Bejelentés


Anime-subete Anime,kawaii,kirei!
Varázsoljunk

VIHAR VARÁZSIGE:

Ha felmondjuk ezt az igét, ne várjuk, hogy hipp-hopp esni fog az eső, vagy nagy vihar lesz..., el kell telnie egy kis időnek, míg hatni kezd. Viszont van, amikor nem működik!! Amikor már csepereg az eső, akkor is lehet használni, ha esetleg erősebb esőt szeretnénk.

"Szavaim/szavaink szállnak a szélben, felhők jelennek meg az égen, esővel szórják be a földet, villámok kísérik őket."FELFRISSÜLÉS:
Kellékek:

Színes gyertyák, pl. rózsaszín, kék, fehér, esetleg sárga,
Egy vörös vagy rózsaszín rózsa,
2 személy ,
virág illatú füstölő

A szertartás menete:

Rakjuk a gyertyákat lehetőleg magunk köré, gyújtsuk meg őket, és a füstölőt. A két személy üljön egymással szembe, törökülésben, úgy, hogy a kezüket fogják. Pár percet meditáljunk, tisztítsuk meg az elménket minden rossz gondolattól. Ha kész, akkor álljunk fel, az egyik személy fogja meg a rózsát, úgy, hogy közben a másik személy is érinti. A rózsát tartó mondja a következő szöveget:

Szívünkből távozik a sötétség,
most a fény az úr,
vége a télnek, a fekete sötétségnek,
éljen a nyár!

Közben koncentráljunk arra, hogy most minden rossztól megszabadulunk. Ezt ismételje meg a másik személy is, „rózsacserével”. Utána vegyünk egy nagy fürdőt, és pihenjünk sokat. J

Tipp: Csináljuk a szertartást sok napfényben, nyitott ablakkal, vagy a szabadban, mert a napfény felszabadítja a „boldogság-hormonokat” és utána sokkal jobban érezzük magunkat.SZERELMI VARÁZSLATOK:

1.Kerülj egyensúlyba magaddal:

Keress elõ egy jól sikerült fényképet magadról. Amikor feljön a telehold (hogy mikor van holdtölte, megtudhatod a legtöbb kalendáriumból), vágd ki szív alakúra a képed, és a szélét különbözõ színû fonalakkal szegd el! Tedd rámába és állítsd az éjjeliszekrényre vagy az asztalodra, vedd körül virágokkal, gyertyával – mint a keleti oltárt szokás. Állj a kép elé, gyújtsd meg a gyertyát és ne gondolj másra, csak arra, hogy milyen szép vagy azon a képen.
Csak az lehet vonzó mások számára, aki önmagával elégedett, aki önmagát szépnek tartja.


2.Mit tegyél hogy szerelmes legyél:

A növõ hold fényében tegyél kis dobozkába néhány csepp illatos növényi olajat, egy kis fürtöt a hajadból, levágott körömdarabkákat, kevés koriandert, köményt és sáfrányt! A dobozkát kösd át aranyszínű zsinórral! Most már csak az a dolgod, hogy – mintegy áldozati ajándékként – nyújtsd fel a dobozt az éjszakai égnek és kérd a sors segítségét.
A varázslat Indiából származik, a növényekben lévõ energia képes erõt adni a saját kívánságnak.


3.Ha új partnerre vágysz:

Válassz ki valamilyen ezüstből készült, hozzád illő kis figurát! (Az alma kitartást jelképez, a létra haladást, a delfin a szerelmet hozhatja. A szimbolikus jelentőségű, te általad vonzónak talált figurát selyemszalaggal kötözd rozmaringághoz, és a holdkorong növekedése idején többször nyújtsd az ágat és a figurát az ég felé!5.A kapcsolat megszilárdulásáért:

Három (körülbelül hetvenöt centiméter hosszú) vörös selyemszalagból fonj copfot, rögzítsd a hajadhoz – legegyszerűbben homloktáji masnival oldható meg. A szalagot napkeltétől napnyugtáig kell a hajban tartani, gondolatban minél többet kell a kiválasztottal foglalkozni, közben pedig a csészéjéből vagy poharából kell vizet innod. Azt kell kérned az égtől, hogy érzelmeidet minél jobban megismerje a társad, a kapcsolat megszilárduljon, haladjon, és elkötelezzétek magatokat egymás iránt.


6.Ha a kedvesed valódi érzéseire vagy kíváncsi:

Növő holdnál illatosíts levendulával egy gyertyát, írd a kedvesed nevét pergamenpapírra, és a gyertyát ezzel a papírral gyújtsd meg! Amíg a gyertya le nem ég, a kívánságodra kell koncentrálni!


7.Szabadulj meg a riválisodtól:

Ha féltékeny vagy,mert szerelmed iránt túlságosan érdeklődik valaki, akkor írd fel papírlapra a riválisod nevét, és a papírt tedd be a jégkockákat készítő tálba! A papírt két kis ezüstfigurával együtt (egyik a rivális boldogságát, reményeit, másik magát a riválist jelképezi) mélyen vízbe kell fagyasztani.


8.Szerelmet fokozó varázslat:

Vágjon félbe teliholdnál egy lila káposztát, a kedvese fényképét és saját képét fektesse a káposzta két fele közé, és a két káposztafelet szorosan összefogva fóliával tekerje át! Hét napig legyen a káposzta a hűtőszekrényben, azután ássa el!


9.Szerelmi varázslat gyertyával:

Végezd el a szerelmed meghódítását egy egyszerű gyertyás varázslattal.

