margardian · 2009. november 10. 19:22

Kategória:

·       

Forrás:

shaumbra vire

Kigyűjtöttem Drága Kristály Shaumbrára feltett anyagából ezeket, mert november a harmadik negyedik felemelkedési hullám időszaka.....és ha a felsoroltakhoz hasonló tüneteket észleltek tudjátok " hova tenni"
Hát igen a fénytest alakul!!!!!!!!
Mindenkinek sok sikert.!

Felemelkedési tünetek
Fejfájás:
Ez a második leggyakoribb mutációs tünet.
Négy fajtáját különböztetjük meg.
a/ Éles krónikus fájdalmak a fejben, a nyakban vagy a vállban. Valószínűleg éteri kristályok okozzák.
b/ Cranialis tágulás. Ha csomót/ sűrűséget/, dobogást vagy nyomást érzel a fejedben, akkor valószínű nő az agyad. Emeld fel a kezed, és „húzd szét” a koponyacsontodat.
c/ Szemöldök közötti nyomás. Itt a tobozmirigy növekedéséről van szó. Olyan érzés, mintha az ujjával nyomná ezt a helyet. És pontosan ez az ellenszere. Ujjaddal nyomd néhány másodpercig azt a helyet. Általában segít. Ez a technika általában segít akkor is, ha fejed hátsó, felső része fáj – a hipofízis növekszik, vagy ha a koponyatetőn érzel nyomást –a negyedik szem.
d/Erős fájdalom a koponyaalapban. Ezt „építkezési” fájdalomnak nevezzük. A legtöbb ember úgy van kondicionálva, hogy a fájdalomtól görcsbe rándul a fizikai teste, de energetikai testei is. Ebben az esetben a görcs drámaian erősíti a fájdalmat. Tenyereidet tedd a füled fölé. Képzeld el, hogy miközben eltávolítod kezedet a testedtől, távolabb helyezed energiatestedet is a fejedtől. Furcsának hangzik talán, de gyakran segít. /az Aszpirin is segít/het/ megj. Kristály/
Erős mutációs fejfájások, amin semmi sem segít:
1, Közöld az ötödik vagy hatodik dimenziós éneddel, hogy fáj, amit tesz. A fénytestben lévő éned nem érez fájdalmat. Mondd meg neki tehát, hogy kissé lassabban végezze a folyamatot.
2, Mondd: „Kérlek, szabadíts fel endorfint!”
Az endorfinok az agy természetes ópiumai. Ettől általában gyorsan csillapul fájdalmad.
3, Szerezz egy dioptriát. Ebben az ásványban sötétzöld kristályok vannak egy mátrix alapban.
Úgy tapasztaltuk, hogy csodát tesz.
Influenzaszerű tünetek:
Ezek a leggyakrabban megfigyelt tünetek.
Ha csökkented a sűrűséged, és ezt nem transzformálod, vagy nem tudod transzformálni, akkor valahogy fel kell lépnie.
Rosszullét és hányinger:
Ettől gyakran azok az emberek szenvednek, akik sok félelmet raktároztak el fizikai testükben. Amikor félelmet eresztesz el, akkor nagyon sok slejm gyűlik össze a testedben. Mond el a Víz inovációját ételed és italod felett. Ha ez nem segít, akkor próbálj meg hányni. Utána gyorsan jobban kell lenned. Rosszullét attól is létrejöhet
, hogy energiatesteid nagyon gyorsan tágulnak. Nyújts ki a kezed és mond testednek, hogy lassabban táguljon. Ha a humángenetikai tudatodba tartozó dogokat tisztázol, akkor gyakran lehetsz rosszul, és rendszerint energiát hánysz. Az is lehet, hogy a mellkasodon lévő egyik „lyuk” okoz nagy nyomást. Képzeld el, hogy ez a lyuk egy kamera lencséje, nyisd ki, és engedd ki az energiát a testedből. Ez az eljárás a fejfájáson is segíthet, mivel a nyak közepén is van egy lyuk. Ha tehát nyomás van a fejben, akkor nyisd ki ez a lyukat, és engedd, hogy kitörjön az energia, mintha egy vízcsapot nyitnál meg. Ez a fejben, a nyakban, és a vállban lévő nyomástól szabadíthat meg.
Hasmenés:
Azoknak, akikben felgyülemlett a düh, időnként hasmenésük van.
Izom- és izületi fájdalmak:
Azoknak, akik erősen ellenállnak a folyamatnak, gyakran vannak ilyen fájdalmaik. Egy testcserének tűnő állapot, vagy egy intenzív leereszkedés után is felléphetnek ilyen tünetek. Ilyenkor sejtszintű ellenálló reakcióról van szó. Időnként ez úgy néz ki, mint a reumatikus artritisz. Szedj Omega-3-halolaj kapszulát. Ezek „megolajozzák” a testedet. Amikor a hullámok visszahúzódnak elviszik belőled az ellenállást.
Láz és erős izzadás:
Sok embernek vannak ilyen tünetei a többi influenzás tünet nélkül. Időnkén egész magas lehet a lázuk, és a bőrük is nagyon kipirulhat. Energiatesteik gyakran nincsenek egy ritmusban a fizikai testükkel.
Két lehetőség van:
1, Csökkentsd energiamezőid rezgését úgy, hogy csökkented a forgási sebességet, vagy úgy hogy elképzeled, hogy energiamezőid nehezebbek lesznek.
2, Próbáld megemelni fizikai tested rezgését úgy, hogy növeled a lázad. Mindkét módszernél figyelned kell egy „bekattanás”–féle jelre, ami mutatja, hogy testeid összehangolódnak. Ezután a lázadnak gyorsan le kell csökkennie. Sokan tapasztalták úgy, hogy segít, ha felmelegítik magukat. Ez egyszerűbb mint lehűteni.
Fáradtság:
Ennek sok oka lehet. Valószínűleg álmodban dolgozol, vagy egy mélyreható újraértékelést végzel. Ebben az esetben fogadd el, hogy nincs elég energiád, és pihend ki magad. Ha azonban tovább folytatódik, akkor kérd meg szellemedet, hogy adjon egy szabad éjszakát. Érezd meg, hogy tested mi mindent enged el. Lehet, hogy szükséged van a fizikai tested méregtelenítésére, hogy segítsd sűrűségének csökkenését.
Vibrálás meditációban vagy felébredéskor:
Ez a fénytest kialakulásának természetes velejárója, bár kezdetben ijesztő lehet. Csak annyit jelent, hogy emelkedik az energia szinted. Lazítsd és élvezd.
Fájdalom a mellkas közepén:
Ezt általában a szív csakra okozza, amikor egy új szinten nyílik meg. Hívd és lélegezd be a kegyelem ezüst sugarát a szívedbe. Aztán nyisd meg a szív csakrádat, amíg abbamarad a fájdalom. Közben lélegezz egyenletesen. A szív csakra a több dimenziós lét kapuja. Lehet, kicsit berozsdásodtak a zsanérjaid, és meg kell olajozni őket.
Fájdalom az ágyékcsigolyák körül és a csípőben:
Amikor a fénytest nyolcadik vagy kilencedik síkján vagy, a hetedik dimenziós isteni küszöb szétáradása okozhat ilyen fájdalmat.
Kéz - és lábzsibbadás vagy bizsergés:

