BejelentésAndrea oldala
Az élet végtelenül leegyszerűsödik, ha kéred és elfogadod a segítséget hozzá.

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Mit adjunk az ifjú párnak?

Szerintem nagy dilemmát okoz ez annak, aki olyan ajándékot szeretne adni a fiatal házasoknak, amit mástól nem kapnak. Az én véleményem az, hogy ismernünk kell jól a párt, hogy el tudjuk dönteni mi az aminek örülnének, amire szükségük van.

Könyörgöm! Ne ajándékozzunk Hollóházi vagy Herendi porcelán étkészletet, ami nekünk is a vitrinben porosodik, mióta megaptuk! Az emberek nem használják ezeket, mert "ez nem az az alkalom". Ez rossz felfogás, mert lehet, hogy sosem jön el az az alkalom, ezért mindig azt kellene használnunk, de sajnos ezt a felfogást megváltoztatni úgysem tudjuk. Ha már enniy pénzt kiadunk, legalább hasznos ajándékra költssük, amit tudunk,hogy használni is fognak és nem csak a szekrény aljában vagy a tetején porosodik.

Másfél hónap múlva lesz az egyik kedves barátmnak, egy volt gimis osztálytársamnak az esküvője, amire a párommal mi is hivatalosak vagyunk. A barátomat jól ismerem, de a párját nem, ezért ez az ajándék-dolog nekem is nagy fejtörést okoz, ezért már most elkezdtem nézelődni milyen lehetőségek vannak.

Ezen az oldalon találhatsz néhány tippet fiatal pároknak, egyedi ajándékokra, amik nem haszontalan konyhai eszközök, amiből több egyformát is kapnak.

1. Fotóról festmény - nagyon klassz és eredeti ajándék véleményem szerint. Ha tudsz, kérj tőlük, vagy készíts róluk egy nagy felbontású fotót és festesd meg.Ez egy link , ahol ezt az ötletet találtam. Készíttethesz a fotóról olajfestményt, aquarellt, vagy ceruza rajzot. Szerintem szuper ajándék!

2. Vendégkönyv - a legjobb ajándék szerintem, ami leginkább emlékeztetni fogja a párt életük legbldogabb napjára. Én úgy képzelem el, hogy ha Te ajándékozod, mindenképpen írj bele az első oldalra Te valami jókínságot nekik. Aztán ha van rá mód és lehetőség, a vacsoránál add körbe, vagy kérj meg valaki családtagot (így talán nem olyan feltűnő, ha te nem ismersz senkit), hogy adja körbe; és a már kitöltött vendégkönyvet add oda a párnak. Szerintem nagyon megható és szép gesztus.
Sokfélét lehet találni, pl:


Ilyeneket ezen az oldalontalász.

3.Ha mégis valami konyhai eszközt szeretnél ajándékozni, akkor valami stílusos, egyedi darabot válassz! Ez esetben sem árt tudni, hogy pl. szeretik-e a csokit!

Nagyon jópofa és stílusos ajándék szerintem ez a nagyon egyedi Csoki-fondue szett. A tálkába bele kell tenni a csokit, az aljába teamécsest és 15 perc múlva kész a csoki-fondue.


Lelőhelye itt.

4.Erotikus társasjáték
Ezzel az ajándékkal akár már a nászéjszakát is játékossá, emlékezetessé tehetitek, ha felhívod rá a pár figyelmét, hogy vigyék magukkal a hálószobába! Sokféle társasjáték létezik. Vanolyan,amit többen is játszhatnak, van olyan,ami ötletet ad az éjszakai együttléthez, van olyan,amit a fürdőkádban lehet játszani stb.
Egy a sok közül, amiket itt
találhatsz:

Ha kicsit több pénzed van, vehetsz fából faragottat is,ami nem csak játéknak, de dísznek is kiváló.Ilyen társasjátékokat itt találsz.

Tovább a pénz ajándékokhoz
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!