Legjobb növekvő Hold idején végrehajtani. A következőkre lesz szükség:

- Egy csokor rózsa (a virág áldozati ajándék a szerelemistennőnek, ne takarékoskodj hát vele, de 12 szálnál többet ne vásárolj).
- Egy nagy gyertya, az a fajta, amelyről csöpög a viasz. Írd, vagy karcold rá kedvesed nevét.
- A kedves fényképe, vagy egy darab papiros, amelyre ráírod a nevét.
- Egy tálca.

Helyezd a fényképet a tálca közepére, s állítsd rá a gyertyát. Rendezd el körben a rózsákat. Fogd kezedbe a gyertyát a következő szavak kíséretében:

Gyertya, a te neved ezentúl ..........(mond ki a kedves nevét).

Hinned kell abban, amit mondasz, mivel minden ezen múlik. Helyezd vissza a gyertyát a fényképre, és gyújtsd meg. Ismételgesd az alábbi varázsmondókát, míg le nem ég. Közben összpontosíts kívánságodra.

"Lágyítom szíved, mikor e viaszt lágyítom,
Ahogy cseppen a viasz,
Úgy ég értem szerelmed.
Lágyítom szíved, mikor e viaszt lágyítom,
Ahogy cseppen a viasz,
Úgy árad rám szerelmed.
Lágyítom szíved, mikor e viaszt lágyítom,
Ahogy cseppen a viasz,
Úgy nő nőttön szerelmed.
Lágyítom szíved, mikor e viaszt lágyítom,
És míg a viasz folyik, csepeg,
Kimutatod szerelmedet."

Égesd csonkig a gyertyát. Kötözd egybe a rózsaszálakat, s akaszd fel fejjel lefelé a csokrot száradni. Vedd magadhoz a viasszal bevont fényképet, miután a viasz lehűlt. Amennyiben a következő teliholdig nem észlelsz változást, végezd el újra a varázslatot, ezúttal azonban előírásosan, varázskörön belül.


10.Lelkek egyesítése:

Ez a varázslat nem túl etikus, viszont nagyon hatásos. A mágia oda-vissza hat, és mindkét felet megköti, akár karmikus szinten is. Nincs mód a visszavonására. Az igézés házaspárok, vagy komoly kapcsolatban álló párok érzéseit pecsételi meg, nem könnyű viszonyokra vonatkozik. A következő kellékeket kell beszerezni:

- Szárított fehér rózsák (friss szálakat kell vásárolni, s felakasztani fejjel lefelé egy hétig, amíg alaposan ki nem száradt, aztán le kell vágni a virágokat a szárról.)
- Mandulaolaj (kapható a bioboltokban).
- Egy darab papír, amelyre fel kell írni mindkettőjük nevét.

Helyezzék a rózsafejeket és a neveket tartalmazó papírdarabot egy tégelybe, amelyben biztonságosan elégethetők. Ébresszék fel az erőt, és vessék fel a kört. Hintsék meg a rózsákat a mandulaolajjal. Gyújtsák meg őket, s mondják el a következő varázsmondókát, miközben égnek:

Mindenre, ami él szárazon, tengeren,
A betódulóra, kiáradóra,
A páratlan számokra s a párosokra,
A háromszor három hatalmára,
Rólam gerjed gondolatod
Mostantól mindörökké,
Nem lesz békéd, javad, amíg
Kezed kezembe nem adod.
Megkötöm szíved, lelked, elméd,
Megkötöm szemed, eszméd, ágyékodat,
Megkötlek mindörökre
Sóvárgás bársonykötelével.
Fehér rózsára, rozmaringra,
Barlangokra, ligetekre,
A hegyeknek csöndjére,
Szakadékra, kőbálványra,
Megkötlek mindörökre
Veszedelem selyemkötelével.
Ízisz, Asztarté, Istár,
Aphrodité, Venus,
Megkötlek mindörökre.
Úgy legyen!

Zárják be a kört, és földeljék le az Önök által támasztott energiákat. Rakjanak rendet. Ássák el a hamut lehetőleg egy fa, vagy rózsabokor alá. A városban a cserepes virág földje is megteszi.


11.Szerelmi varázslat:

Kellékek:

3 akármilyen színű gyertya
egy lap amire rávan írva az illető neve
és egy lap, amelyen a szándékod áll.

A lapot melyen az illető neve van, tépd össze kicsi darabokra, amelyen a szándékod áll, azt égesd el, majd a papírcafatokat és a port öntsd egybe egy kicsi tálba, majd miközben kiöntöd az ablakon, mond ezt:

Kérlek istenek, segítsetek szívem lakatjának törésében! Segítsetek, hogy teljesüljön!

Ezt megismételheted mindennap 1x, három napon keresztül, hogy a varázslat erősödjön. Ezek után csak várj, hogy mi történik. Ha nem sikerül, ismételj!


12.Felejtsd el a volt szerelmed:

Szerezz 1 piros gyertyát, és 2 feketét. Rakd háromszög alakba őket: kelet, nyugat és észak irányába! Állj bele a háromszögbe, majd vedd kezedbe az illető képét, vagy egy papírt, amire rá van írva a teljes neve, és miközben elégeted, mondd a következő igézetet:

„Ahogy a szél szállítja a leveleket, úgy szállnak el a fájdalmas érzelmek, szívem most már nem terheled, csak annyit mondok: ég veled!”


Folytatás:Varázsigék2-ben!

Üdv:Reira-chanIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!