Ez hónapokig is eltarthat. Azt is jelentheti, hogy éppen most épülnek be az éterikus gyógyítás képességeid, de csak akkor, ha ez összhangban van isteni feladatoddal. A fénytest nyolcadik síkján láttuk az idegrendszerben ezeket a tüneteket, mivel ott több fénytesti impulzust kell feldolgozni. Ha a kezed vagy a lábad zsibbad el járás közben, akkor itt az ideje, hogy elvégezz agyadban egy hozzáigazítást.
A tobozmirigyből tonális és elektromágneses frekvenciák áramlanak és segítik szabályozni a különböző ritmusú elektromos pulzálást az autonóm idegrendszerben és a csontvelőben. Ha valamilyen oknál fogva megtörik ez a tobozmirigyből a koponyaalap és az idegrendszer felé kiinduló pulzálás, akkor zavart okoz az idegrendszerben, ami akár tájékozódási problémákhoz is vezethet.
Elalvás előtt erős rángások léphetnek fel a lábadban. Olyan érzés, mintha az idegek burkait visszanyomnák. Ez nagyon kellemetlen lehet. Ujjaddal nyomd meg a szemöldökeid közötti pontot, ahol az Ajna központod van. Ez összeköttetésben áll a tobozmirigyeddel. Tedd az ujjadat a koponyaalapod közepére, figyelmedet pedig irányítsd agyad középpontjába. Ha ez az idegrendszeri zavarod van /amit előbb leírtam/, akkor egy fényszalagot fogsz látni, amely az agy központjából az agytörzshöz fut. Ez a fényszalag úgy néz ki, mint egy villám, vagy mint egy elektromosság. Lélegezd be közvetlenül és lassan, amíg egy ceruza vastagságú, kékesfehér lézersugárrá változik. Most pedig pulzáltasd a fényt. Szellemed úgy fogja beállítani a pulzálást, ahogyan te akarod, és egész tested, és idegrendszered is ellazul. Addig csináld ezt a gyakorlatot, amíg teljesen ellazulsz. Egy percig is eltarthat.

Az érzékelés változása:
A fénytest kialakulásának előrehaladott állapotában megváltozik érzékelésed is. Érzékszerveid élesednek, és megnyílnak a bennük lévő tisztánlátó aspektusok is. Több dimenziós érzékelő képességeid is megnyílnak. Néhány szokásos tünet:

Túl sok érzékszervi benyomás: Időnként felerősödik egy vagy akár az összes testi érzékelésed. Ha ez zavaró, akkor öszpontosíts egy érzékszervedre, terjeszd ki, és a többit rendezd be ez alá. Ez általában egyensúlyba hozza az érzékelést.
A földelés hiánya: több dimenzióban földeld le magad. Segít, ha figyelmedet a lábfejedre összpontosítod. Próbáld meg érezni az anyagot a lábad alatt.
Ettől jobban a testedben érzed magad.
Félelem az alacsonyabb síkon, szédülés, ügyetlenség: Az agy érzékelő-képessége megnyílik a több dimenziós párhuzamos világok felé. A test elkezdi érezni, hogy talán, több mint egy realitásban létezik egyszerre. Ha a földelésben nem segít az, hogy a lábaidra összpontosítasz akkor csinálj egy „földelő-kábelt” az Omega csakrádból kiindulva (20 cm-re a farkcsontod alatt) a gerinceden keresztül fel a felsőbb csakráidba, és saját nagyságodba, szellemedbe földeld le magad. Hozz létre 1-12 fényfonalat az Omega csakrádból kiindulva lefelé úgy, hogy a fényfonalak(vonalak) kúp fórmájúak legyenek, és a lábfejed felé nyúljanak. Ezzel nem a Földbe rögzíted magad, hanem a bolygó hologramjának párhuzamos valóságaiban stabilizálod magad. A párhuzamos világok érzékelésének beindulása valóságos földrengés lehet fizikai tested számára. Állj egy ajtóba, és fogódzkodj meg jobbról és balról jó erősen az ajtókeretben. Tested ösztönösen azonnal meg fog nyugodni. Ez általában súlyosabb esetekben is segít.
Úgy tűnik, hogy a tárgyak elmosódnak, csillognak, vagy mozognak: Ez tipikus érzékelés, ha megnyílik több dimenziós látásod. Lehet, hogy érezni fogod a tárgyakban lévő atomok mozgását, a párhuzamos valóságokat, az energiák áramlását a szobában, vagy kifejlődik tisztánlátásod. Ha ez zavarna, akkor gondolj arra, hogy tested MOST, a három dimenziós valóságban, ebben a párhuzamos világban létezik, és arra használhatod, hogy tudatodat ismét összpontosítsd. Terjeszd ki minden testi érzékelésedet ( a látásodon kívül), és tested visszajut a megszokott realitásba. A lábfejre való összpontosítás is segít, ahogy már fentebb említettük.
Elmosódó látás: Amikor egy meditáció, elmélkedés stb., előfordulhat, hogy a szobát elmosódva látod. Ez azt jelenti, hogy a fizikai és tisztánlátás között lebegsz. Látásod sem itt nincs, sem ott. Próbálj meg ásítani, vagy tátogni, hogy helyreálljon látásod. Az ásítással testedet és tudatodat különböző energiafrekvenciák között tudod mozgatni, vagy el tudod tolni érzékelési képességeid síkjait.
Hunyd le a szemed, és ásíts azzal a szándékkal, hogy látásodat egy másik tisztánlátó, vagy dimenzionális síkra helyezed át. Látóidegeidnek sokkal több impulzust kell feldolgoznia, mint régebben. A látás elhomályosulása tehát teljesen szokványos jelenség, főként a fénytest nyolcadik síkján. Ha szemedet nem tudod beállítani bizonyos távolságra, akkor azt javasoljuk, hogy ne írass fel szemüveget. Egy héten belül elveszítheted tisztánlátásodat. Fizikai látásod mentális tested érzékeléseivel van összekötve. Amikor új érzékelések áramlanak agyadba és spirituális testedbe, akkor teljesen normális, hogy mentális tested kevésbé domináns, és a fizikai látásod időnként kikapcsol. Vissza fog térni, még akkor is, ha időnként akár hónapokig is eltarthat ez az állapot.
Hallászavarok: Ez teljesen normális a fénytest nyolcadik síkján. Előfordulhat, hogy hallgatsz valakit, hallod a szavait, de az agyad nem tud mit kezdeni ezzel. Agyi funkciód nem lineárissá alakul. Talán még nem működik tökéletesen az a fordító rendszered, amely a nem lineáris gondolataidat lineárisra fordítja. Vannak a fénytestnek olyan síkjai, ahol úgy tűnik, mintha az emberek idegen nyelven beszélnének. Ez nagyon ijesztő lehet, mindenek előtt akkor, ha mentális tested pánik jelzéseket küld, és attól fél, hogy megbolondultál. Nagyon érzékenyen reagálsz mások energiáira. Ezen a bolygón legtöbbször nincs összhangban az, amit az szavakkal kifejeznek azzal, energetikailag mondanak! A legtöbb ember nem is tudja, hogy hazudik. Annyira érzékeny leszel a többiek energiájára, hogy meg tudod fejteni szóbeli hazugságaikat.
A hallászavarok szakasza meglehetősen rövid, és egybeesik azzal a szakassza, amikor kezd kiépülni benned az univerzális szellem „fordító rendszere”, valamint az a képességed, hogy megérezd magadban és másokban az igazságot.
Problémák az emlékezettel: Ez a fénytest kialakulásának teljesen természetes tünete. Mivel egyre többször élsz a MOST-ban, egyre kevésbé tudsz beleavatkozni a múltba. Előfordulhat, hogy nem tudsz emlékezni a karmikus mintáidra /kivéve, ha ez irányú aktiválásokat végzel szándékosan - megj. Én/, vagy a kapcsolataidra, de lehet, hogy arra sem, hogy mit reggeliztél ma. Vannak, akik attól félnek, hogy kezdődő Arzheimer kórban szenvednek. Néhány embernek valóban lehet, de a többség egyszerűen többet tartózkodik a MOSTban. A múlttal való szakítás nagyon felszabadító hatású lehet. A múlthoz való ragaszkodás félelmet ébreszt a változással szemben. Rá fogsz jönni, hogy mennyi energia kell a múlt konzerválásához, a rá való emlékezéshez, a dolgok ismételt átrágásához, a ’mi lett volna ha’ kezdetű egyhelyben topogáshoz, vagy a régi hulladékaid elraktározásához. Néhány embernek nehezére esik a jövőbe pillanatani. Ez bosszantó is lehet, ha elfelejtesz pl. egy megbeszélt találkozót. A régi világ nem tudott a múltba ragadás és a jövőbe való kivetülés nélkül működni, hiszen mindig az órához kellett igazodnia. Lehetőleg stopper-órához.
Az új, éppen most kialakuló világban az emberek szellemüktől vezérelve fognak élni, és örülnek majd a MOST-nak. Minél inkább a MOST-ban fogsz élni, annál inkább a világban fogsz élni, de nem leszel világi. Egy másik világban fogsz élni, mint a többi lény.
A villanykörték kiégése és a kattogó elektromos készülékek: A fénytest kialakulásának különböző síkjain fel fog tűnni, hogy sok villanykörtét kell vásárolnod, mivel nagyon könnyen kiégnek, vagy vibrálnak, ha a közelükben vagy. Lehet, hogy a TV-ben szellemképet, vagy hasonló jelenségeket tapasztalsz, amikor a közben vagy. A hangfalaidon is hasonló kattogásokat tapasztalsz /minél régebbi egy berendezés annál kevésbé bírja az új energiás dolgokat – megj. Kristály/Ezeket a kis bosszúságokat elektromágneses tested, aurád változásai okozzák. A fénytest kialakulása során elektromágneses tested többször kitágul. Sajnos nem tudjuk, mit lehet tenni e tünetek ellen.
Normális jelenség az, hogy gondjaid vannak az elektromagnetikus frekvenciákkal, hiszen sokkal érzékenyebb vagy rájuk, mind korábban. Lehet, hogy érzed a radar sugarakat, a rádiófrekvenciás sugárzást, a TV kisugárzását stb.

