Bejelentés


Benik Balázs szurkolói honlap Akárhogy is fáj, BENIK A KIRÁLY!!!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
A fények felgyulladnak

Benik Balázs egy év kihagyás után újra versenyezni fog az 2010-es Országos Bajnokságban, a Rallye1 mezőnyében.

Az elmúlt esztendőben nem hallatott sokat magáról a háromszoros ralibajnok az autósport világában, ezen idő alatt a család és a munka töltött be irányító szerepet az életében. A kisfia, Benett megszületése óriási boldogságot jelentett számára, a versenyzést érthető okokból háttérbe szorította. Balázs immáron büszke apukaként kíván Boldog és újra élvezetes versenyekkel teli Új Esztendőt olvasóinknak és osztja meg velünk a tavalyi év eseményeit.

„2009. május 13-án a kisfiunk megszületett, így az autósporttal ebben az évben először csak a Miskolc-ralin kerültem kapcsolatba, ahol a Sziklai Tibor–Lukács József párosnak adtuk bérbe a Ford Focus WRC-nket. Ekkor én is beültem az autóba, de csupán 3-4 kilométert tettem meg vele, s ezt az élményt jó hosszú időre kellett, elraktározzam magamban.”

„Legközelebb novemberben, Veszprém közelében ültem újra versenyautóba a szentkirályszabadjai repülőtéren, ahol egy szlalompályán vettem részt egy bemutatón. Ami még kapcsolódik egy picit az autósporthoz, októberben kaptam egy felkérést, hogy a Kakucs-ringen, a Top Gear című tv műsorban látott ötlet alapján, teszteljek egy normál utcai autót, amivel majd celebek fognak körözni.”

„Normál hétköznapi emberként éltem az életemet, annak szépségeivel és keserűségével együtt. Családommal foglalkoztam, és intéztem a munkával kapcsolatos dolgaimat az építőiparban, kereskedelemben, illetve a pályázatírások területén. Év elején szomorú dolog történt velünk. Január elsején nagypapámat bevittük a kórházba, aki ötödikén elhunyt.”

A 2010-es évben a szándék megvan, hogy újra versenybe szálljon Balázs a soron következő bajnoki címe megszerzéséért. Arra viszont, hogy erre melyik csoportban fog kísérletet tenni, várnunk kell néhány hetet. Még nem dőlt el, hogy az S2000-es vagy az N csoportban fog szerepelni. Ha S2000, akkor a Ford Fiesta a kiszemelt, az lenne a számára ideálisnak tűnő versenyautó.

„Én lennék a legboldogabb, ha már biztosat tudnék mondani, de sajnos a költségvetés, a háttér kialakítása fogja csak eldönteni, hogy milyen autóval tudok rajthoz állni, mivel tudok végigmenni a bajnokságban.”

„Ha tehetném, nem biztos, hogy magyarországi bajnokságban indulnék, hisz az elmúlt években történtek olyan dolgok, amik megpecsételték mind a versenyzők, mind a szurkolók szájízét. Nagyon remélem, hogy ezt helyre lehet hozni. Bízom benne, ha valóban sikerül elindulnom a magyar bajnoki futamokon, akkor azzal valamilyen szinten segítséget is tudunk nyújtani – itt nem csupán magamra, hanem a többi pilótára is gondolok –, hogy a bajnokság ismét régi fényében ragyogjon.”

SBL
2010. január 10.

Forrás:DuEn
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!