Bejelentés


Mert minden kutyának kutyalelke van!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

 

Interneten a kutya.hu fórumán szoktunk "beszélgetni".

Azért csajok, ha sokáig verjük az alfa hímeket, megkereshetik rá a pénzt, és akkor vehetünk Attila méretű kannákat, és átvehetjük a hatalmat a Cerbi felett (akkor eljön az idő, hogy minden kutyát büntetlenül megszeretgethetünk).


Jaj,eccô végre lementem a kijelölt teraszra cigizni. Azonnal sikerült az egyetlen olyan székbe belehuppannom, amiben még állt az éjjeli esôvíz... Aztán fönn tettem a seggem alá egy újságot, ami 2 perc alatt tiszta víz lett, úgyh eldöntöttem, h nem akarok jooól fölfázni, amíg a gatya megszárad rajtam. Nosza, szereztem egy kevésbé és egy jobban érzékelhetôen nem teljesen tiszta türcsit, összekötöztem üket a derekam helyén, majd jó néhány gemkapoccsal megszüntettem a hasítékokat. 10 perc alatt mindenki túltette magát azon, h "a strandról jövök", úgyh imígyen elvoltam azt a nehány órácskát, amíg megszáradt a farosom. Bazsi kolléga szerint adott helyzetben a lehetô legjobb megoldásra találtam rá...


- A tiszteletet ki fogom harcolni magamnak.

- Hehe...az összes amazonnal meg kell birkóznod

- OK-ok birkózni fogunk.

- Helóka! Iszapbirkózás vagy mézbirkózás???

- Először a mézben forgatom meg a csajokat majd az iszapban.

- Igaz,ami igaz, nekem mán szokni kô a fôdet...


 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!