 

1/ lemayar #7299 > nyitó · 2009.11.10. kedd, 20:01:36

Ó, kedves Margardian, hálásan köszönöm ezt a bejegyzést Neked! Alaposan végig olvastalak, és rájöttem, hogy néhány tünetem mostanában "akad", és én azt hittem hogy mégis, mégiscsak öregszem! :-)) Hiába merítek naponta a fiatalság forrásából!....
Köszönöm szeretettel! Tehát minden rendben! Egyszerűen csak "emelkedem"!

 

2/ Tina #7303 > nyitó · 2009.11.10. kedd, 20:36:51

Ah, már értem!!!
Köszönöm!

3/ Oneness #7342 > nyitó · 2009.11.10. kedd, 22:41:17

Nagyon jókor jött ez az írás... köszönöm.
Ma egész nap arra gondoltam, hogy nem fér el az agyam a fejemben és reggel óta folyamatosan fáj, pedig már a hányáson is túl vagyok.
Most kaptam választ a jelenségre.
És igen ez az elfelejtősdi is kezdett már aggasztani, hogy se vissza se előre nem jut eszembe semmi.
Ahogy belegondolok sok tünetet tapasztnalok magamon, mostanában egyre fokozottabban és egyszerre.
Az evilágiságról azért még szívesen beszélgetnék veleletek, mert nekem nagyon megváltozott az értékrendem és úgy érzem nem tudok beilleszkedni a társadalomba. Ez lehet, hogy így durván hangzik, de így érzem. Csak nézem mik történnek, de részt nem tudok venni a dolgokban, mert a legtöbbjüket értelmetlennek tartom.
Ez azért okoz bennem némi kétséget, nem beszélve a közeli környezetemről.
Nektek vannak ilyen tapasztalataitok?

3.1/ SzaZsu #7557 > Oneness #7342 · 2009.11.14. szombat, 15:15:33

Drága Oneness!

Hát igen, én sem tudtam sokáig mit kezdeni ezzel a "játékon kívüliséggel". Eleinte nagyon ijesztő, majd hozzászoksz és a viccesebb oldalát veszed észre. Kicsit olyan, mint amikor a sci-fi-ben az ápolt rájön, hogy az ápolók a betegek, meg az orvosok és nem ő.

A másik dolog, ami számomra szintén ijesztő volt eleinte, az a felejtés ... és az üresség, hogy nincsen véleményem egy csomó dologról. Úgy vagyok, hogy beszélgetésbe elegyedek emberekkel - ez általában azt jelenti, hogy ők beszélnek - de nem érint meg érzelmileg úgy mint régen, meghallgatom, az üzenetét megértem, sokszor többet is mint amit mondani akart, de nem élem át, nincs róla véleményem. Egyszerűen csak vagyok és eleinte nehéz volt ilyenkor is mondani valamit, mert hát ugye mindenki megerősítést vár ... Leginkább ilyenkor kérdezni szoktam ... hogy elgondolkodjon azon, amit mondott. Hogy valóban úgy gondolja-e, vagy csak szajkózza mások elvárásait. És sokan nagyon mélyre le tudnak menni magukba csak néhány kérdéstől, és attól, hogy érzik, hogy nem ítélkezel ...

További szép napokat

Zsu

4/ angyay #7343 > nyitó · 2009.11.10. kedd, 22:45:24

Fejfájásnak van egy alapvető oka a vastagbél rendszerben le van rakodva a salak anyag szabályosan oda van száradva és ez nyomja a vegetatív idegrendszert ami fejfájásokban jelenik meg.

4.1/ lemayar #7348 > angyay #7343 · 2009.11.10. kedd, 23:17:48

Jajjjj, Angyay! Honnan tudod nem végez e méregtelenítés, salaktalanítást rendszeresen?
Én teszem..Egészségesen táplálkozom, sok éve nem volt fejfájásom, és ebben a hónapban észleltem mégis! Sok más felsorolt tünet mellett! Amelyek most már biztosan tudom, hogy ezek a tünetek!

