszi meg az első lépéseit.

Valkó mama és Laci papa:
Barbara a mi kis Hercegnőnk. Az egész napos munkái felnőtnek is becsületére válna, szemünk fénye óriási akarattal küzd és dolgozik azon, hogy pár év múlva "Balerina" lehessen. Gyönyörű kis hangjával, gige-, gügü- és br-vel Valkó mamát és Laci papát leveszi a lábáról.


Péter papa:

Ő a lolka-bolkázás királynője, ami annyit jelent, hogy nagyon ki tudja mutatni az akaratát, két kicsi fogacskája villogtatja a feje búbján pár szál haját az égnek állítja és üvöltve sír addig, míg el nem éri, hogy papa sétálgasson vele és akkor rákezd a magyarázásra és be nem áll a kicsi szája.

Éva mama:

Igazi társas lény, a beszélgetésnek él, imádja a mondókákat és a zenét. Ilyenkor nagyon tud figyelni és folyamatosan társalog is vagy velünk együtt énekel. A tánc mindig jó kedvre deríti ha kicsit szomorkás a kedve, ilyenkor mindíg mondja anyukája:” Barbi igazi Nő”.
A kedvenc olvasmánya a zenetörténet, de ha az apukája haza érkezik, nem számít semmi más és rögtön köszönti „aj-gaj-gaj”
.

Nyuszi:
Tegnap későn érkeztem az én Kicsi Angyalomhoz, így lekéstem a „Lepkeszárnyam zárom” című strófát. Gyors puszik után  már csak a „Rút banya vagyok” nótánál élvezhettem a Barbi és anyukája táncművészetét. Ezek a tréfás gyakorlatok is megalapozzák  a „Kis Balerína” jövőjét, hogy a falubálon majd együtt rophassunk.

Nagynéni:
Matricázásban (szorosan odabújik az emberhez) Ő a legjobb, utánozhatatlan és ezzel levesz "mindenkit" a lábáról.
Én vagyok az étkezési felelős. Sok fejtörést okozott a születésnapi torta, de annál nagyobb siker, amikor valamit találok, amit az imádott tündérkém ehet ezen a különleges napon. Most már csak bízom benne, hogy az Ő tetszését is elnyerem. Képeket a galériában láthattok, hogy siker lett vagy vereség.

Ádi:
Úgy látom, hogy Barbi előbb fog velem vizitúrára jönni, mint Judit (Anya) vagy Borsó (Apa)….

Edit:
Barbi angyali kislány. Szorgalmasan végzi a sok feladatot ami a gyógyulásához szükséges. Szerintem Ő teljesen biztos a sikerben, mert érzi, hogy szülei hisznek abban, hogy a sok játékos munka meghozza majd az eredményt. Én is hiszem hogy Barbi és az  Ő csodálatos szüleinek a közös erőfeszítése nyomán szép lassan felzárkózik majd a kis angyal a kortársaihoz a külső szemlélő által felfogható területeken mint a mozgás, beszéd és okosság. A küzdőképessége és a családhoz való meleg kötődése viszont rendkívüli lesz, mint ahogy már most is az. Azt gondolom, hogy minél többen hiszünk őszintén


Eszter:

Amit Barbara számunkra jelent,azt Zoltán (a nagybácsi és a férjem) szavai teljesen kifejezik. Zoltán ezt mondta: "Nekem két szerelmem van. Az egyik te vagy, a másik Barbi!Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!