BejelentésAlfa Apartman Harkány
Pihenjen családjával az Alfa Apartmanban Harkányban!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Pécs:

Magyarország egyik leghangulatosabb városa, történelmi műemlékeivel, múzeumaival, kulturális-, művészeti fesztiváljaival a régió egyik fő turisztikai célpontja. Számos látnivaló várja vendégeit: -püspöki székesegyház 11-12. században emelt épülete, Vasarely Múzeum, a Csontváry Múzeum és a Schaár Múzeum. Pécsi Állatkert, Jakováli Haszan dzsámija , Mecseki Kisvasút, Pécsi Egyetemi Napok, a Pécsi Napok, illetve a Pécsi Országos Színházi Találkozó, de rendszeresen tartanak itt Bordalfesztivált, Nemzetközi Felnőttbábfesztivált, Nemzetközi nyári Blues&Jazz Fesztivált, Rockmaratont, Sörmajálist és szabadtéri játékokat is. A városban öt színház előadásai látogathatók: a Janus Egyetemi Színház, a Pécsi Horvát Színház, a Pécsi Nemzeti Színház, a Pécsi Harmadik Színház, valamint a Bóbita Bábszínház.

Siklós:

Siklósi Thermal Spa , Siklósi vár

Villány:

Villány- Siklósi Borút. A térség legerőteljesebb vonzereje a bor. Villányi borvidéken biztos alapokat adott a fejlődéshez a hagyomány tisztelete. A táj értékéhez tartoznak a palkonyai, villánykövesdi, villányi, nagyharsányi, kisharsányi műemlék pincesorok, a siklósi körzet szórt dűlő pincéi, présházai, melyek több száz éve nagy technológiai jelentőséggel bírtak, ma a vendégvárás legfontosabb helyszínei.

Máriagyűd: kegytemplom

Nagyharsány: szoborpark

Mohács: busójárás

Duna-Dráva Nemzeti Park
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!