4.1.1/ angyay #7372 > lemayar #7348 · 2009.11.11. szerda, 14:29:04

Fizikai tünetekről beszéltem személyesítve nem volt személyekre kedves vedd figyelembe. Tudj róla külön akartam írni de sebaj. Utadat járod és az elme tudatos gyakorlatokat végzed plusz baleset és példa elesel felkelsz neves magadon és keresd meg az okát mért estél el meg van oké. Akkor keres az eseményben jót amiért elestél innentől csak a jóra gondolj és nevess hangosan és köszönd meg a rossznak hogy életedbe jött. Ezek a kritériumok szerint élek mára eljutottam oda a fájdalom elenyésző még kéztörés esetén is. Nem régóta tudom ezt olvastam róla vele járója a spirituális fejlődésednek olyan hogy fejfájás és azon okból amit felsoroltatok kamu nincs is ilyen. Ámde lehetséges ha csak figyelsz és nem vagy tevőlegesen az úton mert ezt várják el tőled produkálod állandóan az érzéseket még ha nem is érzel tudok példákat rá a csoportos események okán. Hazudok magamnak teszem de tömegben ezt látom elvárás az ilyen cselekedet. Így kedves azt tudom mondani gyakorolj és gyakorolj sikerül elérned és nem lesznek fizikai fájdalmaid főleg fejfájásod. De mivel nő vagy nálad fen áll ezen esemény női dolgaidból kifolyólag menstruáció ami járhat fejfájással.

4.1.1.1/ lemayar #7382 > angyay #7372 · 2009.11.11. szerda, 18:44:44

Rendben, Angyay, mondjuk elfogadom, bár tudom, hogy nem menstruációs gondok okozzák a fejfájásomat....:-) Mivel magyarázod a feledékenységemet? Cetlivel járok, és azt is felírom, hová raktam a papírt, amelyre felírtam az elintéznivalókat...És sok más apró kis tünet, -nem vészes,- mely az alapírásban található...Mindezt elfogadom,persze, de így egy csokorban, mintha minden igazolva látszódna! És olyan jó hinni, tudni, hogy egyre följebb kerülünk ezen a spirál pályán!

4.1.1.1.1/ angyay #7386 > lemayar #7382 · 2009.11.11. szerda, 18:52:05

Rengeteg logikai játékot kell játszani segít a felejtés minél későbbi kialakulásában napi szinten persze.

4.1.1.1.1.1/ lemayar #7388 > angyay #7386 · 2009.11.11. szerda, 18:56:35

De nincs rá időm! Nem szeretem! Sokkal fontosabb dolgom van itt, ebben az életemben! :-)

4.1.1.1.1.1.1/ angyay #7389 > lemayar #7388 · 2009.11.11. szerda, 19:27:39

Igen mindre lesz időd de akkor már késő lesz mert elfelejted mi is az időd amit tenni akarsz. Igen lehetséges mindig minden fontos állj meg figyeld magadat egész nap nem de délután ha tudod tenni. figyeld a helyet ahol vagy éppen a tájt s benne a folyamatokat és lásd magadat minden folyamatban olvadj a térben láthatatlanná válva de mégis minden te legyél ismerd meg az arcokban magadat és lásd a gesztusban sejlő ismereteket virág vagy bútor minden te vagy és még sem: időd hisz végtelen

4.1.1.1.1.1.1.1/ lemayar #7391 > angyay #7389 · 2009.11.11. szerda, 19:41:17

Nem!!! Félre értettél! Én már régóta nem sietek sehová, hisz tudom, hogy nincs miért. Mert nincs idő és nincs halál! Én csak sajnálom azt a bizonyos "időt" logikai és efféle játékokra! Helyettük inkább olvasok, zenét hallgatok, beszélgetek, levelezek...Ja, és meditálok..Ennyi.... Figyelem a szürke, konok esőt, útközben a tócsában fulladozó gyönyörű őszi faleveleket, figyelem a buszon az emberi arcokat, szemeket....Nagyon érdekes így szemlélődni.Tudom, miről beszélsz! Köszönöm, hogy segítesz! Itt is szeretek lenni. Sokat tanulok Tőletek, hisz azért jöttem ide...

4.1.1.1.1.1.1.1.1/ fritzjames #7446 > lemayar #7391 · 2009.11.12. csütörtök, 16:33:13

Kedves Lemayar!Jó olvasni benneteket.Visszafogom magam-nemszeretem a vitatkozásokat!Ha,kívül-állóként olvasom hasznos,de-ha benne vagyok semmit sem ad!!Én a fejfájást nagyon ritka vendégnek ismerem-évek telnek el nélküle!
De az utóbbi időben kettő alkalommal is előfordult 2-3 napos főfájás!Egyetelen okot találtam-oly energia jött"le"-amit akkor,s ott nemtudtam kezelni!Ez oloz-hányingerre emlékeztető tüneteket is.Ha-"ráismersz" az energia kilétére-s képesvagy beépíteni,s áramoltatni-akkor-nyomban megkönnyebbülsz!
A feledékenységnek oka lehet a nagyon magas rezgésszámod!Földeltebb legyél-egyél több értágító hatásu élelmiszert-pl.:Tormát-erősen!
Van egy receptem erre- egyrész finomra reszelt-vagy örölt torma-egyrész méz-és a harmadik tétel egyrész reszelt-vagy por alaku burgonya-vagy szőlőcukor-ezt össze keverve-teljesen s csavaros üvegben hűtőben tartva-reggelente egy teáskanállal elszopogatva!Ez a leghatékonyabb agyi értágító-egy időben én is használtam a tormát-de én ecetestormaként erősen/ez baciölő hatásu is-Szeretettel JANI

4.1.2/ GABI #7409 > lemayar #7348 · 2009.11.12. csütörtök, 08:40:15

Hálás vagyok a beirt anyagért - köszönöm.

Sok felsorolt "tünetet" megtapasztaltam, hozzátéve még néhány furcsaságot: ijesztő gyorsasággal nőttek a körmeim, a hajam, a magas lázam azonnal csökkent amint megettem egy főtt krumplit - és más hasonlók.

Olvasva, lemayar szövegét, elmondanám, hogy én is "másképp" táplálkozom hosszú évek óta, a fejem pedig szinte soha nem szokott fájni. A tisztitókúrák van mikor egyszerűen elútasitja a fizikai testem - olyankor abbahagyom, hiszen mindig tökéletesen jelzi mire van szükségem.
Most, a táplálkozásom újabb formáját próbálgatom : kihagytam a tojást, még rejtett formában is és próbálom mellőzni a tejtermékeket is.Gondolom most újra jelentkeznek a felsorolt tünetek - ez az információ olyan nekem, mint egy előrejelzés.
Köszönöm

szeretettel,
Gabi

4.2/ Poli #7365 > angyay #7343 · 2009.11.11. szerda, 11:53:16

Én úgy tudom a fejfájás gyakori oka a vállban levő energiavezetékek blokkolódása. Rossz tartás , stressz során a váll izmai görcsösek, energia sem tud áramlani.
Persze ha valaki intenziv munkát végez önmagán, akkor lehet energiatöbblet is ami fejfájást okoz.
És ha fejbevágnak az is okoz fejfájást. Ahogy biztosan a szervezett méreggel telitettsége is, :-D

5/ Jadranka #7363 > nyitó · 2009.11.11. szerda, 09:54:09

Solara: A fordulópont

EGY TÖREDÉK SOLARA 2009. NOVEMBERI SZÖRF RIPORTJÁBÓL

A FORDULÓPONT

November folyamán, az ÚJ Szökőárja fog végigsöpörni életünkön, friss energiát hozva, új kapcsolatokat, új információkat, újrarendezve mindent, megadva nekünk a lehetőséget arra, hogy új szemszögből lássunk mindent. Az elkövetkező hónapokban, életünkben mély átszerveződés következik be, sok elem leválasztódik, melyek így megfelelőbb pozíciójukba tudnak kerülni.

