Bejelentés


Anasztázia Esküvői Ruhaszalon Gyönyörű ruhák elérhető áron!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
 

Ajánlom magamat, és egyben köszöntöm Önt kedves érdeklődő!

Ha nősül, vagy férjhez megy, gondoljon a legfontosabbra, elérkezett élete egyik fontos eseménye, melynek lebonyolításához ajánlom fel segítségemet. Többéves rutinommal, tapasztalatommal segítem Önt – Önöket és nem akadály vagy probléma, hogy vidék, vagy város, éppenséggel háznál, sátorban, étteremben, vagy művelődési házban fog lezajlani leendő esküvője. Segítségemmel elejét lehet venni fejetlenségnek, kapkodásnak és idegességnek. Nálam elsődleges alapszabály, előzetes személyes egyeztetés alapján az Ön – Önök elképzelései szerint rugalmasan kialakított forgatókönyv alapján koordinálom le esküvőjét, melynek igyekszem eleget tenni, a különböző személyek felé is, mint pl. felszolgálók, pincérek, zenekarok, videós, fotós, mert a fent említettek meghatározó alappillérei annak, hogy emlékezetesen sikerüljön esküvője.

Amennyiben a hangulatot fokozni tudom, akkor e célért mindent megteszek, természetesen a jó ízlések határain belül, de fontos szabály, nem a vőfély van reflektorfényben, nem róla szól a nap, hanem Önökről, kedves leendő vőlegény és mennyasszony!

Szolgáltatásaim, melyet Önök választanak ki:

- vendégek fogadása, koordinálása (esküvő egészében)

- lánykikérés,

- búcsúztató (több fajta)

- ételfelvezetések,

- pohárköszöntők,

- gyertyafénykeringő,

- mennyasszonyi torta,

- mennyasszony tánc levezetése,

- különböző játékok,

- menyecsketánc + kínálgatás,

- elő és utószezoni akciós árak!

 

Ezenkívül, hogy könnyítsem szervezési gondjait találkozásunkor, illetve megkeresésemkor tudok Önöknek igényes zenei stílusban játszó zenekarokat ajánlani!

Tegye emlékezetessé leendő esküvőjét, várom érdeklődését!

Elérhetőségeim: Erki László vőfély, ceremóniamester

Érdeklődési telefonszám:06-30/201-3168.

E-mail cím: vofely65@freemail.hu

 


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!