Bejelentés„Ha változást akarsz a világban, a változást magadon kell elkezdened.”Mahatma Gandhi
ÁJURVÉDA VILÁGA

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
INDULNAK A KIÁLLÍTÁSOK

Mindenkit nagy szeretettel várunk évadnyitó kiállításon, ahol ismét személyesen is találkozhatunk! Ismét akciókkal, játékokkal és személyes beszélgetésekkel, a PARMED FESZTIVÁLON Fóton, április 9-10.-én. Cím: Fót, Petőfi S. u. 8-10. Érdekes előadások és persze, többek között mi is mint kiállítók!

VALENTIN NAP

Több termékünk Valentin napi kedvezményes áron kapható, érdemes körbenézni

tovább >>Linkek


"Az élet belülről kifelé fejlődik, megnyílik a fénynek és kitárul a szemnek." Le Corbusier

A termékek forgalmazása sajnos logisztikai problémák miatt szünetel!

Szíves elnézésüket kérjük!

 

 

Vállalkozásunk célkitűzése, hogy világviszonylatban elismert, kiváló minősítésekkel rendelkező ájurvédikus termékekkel foglalkozzon.

Mindezek mellett, az emberek köztudatába és mindennapjaiba becsempésszük az ájurvéda csodálatos világát. Célunk megvalósításához, Magyarország legelismertebb ájurvéda szakértői is elkezdtek csatlakozni. Oldalunk, életünk harmóniájának megvalósításához is bemutat néhány alternatívát. Ajurvéda Az élet tudománya

 

Eredete többezeréves indiai múltra tekint vissza. A holisztikus gyógyítás ősi forrása, az egészséget úgy tekinti, mint a test, a szellem és a lélek harmonikus összjátékát. Az ájurvéda főként az egészség megőrzésével, az egészséges életmóddal és a gyógyító terápiákkal foglalkozik.

A gyógynövények, lelki élmények, gyakorlati tapasztalatok, tudományos vizsgálatok és művészi kreativitás ötvözete. Az ájurvéda módszertanában és az ájurvédikus életvitelben a gyógynövények, ételek, a masszázs, meditáció, és a jól megválasztott életvitel egyaránt fontos elemek. Alapvető gondolata: az egyén képessége az öngyógyításra. A rendszer gyógyszerei három csoportba oszthatók: vannak növényi eredetűek (növények, gyümölcsök, virágok), állati eredetűek (méz, viasz, olajak), és ásványokból nyert szerek (fémek, mészkő, drágakövek). Az ajurvédikus orvoslás minden betegben az egyénit látja és kezeli. A kezelés célja, hogy helyreállítsa a megzavart rendszer harmóniáját. A terapeuta ügyessége abban rejlik, mennyire képes felismerni az egyén testtípusát (ezek a dósák), diagnosztizálni a harmóniazavar okozóját, és ezek után kiválasztani a legjobb gyógymódot. Ez utóbbi célja nemcsak a betegség meggyógyítása, hanem a testi-lelki egészség és jó közérzet megteremtése.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!