Sokan közülünk elérik a MEGFELELŐ HELYEN - MEGFELELŐ IDŐBEN Középpontját. Ez az, amikor a Fordulópont aktiválódik, és minden, hirtelen Új Környezetté kezd el átalakulni. Egész hónapban mélyreható változásokat, és kvantum áttöréseket tapasztalunk meg. Érezhetjük úgy, mintha hirtelen egy teljesen új világban ébrednénk. Szintén megtapasztaljuk, a kreativitási vágy megerősödését is.

Mostanában egyik legfontosabb kihívást jelentő feladataink egyike, új módját találni annak, hogy hogyan birkózzunk meg azzal, amikor az energiák nyomasztóan intenzívek, és úgy érezzük, mint akit padlóra küldtek. Alvási fázisunk nagyon mély. és tele van rendkívüli aktív ,,feldolgozó" álmokkal, legtöbbjükre azonban nem emlékszünk, mikor felébredünk.

Bármikor amikor ,,kiütve" érezzük magunkat, legbenső magunk leghatalmasabb szintjén dolgozunk; ez az, amiért az alvás annyira fontos. Átfésüljük lényünket, hogy elengedjünk oly sok mindent abból, amit azóta halmoztunk fel, hogy először erre a bolygóra jöttünk. Ebben, és számos másik távoli világban eltöltött életet válogatunk át, hogy minden az új, megfelelő helyzetébe kerüljön. Újrarendszerezzük a múltat, jelent, és jövőt, majd összeolvasztjuk őket a JELENBEN.

A Ho'o Pono Pono-n keresztül mindent jobbá teszünk, ami valaha rossz, kiegyensúlyozatlan, félreértett vagy eltorzult volt. Jövőnk új mintáját hozzuk létre. Felfedezzük Új Környezetünket, és létrehozzuk az Új Világot.

November hónapja, a nagyon mély Csend Zónájában való elmélyedéssel kezdődik. Ez segít annak észrevételében, hogy minden alig észrevehetően elmélyült és kibővült. Olyan, mint egy hosszú sétát tenni egy sűrű sötét erdőn keresztül, majd hirtelen felfedezzük, hogy az erdő eltűnt, beléptünk csodálatos, és hatalmas kiterjedésű Új Környezetünkbe, mely oly kristálytisztaságú, hogy bármilyen irányból, mérföldek százairól is látni lehet. Beléptünk az Új Csillogás birodalmába.

November lendülettel teli mozgalmas hónap lesz, melyben számos szinten változások történnek meg. Hullámok, - hullámok hátán robajlanak partjainkra, egyik a másik után. Ehhez felszínre kell hoznunk szuper nagyméretű szörfdeszkáinkat, azokat az óriásikat, melyekkel meg tudjuk lovagolni a hullámokat.

Úgy tűnik, hogy ezen túl már csak néhány ,,normális" napunk lesz. Ez azt az érzetet adja, hogy megragadjuk az alkalmat, akcióba lendüljünk, és akkor végezzük el a fizikai síkon a dolgokat, amikor ez lehetséges. Olyan, mint egy nagy rakás szennyes ruha mellyel napsütésre várunk, hogy mosás után ki tudjuk tenni, megszáradni. Amint a nap kisüt, akcióba lendülünk, és azonnal ruhát mosunk, mert nem tudjuk mikor lesz a következő napfényes idő. Valójában egészen egyszerű. Amikor tisztán vagyunk képesek gondolkodni, tegyük, azokat a feladatokat melyek ezt igénylik, amikor fizikai energiánk van, azokat a feladatokat végezzük el, melyekhez ez szükséges. Amikor érzelmek emelkednek a felszínre, engedjük meg magunknak, hogy érezzük őket, anélkül hogy ítélkeznénk felettük. És amikor kiütve érezzük magunkat, feküdjünk le, és merüljünk el más világokban.

Ugyanakkor November utolsó hete körül, a Fordulópont a MEGFELELŐ HELYEN - MEGFELELŐ IDŐBEN középpontjában aktiválódik. Ez ahhoz hasonlít, mint amikor egy kapcsolót bekapcsolunk, mely hirtelen mindent az újba, megfelelő helyzetébe fordít, mint a dominók hosszú sora.

Sokkal szabadabbak vagyunk, mint amennyire azt megengedjük magunknak!

AZ EGYSÉG A KULCS A DUALITÁS FELOLDÁSÁHOZ, MELY AZ ULTRA NAGYOBB VALÓSÁG FELÉ VEZET MINKET.

Az Egy Lény Felemelkedése

6/ Poli #7366 > nyitó · 2009.11.11. szerda, 12:41:24

Köszi szépen! Szép kis gyűlytemény!

7/ Nimród #7405 > nyitó · 2009.11.12. csütörtök, 08:15:12

1, Közöld az ötödik vagy hatodik dimenziós éneddel, hogy fáj, amit tesz. A fénytestben lévő éned nem érez fájdalmat. Mondd meg neki tehát, hogy kissé lassabban végezze a folyamatot.

Na persze mesemondó, a shaumbráról, mikor az ember azon igyekszik, hogy önmagában a belső blokkokat feloldja, zsip-zsupp, már kell az 5. dimenzió, már nem is elég, kell a 6.D ...de gyorsan haladunk......Kérdem én , mi van a négyesbe ? Ez a létezés azon formája (5 D ), ahol fel tisztítod a 3D és 4D s testedet...

Ha ennyire tudvalevő dolog, mi a 4. dimenzió? Gondolom sokakat érdekelne...hát azon is át kéne menni.....na , hogy tegyük ?

"3, Szerezz egy dioptriát. Ebben az ásványban sötétzöld kristályok vannak egy mátrix alapban."

Hát igen, kontaktlencse nem jó ? meg mátrix...? Meg kell hozzá, kvantum, ami segíti a mátrix revelációt mikor az konvergál a disszfunkciós önmagához....

"Az érzékelés változása:
A fénytest kialakulásának előrehaladott állapotában megváltozik érzékelésed is. Érzékszerveid élesednek, és megnyílnak a bennük lévő tisztánlátó aspektusok is. Több dimenziós érzékelő képességeid is megnyílnak"

Ó de aranyos, nem tud mást felmutatni, mint a magyarban a RÉVÜLÉS fogalmát...ami ős idők beli, és alapból ismerik, nállunk mint magyaroknál, és keleten is.

7.1/ Kristaly #7435 > Nimród #7405 · 2009.11.12. csütörtök, 13:10:16

A hozzászólás szövege rejtett, mert elegendően akarták így - kijelöléssel olvasható.

Na ide figyelj seggfejke! Azt hiszem itt van a határ.

