BejelentésAndrea oldala
Az élet végtelenül leegyszerűsödik, ha kéred és elfogadod a segítséget hozzá.

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


A teremtés lépései

Biztosan jártál már úgy,hogy valakit nagyon nem szeretsz, nem bírsz elviselni és bármit mond vagy csinál, mindenről negatív gondolataid támadnak. Már megint ezt csinálja! Nem igaz milyen gyagyás! Már megint magyaráz! stb....Észrevetted, hogy valamiért te érezted rosszul magad? Megfájdult a fejed, fáradt lettél, rosszkedvű lettél?

Ez azért van, mert ha valakivel kapcsolatban negatív gondolataid vannak,azoknak Te iszod meg a levét.
Ha pozitív gondolataid vannak az illetővel kapcsolatban szerinted ki aratja le a gyümölcsét? IGEN! TE! Úgyhogy ha nem is szereted, gondolj róla pozitívakat! Keress benne valamit,ami pozitív és gondolj ilyenkor arra!
Te fogsz jól járni ezzel!

Biztos voltál úgy,hogy gondoltál valami pozitívra, mégsem sikerült? Talán mert nem hitted el, ott volt a kisördög,hogy: ugyan,dehogy!

Ahhoz,hogy a pozitív gondolataidat, a vágyaid teljesüljenek, nem elég gondolnod rá. Ha így lenne mindenki megnyerné a lottó ötöst és 100 forintot kapna mindenki!

A lépések:

1. KÉRJ!

Tudasd az univerzummal, hogy mit akarsz! Az univerzum a Te katalógusod. Böngész végig és add le a rendelést!

Írd le a dolgokat,amiket szeretnél jelen időben,mintha már meglenne! Vagy vágj ki képeket,ragaszd be egy füzetbe! Olvasgasd, nézegesd ezeket minden nap!

2. HIGGY!

Hiába kérsz valamit. Ha azt gondolod, hogy még nem a tiéd, ha a hiányára összpontosítasz, akkor sosem lesz a tiéd, mert továbbra is ezt az állapotot vonzod magadhoz! El kell hinned, hogy már a tiéd!

Ha lefoglalsz egy házat, autót, megrendelsz valamit, nem foglalsz le egy másikat is!

Azon,hogy HOGYAN lesz a tiéd, ne gondolkodj! Ez az univerzum dolga!
Ha a hogyan-on gondolkodsz, a hiány frekvenciáján tartózkodsz. Az pedig nem jó,ugye?

3. FOGADD!

Érzed úgy,hogy már a TIÉD!
Ez megy a legnehezebben. Amikor éppen sorsolsz a csekkek között,hogy melyiket add fel,nehéz gazdagnak érezni magad!

Egy segítség a ráhangolódáshoz:
"A fogadás állapotában vagyok. Most, ebben a pillanatban felém áramlik minden elképzelhető jó. ....(vágyaid tárgya) már úton van felém." És érezd úgy magad, mintha már meglenne.

A hogyan pedig az univerzum dolga! Úgy fogja intézni a dolgokat, hogy arra az útra tereljen, ami a célod eléréshez vezet. Ha ösztönös megérzésed támad, mindig kövesd és mágnesként vonzol majd magadhoz mindent, amire vágysz!

Fogyókúráztál már valaha? Sikerrel járt? A következő oldalon erről olvashatsz!

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!