BejelentésAndrea oldala
Az élet végtelenül leegyszerűsödik, ha kéred és elfogadod a segítséget hozzá.

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Az esküvő fénypontja

Az esküvő fénypontja a menyasszony, rajta pedig a ruha. Mindenki ezt csodálja meg először. Azt hiszem azért szeretne minden nő menyasszony lenni, mert egész életében nem kap annyi dícséretet, mint az esküvője napján: "Gyönyörű vagy!"

Én már kinéztem magamnak egyet a majd valamikor bekövetkező esküvőmre. Szolíd, elegáns, mégis gyönyörű.


Sokféle menyasszonyi ruhából válogathatunk, íme néhány link:

www.elizabethn.hu
www.shaliasposa.hu
www.amarilla.hu
www.anitaszalon.hu
http://dreams-wedding.com
www.eliteskuvo.hu

A gyűrűn kívül fontos ékszer még a nyakék, viszont ezzel nagyon el is lehet rontani, ha nem illik a ruhához stílusban és színben. A fenti ruhához szerintem ilyen stílusú illik:


Legalább ennyire fontos a menyecske ruha, amit szintén kinéztem már magamnak.
Úgy gondolom bármilyen ruha van a mennyasszonyon, akkor is ő a legszebb a saját esküvőjén. És tudod miért? Mert aznap a legboldogabb az életében és ez kisugárzik, mert tudjuk: "a szépség belülről fakad."


Ugyan még nem voltam menyasszony, de abban biztos vagyok, hogy nagyon sokat számít milyen cipő van rajtunk a nagy napon. Jó lenne nem úgy emlékezni rá, hogy "annyira fájt a lábam, hogy majd` belehaltam".

Tehát érdemes kényelmes cipőt választani. Azt mondják a cipőnél az egészséges sarokméret az kb. 5 cm. Ez nálam nagyon bejön, mert ha egész nap mondjuk simatalpú cipőben vagyok, vagy sportcipőben, vagy 7-8 cm vagy akár magasabb sarkú cipőben, tuti, hogy jólesik kibújni belőle.

Néhány ötlet a menyasszonyi cipőhöz:

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!