Speciel, ez az az írás amit hetekig körmöltem egy soxorositásból. Keményen megdolgoztam, hogy megosszam ezt azokkal akiknek erre szükségük van erre. Úgy hogy, le lehet lépni. A fikát hagyd az orrodban.
Az hogy ez neked semmit nem mond ?? Ki nem szarja le!
Marhára nem vagyok kíváncsi az okoskodásodra. Semmit nem adsz hozzá, csak körbe köpködöd!
De tul. képen miért is olvasod???

Rá kell jönnöm, hogy egy hülye vagy aki nemrég beleszaladt egy kis spiri fuvallatba.

Arra is rá kell jönnöm hogy tul. képen lövésed nincs a dolgokról. Ismételgetsz néhány parafrázist amit nemrég szedtél össze .Félsz. marhára be vagy szarva és ahelyett, hogy kussolnál, olvasnál csendben, hallgatnál, néha ügyesen a kezed feltartva jelentkeznél,..kérdeznél... de nem. Basztatod a társaságot a hülye, saját magad elleni ellenállásoddal. Érted mi is történik veled??
Segítek jó?? Beindult nálad valami és a 'szellemed' hajt olyan helyekre ahol megtalálhatnád a válaszokat. Az egód, az elméd pedig két lábbal tartja az ajtót, hogy ki ne nyiíjon és önigazolásokat keresel magadnak, arra, hogy miért nincs igaza, annak a valaminek aki márpedig itt akar lenni./ az a részed aki végre már szeretne tovább lépni./
Mi a fészkes jó fenéért kell egy egész weboldalnak végig unni ahogy gyűröd le saját magad....
Egyébként egy vérszívó, energia zabáló is vagy egyben! Nem tudtad igaz? Nah én elmondom!

tehát: Itt vagy, egy SPIRITUÁLISAN FELTÖLTÖTT OLDALON!!!, olyan emberek társaságában akik most épp nagyon jó fiúk és jó lányok, akik nem drámáznak, nem pofáznak vissza és tudnak viselkedni!

Jössz TE, a nagy nimród, illetve beszamaragolsz, mert ezt be lovaglásnak nem lehet nevezni és elkezdesz össze vissza lövöldözni. Vaktában mint egy hülye tyúk.
Hát én nem tudok viselkedni, jó leány pedig végképp nem akarok lenni, úgy hogy szeretném ha visszafognád a faszságaidat ..ellenkező esetbe: elmehetsz a picsába!

Menj vágj fát, törj követ.Fuss két kört a Margit Sziget körül...ha lehet a Dunában.
*********************************************************************************************

Moderálást nem kérek kedves Ricsi, legalább addig amíg ez a kedves jou magyar ember elolvassa!!
*****************************************************************

De tudod nimród, itt még nincs vége!!

Én, és nem üdvözöllek!

PS: nehogy azt hidd, hogy amiatt hogy a feltétel nélküli szeretetet /ami tul képen maga a fény/ sujkolják nem foglak nagyon nagy szeretettel arra kérni, hogy ne lépkedj azon amin Én Járok!

7.1.1/ Nimród #7436 > Kristaly #7435 · 2009.11.12. csütörtök, 13:36:21

Aranyos vagy......és dicsérétes ötös Kuthumitól... ma beszólók, Nimródnak...ez jó, csak tudod, hol a fény benned ? Ki tudsz jönni a sodrásodból ? ennyire nem tudod, uralni, akik a 6D-t járjátok, éjjel nappal ? Ez volna az újenergia, keleten ezt uralják...hol vagy te még ettől ...és te írod, hogy moderálást nem kérsz......Betojva ? Miről beszélsz ? Vakon kijelented spiri oldal...hu az anyját...te nagyon vágod akkor...Könyvet írtál már ? Szeretlek drága, így látatlanból is...mennyire mutatja még a saját rendszeredet se tudod. Ó ti elszállott angyalkák..igen ti vagytok a jók...és örültök, hogy kaptok valamit ami új mi ? Ez az a nagy "channelling ", de te annyira tudsz.....akkor te is csatornázol mi ? Megtudod itélni ki kicsoda.......önmagad csapdája...védd a dolgokat. ezzel az írásoddal magadat minősíted. Én csak azt mondom neked, elfogadlak így ahogy vagy, önmagaddal kéne foglalkoznod..mert attól hogy olvasol, hidd el, neked sincs lövésed a dolgokról.

Hogy tud az ilyen ember a 6D ben járni, aki még ki tud borúlni ? Nevetséges, önmagad uralásával kéne foglalkoznod.......Szted a 6D ben ilyen minőséggel be is tudnál lépni ? Na ez a vicc drága.....nézz meg két mestert

Osho vagy Eckhard Tolle, tudod, bármit is mondanak, vagy kérdeznek tölle, egyik se jön ki a sodrából.

Írj még ilyet...olyan aranyos....áramlik az újenergia benne...a velődig érzed ugye ?

Egészségedre !

7.1.1.1/ Kristaly #7437 > Nimród #7436 · 2009.11.12. csütörtök, 13:50:17

Tudod nimród a helyzet az, hogy semmit, de semmit nem kell uralni.
Légy önmaghad, a MOST-BAN. ..hmmm... minden pillanatban.
Beszóltam volna?? Nem nem, csak elmondtam a pillanatnyi véleményemet.
Ez is ÉN voltam, nimród.
Ismerem ezt a részem...ki merem engedni a nagyvilágba.
Keleten..mit tudsz te a keletről?? Ennyi maradt meg benned? Az uralás?

Egyébként neked Én nem vagyok 'aranyos'. Ok?
Hogy magamat minősítettem?? valóban?:DDD...tudod nimród? nem érdekel hogy ki hogy és mit minősít rólam. szarok rá.

Tudod, nehéz kilépni a birkák társaságából....szabadnak lenni.
Hogy meg tudom-e ítélni hogy ki kicsoda??:DDD...nem kell sok ész ehhez. Bárki képes rá, ha visszaolvassák amit írtál..

Festek neked egy képet, jou??

Szóval amint írtam beszamaragolsz, te a nagy nimród, IDE, tul. képen lövésed nincs arról hogy itt mi folyik, de a nagy arcodat előtolod, és bántasz embereket, lökdösöd és bökdösöd, mert úgy gondolod, - nevelés, idomítás, - hogy ez neked jár, neked 'szabad' ...Öncélúan.
Vajon miért?

És akkor valaki visszaköszön.
Nem számítottál rá igaz? Miért gondolod, hogy olyan társaságot, ahol szeretettel és megbecsüléssel kezelnek, lábtörlőnek használhatsz?
Miért gondolod, hogy el kell viseljem pölö Én azt ahogy beletörlöd a lábad abba ami nekem fontos?
Azt hiszem, hogy itt, a végsőkig tiszteletbe voltál tartva, meg lettél értve és még egy kis ajnározást is kaptál!!
És mindezzel mit tesz nimród? Hát visszaél!! Szartál a sok kérésre, hogy 'de nimród, ne tedd...'
Vége!! :DD
*********************
Ez ma már nem fog menni. Le leszel állítva. Ha nem én, hát más...

7.1.1.1.1/ Nimród #7438 > Kristaly #7437 · 2009.11.12. csütörtök, 14:14:42

Lám lám drágám, nem tudsz olvasni. nekem nem a társasággal van bajom, ezt elmondom a gyengébbeknek is. Én arra kérdezek rá, ami bennem van..Nem birod a kérdéseket ? Ez a te bajod....sajnálom.....

