Bejelentés


bejuganatura EZ CSAK TERMÉSZETES
Édesvédelem - csoki, ami egészséges és fent is tarja


HOT CHOX:
instant forró csokoládé italpor polifenol és C-vitamin tartalommal, acai kivonattal 5600 ORAC (1 adagban). ORAC: Oxygen Radical Absorbance Capacity (Oxigéngyök Elnyelő Kapacitás),mely megmutatja az egyes élelmiszerek 100 grammjának szabadgyök-megkötő és semlegesítő képességét.) NETTÓ TÖMEG: 540g (30adagx18g)
ÖSSZETEVŐK: maltitol, magas antioxidáns aktivitású kakaó extract, antioxidáns csokoládé por , maltodextrin, szentjánoskenyérmag liszt, acai kivonat, C-vitamin
FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: két adagolókanálnyi italport adjon 1,5dl forró, de nem lobogó tejhez vagy vízhez. Alaposan keverje el.
Átlagos tápérték adatok: 1adag/18g 100g Összes polifenol 240 mg 1333 mg C-vitamin 20 mg (RDA 25%) 111 mg (RDA 139%)
Energia tartalom 32,4 kcal 180 kcal Szénhidrát tartalom 9,8g 54,4g Zsírtartalom 0,6g 3,3g RDA=ajánlott napi bevitel %-a
TÁROLÁS: száraz, hűvös, napfénytől védett helyen, felbontás után visszazárva tartandó! Nem megfelelő tárolás esetén csomósodás előfordulhat,de az a termék minőségét nem befolyásolja.

CHOX SHAKE:

  Kiegyensúlyozott étrendet és testsúlykontrollt támogató italpor 2800 ORAC (1 adagban). ORAC: Oxygen Radical Absorbance Capacity (Oxigéngyök Elnyelő Kapacitás),mely megmutatja az egyes élelmiszerek 100 grammjának szabadgyök-megkötő és semlegesítő képességét.)
NETTÓ TÖMEG: 560g (20adagx28g)
ÖSSZETEVŐK: szója protein (Non GMO),zabkorpa, savó fehérje koncentrátum, maltitol, magas antioxidáns aktivitású kakaó extract, actilight (FOS), természetes vanília, szentjánoskenyérmag liszt,szilicium-dioxid, acai extract,

Testsúlykontroll tartós eredménnyel kínzó éhség, idegeskedés és „jo-jo” effektus nélkül mindenkinek…
Az CHOX SHAKE egy sor nagyszerű innovációnak köszönhetően elsőként tartalmaz antioxidáns (sejtvédő), valódi csokoládét és kakaót, amelyek nagy hatékonysággal szolgálják egyszerre fittségünket és egészségünket.
Az antioxidáns csokoládé és kakaó tartalma segít a fogyókúra idején felszabaduló (a zsírszövetekben lerakódott) méreganyagok által termelt szabadgyökök semlegesítésében is.
Emellett a fehérje mátrix elemei a tejsavó és a szója protein, valamint a szénhidrátok, rostok, vitaminok, antioxidánsok, ásványi anyagok, nyomelemek, aminosavak  alacsony kalória bevitel mellett kellemes teltségérzetet váltanak ki.
Az állandó inzulinszintet biztosító szénhidrátok folyamatosan látják el szervezetünket energiával, ezáltal a CHOX SHAKE fogyasztásával elkerülhető a drasztikus fogyókúrákra jellemző alacsony vércukorszint okozta rosszullét.

Egészségtelen táplálkozási és életvezetési szokásaink eredménye, hogy túl sok haszontalan kalória és rengeteg salakanyag rakódik le szervezetünkben felesleges kilókat, egészségügyi problémákat okozva. A túlsúly és az elhízás oka az energia bevitel és felhasználás közötti egyensúly felbomlása, amelyek tovább gyűrűzve esztétikai és lelki tüneteket is eredményeznek.

A CHOX SHAKE minden adagja biztosítja, hogy energikusabbnak érezzük magunkat, hozzájárul a napi tápanyagszükséglet kielégítéséhez, fenntartja a jóllakottság érzést úgy, hogy közben nem terheli a gyomrot és egészséges emésztést eredményez.
A CHOX SHAKE ideális választás, ha szeretnénk visszaszerezni elveszített formánkat és nem csak ideiglenesen akarunk lefogyni néhány kilót.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:
Az egészséges étrend részeként keverjen el 5 púpozott adagolókanál (28g) italport 2,5dl 1,5%-os zsírtartalmú tejben.
- Egészséges táplálkozás részeként: napi 1 főétkezést váltson ki 1 itallal, a másik két főétkezés során táplálkozzon kiegyensúlyozottan.
-Testsúlykontroll esetén: napi 2 főétkezést váltson ki 1-1 itallal, a harmadik főétkezés során táplálkozzon kiegyensúlyozottan.
A termék fogyasztása mellett gondoskodjon az energia bevitel csökkentését szolgáló kiegyensúlyozott étrendről és a megfelelő fizikai aktivitásról. Ügyeljen a megfelelő, fokozott folyadékbevitelre!

átlagos tápérték adatok: 1adag ital tartalmaz 100g italpor tartalmaz (250ml 1,5%-os tejjel)
Energia tartalom 236 kcal 347 kcal Fehérje 17,7g 28,5g
Szénhidrát tartalom 31,1g 56,1g Zsírtartalom 4,9g 3,5g polifenol 60 mg 200mg

TÁROLÁS: száraz, hűvös, napfénytől védett helyen, felbontás után visszazárva tartandó! Nem megfelelő tárolás esetén csomósodás előfordulhat, de az a termék minőségét nem befolyásolja .

CHOX DROPS: Antioxidáns csokoládé pasztillák acai kivonattal, polifenol és C-vitamin tartalommal 4000 ORAC (20pasztillában/1adag). ORAC: Oxygen Radical Absorbance Capacity (Oxigéngyök Elnyelő Kapacitás), mely megmutatja az egyes élelmiszerek 100 grammjának szabadgyök-megkötő és semlegesítő képességét.

NETTÓ TÖMEG: 300 g ( 600 db/30adag) pasztilla
ÖSSZETEVOK: kakaómassza, fruktóz, magas antioxidáns aktivitású kakaó extract, szója lecitin, természetes vanília, acai extract, méz extract, C-vitamin. átlagos tápérték adatok: 02020pasztilla/10g(1adag) 100g Összes polifenol 350 mg 3500 mg C-vitamin 20 mg(RDA 25%) 200 mg(RDA 250%) Energia tartalom 51 kcal 510 kcal Szénhidráttartalom 3,7 g 37 g Zsírtartalom 3,6 g 36 g RDA=ajánlott napi bevitel %-a
TÁROLÁS: Lezárva, száraz, napfénytől védett, hűvös helyen tartandó!

Megvásárolhatók itt!
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!