"Tudod nimród a helyzet az, hogy semmit, de semmit nem kell uralni."

Érdekes, keleten pont ezt tanítják, és érdekes ott van az ezotéria egyik alappillére. Hát nem mondod.....azt a mindenit, te miket tudsz.

Na figyelj, a keleti szivárvány test ? Mond ez neked vmit ? lám, lám, ha csak oda tévednél, légyszi fordítsd már át, és vesd össze azzal a tanítással, amit oly hithűen fordítassz mostanába..

Ó igen, mivel, amit hirdettek, az fénylik, mert "csatiból" jön ? ......hát igen, mert egyse gondolkodik el stimmel e ?

Mert nyitottam, blogot, kicsit elmélkedésre, hogy vajon keleten ez hol van, ha a felemelkedés mindannyiónk ügye, akkor pont ők maradnak ki ?

Beszélsz itt olyan dolgokról, amiről gőzöd sincs úgy vannak e....attól, hogy fordítod, az még nem a te megélésed. Te nem szajkózol...? Te vagy az egyik szócsó...most kiborúlt a bili...adjak zsepit.. ?

Nem vagy képben drága:

"Bántasz embereket, lökdösöd és bökdösöd, mert úgy gondolod, - nevelés, idomítás, - hogy ez neked jár, neked 'szabad' ...Öncélúan."

Aki felveszi magára...boccss...ne haragudj...az meg is érdemli...Felveszitek magatokra ? Lelketek fénylik, bárki, bármit mond is....ha tudnád, nem írnád...Milyen tudásról beszélsz ? Ez volna az ...amit villogtatsz...hát szóval...

Na jön a demokratikus...megoldás...leállítás....ez igen....

Új energiás oldalon >>> diktatórikus rendszer >>> idegen elem >>> el kell távolítani, hát igen, ez hithű fanatikusok megoldása...

Drágám, ilyen Tibetben nincs.....megmutatják a dolgok rendszerét. Itt meg mi van ? Lám lám, aki nem bólogat azt eltesszük lábalól...nem ismerős ez, mint a kommunizmusba...

Szégyen amibe vagytok.....ezzel az energiával, vágsz te is fel ? Nem hogy a 6D még a negyedikbe se vagy ezzel....

Egészségedre!

 

7.1.1.1.1.1/ Poli #7440 > Nimród #7438 · 2009.11.12. csütörtök, 14:54:22

Ez a "drága" meg "aranyos" kicsit úgy jön le nekem mint amikor a horrorfilmben a vámpir gúnyos mosolyal megnyalja a száját....de ennivalóóóó éééédes husi....Egészségünkre!!
:-D
De lehet csak bennem van a hiba , megbuktam a látó meg az érző vizsgán is, és nem érzem a nagy szeretetet. :-D Bocsi...

7.1.1.1.1.1.1/ Nimród #7442 > Poli #7440 · 2009.11.12. csütörtök, 15:01:26

Hiányoztál,

hogy bírtad ki ? Hogy nem írsz ?

Nézd a dolgok jó oldalát, eggyá válik a vámpír az áldozattal a fizikai síkon : )))) he he he

Ő is a jót szolgálja...csak azon a szinten.........mint a kanibáloknál, kérdezi az apa a fiát, szereted édesanyádat ? Szól a gyerek igen, akkor szedjél még egy kanállal....

 

7.1.1.1.1.1.1.1/ Poli #7443 > Nimród #7442 · 2009.11.12. csütörtök, 15:08:53

Sok, a dolgom :-D

7.2/ margardian #7455 > Nimród #7405 · 2009.11.12. csütörtök, 19:28:00

Kedves Nimród, állok rendelkezésedre,megbeszélni veled amit félreértettél.
Ez az anyag azokhoz szólt, akik már " megjárták" a 4.D-t és feljebb emelkedtek.
5-6 D-t integrálják A 3-4d-ben megtanulták uralni az érzelmi a mentális stb testüket.
Ezáltal régi kifejezéssel élve a "kapu őre" belépést engedélyezett a felsőbb szintekre.
Igen a feltétel nélküli szeretet otthonába. Többek között a szívtudatosságba.
Révülés helyett a teljes éberség!!!!
Mindenre válaszolok neked amire jelenlegi tudatszintemen tudok.
Szép estét mindenkinek
.... ha érdekel a téma..

7.2.1/ Nimród #7461 > margardian #7455 · 2009.11.12. csütörtök, 20:43:52

Köszönöm, a válaszodat, erről van szó, összefoglalva értelmesen. megy ez..csak eljut a kérdés ahhoz aki érti. Nos, én azt mondom, kérdezem, hányan tudjátok uralni 3-4D t.. Erre lennék kíváncsi..

7.2.1.1/ margardian #7477 > Nimród #7461 · 2009.11.12. csütörtök, 22:25:13

Hogy hányan ? Számít ez?(lehet, hogy számít, mert a számok ismeretében fel lehet mérni,milyen tudatossági szinten van a bolygó lakossága, de nem tudom neked megmondani. Asszem arra gondolsz, hogy hogyan...
. Bocs ma már nincs módom írni többet.
Jó éjt mindenkinek.

8/ angyay #7444 > nyitó · 2009.11.12. csütörtök, 15:11:54

4dimenzió az utazásé itt nincs idő ha ebben a térben vagy sikerült legyőznöd az időt. Ködszerű hófehér valamiben vagy amikor sikerül megnyitnod ja elmével teszed a nyitást. tényleg ti az 5-6dimeziokat mivel nyitjátok meg.

8.1/ Nimród #7445 > angyay #7444 · 2009.11.12. csütörtök, 15:15:08

Na itt most bele tapintottál...ebbe van a hangsúly...ha ő még nyitogat vmit..az 3D vagy a negyedik alja...ez benne a poén.....Az idő függvény odáig létezik...a 4D ig, ezért kérdezem én is ...

·         .

8.2/ VacskAnisha #7451 > angyay #7444 · 2009.11.12. csütörtök, 18:44:02

Az én tudásom szerint a 4d. az asztrál sík. Ott van elég kóbor lélek...szóval...én ha már megyek...feljebb szeretnék. Mocsok van a 3d-ben is. Az nekem nem újság.

9/ treka #7553 > nyitó · 2009.11.14. szombat, 06:42:54

Köszönöm ezt az útmutató-segítő összeállítást margadian. Kiegészítésként találtam:
Pusztai Orsolya által közvetített üzenet a behangolódásokról

Energiahangolások tudatos befogadása és segítése – Hiranus mester üzenete

Tudati és energetikai fejlődésetek folyamatosan zajlik. Sokan közületek mindennek tudatában vannak és érzékelik ezeket a hangolásokat, ezzel segítik az egyéni és ugyanakkor a kollektív kódaktiválások bekövetkeztét. Ám még többen vannak, akik elzárják magukat Felsőbb Énjük elől, mert nem vesznek tudomást az érzékszerveiken túlmutató valóságokról.
Akár érzékelitek ezeket az energiákat, akár nem a hangolások zajlanak és az isteni Terv szerint működnek. A Föld dimenziós tere folyamatosan változik, ahogy az Univerzum energiáinak hangolása folyik. A minden –kor – i energiaszintnek meg kell felelnie a Forráskód által megjelenített rezgéstartománynak.

Ez a Forráskód az Univerzum Fejlődési Mintáinak Összességét (Mindkor) tartalmazza, külön információs részenként leírva minden Életteret (dimenziót).
A Kód a földi dimenziós térnek is tartalmazza a specifikus energiamintázati frekvenciaszintjeit. Ezeknek a frekvenciaszint tartományoknak a megvalósulási arányában indítja el a (de)kódolásokat és az energia-aktiválási folyamatokat dimenziókapukon át.

Ez azt jelenti, hogy a fejlődési fázisokhoz leírt kritikus energiaszint elérésekor a Forráskód vezérlő Fénye beindítja a következő Fény-aktiválást és elindulnak azok az energiabekötődések, melyek a következő szintre való eljutást hivatottak véghezvinni.
A Földfejlődési fázisok egymást követő szakaszaiban a hangoló energiák akkor kezdik az újabb dekódolást, ha a kollektív energiaszint eléri a kritikus Fénymennyiséget. Amíg a kollektív rezgéstartomány (felső határa) nem tud csatlakozni a következő szakasz alsó szintjéhez, nincs meg a folyamatosság, nem indulhat el az aktiválás.

Ezért azonban itt a Földön mindenkinek egyénileg tennie kell. A részek egységes frekvenciája adja az elegendő rezgést. Ha földi emberként most itt élő lelkek tudatszintje eléri azt a Fényminőséget, mely képes befogadni és tudatosítani az ehhez szükséges energiákat.
Ezért tisztában kell lennetek isteni minőségetekkel, szellem–lélek–test dimenzióitokkal, és felelősségteljes létezőként kell részt vennetek a Teremtés folyamatában, mely rólatok is szól!
Ha ezt megértitek és elfogadjátok, fejlődésetek nagy léptekkel haladhat előre.

Mindahhoz, hogy tudatos befogadók és fejlődők legyetek, figyelem, szándék és szeretetteljes munka kell.
A fejlődést szolgáló rezgések szellemi tereitekből, lelki szinteteken át jutnak el fizikai emberi létetekig, folyamatosan átrezegve adott részeiteket az odatartozó energiával. Így mindent behangolnak és újraaktiválják a szükséges létkódokat.

A folyamatosan érkező energiák tudatos befogadás nélkül megterhelhetik szervezeteteket. Olyan érzetek lehetnek bennetek, melyeket sokszor betegségnek, vagy szervi zavarnak gondoltok.
Ha tudatosan figyelitek magatokat és észlelitek az aktiválásokat, segíthetitek a bekötődést, és fizikai szinteteken is csökkenthetitek a tüneteket.

Amikor bármely részeteken, ezek lehetnek láthatatlan energiatesteitek is, olyan dolgot éreztek, mely nem megszokott, vagy korábbi hangolások során már megismert érzés, tudatosítsátok azt magatokban és forduljatok lelketekhez vagy segítőitekhez.

Kérdezzetek rá konkrétan az érzet energetikai háttrére, azaz, tudjátok meg, milyen hangolás folyik most bennetek és körülöttetek.
Ha a választ megkaptátok és szívetek jelzőrendszere azt visszaigazolta (ez egy olyan belső érzésrendszer, mely képes tudatni veled érzetben, hogy az a dolog igaz, jó, vagy sem számodra), tudatosítsátok magatokat, mint az isteni Fény befogadóit, akik készen állnak a fejlődésre, a hangolásra és a szükséges kódok felnyílására az isteni Akarat szerint.

Ezután figyeljétek meg, honnan érkezik a titeket hangoló energia. Energiatestetek és fizikai testetek melyik részére? Konkrétan határozzátok meg.

Például, a fejetek tetején át, vagy a hátatok közepén, esetleg talpatokon át érzitek azt bekötődni.
Ezután figyeljétek meg, hogyan áramlik ez az energia. Folyamatosan vagy szakaszosan? Széles vagy keskeny sávban?

Érezzétek meg és lássátok lelki szemeitekkel is.

Milyen a rezgése… zsongító, borzongást okozó, melegséget adó, szédítő? Fogalmazzátok meg magatoknak, írjátok le a minőségét, a színét is.
Hová áramlik? Melyik auraréteg(ek)et tölti el, melyik csakrá(ko)n át jut el a testedbe? Figyeljétek meg a beáramlás útját.

Kövessétek egészen sejt szintig… tudatosítsátok a megérkezést.

Ha így, figyelmetekkel végigkövetitek a hangoló energia útját, már meg is nyitottátok magatokat a (de)kódolásnak.
Naponta többször tudatosítsátok mindezt, így tartva fenn a folyamatos áramlást energiatesteitek között.
E tudatos befogadás eredményeképpen segíthetitek a hangolás gyorsabb végbemenetelét, testi érzeteiteket felismerve elfogadjátok azokat és ezzel a kollektív rezgésszint emelésében is részt vesztek.

Legyetek tudatos befogadók és segítsétek önmagatok és kollektív energiaszintetek fejlődését figyelmes megértéssel.

Hangolásra fel!

Áldással,

Hiranus

9.1/ margardian #7555 > treka #7553 · 2009.11.14. szombat, 10:14:40

Drága Treka!
Nagyon köszi ezt amit betettél.ha lehetőséged van rá,
Légyszi tedd külön blogba is be , mert itt elkallódik,és sokaknak fontos lehet.
Puszka neked ( és mindenkinek :) )

9.2/ angyay #7556 > treka #7553 · 2009.11.14. szombat, 12:03:58

Érdekeseket írsz de igazak is lennének kétségeim vannak erre.
"A fejlődést szolgáló rezgések szellemi tereitekből, lelki szinteteken át jutnak el fizikai emberi létetekig, folyamatosan átrezegve adott részeiteket az odatartozó energiával. Így mindent behangolnak és újraaktiválják a szükséges létkódokat.

A folyamatosan érkező energiák tudatos befogadás nélkül megterhelhetik szervezeteteket. Olyan érzetek lehetnek bennetek, melyeket sokszor betegségnek, vagy szervi zavarnak gondoltok.
Ha tudatosan figyelitek magatokat és észlelitek az aktiválásokat, segíthetitek a bekötődést, és fizikai szinteteken is csökkenthetitek a tüneteket."

Semmilyen megterhelést nem veszek észre a fejlődésemben se szellemi se másmilyen szinteken főleg nem. Fokozatosan fejlődsz ami évtizedeket vesz igénybe és ez nem jár fájdalomma

9.2.1/ lemayar #7752 > angyay #7556 · 2009.11.17. kedd, 20:17:48

A folyamatosan érkező energiák tudatos befogadás nélkül megterhelhetik szervezeteteket.....-válaszolod erre angyay, hogy Te semmit nem veszel észre!..Én igenis naponta észlelem. Most nem terhelésre gondolok, hanem az örökös beáramlásra. Gondolom, nem csak én érzem....Hol a kezemben, tenyeremben, hol a lábam bármely részén.....sorolhatnám...érzem a bizsergést, vagy ahogyan nevezem még: a "zizegő" beáramlást! Akár fekve, vagy egy buszmegállóban várakozva....Csodálatos! Mindig köszönettel és hálával tölt el!
A másmilyen fejlődést is érzem naponta. Érzem, hogy ma nem az vagyok, aki tegnap voltam...

.